Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chuck

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
622 odpowiedzi w tym temacie

#101 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 21.03.2008 - |10:28|

Serial ten będzie emitowany na TVN7 od kwietnia tego roku w każdy wtorek o 21.30(zaraz po Plotkarze). Ja osobiście nie widziałem tego serialu i z miła chęcią go obejrzę!!!
  • 0

#102 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 21.03.2008 - |10:29|

Pierwszy sezon za mną. Muszę powiedzieć że to naprawdę bardzo dobra produkcja. Czekam z niecierpliwością na drugi sezon. Jeśli miałby się do czegoś przyczepić to jednak brak jakiegoś większego cliffhangera na koniec pierwszego sezonu ale to tak na siłę :).

Dobra wiadomość to taka że od kwietnia Chuck pojawi się w TVN Siedem, która odświeża ramówkę i stawia na amerykańskie seriale. Wreszcie będzie za co pochwalić TVN :D.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#103 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 30.03.2008 - |10:57|

Jeśli miałby się do czegoś przyczepić to jednak brak jakiegoś większego cliffhangera na koniec pierwszego sezonu ale to tak na siłę

Nie ma cliffhangera poniewaz nie mial go kto zrobic ;). Scenaiusz do ostatniego odcinka byl przedstawiony przed strajkiem scenarzystow a krecono go w trakcie strajku. Tak wiec nie bylo scenarzystow by zmienic koncowke by zawierala cliffhangera.
  • 0

#104 cymrean

cymrean

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 503 postów

Napisano 02.04.2008 - |09:31|

Serial ten będzie emitowany na TVN7 od kwietnia tego roku w każdy wtorek o 21.30(zaraz po Plotkarze). Ja osobiście nie widziałem tego serialu i z miła chęcią go obejrzę!!!

Dokładniej mowiac od 8 kwietnia. Ja tez sprobuje znalezc czas na sprawdzenie Chucka. :)
  • 0

#105 Klima

Klima

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 110 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 07.04.2008 - |20:17|

Jestem właśnie po 1 sezonie i jestem pozytywnie zaskoczony Chuckiem.Świetne charakterystyczne postacie , sporo humoru ,dużo akcji sprawiają że to idealny serial na nudnawe wieczory:-)
  • 0

#106 cymrean

cymrean

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 503 postów

Napisano 09.04.2008 - |07:37|

Zgadzam sie z przedmowca po obejrzeniu wczorajszej premiery na TVN7. Cieszy mnie tez, jak powaznie stacja potraktowala swoje nowe produkcje. Od tygodnia nie mozna sie bylo opedzic od zapowiedzi Chucka Gossip Girl i 30 Rock. :) Do tego jeszcze seriale zostaly polaczone w blok jak to bywa na amerykanskich stacjach.

Jestem na tak dla tvn7. :)
  • 0

#107 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 11.04.2008 - |16:31|

A ja jestem wdzięczny tvnsiedem za to że puścili chucka w wersji oryginalnej czyli panoramiczny obraz :rolleyes: .
Za to jestem zniesmaczony odnośnie reaper-a na AXN. Czy oni do diabła muszą wszystkie seriale rozciagać na pełen ekran, czuję się jakbym jakiś stary serial z lat osiemdziesiątych oglądał.
  • 0

#108 cymrean

cymrean

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 503 postów

Napisano 12.04.2008 - |11:00|

A ja jestem wdzięczny tvnsiedem za to że puścili chucka w wersji oryginalnej czyli panoramiczny obraz :rolleyes: .

No tak zupelnie zapmnialem o tym wspomniec, profesjonalnie potraktowane do konca.

