Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Chorzów] Spotkania - 20.06.2015

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
503 odpowiedzi w tym temacie

#101 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 26.05.2008 - |15:54|

Człowiek jedzie 12h w nocy pociągiem, od razu bez spania na zajęcia i się go czepiają :P

No ale dobre pytanie :P Tak czy inaczej, ktoś z rejonu będzie musiał się zorientować co i jak ;) Ja miałbym z tym na razie pewne problemy ;)
  • 0

->1019<-

#102 inwe

inwe

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 968 postów
  • MiastoŻory(Śląsk)/Wrocław

Napisano 26.05.2008 - |15:55|

@Toudi

dajmy Neoo trochę luzu; wiesz jacy, Ci z północy nie kumaci... :);

na stronce WPKiW mapka zawiera już pozycję paintball; trochę daleko od Żyrafy, dlatego nie słyszeliśmy okrzyków rannych i umierających B);

Użytkownik inwe edytował ten post 26.05.2008 - |15:55|

• 0
Najciemniej jest pod jabłonią.

Est modus in rebus

Horacy

Prawda ma charakter bezwzględny.

Kartezjusz

Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.

C.S. Lewis

#103 Nemedy

Nemedy

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 135 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 26.05.2008 - |16:04|

Filmik z bitwy w parku

I pare informacji

Tel: 032 2414 946, 032 2411 488, 0609 113 717
Email: sus@sus.com.pl
Internet: http://www.sus.com.pl

.: ceny
Wypożyczenie kpl sprzętu paintball ( wraz z mundurem ) 20 zł
Amunicja paintball ( Tomahowk) 20 zł / 100 szt.

Pakiety

Studencki 30 zł ( w pakiecie : sprzęt paintball, 100 szt amunicji )
Podstawowy 40 zł ( w pakiecie : sprzęt paintball, 100 szt amunicji )
Pro 90 zł ( w pakiecie : sprzęt paintball, 400 szt amunicji,)
Firmowy 100 zł ( w pakiecie : sprzęt paintball, 300 szt amunicji, jazda quadem Honda TRX 250/350)

Organizator grupy powyżej 10 osób - udział w imprezie, 300 szt amunicji gratis
W przypadku imprez organizowanych w Katowicach, dodatkowo każdy uczestnik otrzymuje karnet uprawniający do bezpłatnej jazdy quadem ATV Honda , rabat na zakup sprzętu paintball w sklepie Kansus

Użytkownik Nemedy edytował ten post 26.05.2008 - |16:11|

• 0
High I fly
I touch the sky
Far above the frozen hearts
You can't kill my dreams
You can't kill my spirit
I was born to be free

I walk to my own song

<3

#104 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 26.05.2008 - |16:04|

hyh... sie znalazły Hanysy kumate :P

Jak dla mnie teren do paintballa cool :]

Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 26.05.2008 - |16:05|

• 0

->1019<-

#105 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 26.05.2008 - |16:05|

dajmy Neoo trochę luzu; wiesz jacy, Ci z północy nie kumac

Ale Ci z północy nie mieli instynktu samozachowawczego a nie układ nerwowy pierw(...)ka

Inwe, ja tam widzę tylko miniaturkę mapki... może to ktoś pokazać na normalnej wielkości? (targeo, googlemaps?)

Neoo a trafiłeś na dobre zajęcia? Z dzisiejszą datą? :>

#106 inwe

inwe

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 968 postów

Napisano 26.05.2008 - |16:07|

mapka specjalnie dla ciebie Toudi(IMHO w zupełności wystarczy);

Użytkownik inwe edytował ten post 26.05.2008 - |16:08|

• 0

Est modus in rebus

Horacy

Kartezjusz

Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.

C.S. Lewis

#107 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 26.05.2008 - |16:12|

Filmik ma datę "Dodano: 27 kwi 2008", więc myślę, że dobre ;) A mój instynkt ma się dobrze, nie wiem co od niego chcecie... po prostu człowiek chciał zawiązania znajomości z obcymi kulturami :P

To na pewno ta firma z parku? Bo wtedy ceny coś się nie zgadzają... chyba, że tamto to jakieś promocyjne było :)

Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 26.05.2008 - |16:16|

• 0

->1019<-

#108 Nemedy

Nemedy

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 135 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 26.05.2008 - |16:19|

Sprawdzam właśnie. ;)
Na chwile obecną wiem, że organizacją zajmuje sie własnie ta firma sus, więc wychodziłoby,ze ceny są dobre. Jutro najwyżej tam zadzwonię. Mysle też, ze dobrym pomysłem byłoby zarezerowanaie sobie pola na jakąś godznie (żeby nie było tak, że trafimy na rozgrywke między starymi wyjadaczami ;).

Użytkownik Nemedy edytował ten post 26.05.2008 - |16:32|

• 0
High I fly
I touch the sky
You can't kill my dreams
You can't kill my spirit
I was born to be free

I walk to my own song

<3

#109 nAzGuL22

nAzGuL22

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 115 postów
  • MiastoBytom

Napisano 26.05.2008 - |16:25|

jednym słowem musimy zebrać porządną grupkę i będzie niby taniej, i tak się skończy tak że praktycznie wszystkie magazynki pójdą na inwe :)

Neoo, ja mam czasem wrażenie że to my, Ślązacy zawiązujemy kontakty z przedstawicielem szczepu północnego (czytaj dziwadełkiem) :)
  • 0

#110 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 26.05.2008 - |16:35|

jednym słowem musimy zebrać porządną grupkę i będzie niby taniej, i tak się skończy tak że praktycznie wszystkie magazynki pójdą na inwe :)

Ja nie celuję w niego... mam inny cel ;)

Neoo, ja mam czasem wrażenie że to my, Ślązacy zawiązujemy kontakty z przedstawicielem szczepu północnego (czytaj dziwadełkiem) :)

hyh... no zawsze można próbować się dowartościować :) Postaram się nie niszczyc tej iluzji ;)
  • 0

->1019<-

#111 Nemedy

Nemedy

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 135 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 26.05.2008 - |16:39|

Neo Ty sie nienarażaj ;> Bo to na Ciebie urządzimy polowanie. :P
  • 0
High I fly
I touch the sky
You can't kill my dreams
You can't kill my spirit
I was born to be free

I walk to my own song

<3

#112 nAzGuL22

nAzGuL22

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 115 postów
  • MiastoBytom

Napisano 26.05.2008 - |16:42|

Pół magazynku na inwe, pół na neoo :D A pewnie z jakieś 300 strzałów we mnie:P

A ten inny cel....Czyżby siarenka?? taka nibyzemsta i okazja do wyżycia się?? :P

Użytkownik nAzGuL22 edytował ten post 26.05.2008 - |16:43|

• 0

#113 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 26.05.2008 - |16:44|

To GOD MODE ON i możecie mi... :D

Pomysł coraz bardziej mi się podoba :]

@nAzGuL22: żadna zemsta, a wyżywać się nie muszę ;) Ot po prostu miłość :)

Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 26.05.2008 - |16:53|

• 0

->1019<-

#114 nAzGuL22

nAzGuL22

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 115 postów
  • MiastoBytom

Napisano 26.05.2008 - |16:48|

Neoo godne pochwalenia :) Ja mam takie wrażenie że dopiero przy paintballu wyjdą wszelkie animozje forumowe :) A już Inwe kwiatka zeżre zwyczajnie :)
  • 0

#115 inwe

inwe

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 968 postów

Napisano 26.05.2008 - |16:54|

A już Inwe kwiatka zeżre zwyczajnie

no co ty nazgul opowiadasz; kwiatki się zrywa i wsadza do wody(albo pod wodę na jakieś 0.5h hy hy hy....);
  • 0

Est modus in rebus

Horacy

Kartezjusz

C.S. Lewis

#116 Nemedy

Nemedy

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 135 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 26.05.2008 - |17:13|

A moze by te posty na temat nowego zlotu przenieść do osobnego tematu? I w nagłówek wrzucić coś w stylu: Chorzów - zlot + paintball(?).
  • 0
High I fly
I touch the sky
You can't kill my dreams
You can't kill my spirit
I was born to be free

I walk to my own song

<3

#117 nAzGuL22

nAzGuL22

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 115 postów
  • MiastoBytom

Napisano 26.05.2008 - |17:53|

A mi tu dobrze nemedy :) Poza tym na razie jesteśmy w fazie planowania, jak dogadamy szczegóły to wtedy neoo rąbnie odpowiedni post na forum :)

Inwe ,z tym topieniem to nie jest taki głupi pomysł w sumie, ale chyab najlepiej je topić jednak w alkoholu B)
  • 0

#118 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 26.05.2008 - |20:51|

No na razie mamy luźne plany, nawet nie wiemy, która firma to organizuje :)

W sumie początkowo chciałem zatrzymać ten jeden temat do takich spotkań parkowych, ale widzę, że ilość spamu (też dzięki mojej osobie) jest tak duża, że będzie trzeba się rozdrabniać ;) Z drugiej strony pomysł paintballa powoduje, że to już nie byłoby ot takie spotkanko :)

Przede wszystkim na razie trzeba się zorientować kto to organizuje, jakie terminy są możliwe i jaka jest dolna granica ilości osób, żeby wiedzieć ilu ludzi potrzebujemy. Bo na razie to w sumie jest Nemedy, siarenka, nazgul, inwe i ja, a to jest za mało na porządną grę (jeśli ktoś jeszcze się zgłosił to poprawcie mnie). Trzeba by przeprowadzić jakąś akcję promocyjną, może pomyśleć o wsparciu z Warszawy czy Wrocławia, ale to już wymagałoby dla tych osób nocleg (niektórzy uzyskają go u siarenki bez problemu), no ale to wszystko powoduje, że trzeba to jakoś rozegrać logistycznie. No chyba, że wśród waszych znajomych może? Ze studiów ktoś? Z pracy? Żeby wszystko zamknęło się w osobach ze Śląska, które mogą przyjechać i wrócić tego samego dnia bez większych problemów. Tak czy inaczej wydaje mi się, że promocja będzie potrzebna.

Na razie intensywnie myślę nad tematem :) Pomyślałem, że możnaby to zegrać ze Zlotem 2 sierpnia. Na przykład w piątek paintball (część ludzi spoza GOP mogłoby przenocować), a w sobotę popijawa. Ewentualnie jeśli chcielibyśmy zrobić to wcześniej, to jakoś na początku lipca na przykład, żeby niektórzy mogli przyjechać i na to i na Zlot 2 sierpnia (nie można pomijać sprawy pieniędzy i wypłat ;) ).

W sumie wszystko rozbijałoby się o możliwą ilość osób, bo nie wiem czy siłami GOP-u, okolic i Słupska, zbierzemy odpowiednią ekipę. Bo jak pisałem, wydaje mi się, że dolną granicą byłoby 8 osób (2x4), mniej nie ma sensu.

Tak czy inaczej trzeba rozmawiać i planować, bo pomysł jest świetny :)

Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 26.05.2008 - |20:57|

• 0

->1019<-

#119 Nemedy

Nemedy

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 135 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 26.05.2008 - |21:05|

Jutro dzwonie, wypytam się co i jak więc będziemy znac minimalna liczbe osób plus terminy i inne takie. ;) Pomysł z sierpniem też nie jest zły, zalezy od tego ile osób chetnych na zlot bedzie tez zainteresowanym paintballem. Trzebaby faktycznie jakąś reklame temu zrobić ;) Moja paczka odpada - boją sie siniaków :P Więc ja raczej nikogo niezorganizuje. ;/

Użytkownik Nemedy edytował ten post 26.05.2008 - |21:07|

• 0
High I fly
I touch the sky
You can't kill my dreams
You can't kill my spirit
I was born to be free

I walk to my own song

<3

#120 nAzGuL22

nAzGuL22

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 115 postów
  • MiastoBytom

Napisano 26.05.2008 - |22:31|

Ja na dobrą sprawę nie ma za bardzo chętnych. Chociaż mam takiego jednego co byłby w sumie chętny na taką eskapadę, ale kurna, nie chcę sobie wstydu przynosić tak na dobrą sprawę, bo to jednak skończony kretyn. W każdym razie ja byłbym za takimi opcjami:

1. Jeśli lipiec to najlepiej zorganizować to w ciągu jednego dnia, czyli poranek, popołudnie walenie ostre kulkami a potem popijawka.
2. Sierpień faktycznie można by wtedy rozłożyć na dwa dni. Z tym że to się jednak wiąże z większymi kosztami eksploatacyjnymi, a tym bardziej też komu żołądki wytrzymają ??:) Bo ja jednak do picia jestem ostatni i ogólnie mówiąc też słabiutki :)

W każdym razie każda opcja jest dobra, choć sierpień chyba jednak bardziej atrakcyjny i korzystniejszy terminowo dla większej liczby osób.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych