Dodałem tytuły do 3 z 6 dodatkowych odcinków.
Skoro już się tak wymieniamy informacjami na temat dalszych odcinków, to podzielę się jeszcze tym, co ja wiem
(Ale pewnie i tak już znacie większość
Na początku odnośnie relacji Sary i Chucka. W jednym z wywiadów od samej zainteresowanej Yvonne zdradziła nam, że wydarzy się coś, po czym nigdy więcej nie będzie chciała widzieć Chucka, dodała też, że nastąpi to w przedziale odcinkowym 6-10 następnie czytałem spoiler na ten sam temat od Ausiello, który powiedział jasno, w którym odcinku będziemy świadkami tego incydentu(ma to nastąpić w odcinku NR-8, czyli tuż po przerwie)
Casey... Nie wiem czy to, co było widoczne w nowym trailerze ma nam powiedzieć, czy to, co zrobi John było głupie i złe, bo tak też odczytałem ze spoilera, że zrobi coś głupiego i złego. Przeczytałem również, że pojawią się jacyś badguy z jego przeszłości (podobno jego ex-przełożeni) i będą mieli wpływ na to co zrobi.
Wiem też, co nieco na temat pierwszego nowego odcinka nowej historii. Podobno akcja będzie się rozgrywać w pociągu z udziałem Sary i Chucka i z moich inormacji/żródeł wynika, że Sara będzie próbować uciec od Chucka i to jest to, czego się obawiałem i zarazem próbowałem ci o tym powiedzieć @cliffhanger, że ta nowa historia w głównej mierze będzie przeznaczona dla wyżej wymienionych postaci (Moim Zdaniem)
EDIT:
Jeśli wiecie coś więcej to piszcie
Aktualizacja:
3.01 - Chuck vs. The Pink Slip (Season premiere)
3.02 - Chuck vs. The Three Words
3.03 - Chuck Vs. The Angel of Death
3.04 - Chuck vs. Operation Awesome
3.05 - Chuck vs. First Class
3.06 - Chuck Vs. The Nacho Sampler
3.07 - Chuck vs. The Mask
3.08 - Chuck vs. The Fake Name
3.09 - Chuck vs. The Beard
3.10 - Chuck vs. The Tic Tac
3.11 - Chuck vs. The Final Exam
3.12 - Chuck vs. American Hero
3.13 - Chuck vs. The Other Guy