Szczerze mówiąc to wątpie by wiazka(oczywiście mam na myśli wiązkę broni ) myśliwca Wraith była silniejsza od pocisku lecącego na odległość 250 mil z prędkością 6 machów. Pozatym z tego myśliwca niewiele zostało. Zdziwiłbym się gdyby mogli odzyskać jego broń... Tak czy owak obydwie spełniają swoją powinność. Ale jakby mogli odzyskac działo takie ze statku-ul. To by było coś. Wszyscy widzieliśmy jak rozwalili satelitę albo jak łatwo osłony Dedala ulegały tym działom.W Duecie zdobyli Darta Wraith, więc mogliby z niego wyciągnąć te działka. Chyba są lepsze od tych naszych na Dedalu.
To racze nie możliwe. Wydaje mi się, że ten transporter działa podobnie do Wrót. Demeterializuje ludzi i przechowuje ich dane. A z tego co wiem to raczej nic nie da się zrobić by zapobiec dematerializacją.Swoją drogą, ciekawe, czy nasi naukowcy z pomocą Hermioda zdołaliby wymyślić sposób na blokowanie transportera Wraith. Dzięki temu mogliby się bezpiecznie poruszać po ziemi nie martwiąc się, że ktoś może zostać porwany
Ale pomysł jest dobry.
Co do dalszych odcinków to nie mam, jeszcze nie ściągnąłem, a zapowiedzi nie lubie czytać, psują mi całą przyjemność z oglądania tego serialu.
MÓJ WZÓR NA OGLĄDANIE
ŚCIĄGAM ->ŚCIĄGNIETE :clap: ->ROBIE SOBIE COLĘ Z LODEM :hyhy: -> SIADAM PRZED KOMPEM I OGLĄDAM W SPOKOJU :]
Bez czytania jakiś tam zapowiedzi czy recenzji
Użytkownik Nerevar edytował ten post 23.08.2005 - |12:58|