A więc drodzy zlotowicze, wczoraj na proźbe Kasyna pojechałem do sielpi porobić troche fotek ośrodka oraz jak wyglądają wewnątrz domki.
Odnalezienie ośrodka nie było łatwe gdyż jak się okazało jest tam kilka ośrodków oddzielonych od siebie jedynie przez niewielkie ogrodzenie i będąc pierwszy raz można się pogubić. Ale dzięki pomocy kierowniczki ośrodka spożądziłem mape jak do niego dojechać bezpośrednio, gdyż prowadzą 3 drogi z czego 2 są nieprzejezdne.
Porobiłem mase fotek, które właśnie zgrywam na serwer. Osobiście zaskoczył mnie stan domków wewnątrz i to bardzo! zaskoczył pozytywnie rzecz jasna.
Na wstępie zaznaczam że w ośrodku istnieje niewielki bałagan gdyż ekipa pracująca w ośrodku przycina drzewa oraz są budowane niewielkie domki coś w stylu pergoli. Zwykły stół z dwiema ławkami po bokach i zadaszeniem idealne aby posiedzieć na dworzu. Ale do czasu zlotu wszystko zostanie posprzątane.
Gril bomba duży i kratownica podnoszona na łańcuch i pełno miejsc do siedzenia. Jest również plac zabaw dla dzieci.
Niektórych zaskoczy fakt iż domki wyposażone są dobrze w sieć energetyczną oraz okrojoną wersje kablówki. Bedzie można odbierać kanały (tvp1, tvp2, tvp3, polsat, tvn) telewizory też mają być na stanie z tego co mówiła mi szefowa ośrodka.
Ucieszy też niektórych że koło 200metrów od ośrodka jest jezioro i plaża, więc jak pogoda dogodzi można popływać. Przy jeziorze jest pare sklepów. A koło kilometra od ośrodka jest stacja benzynowa Orlen.
Link do serwera zamieszcze pod koniec dnia. Z powodu że zdjęcia nie oddają w zupełności aktualnego stanu ośrodka RELAX sporządziłem również pare filmików oddających wyglad doków w całej okazałości.
A teraz dane:Położenie gps: (prawie dokładne ale spokojnie zaprowadzi was w okolice bramy wjazdowej ośrodka)
N 51*07'03.14"
E 20*21'44.20"
Zdjęcia domku 3 osobowego 7.7 MBZdjęcia domku typu BRDA 14 MBZdjęcia ośrodka 28 MBOkolica ośrodka 12 MBMAPA DO OŚRODKA <- prosze się nie śmiać z prostoty zastosowanej w tworzeniu tej mapy ale poprostu mi się nie chce nad nią siedzieć, obajśnienie: szara droga zakończona X to ślepy zaułek który nie doprowadzi nas do ośrodka gdyż jest tam brama zamknięta na kłódke a należy ona do innego ośrodka.
Droga oznaczona czerwoną linią prowadzi pod sam wjazd i jak pokazuje po wjechaniu do lasu nalezy odbić w 3 alejke w prawo. Zresztą widać znak.
Użytkownik komar edytował ten post 22.04.2008 - |20:44|