Jakby ktos przegapil to informuje ze powtorki sa w niedziele o 12:30. ;)
  • 0

#109 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 18.04.2008 - |15:29|

Bardzo mi się spodobał ten serial po pierwszym odcinku super mi sie spodobał po 2 odcinkach mogę polecić serial iż jest wart Obejrzenia xD! Aha i od 6 Maja "Chuck" będzie emitowany na TVN7 nie o 21.30 lecz o 22.00!!!
  • 0

#110 rapet

rapet

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 08.05.2008 - |03:02|

Co do emisji serialiku na TVN 7, to uważam że to dobry pomysł lecz po obejrzeniu całego I sezonu, nie ma co wracać do lektorskich wersji Chuck'a!
Serial? Prawdę mówiąc świetny! Teksty, akcja, nieporadność głównego bohatera są po prostu rozwalające. Lecz denerwuje mnie strasznie kilka rzeczy i jestem ciekaw czy Was też.
Tak to Sarah rzuca mu się w ramiona, całuje go i niby wszystko pięknie ładnie jakby wszyscy chcieli (a bynajmniej ja spodziewam się takiego Happy End'u) Lecz nagle się pojawia ten niejaki Bryce i od razu blondyna "zalicza" kolejnego (co lepsze w pokoju Chuck'a :P) . Niby tak jest za Chuckiem, darzy go pewnym miłym uczuciem, a tu po tym wszystkim ich stosunki się psują i postanawiają pozostać tylko na więzi przyjaźni. Tak samo numer z późniejszą likwidacją go. Że niby nowy intersekt i trzeba sie będzie go pozbyć :/
Jestem strasznie ciekaw dalszych odcinków, wręcz nie mogę się doczekać. Ale niech chociaż walną Happy End, on Sara, Rodzina o której ona sama wspominała w którymś z odcinków. Jestem ciekaw jak się ich sprawy ułożą, szczerze mowiąć lubie Happy Endy, bo wszystko co się rostaniami itp. kończy jest to bani. No i czy Casey zaakceptuje bądź będzie powstrzymywał to co nastąpi!
Piszcie co wy sądzicie na ten temat, jeśli chcecie oczywiście ;)
Pozdrawiam!
  • 0

#111 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 08.05.2008 - |16:44|

Aha "Chuck" jak i "Plotkara" nie będa emitowani o 21.00 i 22.00 tylko "Plotkara" o 20.05, a zaraz po niej o 21.00 "Chuck" oczywiście we wtorek na TVN7!!!Powtórki obu serialu będzie można obejrzeć w każda niedzielę ok godz. 12 najpierw "Plotkara" następnie "Chuck"
  • 0

#112 Uszy

Uszy

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów
  • MiastoOkolice Olsztyna

Napisano 09.07.2008 - |10:00|

Witam.

Chciałem zapytać co sądzicie o tym co Sarah powiedziała w odcinku 8. To kiedy Casey dzwonił do niej i pytał czy pod wpływem serum prawdy powiedziała coś co mogłoby ją zdekonspirować. Ona odpowiada że gdyby nie nauczyli jej zwalczać pentotalu zrobiłaby to. Wydaje mi się że to znaczy że ona coś jedna czuje do Chuck'a. Tylko nie wiem po co ona kłamała. Piszcie co o tym myślicie :D
  • 0

#113 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 09.07.2008 - |13:29|

Witam.

Chciałem zapytać co sądzicie o tym co Sarah powiedziała w odcinku 8. To kiedy Casey dzwonił do niej i pytał czy pod wpływem serum prawdy powiedziała coś co mogłoby ją zdekonspirować. Ona odpowiada że gdyby nie nauczyli jej zwalczać pentotalu zrobiłaby to. Wydaje mi się że to znaczy że ona coś jedna czuje do Chuck'a. Tylko nie wiem po co ona kłamała. Piszcie co o tym myślicie :D

No pewnie że czuje mięte do Chucka, widać to zresztą po jej spojrzeniach na niego. A nie powiedziała tego, gdyż jest wielką agentką :lol: i nie mogłaby się zdekonspirować, gdyż do tego ją szkolono, żeby robić minę do złej gry. A tak naprawdę to Sarah czuje coś do Chucka, bo nie pamiętam w którym odcinku sama mu mówiła, że marzy jej się normalne życie, normalny dom.

A tak przy okazji, widzialem gdzieś ostatnio jej zdjęcia, zrobione przez jakiegoś namolnego fotoreportera, gdzie była bez makijażu i powiem wam tylko tyle, że jest ona piękną dziewczyną. Bo zgodzicie się ze mną, że wiele aktoreczek, z tapetą na pysku, powala na kolana, a potem ogląda się ją bez tego wszystkiego i patrzeć się nie da. Tutaj sytuacja jest odwrotna, Ivonne, jest śliczna naturalnie :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
  • 0

#114 Uszy

Uszy

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów
  • MiastoOkolice Olsztyna

Napisano 09.07.2008 - |19:13|

Tymi zdjęciami możesz się podzielić :D wyślij linki na priva jakby coś :D z góry dzięki.

Nie wiem czy to trafne spostrzeżenie ale wydaje mi się że kiedy Chuck "zerwał" z nią przestała się malować i jakoś staranniej czesać. Wydaje mi się ? :D
  • 0

#115 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 09.07.2008 - |20:05|

No pewnie że czuje mięte do Chucka, widać to zresztą po jej spojrzeniach na niego. A nie powiedziała tego, gdyż jest wielką agentką :lol: i nie mogłaby się zdekonspirować, gdyż do tego ją szkolono, żeby robić minę do złej gry. A tak naprawdę to Sarah czuje coś do Chucka, bo nie pamiętam w którym odcinku sama mu mówiła, że marzy jej się normalne życie, normalny dom.

A tak przy okazji, widzialem gdzieś ostatnio jej zdjęcia, zrobione przez jakiegoś namolnego fotoreportera, gdzie była bez makijażu i powiem wam tylko tyle, że jest ona piękną dziewczyną. Bo zgodzicie się ze mną, że wiele aktoreczek, z tapetą na pysku, powala na kolana, a potem ogląda się ją bez tego wszystkiego i patrzeć się nie da. Tutaj sytuacja jest odwrotna, Ivonne, jest śliczna naturalnie :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ktoś się obrazi, że zdradzam tajemnicę, ale z drugiej strony medalu to ona nie powiedziała, bo kobieca podświadomość jej nie pozwala ;)
  • 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#116 Uszy

Uszy

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów
  • MiastoOkolice Olsztyna

Napisano 10.07.2008 - |19:12|

Myślicie że w kolejnym sezonie Sarah i Chuck będą razem? :D Mi wydaje się że będą, chyba że znów pojawi się Larkin, wtedy byłoby nie fajnie :D

Waski napisałeś że Sarah czuje miętę do Chuck'a. Skoro tak to czemu pozwoliła całować się Larkinowi ? To trochę dziwne...

Użytkownik Uszy edytował ten post 10.07.2008 - |19:16|

• 0

#117 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 10.07.2008 - |19:48|

Bo kobiety są dziwne, więc to wcale nie jest dziwne ;]. Ogólnie znając kobiety, to ona poprostu sama jeszcze nie wie co zrobić, więc kieruje nią podświadomość, a ta mówi, że Chuck to jej główny target, a najprostszą do niego drogą jest zazdrość :). Ale nam dyskusja zeszła na hmm. nietypowe tematy :D

Użytkownik Hans Olo edytował ten post 10.07.2008 - |19:48|

• 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#118 Uszy

Uszy

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów
  • MiastoOkolice Olsztyna

Napisano 10.07.2008 - |21:16|

A coś Ty tak za tą podświadomość zabrał ? :D Napisałeś że Chuck jest jej głównym "targetem" :D skoro tak to po co całowała Larkina? Nie powiedziała nawet Chuck'owi jak ma na imię. Wg mnie to trochę dziwne, kobiety są dziwne, dziwna jest Anna :D

Podobała się wam Rachel Bilson, która wystąpiła w 2 odcinkach serialu?
Która wg was jest lepsza? Yvonne Strzechovski czy Rachel Bilson ?

Użytkownik Uszy edytował ten post 10.07.2008 - |22:26|

• 0

#119 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 11.07.2008 - |13:17|

Rachel Bilson
  • 0

#120 cymrean

cymrean

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 503 postów

Napisano 11.07.2008 - |13:44|

A ja powiem, ze Sarah Lancaster (gra siostre Chucka). :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych