Skocz do zawartości

Zdjęcie

Okładki - Stargate SG-1

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
114 odpowiedzi w tym temacie

#101 DjMarco

DjMarco

Starszy szeregowy

• W tr. aktywacji
  • 109 postów
  • MiastoPiastów

Napisano 16.01.2007 - |10:35|

Ja bym był chętny na etykiety na divx. Najleprze według mnie by były takie które można by przykleić na płyty z odcinkami w wersji hr. czyli cztery płyty jak i na dwie.
Na cztery płyty mieści się spokojnie season z 22 odcinkami.
  • 0
HALLOWED ARE THE ORI

Dołączona grafika

#102 Gikey

Gikey

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 16.01.2007 - |13:59|

Jestem jak najbardziej "za" za etykietami dla divx. Ja osobiście potrzebowałbym wersję 2 płyty na sezon.
Oglądałem też gotowe już etykiety na wersję DVD i zauważyłem, że czcionka dla pierwszej płyty z pierwszego sezonu dla napisu: "SEASON" i "VOLUME" ma inna grubość niż na pozostałych płytach. Podobnie jest z napisem "STARGATE SG-1" dla 6 sezonu - czy ten efekt był zamierzony?

Pzdr
G
  • 0

#103 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 16.01.2007 - |20:31|

Jestem jak najbardziej "za" za etykietami dla divx. Ja osobiście potrzebowałbym wersję 2 płyty na sezon.
Oglądałem też gotowe już etykiety na wersję DVD i zauważyłem, że czcionka dla pierwszej płyty z pierwszego sezonu dla napisu: "SEASON" i "VOLUME" ma inna grubość niż na pozostałych płytach.

Rzeczywiscie :/ poprawie przy najblizszej okazji

Podobnie jest z napisem "STARGATE SG-1" dla 6 sezonu - czy ten efekt był zamierzony?

Serial logo zmienil w tym sezonie to i na etykietach zmienilem :)

A etykiety przygotuje- dla spokoju bedzie 5 na sezon. Najwyzej nie bedzie uzywana ;) Oczywiscie w tym przypadku nie bedzie ciaglej numeracji plyt lecz numeracja plyt w sezonie.

Użytkownik Grzesiu edytował ten post 16.01.2007 - |20:32|

• 0
Okładki DVD - Szukasz okladek do seriali i filmow? Znajdziesz je tam!

Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty

Dołączona grafika

#104 Gikey

Gikey

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 16.01.2007 - |21:02|

Super.
Jesteś wielki.
Nareszcie będę miał komplet: fajowe okładki i superowo zadrukowane płyty.

Bede pił :piwo:
Za twoje zdrowie też. :piwo:

Pzdr
G
  • 0

#105 morman

morman

Starszy plutonowy

• VIP
  • 522 postów
  • MiastoRabka - Zdrój/Kraków

Napisano 08.04.2007 - |07:45|

Dzisiejszego pięknego świątecznego poranka prezentuje wam ostatnie już (niestety) okładki do sezonu 10 SG-1 co o nich myślicie?

Dołączona grafika

Dołączona grafika

• 0
Każdą rewolucyjną ideę można podsumować trzema fazami - to niemożliwe, nie będę marnować czasu - to możliwe ale nie warte zachodu - mówiłem przez cały czas, że to był dobry pomysł
Prawo Clarke'a

#106 DjMarco

DjMarco

Starszy szeregowy

• W tr. aktywacji
  • 109 postów
  • MiastoPiastów

Napisano 10.04.2007 - |10:11|

Okładki bardzo fajne.

Mam tylko pytanie które nurtuje mnie od jakiegoś czasu i nie pozwala mi na wydrukowanie okładek. Czy będzie alternatywny grzbiet na 10 seasonów ??? Nawet taki najprostszy.

Użytkownik DjMarco edytował ten post 10.04.2007 - |10:12|

• 0
HALLOWED ARE THE ORI

Dołączona grafika

#107 spex

spex

Sierżant

• Użytkownik
  • 771 postów
  • MiastoKraków

Napisano 14.05.2007 - |21:21|

Tez popieram DjMarco. Czy mormanie mógł byś zrobić jeszcze alternatywne grzbiety pod 10 sezonów? Bo 2 ostatnie pudełka nie wyglądają za ciekawie puste względem pozostałej ósemki.
  • 0

#108 DjMarco

DjMarco

Starszy szeregowy

• W tr. aktywacji
  • 109 postów
  • MiastoPiastów

Napisano 20.05.2007 - |06:35|

Albo zaczekać na pierwszy film kończący wątek i wtedy zrobić grzbiet z goauld i replikatorami od 1-8 i od 9 do filmu jakiś motyw z Ori. To by całkiem przyjemnie wyglądało. A kolejny film będzie pewnie pilotem to nie ma sensu dokładać go jednego grzbietu, tylko zrobić dla niego osobny.
  • 0
HALLOWED ARE THE ORI

Dołączona grafika

#109 ..::Lincolm::..

..::Lincolm::..

Kapral

• VIP
  • 180 postów

Napisano 18.12.2007 - |17:26|

Witam!! Pytanie tego typu, czy ktoś podejmie się wykonania kompletu kapsli na płytki do 10 sezonów? Jak widać wszystkie projekty umarły i nie wiadomo co się w tym temacie dzieje. Taka moja gorąca prośba.
  • 0

#110 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 18.12.2007 - |17:54|

Po swietach dorzuce resszte sezonow. Pliki projektowe mam wiec problemu nie bedzie. Zamierzalem wydac je razem z wersjami dla DVD-Video ale ona chyba umarla wiec zrobie do konca dla div-X/X-vid.
  • 0

Dołączona grafika

#111 Wiking

Wiking

Szeregowy

• Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 03.02.2008 - |16:28|

witam w tych okładkach chyba jest błąd :( wersja 2 sezon 8 dokładnie tył okładki zdjęcie daniela w gw jego zdjęcie nachodzi na zdjęcie grupy SG1 dokładnie na O'nela można to poprawić ??

ogólnie okładki bardzo mi się podobają :) tylko jest jeden mankament Grzbiet przesuną bym o jedno pudełko w prawo wtedy 1 i ostatnie pudełko było by puste a cały obrazek był by na środku co lepiej by się komponowało o raz druga sprawa grzbiety z 1 wersji podobają mi się bardziej czy można by je przełożyć do wersji 2 sam bym to zrobił ale kolory mi się nie zegrają a nie mam plików roboczych :( czy można by prosić o taką trzecią wersje? Bo o pliki robocze chyba nie mam co prosić…

Pozdrawiam
  • 0

#112 morman

morman

Starszy plutonowy

• VIP
  • 522 postów
  • MiastoRabka - Zdrój/Kraków

Napisano 04.02.2008 - |15:42|

witam w tych okładkach chyba jest błąd :( wersja 2 sezon 8 dokładnie tył okładki zdjęcie daniela w gw jego zdjęcie nachodzi na zdjęcie grupy SG1 dokładnie na O'nela można to poprawić ??

Okładka poprawiona i wysłan do Grzesia
  • 0
Każdą rewolucyjną ideę można podsumować trzema fazami - to niemożliwe, nie będę marnować czasu - to możliwe ale nie warte zachodu - mówiłem przez cały czas, że to był dobry pomysł
Prawo Clarke'a

#113 hallass

hallass

Szeregowy

• VIP
  • 45 postów
  • MiastoOpole

Napisano 13.06.2008 - |09:56|

Zrobilem etykiety do wersji DVD ale moge zrobic tez takie same dla wersji div-x. Chcecie? Ile potrzeba etykiet na sezon by starczylo tez dla 700MB plikow HD? 4 czy 5 sztuk?

Ja też byłbym chętny na komplet Labelków z SG-1 ale na stronie TG są tylko do 6-tego sezonua mamy ich obecnie 10 Prosimy jeszcze o 4 sezonyquote]

Użytkownik hallass edytował ten post 13.06.2008 - |10:01|

• 0

#114 todzik

todzik

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 31.03.2009 - |09:09|

Witam
Mam prośbę czy ktoś posiada może jakieś ciekawe okładki do SG1 (całego serialu) gdyż poszukując po necie jest wiele fajnych okładek lecz są one niekompletne (brak 9 i 10 sezonu)
  • 0

#115 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 21.06.2009 - |10:42|

http://www.taurigrap...covers-sg1.html - najciemniej pod latarnia? Dostepne sa 2 pelne zestawy okladek, od s1 do s10.

[offtopic]
Nie dziwie sie, ja tez uwazam, ze prawdziwe SG1 skonczylo sie wraz z s8.
[/offtopic]
  • 0

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych