Desmond był na 100%. Locke'a i Mr.Eko nie widziałem. Wnioskować jednak można, że jak jest Desmond to raczej i tamci dwaj też przeżyli i będą. Ogólnie Locke i Eko to zbyt wazne postacie dla serialu zeby ich zabrakło w 3 sezonie.
... tym bardziej, że wypada dokończyć ich retrospekcje w normalny sposób, a nie w taki jaki będzie towarzyszył przedstawianiu flashbacków Libby, która już nie żyje. Sam nie wiem jak to będzie wyglądało, ale w takim wypadku zadużo byłoby odniesienia do postaci nieżywych. Co do Desmonda to mam pytanie... Będzie on aktorem pełnoetatowym (lub jak to się zwie) czy też epizodycznym? Jeżeli wystąpi ta druga opcja to jest możliwe spotkanie go jedynie w retrospekcjach przez co występuje możliwość, iż nie przeżył.
A szkoda by było....
PS. Dziwne to troche, ale wysune do szerszego grona- może Pani Widmore nie poszukuje Desmona, ale jej drugiego męża- Czarnoskórego Henriego Gale'a do którego wyprawy się przyczyniła (znak firmy WIDMORE jako sponsora). Skoro na jej szafce stała fotografia Desmonda to raczej nie są oni razem (ona i ten drugi). Nie musi on być koniecznie jej mężem, ale osobą która nie jest jej obojętna. To dosyć nieprawdopodobna teoria, ale zapodam do rozpatrzenia.
PS 1. Skoro samolot lotu 815 spad z powodu tego magnesu to z podobnego powodu musiał rozbić się ten z Nigerii ( Którym podróżował brat Eko- Yemi). W takim razie niepierwszy raz nie wpisano cyfr.
PS 2. Już wiemy jak Galeon "Black Rock" mógł znaleźć się na środku wyspy. Mógł spowodować to ten magnes. Statek osiadł gdzieś na mieliźnie blisko brzegu i został przyciągnięty najbliżej jak się dało.
Pozdrawiam
Użytkownik Bylin edytował ten post 27.05.2006 - |19:45|