Widzę, że Saggi to bardzo przewrotna istota :] . Wpierw mnie zaciągnęła na zlot ( ponieważ nie chciała iść sama, tak tak !! ), a teraz pisze, że następnym razem wybierze się sama !? Bo musiała wcześniej wyjść !!
Absolutnie nie czuje się urażona "czynem badz zachowaniem"
Życzę skrzydeł w sobotę
Magda
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A ja może odrazu na niego odpowiem (hmmm czuje się z lekka jakbym miała rozdwojenie jaźni
Chciałam zaciągnąć kumpele na zlot bo miałam (i ciągle mam ) nadzieję, że w końcu przekonają się i spróbuja obejżeć choć jeden odcinek serialu może je wciągnie :> . Umowa była taka, że idziemy tylko na 1 godzinę a potem bez protestów wyjdziemy jak widać zosałyśmy pięć godzin, co oznacza, że koleżankom musiało się tam podobać :clap: . Magda jak chcesz nie ma sprawy możesz iść ze mną na kolejny zlot, ale już nie wychodzimy wcześniej :> . W sobote może i ominiesz zlot, ale to nie będzie ostatni :> jeszcze może Ci się udać być na kolejnym .
INFO:
Aby bardziej zmotywować phrazesa do przyjazdu powiem tak, dziś mają być do odebrania zdjęcia ze zlotu :> nie jest ich dużo ale zawsze coś, będe je miała w sobote na zlocie wszystkie i kto będzie chciał je sobie zobaczy :> zanim jednak prześle je Thomassowi (napisz mi maila na PM na który Ci je przesłać) wprowadzę cenzurę :> . Wiem to świństwo z mojej strony ale cóż zrobić jestem zołza :> .
Prześle je po niedzieli bo dopiero wtedy będe miała siły na skanowanie więc bądźcie cierpliwi, a jak wam się spieszy do obejżenia zapaszam do Poznania

Logowanie »