Skocz do zawartości

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
126 odpowiedzi w tym temacie

#101 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 21.01.2010 - |15:18|

Jak już kiedyś wspomniałem najmniej interesują mnie w tym serialu relację Chucka i Sary, a że chciałem się dowiedzieć coś więcej na temat tego, co ich czeka postanowiłem poszperać trochę w necie.

Cóż, wystarczy przeglądnąć temat na forum NBC "Let's Talk "Chuck" Season 3 / Contains spoilers" czy też opinie jednego z fanów na stronie ChuckTv.net i poczytać, co fani tego serialu sądzą o czworokącie Chuck-Hannah/Shaw-Sara. Większość fanów jest zdegustowana takim rozwojem sytuacji, bo nie tego oczekiwali i nie chcą tego oglądać. Można też spotkać się z opiniami, że pojawienie się w serialu "Supermana" Brandona Routha będzie mieć negatywny wpływ na ratingi.

Podaję linka do opinii jednego z fanów.

Jedni już nawet spekulują, że ten pierścionek Shawa wyląduję u Sary na palcu :lol:

http://chucktv.net/2...-wtwt-its-twwt/

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 21.01.2010 - |15:24|

• 0

#102 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 04.02.2010 - |20:26|

Spoiler od Ausiello - W którym zdradza ile osób jego zdaniem pozna sekret Chucka B)

Typy -
a) Jeden jest dość oczywisty Morgan.
b ) A drugi ludzie typują Lestera - Ciekawe w jednym z komentarzy gość napisał, że widział fotki z 12 epa :lol: ja ich nie widziałem :)

---> http://chucktv.net/2...-chucks-secret/

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 04.02.2010 - |20:28|

• 0

#103 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 04.02.2010 - |23:40|

Nie wiem, czy dobrze wnioskuję z kontekstu, ale możliwe, że przeczytałeś tam "one or two" zamiast "one of two", ale mogę się mylić, popraw mnie jak coś.

A tam ktoś w komentarzach nie napisał, że obstawia Lestera czy Jeffa. Typ jest jeden: Morgan albo Ellie.

A ten o tych fotkach, to jest typowy "internetowy napinacz" :D.
  • 0

#104 Siemon

Siemon

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 05.02.2010 - |08:27|

Ja widziałem te fotki i mogę powiedzieć z całą stanowczością, że to :

Spoiler

• 0

#105 slayne

slayne

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 05.02.2010 - |08:47|

Ja widziałem te fotki i mogę powiedzieć z całą stanowczością, że to :

Spoiler

A jakiegoś linka można prosić :)
  • 0

#106 Siemon

Siemon

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 05.02.2010 - |12:52|

To jest najlepsze zdjęcie jakie teraz znalazłem, widziałem jedno więcej, ale to już było dawno i teraz nie potrafię go zlokalizować :

• 0

#107 Dontlk

Dontlk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 05.02.2010 - |13:01|

To jedynie zdjęcia z odcinka 12 - Chuck Vs The American Hero, jakie udało mi się znaleźć:

http://socialitelife...t=m#alpha-inner

Jest tam niby Lester, ale...

Fajne byłoby zobaczyć cliffhangera nawiązującego do ostatniej sceny drugiego sezonu:

Morgan: Chuck, you know kung-fu.
  • 0

#108 slayne

slayne

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 05.02.2010 - |13:36|

To jest najlepsze zdjęcie jakie teraz znalazłem, widziałem jedno więcej, ale to już było dawno i teraz nie potrafię go zlokalizować :

Nie wygląda mi to na vana Caseya tylko Jeffa. Casey ma czarnego a tu widać biały dach a w środku jakieś świecidełka i ogólny burdel. Pewnie Morgan zaproponował chłopakom szpiegowanie Chucka ale nie wie, że oni wiedzą i beda kryć Chucka.

Użytkownik slayne edytował ten post 05.02.2010 - |13:45|

• 0

#109 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 05.02.2010 - |14:59|

To jedynie zdjęcia z odcinka 12 - Chuck Vs The American Hero, jakie udało mi się znaleźć:

http://socialitelife...t=m#alpha-inner

Jest tam niby Lester, ale...

Fajne byłoby zobaczyć cliffhangera nawiązującego do ostatniej sceny drugiego sezonu:

Morgan: Chuck, you know kung-fu.

Te fotki ukazały się już gdzieś pod koniec Grudnia, ale dobrze, że wrzuciłeś linka.

Za przeproszeniem wszyscy daliśmy [beeep] z tymi spoilerami, bo zamiast być zaskoczonym, to wszystko prawie mamy już podane na talerzu :angry: Ale wciąż nie mamy odpowiedzi na najważniejsze pytanie, czy Chuck i spółka unicestwią ten cały Krąg w tych pierwszych 13 epkach

A jeśli chodzi o Lestera, to ubranie ma podobne do Morgana, więc może to i on będzie tam razem z nimi... Zobaczymy.
  • 0

#110 Dontlk

Dontlk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 05.02.2010 - |17:04|

Za przeproszeniem wszyscy daliśmy [beeep] z tymi spoilerami, bo zamiast być zaskoczonym, to wszystko prawie mamy już podane na talerzu :angry: Ale wciąż nie mamy odpowiedzi na najważniejsze pytanie, czy Chuck i spółka unicestwią ten cały Krąg w tych pierwszych 13 epkach

Cóż, czasem trudno się powstrzymać. Co do unicestwienia Kręgu w pierwszych 13 odcinach, to wydaje mi się to wielce prawdopodobne. Zachary Levi w jednym z wywiadów powiedział, że te 6 nowych epków opowie zupełnie nową historię.
  • 0

#111 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 05.02.2010 - |21:30|

Dodałem tytuły do 3 z 6 dodatkowych odcinków.

Skoro już się tak wymieniamy informacjami na temat dalszych odcinków, to podzielę się jeszcze tym, co ja wiem :) (Ale pewnie i tak już znacie większość:)

Na początku odnośnie relacji Sary i Chucka. W jednym z wywiadów od samej zainteresowanej Yvonne zdradziła nam, że wydarzy się coś, po czym nigdy więcej nie będzie chciała widzieć Chucka, dodała też, że nastąpi to w przedziale odcinkowym 6-10 następnie czytałem spoiler na ten sam temat od Ausiello, który powiedział jasno, w którym odcinku będziemy świadkami tego incydentu(ma to nastąpić w odcinku NR-8, czyli tuż po przerwie)

Casey... Nie wiem czy to, co było widoczne w nowym trailerze ma nam powiedzieć, czy to, co zrobi John było głupie i złe, bo tak też odczytałem ze spoilera, że zrobi coś głupiego i złego. Przeczytałem również, że pojawią się jacyś badguy z jego przeszłości (podobno jego ex-przełożeni) i będą mieli wpływ na to co zrobi.

Wiem też, co nieco na temat pierwszego nowego odcinka nowej historii. Podobno akcja będzie się rozgrywać w pociągu z udziałem Sary i Chucka i z moich inormacji/żródeł wynika, że Sara będzie próbować uciec od Chucka i to jest to, czego się obawiałem i zarazem próbowałem ci o tym powiedzieć @cliffhanger, że ta nowa historia w głównej mierze będzie przeznaczona dla wyżej wymienionych postaci (Moim Zdaniem) :)

EDIT:

Jeśli wiecie coś więcej to piszcie :)

Aktualizacja:

3.01 - Chuck vs. The Pink Slip (Season premiere)
3.02 - Chuck vs. The Three Words
3.03 - Chuck Vs. The Angel of Death
3.04 - Chuck vs. Operation Awesome
3.05 - Chuck vs. First Class
3.06 - Chuck Vs. The Nacho Sampler
3.07 - Chuck vs. The Mask
3.08 - Chuck vs. The Fake Name
3.09 - Chuck vs. The Beard
3.10 - Chuck vs. The Tic Tac
3.11 - Chuck vs. The Final Exam
3.12 - Chuck vs. American Hero
3.13 - Chuck vs. The Other Guy
----
3.14 - Chuck vs. The Honeymonner
3.15 - Chuck vs. The Role Models
3.16 - Chuck vs. The Tooth
3.17 - Chuck vs.
3.18 - Chuck vs.
3.19 - Chuck vs.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 05.02.2010 - |21:45|

• 0

#112 Siemon

Siemon

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 05.02.2010 - |21:41|

Heh Lowrey, chyba ci się coś pomyliło z tymi wywiadami :

bo to jest ten chyba wywiad o którym mówisz i Yvonne mówi coś takiego, że odcinki 6-10 są jeszcze lepsze niż te poprzednie 5 i wydarzy się w nich coś co wszyscy chcą zobaczyć. Potem jest pytanie o Shaw'a, na co jest odpowiedź że może coś tam być potencjalnego jeśli chodzi o romans, na co Adam Baldwin dodaje, że Sarah nie "skoczy w paszczę rekina, nawet takiego jak Superman"...nawiązanie do frazy "jump the shark".

Więc ja jestem dużo pozytywniej nastawiony do tego co się wydarzy... a tak btw poszła w sieć scena z odcinka 7, zabawna, przypominała mi scenę z Importowanego Salami z sezonu 1 :

Ocinke 13 nazywa się Chuck vs The Other Guy

A tak btw ta ostatnia informacja o odc 14, to już bzdura na resorach co piszesz, ja tam aż tak bardzo nie unikam spoilerów więc jestem z tym w miarę na bieżąco i nigdzie takiego czegoś co piszesz nie widziałem.... podaj link do źródła i proszę nie do innego forum gdzie ktoś sobie może walnął taką spekulację.
Jedyne spoilery z odc 14 to był Casting Call do tego i z niego wynikało :
Spoiler

Aha, jedyną informację, którą podajesz, do której nie mogę się doczepić dotyczy Caseya i zdarzy się to w odc 10.

Jak tak czytałem ten twój post to doszedłem do wniosku, że ktoś wyraźnie nie jest w humorze, bo albo przekręcasz to co było powiedziane/napisane w wywiadach, albo niektóre informacje po prostu zmyślasz, nie wiem za bardzo w jakim celu, chyba po to żeby udowodnić jakąś dla mnie nie zrozumiałą tezę.

Użytkownik Siemon edytował ten post 05.02.2010 - |22:00|

• 0

#113 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 05.02.2010 - |21:54|

Heh Lowrey, chyba ci się coś pomyliło z tymi wywiadami :

bo to jest ten chyba wywiad o którym mówisz i Yvonne mówi coś takiego, że odcinki 6-10 są jeszcze lepsze niż te poprzednie 5 i wydarzy się w nich coś co wszyscy chcą zobaczyć.

Masz rację.

http://chuckfans.blo...-and-sarah.html

A tak btw ta ostatnia informacja o odc 14, to już bzdura na resorach co piszesz, ja tam aż tak bardzo nie unikam spoilerów więc jestem z tym w miarę na bieżąco i nigdzie takiego czegoś co piszesz nie widziałem.... podaj link do źródła i proszę nie do innego forum gdzie ktoś sobie może walnął taką spekulację.

Sorry to były spekulację, nie było tematu. (ale stawiam, że i to jest możliwe - mimo wszystko)

EDIT:

Zresztą fani też potrafią przewidzieć pomysły scenarzystów i nic w tym dziwnego Siemon :)

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 05.02.2010 - |22:00|

• 0

#114 Siemon

Siemon

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 05.02.2010 - |22:31|

Fani strzelają na ślepo, więc jak ludzie wystrzelą ze 100 pomysłów potencjalnego przebiegu fabuły to statystycznie jest to możliwe, że ktoś trafi.
  • 0

#115 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 05.02.2010 - |23:01|

Chuck to nie Lost ze skomplikowaną fabułą i nie potrzeba aż takiej watahy fanów, żeby rozgryźć Chucka :) Nawet, jeśli uważasz to za bzdurę, to i tak twierdzę, że nowe odcinki skupią się na wiadomo, jakich postaciach :) Nie ma, co się strzypać po pupach poczekamy zobaczymy :P
  • 0

#116 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 05.02.2010 - |23:05|

Moim zdaniem za dużo czytasz. Czytałem kiedyś te różne fora zagraniczne o Chucku i to, co ludzie tam wypisują to żenada. Usłyszą jakąś bzdurę wymyśloną przez kogoś i rozpatrują, to na 100 sposobów itd.
  • 0

#117 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 05.02.2010 - |23:24|

Fani są tacy, jak intro tej bajki :D To tak dla rozluźnienia atmosfery :D A jak złapią to dostaną no właśnie, co dostaną ... ?

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 05.02.2010 - |23:33|

• 0

#118 Siemon

Siemon

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 05.02.2010 - |23:34|

Oczywiście, że główny wątek opowieści skupi się na Chuck'u bądź Sarze, albo na obu postaciach w większości przypadków, a pozostałe postacie będą głównie grały rolę w wątkach pobocznych. Tak było od początku serialu i tak będzie nadal. (za bzdurę uznałem tylko twoją "spekulacje", którą zresztą tak sformułowałeś, że brzmiało to jakbyś cytował spoiler).
Zarówno w pierwszym, jak i w drugim sezonie co kilka odcinków wątek romansu Chuck'a/Sary wchodził na główny plan, a potem schodził w tło i tak będzie nadal, nawet jak staną się parą. (patrząc na trzeci sezon, tylko 2 pierwsze odcinki miały silny wątek romansowy, w odcinkach 4-5 nie był poruszany wcale, a w 3 i 6 miał charakter bardzo peryferyjny).

Z tego co czytałem na temat tych dodatkowych odcinków to wątek romansowy będzie prawdopodobnie na głównym planie w odc 14 i 15, odc 16 ponoć ma być duży dla postaci Ellie, a potem ma się pojawić papa Bartowski znowu, więc wątpie, żeby romans odgrywał w tym czasie dużą rolę, nawet jak Chuck i Sara będą parą na jakimś poziomie.
  • 0

#119 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 05.02.2010 - |23:46|

A przypadkiem, to nie ty pisałeś, że mamy dostać ostateczną odpowiedz, jaki będzie finał relacji Chucka&Sary w tych 13 epkach ? Mogę się mylić, ale chyba cytowałeś wywiad ze Schwartzem, bo ja nie mam nic przeciwko, żeby pozostało tak jak teraz, czyli przyjaciele.

EDIT:

Ok, do poniedziałku - Dobranoc.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 06.02.2010 - |00:05|

• 0

#120 Dontlk

Dontlk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 08.02.2010 - |19:58|

Dołączona grafika

W 16 odcinku będzie miał miejsce gościnny występ Christophera Lloyda (Powrót do przyszłości - Trylogia).
Zagra on terapeutę, do którego zwróci się Chuck, gdy jego sekretne życie stanie się dla niego nie do zniesienia.

Edit: Wiadomo już kiedy zakończy się 3 sezon Chucka:

Mowa tu o 24 Maja, a ostatni odcinek będzie trwał 2 godziny.

Użytkownik Dontlk edytował ten post 08.02.2010 - |23:14|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych