Entourage
Napisano 22.09.2009 - |09:19|
Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:
showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali
Napisano 29.09.2009 - |13:57|
Napisano 29.09.2009 - |18:01|
Było już to omawiane tutaj, Vince kręci film biograficzny o Enzo Ferrari. Ja swoją ocenę sezonu napiszę za tydzień.Dlaczego Vince wspominał o jakimś projekcie a my nic o tym nie wiemy.. mam nadzieję że następny sezon już wróci na dawny tor i wiele na to wskazuje. Ari będzie teraz właścicielem największej agencji na świecie, bardzo ciekawie, zobaczymy czy wpłynie to na jego osobę, ciekawe jak się rozwinie wątek z Lloydem bo wiele wskazuje że wróci za biurko Ariego no i wreszcie Davies zostanie "wydymany" z czego się cieszę bo nie lubiłem tej postaci. Heh no i E. wróci do Sloan.
Napisano 05.10.2009 - |10:11|
Cały sezon został napisany przez dwie osoby. Twórcę serialu i niejaką panią Ally Musikę. Jak dla mnie kobieta zrujnowała wszystko na czym opierał się ten serial. Nie wiem, czy HBO zaciska pasa po budżecie The Pacific czy o co chodzi, ale letnie seriale oprócz True Blood miały strasznie kiepskie scenariusze. Ideą tego serialu miała być komedia ukazująca życie gwiazd, zabawnych historii jakie zdarzają się naszym bohaterom oraz kariera Vince'a. Do tego scenariusz stał na wysokim poziomie, gdzie były mistrzowskie dialogi, tutaj jak dla mnie tego brakowało. Nawet jeśli w tym sezonie było coś ciekawie wymyślonego, to i tak wypadało to blado z powodu kiepskich dialogów/scenariusza. Ogólny brak pomysłów na bohaterów. Vince był tłem w tym sezonie, pomysł na karierę Dramy był niezły, ale te upokorzenia na planie spalili strasznie, a do tego jak dla mnie na końcu już mogli mu zarzucić propozycją filmu, a do tego żadnych przygód Dramy
Można tka narzekać w nieskończoność, ale twórcy powinni się skupić na scenariuszu, a nie na zapraszaniu wielu gwiazd. 50 Cent, Zac Effron byli zbędni.
Napisano 05.10.2009 - |11:09|
Uważam tam samo
Napisano 05.10.2009 - |17:10|
Przeciętne zakończenie słabego sezonu, z dobrymi prognostykami na następne sezony. Poza tym muszę się zgodzić z przedmówcami.
Napisano 05.10.2009 - |17:29|
Można tka narzekać w nieskończoność, ale twórcy powinni się skupić na scenariuszu, a nie na zapraszaniu wielu gwiazd. 50 Cent, Zac Effron byli zbędni.
To glownie chodzi o promocje , np tez nie pojmuje po co byl ten watek matta damona ? nic nie wniosl oprocz ideii pomocy innym i zasadzeniu ziarenka/iskry w mozgach odbiorcow , ze 1 na 6 dzieci nie ma zapewnionego posilku (w US).
Jeremy piven w tym odcinku zdecydowal wrecz o calkowitym odbiorze episodu , przynajmniej w moim wypadku , powrot w wielkim stylu z pistoletem paintballowym ale nie tylko : - klotnia z zona u psychologa , pojednanie z ex szefem oraz pojednanie z lloydem.Niech wreszscie zamkna ten caly pop****ny watek (niszczyciel calego sezonu)E! i jego perypetii sercowych , niech zejda z tym do poziomu relacji jeremy piven <=> jego zona.Niech juz Sloan zostanie ta wierna kochajaca zona.Teraz tylko drama i vince do slubnego oltarza w nastepnych 2 sezonach sciagnac i zakonczyc serial.
Użytkownik Dellirium edytował ten post 05.10.2009 - |17:31|
Napisano 05.10.2009 - |17:56|
To glownie chodzi o promocje , np tez nie pojmuje po co byl ten watek matta damona ? nic nie wniosl oprocz ideii pomocy innym i zasadzeniu ziarenka/iskry w mozgach odbiorcow , ze 1 na 6 dzieci nie ma zapewnionego posilku (w US).
Jeremy piven w tym odcinku zdecydowal wrecz o calkowitym odbiorze episodu , przynajmniej w moim wypadku , powrot w wielkim stylu z pistoletem paintballowym ale nie tylko : - klotnia z zona u psychologa , pojednanie z ex szefem oraz pojednanie z lloydem.Niech wreszscie zamkna ten caly pop****ny watek (niszczyciel calego sezonu)E! i jego perypetii sercowych , niech zejda z tym do poziomu relacji jeremy piven <=> jego zona.Niech juz Sloan zostanie ta wierna kochajaca zona.Teraz tylko drama i vince do slubnego oltarza w nastepnych 2 sezonach sciagnac i zakonczyc serial.
Prawda, scena z paintballem była taka w stylu dawnego Ariego
Vince z Oskarem? Drama główny aktor w filmie
Użytkownik cliffhanger edytował ten post 05.10.2009 - |17:57|
Napisano 05.10.2009 - |19:13|
Co do zakończenia serialu, ślub jakiejkolwiek postaci poza E. byłby katastrofą w stylu latynoskich telenowel.
Dobrym zakończeniem dla Dramy byłoby spełnienie aktorskie, oskar za jakiś jego dobry film byłby świetny.
Z kolei nie podoba mi się nagła uczuciowość Turtle, mam nadzieję że w Rzymie zapomni o Jamie i wróci do swojego dawnego "lekkiego" życia na utrzymaniu swojego przyjaciela który zarobił w tym roku 20 MILIONÓW ;o
Vince ma już wszystko co mógłbym mieć i dla niego ten serial mógłbym zakończyć się już teraz. Ma pieniądze, ma świetny wygląd, ma zdrowie, czego chcieć więcej. Napewno chciałbym mieć swoją 3 przyjaciół i "męczyć" się z nimi każdego ranka.
E. jak u Vince, ma piękną bogatą dziewczynę i przyjaciół.
Ari też osiągnoł to co chciał.
Podsumowując zostaje jeden sezon dla Dramy i można to zakończyć, ale wielka szkoda by to była gdyż oglądać, pośmiać się przy ekipie to świetnie spędzony czas, a mają co i z czego kręcić. Także jak najwięcej, tylko już w starych klimatach, zapomnijmy o s6.
Napisano 05.10.2009 - |20:45|
Użytkownik Dellirium edytował ten post 05.10.2009 - |20:46|
Napisano 05.10.2009 - |23:17|
Ja ze swojej strony muszę powiedzieć że ten sezon mi się podobał.
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych
Napisano 06.10.2009 - |17:46|
Sezon oceniam na 7+/10 ale duży wpływ ma tu fakt że dwa ostatnie odcinki było świetne.
No cóż mam nadzieje że w przyszłym sezonie będzie lepiej.
Napisano 04.12.2009 - |22:38|
Napisano 05.12.2009 - |02:39|
Można spróbować ściągnąć wprost z umysłu twórców. Aczkolwiek może być jeszcze nie dopracowane i z pewnymi lukami ;pCzy ktos wie z kad mozna pobrac sezon 7 serialu ?
Napisano 05.12.2009 - |14:09|
Napisano 05.12.2009 - |17:24|
Co google nagle przestało istnieć czy też lenistwo się rozpanoszyło lepiej niż grypa.
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
Napisano 11.01.2010 - |15:15|
Serial oglądnąłem wręcz jednym ciągiem od początku do końca 6 sezonu i muszę powiedzieć, że mi się spodobał. Choć początek jakiś niemrawy to wraz z kolejnymi odcinkami rósł poziom. Może ostatni sezon trochę słabszy, ale miło się go oglądało.
Szkoda, że serial jest mało popularny w PL, mało się o nim pisze, czyżby HBO nie chciało go rozreklamować? Chyba nawet nie był puszczany w PL, bo nie widzę ripów na stronach.
Teraz pozostaje czekać na kolejny sezon, wszystkich, którzy zastanawiają się czy oglądać serial zachęcam do tego, świetne teksty i dobra dawka humoru.
Napisano 28.06.2010 - |13:14|
Napisano 28.06.2010 - |23:09|
Dobra podbudowa zaczynającego się sezonu.
Napisano 29.06.2010 - |06:48|
Początek 7-ego sezonu był w porządku. Zdecydowanie lepiej niż w 6-tym. Wreszcie robią coś z Vince'em, rozwijają wątek Dramy, wątek Turtle'a z interesem dobry, ale nie mają więcej co z nim zrobić, to go pchają w miłosny
Ari i Eric chyba schodzą w cień w tym sezonie, Vince i Drama na przód.
Za mało śmiesznych sytuacji.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »