Skocz do zawartości

Zdjęcie

The Big Bang Theory

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
136 odpowiedzi w tym temacie

#101 Lcsh

Lcsh

Szeregowy

• Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 13.08.2010 - |14:20|

TBBT na poczatku jakos mnie kompletnie do siebie nie przekonywal. Namowila mnie do niego dziewczyna, i ciesze sie zetozrobila. Jakkolwiek wydaje mi sie ze 1sezon byl taki slabysz, tak 3 sezon byl naprawde w porzadku. Sytuacja nerdow w spoleczenstwie, choc troche przerysowana, to jednak ladnie odwzorowuje ich najczestsze dziwnosci. Mnostwo ladnych odniesien, dobre pomysly, sitcom zdecydowanie na TAK. No nie wiem czemu, ale chyba najwieksza sympatie to ja mam do Wolowitza, jego odrzucajacy image mnie jakos caly czas bawi. Oczywascie postac Sheldona mocno zarzadza, choc jechanie dlugimi formulkami czasem meczy. Niemniej jednak kreacja tej postaci jest swietna. Nawet, ogladajac ostatnio wywiad z nim , ciezko bylo ogladac go gdy byl totalnei milym i symaptycznym czlowiekiem bo sie balo ze zaraz wyjedzie z czyms swoim :D
  • 0
Mistrz: The Sopranos, Tell me you love me, The Wire, Oz
Bardzo dobre: Carnivale, Deadwood, Six Feet Under
Przyzwoite:Apparitions, Jericho, My Name is Earl, Odwroceni,
Ok, ale: Day Break, Happy Town, Heroes, Numb3rs, The Pacific, Prison Break, Twin Peaks

#102 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 18.08.2010 - |09:39|

Od 13 września o 19.35 Będzie można oglądać Nowe Odcinki serialu "Teoria wielkiego podrywu" na TVN 7 od poniedziałku do piątku! A od 14 nowe odcinki "Dwóch i pół".
  • 0

#103 Fisher

Fisher

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 80 postów

Napisano 29.10.2010 - |23:30|

Odświeżam temat :)

Sezon 4 w toku! Ciężko mi teraz przypomnieć sobie jakie dokładnie były pierwsze odcinki - ale sezon zaczął się całkiem OK. Sheldon-robot wymiata :D i jednocześnie trochę mnie przeraża... ogromna głowa Sheldona zajmująca cały ekran monitora i wieszak z koszulką... ciarki mnie przechodzą na myśl, że takie twory mogą być kiedyś prawdziwe ;]

Amy Farah Fowler jest lekko wkurzająca ale pasuje do Shelly'ego. Swoją drogą to dziwne patrzeć jak Sheldon nawiązuje jakikolwiek kontakt z osobą przeciwnej płci...

Odcinek z Katie Sackhoff (a ten drugi to aktor ze Star Treka, tak? ) do tej pory najlepszy.

ep. 5 słabszy - brak Penny (Kaley złamała nogę i musieli ją usunąć z dwóch odcinków) jest widoczny, brakuje jej.

Ostatni 6 ep. dobry :) "Co sądzicie o ostatnim epizodzie Caprica?" - i wszystko jasne :D za takie nawiązania kocham TBBT :D

Użytkownik Fisher edytował ten post 29.10.2010 - |23:37|

• 0
Сделано в СССР

#104 kyrcer

kyrcer

Kapral

• Użytkownik
  • 166 postów

Napisano 30.10.2010 - |23:54|

Nie no sheldon cały czas zaskakuje swoimi pomysłami. Sezon jest jak na razie ok.:P
  • 0

#105 Dżakas

Dżakas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 451 postów
  • MiastoSprzed monitora.

Napisano 06.11.2010 - |22:31|

4x07

Przesłuchania! (Eliza Dushku :P)

Scena w barze - "Kirk cheated". Właśnie za takie odniesienia do wszystkich Treków, BSG i innych seriali lubię przede wszystkim BBT. :)

Użytkownik Dżakas edytował ten post 06.11.2010 - |23:50|

• 0

#106 kyrcer

kyrcer

Kapral

• Użytkownik
  • 166 postów

Napisano 06.11.2010 - |23:09|

7 odcinek dlaje mi sie przypominają akcje :D a i picie Sheldona bezcenne :D
  • 0

#107 Sakramentos

Sakramentos

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 821 postów

Napisano 13.11.2010 - |01:12|

Sheldon wymiata jak nigdy dotad-8 odcinek to jakies pandemonium. Za kazdym razem jak wchodzi w gre Wheaton to mu odbija. Tym razem przeszedl samego siebie. A jego dziewczyna rowniez wymiata... Niezle sie serial rozkrecil :D
  • 0
"If you watch NASA backwards, it's about a space agency that has no spaceflight capability, then does low-orbit flights, then lands on moon."
Winchell Chung

#108 Fisher

Fisher

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 80 postów

Napisano 21.11.2010 - |22:43|

4x09 WYMIATA!!!!!!! Najlepszy odcinek ever!!! :D Wszystko było genialne: Sheldon, Raj i Wolowitz - ich skłonności homoseksualne, śmianie się z matki Wolowitza xD, wrócił temat związku Peny i Leonarda!!!, komiksy, granie na konsoli, Świetny aktor grał ojca Peny, w ogóle aktorsko ten odcinek jest na bardzo wysokim poziomie - wszyscy bardzo naturalni :D brak Amy, która strasznie działa mi na nerwy :D

normalnie ach i och! <3 <3 odcinek idealny <3

10/10 a nawet 11/10
  • 0
Сделано в СССР

#109 kyrcer

kyrcer

Kapral

• Użytkownik
  • 166 postów

Napisano 22.11.2010 - |01:58|

Jakby nie było to odcinek z pompa :D
  • 0

#110 fanta001

fanta001

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 22.11.2010 - |21:01|

Ten serial ogląda się z przyjemnością. Sheldon zadziwia z odcinka na odcinek. Ostatnio wydawało mi się że już mnie niczym nie zaskoczy a jednak mu się udało:)) Serial wraz z żoną właśnie dzisiaj zaczynamy oglądać od pierwszego sezonu.
  • 0

pozdrawiam
fanta001
Palę e-papierosa od ponad 300 dni:)))
Swiatpapierosow.pl

#111 Sakramentos

Sakramentos

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 821 postów

Napisano 23.11.2010 - |02:04|

4x09 faktycznie byl wyjatkowo dobry. Sheldon sie rozwija, Howard&Raj wracaja do watku gejowskiego, wraca Penny, a jej ojciec byl swietny. Wlasciwie to nie wiem co mam pisac, bo bym musial albo zacytowac wszystkie dialogi albo kazde zdanie konczyc slowem "swietny".
  • 0
"If you watch NASA backwards, it's about a space agency that has no spaceflight capability, then does low-orbit flights, then lands on moon."
Winchell Chung

#112 goral_222

goral_222

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 142 postów

Napisano 29.11.2010 - |16:21|

To jak to szło ? Rumulański bojowy obwarzanek ? :D :lol:

Serial się rozkręca, a nawiązania do klasyk science fiction rozwalają.
  • 0

#113 fanta001

fanta001

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 30.11.2010 - |08:22|

Ja jestem wciąż zaskakiwany kwestiami Sheldona. Kto im wymyśla te dialogi? Miazga:)
  • 0

pozdrawiam
fanta001
Palę e-papierosa od ponad 300 dni:)))
Swiatpapierosow.pl

#114 Rylek

Rylek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów
  • MiastoRadom

Napisano 10.12.2010 - |10:54|

poki co 3 sezon 4 sezon jest naprawde niezly i oby tak bylo do konca!
a dzisiejszy odcinek.. hehe walka o pomocnika superbohatera..
no i cala histria z amy..

Edit:
@Macmax dzieki za zwrocenie uwagi

Użytkownik Rylek edytował ten post 10.12.2010 - |13:58|

• 0
Tales from the malazan book of the dead..

#115 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 10.12.2010 - |11:33|

@Rylek chyba chciałeś napisać 4 sezon, też cały czas oglądam, ale jakimś wielkim wyznawcą nie jestem, trochę męczący jest ten serial momentami, no i postać Sheldona może nieźle wkurzać. TBBT generalnie mi lepiej podchodzi jak nie jestem trzeźwy:)
  • 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails

#116 kyrcer

kyrcer

Kapral

• Użytkownik
  • 166 postów

Napisano 10.12.2010 - |21:26|

Nie no odcinek zarabisty a ten lunch i walka :D
  • 0

#117 DonBolano

DonBolano

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 505 postów
  • MiastoOstrów Wlkp/Wrocław

Napisano 18.12.2010 - |16:25|

Ostatni odcinek (The Justice League Recombination) wymiata w każdym momencie. Dawno tak dobrze się nie uśmiałem :D
  • 0

#118 Fisher

Fisher

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 80 postów

Napisano 18.12.2010 - |19:43|

Sytuacja się powtarza: brak Amy = świetny odcinek :D
The Justice League Recombination w rankingu na najlepszy ep. tego sezonu ma drugie miejsce, zaraz za epizodem nr 9 :D po raz kolejny nic oddać nic ująć :D Dużo naukowej gadki + komiksy + Peny w stroju Wonder Woman... <3 10/10 :D

i..

Peny Peny Peny Peny Peny Peny Peny Peny Peny Peny Peny Peny Peny Peny Peny Peny Peny Peny Peny Peny Peny Peny Peny... ^^

Po takich odcinkach zdaje sobie sprawe jak bardzo nie lubie Amy Ferrah Fowler.
  • 0
Сделано в СССР

#119 kyrcer

kyrcer

Kapral

• Użytkownik
  • 166 postów

Napisano 19.12.2010 - |19:55|

Odcinek kapitalny ! Peny w kostiumie bezcenne :D
  • 0

#120 goral_222

goral_222

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 142 postów

Napisano 20.12.2010 - |20:42|

Hehe, czy ktoś będzie zwracał uwagę na jej włosy ? :D Odcinek bardzo dobry i jak poprzednicy pisali brak Amy Ferrah Fowler = dobry odcinek. Ogólnie w tym serialu lubię nawiązania do komiksów i produkcji Science Fiction.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych