Z Chello rozstałem się parę dni temu. Umowa jaką miałem podpisaną z UPC wiązała mnie z nimi do końca lutego ale mały wybieg i została rozwiązana z dniem 1 października
NEO +
Napisano 06.10.2003 - |10:48|
Z Chello rozstałem się parę dni temu. Umowa jaką miałem podpisaną z UPC wiązała mnie z nimi do końca lutego ale mały wybieg i została rozwiązana z dniem 1 października
Napisano 06.10.2003 - |20:45|
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 07.10.2003 - |09:25|
To jest powazne traktowanie klienta? No tak pzreciez to Nasz ukochany kraj Polska.
No comments
PS jak do tej pory tj 07.10 godz 10:25 Netu nie ma i oczywiscie mozliwosci kontaktu z bezplatna pomoca techniczna Neo rowniez. Tak trzymac.
Napisano 07.10.2003 - |18:26|
Come to me play with me can't You see i'm just the sex mashine !!
Napisano 08.10.2003 - |16:49|
Napisano 08.10.2003 - |17:07|
Napisz coś więcej. Jak ty zamówiłeś neo? Czekasz na montera? Czy może maja tyle zamówień?A ja juz czekam dwa tygodnie na zamowione Neo+. Pocieszam sie tylko tym, ze promocja obejmuje zamowienia zlozone we wrzesniu i pazdzierniki, a nie aktywowane w tym czasie.
Napisano 08.10.2003 - |18:08|
Kolega pewnie zamawial w telepunkcie - tak jak moj sasiad ktory czeka tez okolo tygodnia juz i jeszcze ma czekac 2 tygodnie - tak mu powiedzieli w tym wlasnie telepunkcieNapisz coś więcej. Jak ty zamówiłeś neo? Czekasz na montera? Czy może maja tyle zamówień?A ja juz czekam dwa tygodnie na zamowione Neo+. Pocieszam sie tylko tym, ze promocja obejmuje zamowienia zlozone we wrzesniu i pazdzierniki, a nie aktywowane w tym czasie.
Ja zamawialem przez infolinie - facet z drugiej strony kabla poinformowal mnie ze okres weryfikacji danych trwa 48 godzin a potem moge skoczyc do telepunktu po odbior
Napisano 08.10.2003 - |20:23|
Napisano 08.10.2003 - |21:17|
Opłaty aktywacyjnej w takim przypadku nie ma. Modemu nie dzierżawisz, tylko kupujesz na własność za 199 zł. Istnieje możliwość zrezygnowania z zakupu modemu Sagem, ale wtedy mogą być kłopoty z reklamacjami - jak zastosujesz inny sprzęt.Panowie a jak to jest kiedy skończy się ten miesięczny okres promocyjny za 1 zł. Słyszałem, że jeśli zdecydujesz się zostawić sobie neo to wtedy trzeba zabulić jakąś sporą kwotę za dzierżawę modemu ? Czy to prawda ?
Ci co wzięli na próbę 30 dni muszą uważać żeby się nie spóźnić z terminem oddania. Spóźnienie nawet o 1 dzień powoduje automatyczną zgodę na umowę 12 miesięczną za 149 zł/mies. Ciężko będzie się wtedy wykręcić.
Napisano 09.10.2003 - |22:44|
Dalem sie zrobic i zlozylem zamowienie przez internet. Kazali czekac na weryfikacje. Dzwonienie na infolinie nie pomoglo. Chyba musze sie wybrac do telepunktu. Po prostu Telekompromitacja.Napisz coś więcej. Jak ty zamówiłeś neo? Czekasz na montera? Czy może maja tyle zamówień?A ja juz czekam dwa tygodnie na zamowione Neo+. Pocieszam sie tylko tym, ze promocja obejmuje zamowienia zlozone we wrzesniu i pazdzierniki, a nie aktywowane w tym czasie.
Napisano 10.10.2003 - |06:23|
Napisano 10.10.2003 - |08:15|
Ja zadzwonilem na infolinie - facet po drugiej stronie przyjal zamowienie po czym oswiadczyl ze okres weryfikacji danych potrwa 48 godzin i poprosil abym zadzwonil do nich po uplywie tego okresu. Minal 3 dzien a wiec 72 godziny i dalej weryfikuja - zaraz ide do nich dzwonic jeszcze raz - sprobuje sie dowiedziec na czym polega weryfikacja - choc pewnie nic mi nie powiedzaDalem sie zrobic i zlozylem zamowienie przez internet. Kazali czekac na weryfikacje. Dzwonienie na infolinie nie pomoglo. Chyba musze sie wybrac do telepunktu. Po prostu Telekompromitacja.
Napisano 10.10.2003 - |09:06|
Wychodzi na to, że kolejny raz Telekomunikacja zrobiła promocję i zainteresowanie przerosło ich oczekiwania. Nie spodziewali się, że tylu ludzi zainteresuje się Neo+. Cieszę się że po neo wystartowałem 2 września i wszystko wtedy jeszcze szło gładko. Wtedy jeszcze nie było nawet reklamy w telewizji.
Czy to telekomunikacja czy inne firmy jeszcze u nas długo będzie brak profesjonalizmu i przygotowania. UPC (kablówka) jest firmą prywatną i też kiedy zaczynałem przygodę z Chello była promocja. Myślicie, że było inaczej? Nie, tak samo jak teraz z TP. Panienka w biurze obsługi klienta przepraszała, że przerosło ich oczekiwania, przekładali terminy instalacji (chyba 2 razy). Też kompromitacja. Jeszcze długo nasze firmy nie nauczą się szanować klienta. A jeszcze dłużej te, które na danym terenie są monopolistami.
Napisano 10.10.2003 - |14:07|
Jak sie czuje po takim wprowadzeniu w blad chyba nie musze mowic
Napisano 10.10.2003 - |14:39|
Napisano 14.10.2003 - |22:36|
Chyba jesteś! Bo nic nie jest do końca przygotowane w tej kwestii, ani prawo, ani warunki!Mam szczerą nadzieję, że po wejściu do unii poprawi się u nas kwestia dostępu do Internetu. Tylko czy przypadkiem nie jestem niepoprawnym optymistą ?
Odnośnie neo+, zapytałem gostka w telepunkcie, co się stanie jeśli po zdecydowaniu się na umowę roczną za 149 zł, zrezygnujemy przed upływem tego okresu.
Powiedział, że wszystkie miesiące w której mieliśmy neo+ zostaną przeliczone po kwocie 199 zł, czyli gdy mieliśmy neo+ z tej promocji np 4 miesiące i 1 dzień (wtedy będzie się liczyć 5 miesięcy) zapłacimy dodatkowo 5x50zł=250zł kary.
Napisano 16.10.2003 - |20:42|
Sprawa jest banalna - w maju skorzystałem z promocji Chello, umowę mam na 12 miesięcy. Za zerwanie umowy z mojej winy jest kara. Pytanie: jak doprowadzić do tego, aby Chello zerwało ze mną umowę? Pomysły (najlepiej sprawdzone) proszę na PM lub maila.
Napisano 17.10.2003 - |09:21|
>>>UpDaTe<<<
No i zonk - jeszcze mnie nie skrosowali
Musze jednak powiedziec ze trafilem na bardzo uprzejma pania i mam juz modem firmy Thomson
Użytkownik Katharn edytował ten post 17.10.2003 - |11:58|
Napisano 17.10.2003 - |19:25|
Wczesniej gdy bylem na osiedlowce mialem wieczne problemy z lapaniem jakichs paskudztw z netu(wirusow).Czeste czyszczenie kompa i temu podobne.Od czasu jak mam Neo wszystko sie skonczylo.Tylko z jednym TPSA postepuje poskudnie przysylaja rachunek od razu za trzy miesiace-taki dostalem po 3 miesiacach -myslalem ze padne 3 miesiace abonamentu +instalacja.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »