Sawyer musiał wziąć ten samochód z wypożyczalni - to chyba był Ford Taurus. Jeśłi jest to model prawostronny, to musi być bład.Według przepisów pewnie nie(tak jak w Polsce, nie mozna zarejestrować), chyba, że to obcokrajowiec, na obcych blachach, ale Australia z nikim nie graniczy, więc nie wiem, komu by się chciało wozić ze sobą samochód.
Błędy w serialu
Napisano 27.02.2006 - |18:47|
Genesis
Napisano 01.03.2006 - |22:49|
nie wiem czy to jest blad czy po prostu moja nieuwaga w ogladaniu Lost....
POZDRAWAIM
Napisano 01.03.2006 - |23:40|
na przyszlosc ogladaj uwazniejNie wiem czy to jest bład czy moze ja jakos nie uwaznie ogladalem pierwqszy sezon
w odcinku pt. Homecoming zauwazylem pewna (przynajmniej jak dla mnie) niejasnosc... a wiec Jack i John chcieli "zapolowac" na Ethana... uzbroili w pistolete Kate, Saida, Sawyera no i oczywiscie siebie... czyli daje to razem 5 pistoletow (jeden pistolet byl tego szeryfa mial go Sawyer no i 4 pistolety byly w tej metalowej walizce)... otoz "bład" jest taki.... jak wiemy Ethana zastrzelil Charlie... tylko skad mial on pistolet
![]()
nie wiem czy to jest blad czy po prostu moja nieuwaga w ogladaniu Lost....
POZDRAWAIM
zaraz po spieciu Ethana i Jacka jest najazd na pistolet upadajacy na ziemie
Napisano 02.03.2006 - |17:48|
-> Exodus - Part 2: Michael wystrzelił flarę i ta wygasa, a w następnym ujęciu wciąż płonie.
-> Exodus - Part 1: Gdy Vincent płynie za tratwą, w prawym rogu widać na morzu ekipę z kamerą (ok. 40:41 min)
-> W pierwszym odcinku 1 serii Jack ma paskudną ranę na plecach, którą zeszywa Kate. Ale kiedy 6 dni później wskakuje do wody pomóc topiącej się Joannie nie ma na plecach śladu po ranie
-> Kiedy Boone strofuje Shannon za to że nie pomaga przenieść obozu w głąb plaży, ma na sobie przepoconą koszulkę z chińskim symbolem. Chwilę później koszulka jest już inna.
-> W 17 odcinku 1 serii gdy Jin myje ręce w łazience, na prawym rękawie jego koszuli jest duża plama krwi. W następnym ujęciu plama znika.
->W odcinku 24 serii pierwszej, gdy Hurley biegnie do samolotu ma ze sobą dwa bagaże. Ale gdy wchodzi do samolotu ma już tylko jeden.
Napisano 02.03.2006 - |20:31|
W odcinku 24 serii pierwszej, gdy Hurley biegnie do samolotu ma ze sobą dwa bagaże. Ale gdy wchodzi do samolotu ma już tylko jeden.
Jeden dał do luku bagażowego, a bagaż podręczny wziął ze sobą.
Napisano 06.03.2006 - |10:32|
Napisano 06.03.2006 - |11:52|
mnie troche wybilo z rownowagi to, ze w 214 odcinku Locke byl jak najbardziej ZA przetrzymywaniem Henry'ego, a Jack mial wątpliwości co do charakteru tego przetrzymywania. W 215 odcinku role nie wiadomo dlaczego odwracaja się....
Jack miał wątpliwości (a właściwie nie miał) czy torturować Henry'go, a nie czy go przetrzymywać. W 215 Lock nie mówi, że chce go uwolnić tylko pyta czy mają to trzymać dalej w tajemnicy i co Jack ma zamiar zrobić...
Napisano 06.03.2006 - |15:08|
Jack miał wątpliwości (a właściwie nie miał) czy torturować Henry'go, a nie czy go przetrzymywać. W 215 Lock nie mówi, że chce go uwolnić tylko pyta czy mają to trzymać dalej w tajemnicy i co Jack ma zamiar zrobić...
Napisano 07.03.2006 - |12:54|
Użytkownik Dooku edytował ten post 07.03.2006 - |12:55|
Napisano 07.03.2006 - |19:21|
Bo nie oglądałem, ale zamierzam
A o wyciekającej nitroglicerynie nie wiedziałem
Tylko kwestionowałem, że dynamit wybuchnie od wstrząsu ;D I tu mam racje... a że wyciekł 2,4,6-trinitrotoluen, to zmienia postać rzeczy
Czyli pat
denerwują mnie tego typu posty,przed kim chcecie udac madrego znajacego sie narzeczy poco ? przed kim przed innymi uzytkownikami;/ przepisujecie bezmyslnie slowniki i udajecie otznajacych sie a wogole do tematu te twoje 2,4,6-trinitrotoluen, to nnie gliceryna tylko trotyl a jak niewiesz jaki jest naprawde wzor gliceryny to sobie sprawdz w ksiazce i wogole mysl nitrogliceryna to gdzie ty w trotylu widzisz czastke gliceryny chociaz? zakaldam ze troche wiesz to chociaz mysl nastepnym razem
pozdrawiam
Napisano 07.03.2006 - |20:11|
Napisano 12.03.2006 - |10:03|
Do obejrzenia:
Jesli było to sorry.
Napisano 23.03.2006 - |15:37|
Genesis
Napisano 23.03.2006 - |16:01|
Czy aby na pewno ta łódź to ekipa z kamerą? Bo mi sie wydaje że była to łódź innych obserwująca tratwe naszych bohaterów (albo sie myle).Oto co ja znalazłam
:
-> Exodus - Part 1: Gdy Vincent płynie za tratwą, w prawym rogu widać na morzu ekipę z kamerą (ok. 40:41 min)
Pozdro
Napisano 27.03.2006 - |09:18|
Napisano 28.03.2006 - |19:22|
Oto co ja znalazłam
:
-> Exodus - Part 2: Michael wystrzelił flarę i ta wygasa, a w następnym ujęciu wciąż płonie.
-> W pierwszym odcinku 1 serii Jack ma paskudną ranę na plecach, którą zeszywa Kate. Ale kiedy 6 dni później wskakuje do wody pomóc topiącej się Joannie nie ma na plecach śladu po ranie
-> Kiedy Boone strofuje Shannon za to że nie pomaga przenieść obozu w głąb plaży, ma na sobie przepoconą koszulkę z chińskim symbolem. Chwilę później koszulka jest już inna.
-> W 17 odcinku 1 serii gdy Jin myje ręce w łazience, na prawym rękawie jego koszuli jest duża plama krwi. W następnym ujęciu plama znika.
->W odcinku 24 serii pierwszej, gdy Hurley biegnie do samolotu ma ze sobą dwa bagaże. Ale gdy wchodzi do samolotu ma już tylko jeden.
A mnie się wydaje, że sama tego nie znalazłaś ...
... http://zagubieni.fil...ities,id=133834
Napisano 30.03.2006 - |20:51|
Napisano 30.03.2006 - |20:58|
sprawdziłem - wygląda troszkę jak SonyErricson (chyba źle napisałemW odcinku 2x09 What Kate Did, na początku gdy Kate zchodzi z drzewa zbierając owoce dla Sawyera spada jej kilka, schyla się by je podnieść i na pasku na który przymocowany jest plecak widać srebrne, metalowe użądzenie, które jest niczym innym jak komórką.
Napisano 01.04.2006 - |18:06|
Kiedy zamykają się drzwi, Locke odwraca się i odcięty zostaje pokóju z komputerem (obok tych drzwi stoi krzesło, za nimi na ścianie jest logo Dharmy). Kiedy John rzuca się "szczupakiem" pod drzwi (ujęcie z boku, w tle półka z książkami) widać wyraźnie, że drzwi te są otwarte. Logo Dharmy jest zdecydowanie ZA drzwiami, a widzimy je jak na dłoni:)
Użytkownik Tremere edytował ten post 01.04.2006 - |18:08|
Napisano 01.04.2006 - |20:05|
I gdzie ten błąd???W odcinku 2x09 What Kate Did, na początku gdy Kate zchodzi z drzewa zbierając owoce dla Sawyera spada jej kilka, schyla się by je podnieść i na pasku na który przymocowany jest plecak widać srebrne, metalowe użądzenie, które jest niczym innym jak komórką.
A nie może mieć komórki?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »