Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Kraków] 07.08.2004

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
121 odpowiedzi w tym temacie

#101 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 13.08.2004 - |06:21|

A oto kolejny post od Magdy :

Widzę, że Saggi to bardzo przewrotna istota :] . Wpierw mnie zaciągnęła na zlot ( ponieważ nie chciała iść sama, tak tak !! ), a teraz pisze, że następnym razem wybierze się sama !? Bo musiała wcześniej wyjść !! ;) A ja nie chciałam iść, a teraz żałuje, że mnie nie będzie w sobotę w Poznaniu :(( Kto zrozumie kobietę ? taaa ... Aż strach myśleć co Wy będziecie robić w Uskrzydlonym Koniu !!
Absolutnie nie czuje się urażona "czynem badz zachowaniem" :) Wręcz przeciwnie !! Ja także czasem ubolewam nad brakiem dodatkowej pary rąk Myślę, że kolega Phrazes powinien pomyśleć o pracy w dyplomacji !! Nasz naród na pewno by na tym dużo zyskał

Życzę skrzydeł w sobotę :)

Magda
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A ja może odrazu na niego odpowiem (hmmm czuje się z lekka jakbym miała rozdwojenie jaźni :D )

Chciałam zaciągnąć kumpele na zlot bo miałam (i ciągle mam ) nadzieję, że w końcu przekonają się i spróbuja obejżeć choć jeden odcinek serialu może je wciągnie :> . Umowa była taka, że idziemy tylko na 1 godzinę a potem bez protestów wyjdziemy jak widać zosałyśmy pięć godzin, co oznacza, że koleżankom musiało się tam podobać :clap: . Magda jak chcesz nie ma sprawy możesz iść ze mną na kolejny zlot, ale już nie wychodzimy wcześniej :> . W sobote może i ominiesz zlot, ale to nie będzie ostatni :> jeszcze może Ci się udać być na kolejnym .

INFO:
Aby bardziej zmotywować phrazesa do przyjazdu powiem tak, dziś mają być do odebrania zdjęcia ze zlotu :> nie jest ich dużo ale zawsze coś, będe je miała w sobote na zlocie wszystkie i kto będzie chciał je sobie zobaczy :> zanim jednak prześle je Thomassowi (napisz mi maila na PM na który Ci je przesłać) wprowadzę cenzurę :> . Wiem to świństwo z mojej strony ale cóż zrobić jestem zołza :> .
Prześle je po niedzieli bo dopiero wtedy będe miała siły na skanowanie więc bądźcie cierpliwi, a jak wam się spieszy do obejżenia zapaszam do Poznania B)
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#102 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 13.08.2004 - |09:35|

Mimo, ze nie uczestniczylem w tym zlocie to pozwolce, ze sie wypowiem :)

Przeczytalem uwaznie wszystkie 5 stron postow, ktore tutaj naskrobaliscie i ... jestem zachwycony. Z kazdym postem pojawialo sie wiecej kontrowersji. Osoby, ktore mnie znaja ze zlotow w Poznaniu i w Sierakowie wiedza, ze mam nature filozoficzna [;) prawda Saggi ;)], a zwlaszcza w stanie ''lekkiego uniesienia'' i naprawde zaluje, ze nie mialem okazji poznac ludzi tam obecnych!!

Z opisow wynika, ze nareszcze byl to zlot pozbawiony zahamowan i co najlepsze ... dobrych zawodnikow ;). Chetnie usiadlibysmy z Kwiatkiem, z wami do jednego stolu na mala ''rozmowe'' F*** nawet nie wiecie jak zaluje, ze sie tam nie pojawilem. Niestety odleglosc 2400 km jest dla mnie nie do przebycia w obecnej chwili. :) Jest to zlot, ktory jest u mnie na pierwszym miejscu pod wzgledem zalowania, ze sie nie zjawilem. :)

Pozdrowienia dla wszystkich i .... SAGGI co z tymi zdjeciami :):):)
  • 0
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]

#103 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 13.08.2004 - |12:47|

mam nature filozoficzna [;) prawda Saggi ;)], a zwlaszcza w stanie ''lekkiego uniesienia''

.... SAGGI co z tymi zdjeciami :):):)

Taak :) filozoficzna natura :D , wybacz phrazes ale chowasz się :> .

Zdjęcia będa ... kiedyś tam :> .
:afro:
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#104 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.08.2004 - |14:44|

mam nature filozoficzna

Taak filozoficzna natura

Naprawdę? :D

SGTokar czekający na toporki rexusa :P
Log65: Happy camper

#105 phrazes

phrazes

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 13.08.2004 - |16:13|

hmmm.. ktos mnie tu wchodzi na ambicje....

Ja sie chowac nigdzie nie bede !! ( bo jak sie gdzies schowam to pewnie nie bede mogl stamtad wyjsc )

Co do polskiej dyplomacji to ja sie od tego bede bronil wszelkimi nogami i rekami ( wliczajac te dwie dodatkowe , ktore obecnie sa na desce kreslarskiej ) bo jescze by sie okazalo ze musialbym przepraszac nie tylko za swoje bledy ( jakbym ich mial malo ), ale jescze za cudze , a po pewnym czasie nawet moje najbardzie wysublimowane przeprsoiny, tudziez powiedzonka zostana uznane za irytujace i moga doprowadzic jedynie do eskalacji antagonistycznych kontaktow miedzynarodowcyh naszego kraju z innymi. Dlatego tez bedac wzglednie w pelni swoich wladz umyslowych biore na swoje barki odpowiedzialnosc unikania wszelkich akcji dyplomatycznych na szeroka skale , majac na uwadze przede wszystkim dobro Poslki.

Z przykroscia musze stwierdzic iz mimo moich prosb moj szef pozbawil mnie blogoslawienstwa wyplaty, w zwiazku z tym mimo najsczerszych checi nie moge pojawic sie jutro w Poznaniu ( nie mowiac juz o drobnej niedogodnosci jaka jest fakt ze o 7 rano w sobote koncze prace ), gdyz z przyczyn czysto finansowych nie stac mnie na przejazd w jedna strone, pominawszy krotkim milczeniem jakie kolwiek mysli o oplaceniu powrotu.
  • 0

#106 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 13.08.2004 - |16:29|

:>
No tak właśnie podejżewałam.

A ja właśnie obejżałam zdjęcia ;] jest ich mało ale są fajne :D
Moja opinia:

Numer jeden zdjęcie przy którym niemal płakałam ze śmiechu - Thomass z dzbankiem piwa w ręku :D
Rexus na obu zdjęciach na których jest ma bojowo nastawioną minę, która mogłaby przerazić niejedno dziecko które niechcący by weszło na forum i zobaczyło to zdjęcie, więc nie wiem czy nadaje się to do publicznego oglądania :>
Reszty zdjęć nie będe komentować bo są względnie normalne :] a i jest jeden plus :D na żadnym nie ma mnie :) .
:clap:
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#107 Thomass

Thomass

Plutonowy

• VIP
  • 424 postów
  • MiastoKraków

Napisano 13.08.2004 - |17:48|

No tak właśnie podejżewałam.

Oj Sagi! Sama wiesz ze taka podróż jest nie tania... Sam bym się w poznaniu pojawił gdyby nie kwestie finansowe... Mam nadzieje ze sie spotkamy na jakims zlocie gdziec w polowie drogi miedzy Krakowem i Poznaniem.

Numer jeden zdjęcie przy którym niemal płakałam ze śmiechu - Thomass z dzbankiem piwa w ręku :D

:clap: Jestem numerem jeden :clap:

Widze że na Magdzie zrobiliśmy niespodziewanie dobre wrażenie. Coś czuje że niedługo się zapisze na forum i spotkamy ją na nie jednym zlocie... W każdym bądź razie mam taką nadzieje :P
  • 0
Nienawidze poniedzałku...

#108 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 13.08.2004 - |18:56|

Umowa była taka, że idziemy tylko na 1 godzinę..

Tajne porozumienia za naszymi plecami - nieładnie nieładnie :)

Rexus na obu zdjęciach na których jest ma bojowo nastawioną minę, która mogłaby przerazić niejedno dziecko które niechcący by weszło na forum i zobaczyło to zdjęcie, więc nie wiem czy nadaje się to do publicznego oglądania

A mówiłem że jestem niefotogeniczny – nie wiedzieć czemu zawsze na zdjęciach mam wyraz twarzy taki jakbym maił kogoś zaraz zamordować (najchętniej shpiera :D ) więc saggi decyzję o ich publikacji pozostawiam tobie :hyhy:

A co do filozofowania po kilku piwach - jak dobrze ze moja lepsza połówka hamowała mnie przed spożyciem większej ilości napoju chmielowego, bo phrazes miałaby kompana do filozofowania :D - a kiedy ktoś jest niereformowalny do akcji wkracza toporek :D i kropelki :P

Jestem numerem jeden

Chcesz o tym porozmawiać <_< - bo ja twierdze ze to raczej dzbanek piwa jest nr.1 :D

Oj Sagi! Sama wiesz ze taka podróż jest nie tania

Zgadzam sie w 100% - na własnej kieszenie poczułem wyjazd na zlot i to podwójnie :D - ale było warto :P

Użytkownik rexus edytował ten post 14.08.2004 - |15:19|

• 0

#109 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 13.08.2004 - |19:18|

O nie za duża odpowiedzialność :] prześle zdjęcia Thomassowi a on niech zadecyduje czy dzieci przeżyją :> jak wejdą na forum :] . :afro:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A tutaj kolejne wiadomości od Magdy:

No to znowu ja :) na forum sie nie zapisze, ponieważ nie lubie papierkowej roboty :P Zreszta StarGate chyba nie jest mi pisane :(
Co do zlatywania się na zloty to faktycznie jest to drogi sport :(( Trzeba by jakiegoś sponsora poszukać ;)
Zdjęcia ekstra !! Też już sobie popłakałam :D
No nic to do następnego zlotu :))
Trzymajcie sie wszyscy , Magda

Użytkownik saggi edytował ten post 13.08.2004 - |20:39|

• 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#110 Thomass

Thomass

Plutonowy

• VIP
  • 424 postów
  • MiastoKraków

Napisano 14.08.2004 - |12:06|

No to znowu ja :)

Magdo zapraszam jednak do zapisania się na forum. Jesteś bardziej aktywna na naszym forum niż 50% osób zapisanych!
  • 0

#111 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 15.08.2004 - |14:34|

Dobra :] Wygłupaiłam się z tymi zdjęciami :D .
Teraz pooooszły do Thomassa i jakby co to proszę męczyć Jego :> .
:afro:
Do zobaczenia mam nadzieję wkrótce :] .
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#112 Thomass

Thomass

Plutonowy

• VIP
  • 424 postów
  • MiastoKraków

Napisano 15.08.2004 - |18:47|

Oto zdjątka! Miłego oglądania! Ja teraz ide pić! :P

rexus z mina "dawać mi tego shipera" :P
bahari z drinkiem o meskiej nazwie, 300Frayda z końcówką piwa i Magda przed dolewką...
co macie jakieś wonty?
czy chcesz o tym porozmawiać?
Już tylko z takich szklanic pije :P
phrazes i magda, magda z racji tego że już piwo wypiła bawi się świeczką, ale spokojnie, zaraz dostała dolewke!
rexus: "nie oddam mojej damy wy shipery!"
uuu, dość piwa na dzisiejszy wieczór...

Prosimy w trosce o modemowych użytkowników o zamieszczanie zdjęć w niewielkich rozdzielczościach lub samych linków. Dziękujemy :D

Użytkownik Katharn edytował ten post 16.08.2004 - |08:53|

• 0

#113 bahari

bahari

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoGród Kraka

Napisano 15.08.2004 - |20:15|

:bangin: po cos to wstawil? :P zeby ludzi wystraszyc? :D alem wyszedl :bag: :P

Użytkownik bahari edytował ten post 15.08.2004 - |20:15|

• 0

#114 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 15.08.2004 - |22:31|

:( :bag: :bag: :oops: :oops: Czemu ja zawsze wychodze na zdjęciach jak ..... :censored: :censored: :censored:
  • 0

#115 marcinssdd

marcinssdd

Plutonowy

• Email
  • 496 postów
  • MiastoJawornik

Napisano 16.08.2004 - |06:31|

Fajowo to wszystko wyglądało.

A Wy Panowie, nie narzekajcie na zdjęcia bo ostatnim razem, to ja byłem postrachem wszystkich fotek na których się znalazłem. :hyhy:
  • 0

Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć: digart.pl
Dołączona grafika

#116 EsaSol

EsaSol

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 142 postów
  • MiastoTarnobrzeg

Napisano 16.08.2004 - |21:32|

NO nareszcie
:clap: :clap:
świtne świetnie
i nie nażekac gożej niz ja na fotkach z pierwszego spotkania nikt na tych nie wyszedł :P
a właśnie dlaczego tak MAŁO!!!
kliszy wam było szkoda czy tak szybko sie film urwał :hyhy: hehehehe
  • 0

#117 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 16.08.2004 - |21:50|

Niestety film sie skonczył, a drugi był nie Kodaka i nie pasował do aparatu :( .
Też żałuje, że nie ma ich więcej, bo było by co pstrykać, oj byłoby :D .
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#118 bahari

bahari

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoGród Kraka

Napisano 17.08.2004 - |22:48|

ja mysle ze dobrze wyszlo - te ktore sa gwarantuja i tak ostra dawke terroru jak na jeden raz :P
  • 0

#119 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 24.08.2004 - |06:11|

Rexus, Ciebie to ciężko złapać.
Na GG - out,
na tlenie nie mogę znaleźć
Ale może tu.
Przez sentyment do twoich wyjątkowych postów postanowiłam wystosować specjalne zaproszenie na zlot w Zegrzu.
Z Warszawy będzie sporo osób, czyżby ekipa z Krakowa zaspała?
Przecież pociąg jedzie tylko 2,5 godziny... a pod Dworcem Centralnym będzie ogólna zbiórka i dowóz do Zegrza - PKSem albo samochodami zlotowiczów.
Nikt nie zginie, obiecuję.
Rexus twojego humoru miałoby zabraknąć?
Ja się na to nie godzę!
Rexus, Esa i ferajna - wypełniać formularz zgłoszeniowy!:)
  • 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

#120 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 12.10.2004 - |21:01|

Mam małe pytanko :) dlaczego Kraków milczy? Żadnych zlotów nic??
hehe
Ja przypadkiem bedę w ten weekend w Krakowie na konferencji, nie wem czy udałoby mi się wpaść na ewentualny zlot i czy koleżanki byłyby chętne :> , ale , jeżeli coś by się działo, mogłabym spróbować :> .
No ale nawet jeżeli bym się nie pojawiła to przecież daaawno nie było u was zlotu a przecież są baaardzo fajne :D .
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych