Chuck
Napisano 21.03.2008 - |10:28|
Napisano 21.03.2008 - |10:29|
Dobra wiadomość to taka że od kwietnia Chuck pojawi się w TVN Siedem, która odświeża ramówkę i stawia na amerykańskie seriale. Wreszcie będzie za co pochwalić TVN .
Napisano 30.03.2008 - |10:57|
Nie ma cliffhangera poniewaz nie mial go kto zrobic . Scenaiusz do ostatniego odcinka byl przedstawiony przed strajkiem scenarzystow a krecono go w trakcie strajku. Tak wiec nie bylo scenarzystow by zmienic koncowke by zawierala cliffhangera.Jeśli miałby się do czegoś przyczepić to jednak brak jakiegoś większego cliffhangera na koniec pierwszego sezonu ale to tak na siłę
Napisano 02.04.2008 - |09:31|
Serial ten będzie emitowany na TVN7 od kwietnia tego roku w każdy wtorek o 21.30(zaraz po Plotkarze). Ja osobiście nie widziałem tego serialu i z miła chęcią go obejrzę!!!
Dokładniej mowiac od 8 kwietnia. Ja tez sprobuje znalezc czas na sprawdzenie Chucka.
Napisano 07.04.2008 - |20:17|
Napisano 09.04.2008 - |07:37|
Jestem na tak dla tvn7.
Napisano 11.04.2008 - |16:31|
Za to jestem zniesmaczony odnośnie reaper-a na AXN. Czy oni do diabła muszą wszystkie seriale rozciagać na pełen ekran, czuję się jakbym jakiś stary serial z lat osiemdziesiątych oglądał.
Napisano 12.04.2008 - |11:00|
A ja jestem wdzięczny tvnsiedem za to że puścili chucka w wersji oryginalnej czyli panoramiczny obraz .
No tak zupelnie zapmnialem o tym wspomniec, profesjonalnie potraktowane do konca.
Jakby ktos przegapil to informuje ze powtorki sa w niedziele o 12:30.
Napisano 18.04.2008 - |15:29|
Napisano 08.05.2008 - |03:02|
Serial? Prawdę mówiąc świetny! Teksty, akcja, nieporadność głównego bohatera są po prostu rozwalające. Lecz denerwuje mnie strasznie kilka rzeczy i jestem ciekaw czy Was też.
Tak to Sarah rzuca mu się w ramiona, całuje go i niby wszystko pięknie ładnie jakby wszyscy chcieli (a bynajmniej ja spodziewam się takiego Happy End'u) Lecz nagle się pojawia ten niejaki Bryce i od razu blondyna "zalicza" kolejnego (co lepsze w pokoju Chuck'a ) . Niby tak jest za Chuckiem, darzy go pewnym miłym uczuciem, a tu po tym wszystkim ich stosunki się psują i postanawiają pozostać tylko na więzi przyjaźni. Tak samo numer z późniejszą likwidacją go. Że niby nowy intersekt i trzeba sie będzie go pozbyć :/
Jestem strasznie ciekaw dalszych odcinków, wręcz nie mogę się doczekać. Ale niech chociaż walną Happy End, on Sara, Rodzina o której ona sama wspominała w którymś z odcinków. Jestem ciekaw jak się ich sprawy ułożą, szczerze mowiąć lubie Happy Endy, bo wszystko co się rostaniami itp. kończy jest to bani. No i czy Casey zaakceptuje bądź będzie powstrzymywał to co nastąpi!
Piszcie co wy sądzicie na ten temat, jeśli chcecie oczywiście
Pozdrawiam!
Napisano 08.05.2008 - |16:44|
Napisano 09.07.2008 - |10:00|
Chciałem zapytać co sądzicie o tym co Sarah powiedziała w odcinku 8. To kiedy Casey dzwonił do niej i pytał czy pod wpływem serum prawdy powiedziała coś co mogłoby ją zdekonspirować. Ona odpowiada że gdyby nie nauczyli jej zwalczać pentotalu zrobiłaby to. Wydaje mi się że to znaczy że ona coś jedna czuje do Chuck'a. Tylko nie wiem po co ona kłamała. Piszcie co o tym myślicie
Napisano 09.07.2008 - |13:29|
Witam.
Chciałem zapytać co sądzicie o tym co Sarah powiedziała w odcinku 8. To kiedy Casey dzwonił do niej i pytał czy pod wpływem serum prawdy powiedziała coś co mogłoby ją zdekonspirować. Ona odpowiada że gdyby nie nauczyli jej zwalczać pentotalu zrobiłaby to. Wydaje mi się że to znaczy że ona coś jedna czuje do Chuck'a. Tylko nie wiem po co ona kłamała. Piszcie co o tym myślicie
No pewnie że czuje mięte do Chucka, widać to zresztą po jej spojrzeniach na niego. A nie powiedziała tego, gdyż jest wielką agentką i nie mogłaby się zdekonspirować, gdyż do tego ją szkolono, żeby robić minę do złej gry. A tak naprawdę to Sarah czuje coś do Chucka, bo nie pamiętam w którym odcinku sama mu mówiła, że marzy jej się normalne życie, normalny dom.
A tak przy okazji, widzialem gdzieś ostatnio jej zdjęcia, zrobione przez jakiegoś namolnego fotoreportera, gdzie była bez makijażu i powiem wam tylko tyle, że jest ona piękną dziewczyną. Bo zgodzicie się ze mną, że wiele aktoreczek, z tapetą na pysku, powala na kolana, a potem ogląda się ją bez tego wszystkiego i patrzeć się nie da. Tutaj sytuacja jest odwrotna, Ivonne, jest śliczna naturalnie
Napisano 09.07.2008 - |19:13|
Nie wiem czy to trafne spostrzeżenie ale wydaje mi się że kiedy Chuck "zerwał" z nią przestała się malować i jakoś staranniej czesać. Wydaje mi się ?
Napisano 09.07.2008 - |20:05|
Ktoś się obrazi, że zdradzam tajemnicę, ale z drugiej strony medalu to ona nie powiedziała, bo kobieca podświadomość jej nie pozwalaNo pewnie że czuje mięte do Chucka, widać to zresztą po jej spojrzeniach na niego. A nie powiedziała tego, gdyż jest wielką agentką i nie mogłaby się zdekonspirować, gdyż do tego ją szkolono, żeby robić minę do złej gry. A tak naprawdę to Sarah czuje coś do Chucka, bo nie pamiętam w którym odcinku sama mu mówiła, że marzy jej się normalne życie, normalny dom.
A tak przy okazji, widzialem gdzieś ostatnio jej zdjęcia, zrobione przez jakiegoś namolnego fotoreportera, gdzie była bez makijażu i powiem wam tylko tyle, że jest ona piękną dziewczyną. Bo zgodzicie się ze mną, że wiele aktoreczek, z tapetą na pysku, powala na kolana, a potem ogląda się ją bez tego wszystkiego i patrzeć się nie da. Tutaj sytuacja jest odwrotna, Ivonne, jest śliczna naturalnie
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Napisano 10.07.2008 - |19:12|
Waski napisałeś że Sarah czuje miętę do Chuck'a. Skoro tak to czemu pozwoliła całować się Larkinowi ? To trochę dziwne...
Użytkownik Uszy edytował ten post 10.07.2008 - |19:16|
Napisano 10.07.2008 - |19:48|
Użytkownik Hans Olo edytował ten post 10.07.2008 - |19:48|
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Napisano 10.07.2008 - |21:16|
Podobała się wam Rachel Bilson, która wystąpiła w 2 odcinkach serialu?
Która wg was jest lepsza? Yvonne Strzechovski czy Rachel Bilson ?
Użytkownik Uszy edytował ten post 10.07.2008 - |22:26|
Napisano 11.07.2008 - |13:17|
Napisano 11.07.2008 - |13:44|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych