Trzeba przyznać ci rację Aslan1984.
Persons Unknown
Rozpoczęty przez
zagubiony4
, 08.12.2009 - |15:43|
106 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14.10.2010 - |09:01|
Napisano 31.10.2010 - |23:36|
Pytania Moje co do PU.
Co dalej z tym serialem? Czy ktoś coś wie?
Inne wakacyjne seriale ("The Gates". "Scoundrels") dostały cancela, czyli wiadomo co z nimi. Tylko dalej nie wiem nic na temat tego serialu. W Końcu oglądalność na koniec wzrosła w porównaniu do środkowych odcinków prawie 3 krotnie.
Wiem, że serial niby już dawno został spisany na straty, bo przeniesiono go na wakacje i zapowiedziano nagle, że to będzie mini seria z zakończeniem (którego nie było). Ale oficjalnej wiadomości co do serialu po wakacjach nie słyszałem.
Co dalej z tym serialem? Czy ktoś coś wie?
Inne wakacyjne seriale ("The Gates". "Scoundrels") dostały cancela, czyli wiadomo co z nimi. Tylko dalej nie wiem nic na temat tego serialu. W Końcu oglądalność na koniec wzrosła w porównaniu do środkowych odcinków prawie 3 krotnie.
Wiem, że serial niby już dawno został spisany na straty, bo przeniesiono go na wakacje i zapowiedziano nagle, że to będzie mini seria z zakończeniem (którego nie było). Ale oficjalnej wiadomości co do serialu po wakacjach nie słyszałem.
Napisano 01.11.2010 - |07:38|
zagubiony, PU to przeniesienie właśnie było cancelem. Serial został skasowany zanim go zaczęli puszczać. NBC po prostu wypaliło "coś" na lato.
Napisano 01.11.2010 - |10:13|
Sami producenci raczej zdawali sobie sprawę że będzie to jednosezonowiec, podobnie jak rok wcześniej było to z serialem Mental.
Zarówno Mental jak i Persons Unknown najpierw zostały nakręcone, a dopiero potem producenci szukali stacji telewizyjnej, która kupi ich serial. W efekcie czego od nakręcenia serialu do jego emisji w przypadku PU, minęło ok. roku. Zapewne w tym czasie aktorzy dostali już pozwolenie na podpisywanie nowych kontraktów.
Zarówno Mental jak i Persons Unknown najpierw zostały nakręcone, a dopiero potem producenci szukali stacji telewizyjnej, która kupi ich serial. W efekcie czego od nakręcenia serialu do jego emisji w przypadku PU, minęło ok. roku. Zapewne w tym czasie aktorzy dostali już pozwolenie na podpisywanie nowych kontraktów.
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]
Napisano 04.11.2010 - |21:23|
Serial jak na wakacje w miare trzymal poziom, historia moze nie byla jakas odkrywcza, ale trzymal nawet w napieciu. Niemniej jednak to co zrobili w finale przeszlo wszelkie pojecie. Jak mozna bylo skonczyc serial takim cliffhangerem jak by to bylo zaproszenie na 2. sezon, gdy od poczatku byla mowa o zamknietej historii w jednym sezonie? Wyjasnilo sie niewiele, pytan sie pojawilo 10 razy tyle. Gdyby nie final byloby calkiem ok. Mozna sprawdzic, o ile nie przeszkadza otwarte zakonczenie, albo po prostu jego brak.
Mistrz: The Sopranos, Tell me you love me, The Wire, Oz
Bardzo dobre: Carnivale, Deadwood, Six Feet Under
Przyzwoite:Apparitions, Jericho, My Name is Earl, Odwroceni,
Ok, ale: Day Break, Happy Town, Heroes, Numb3rs, The Pacific, Prison Break, Twin Peaks
Bardzo dobre: Carnivale, Deadwood, Six Feet Under
Przyzwoite:Apparitions, Jericho, My Name is Earl, Odwroceni,
Ok, ale: Day Break, Happy Town, Heroes, Numb3rs, The Pacific, Prison Break, Twin Peaks
Napisano 24.11.2011 - |20:22|
Wczoraj skończyłem oglądać ten serial i uważam, że jest dobry. Motyw przewodni ciekawy i gra aktorów też niezła. Oczywiście trzeba przymknąć oko na kilka rzeczy. Jednie kiepsko wypadła sekwencja scen, gdy zaczęli ginąć bohaterzy. Strasznie słabo to wyszło ale reszta serialu jak najbardziej ok.
Napisano 17.03.2012 - |10:57|
Od 2 kwietnia serial "Persons Unknown" będzie można oglądać na polskim FOX! Emisja serialu w poniedziałki o 22:00.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »