Skocz do zawartości

Zdjęcie

SPORT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#1121 Loki

Loki

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoCiechanów/Płock

Napisano 09.02.2005 - |21:54|

Piłka nożna:
POLSKA - BIAŁORUŚ 1:3
ludzie, to normalnie żenada. Patrzyłem na mecz, to sobie przełączałem na "Na wspólnej", bo sam mecz był kiepściutki, aż sie patrzeć nie chciało... To że strzeliliśmy jedną bramke, to był jakiś cud... Jedyne co, to przewyższyliśmy rywali w ilości faulów...
  • 0
ISTNIEJĄ TRZY STRONY KAŻDEJ KWESTII:
-TWÓJ PUNKT WIDZENIA,
-JEGO PUNKT WIDZENIA i
-DO DIABŁA Z TYM WSZYSTKIM

#1122 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 09.02.2005 - |22:52|

Po tym co widziałem powiem tak:Mila nie potrafi grać w piłkę;Żurawowi kompletnie nie udał się debiut w kadrze;Rząsa nie nadaje się do reprezentacji i brak nam prawdziwego playmaker'a :/ Świerczewski jeszcze coś kombinował,walczył,pracował,a to co dziś widzieliśmy to normalna błazenada.Żeby piłki przez minute nie potrafić przytrzymać??Ja cież nie tegoce :/
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#1123 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 10.02.2005 - |00:19|

Jacy reprezentanci taka gra. A że reprezentanci do %$#& to i gra nie najlepsza. Tylko po jakie diabły oni tyle zarabiają, jak nie potrafią piłką do bramki trafić? Bo chyba nikt mi nie powie, że Białoruś ma większe nakłady na piłkę niż my? <_<
  • 0

#1124 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 10.02.2005 - |00:32|

Cale szczescie ze nie bylo mnie w domu i nie widzialem tego.
A ZAWSZE co mnie w[beeep] :censored: w grze to jak ktos czyli np. my nie potrafimy sie przy piłce utrzymac ;]
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#1125 marcinssdd

marcinssdd

Plutonowy

• Email
  • 496 postów
  • MiastoJawornik

Napisano 10.02.2005 - |06:03|

Panowie nie ma co się tak przejmować i toczyć pianę z ust.
Nie spodziewałem się innego wyniku choc bramka Żurawskiego mi się podobała i to był jedyny plus tego meczu.
Krótka piłka - MECZ BYŁ do D :censored:
  • 0

Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć: digart.pl
Dołączona grafika

#1126 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 10.02.2005 - |08:15|

Obejrzałem sobie skrót (na szczęście) meczu.
Doznałem wrażenia, że to bilard i piłka odbija się od Polaków.
Pozostaje mieć nadzieję, że nasi jeszcze się ze snu zimowego nie obudzili :)
  • 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

#1127 Ankh

Ankh

Kapral

• Użytkownik
  • 152 postów
  • MiastoBytom

Napisano 10.02.2005 - |08:58|

No to dzęki Bogu...nie oglądałem tego żałosnego meczu (opieram się na Waszych fachowych wypowiedziach) !
Tak jakbym z góry przewidział, że będzie kaszana zapodałem sobie film pt. Vampires: Out for blood; i jako że okazało się że to też "kaszanka" to wydaje mi się że jednak z wyższej półki "kaszanek" ;)
Sory za moją wypowiedź lekko kulinarną i lekki OT, ale wiecie pora sniadania się zbliża ... :)
  • 0
Dołączona grafika

#1128 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 11.02.2005 - |08:41|

I znowu ten cholerny Tajner.
Przeprasza za pomocą mediów Ahonena i mówi, że już mu wierzy, że jest chory.
Czy on nie mógłby się raz zamknąć?? :>
Akurat Ahonenowi zależy na jego przeprosinach :angry:

Użytkownik gmerek edytował ten post 11.02.2005 - |08:42|

• 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

#1129 koziu

koziu

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoCzestochowa

Napisano 11.02.2005 - |11:38|

nio dzis to sie troche wpienilem co to ma byc Wiselka zabrala swoich pilkarzy ma Cypr
czy gdzies tam kazala sie spakowac nawet tym na zgrupowaniu kadry to jest juz przesada jak pan Liczka niechce puscic ich na 3 dni co oni przez te 3 dni beda na tym Cypsze robic nawet porzadnego treningu niezaczna Wiselka z nikim niegra co tu durzo mowic zawiodlem sie na tej drurzynie osmieszyla sie tylko w kraju chyba sie im w D*** poprzewracalo od zawsze kadra byla najwarzniejsza zeby jeszcze jakies mecze pucharowe miala ale nic zero powodow dla takiej decyzji nio chyba ze Liczka chcial nazlosc Janasowi zrobic
Link
  • 0
"... jak nie ma tego tutaj, to jest gdzieś indziej i tam tego poszukam ..." K.Puchatek

#1130 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 11.02.2005 - |14:00|

Lol
akurat tutaj 1906% poparcia dla Basałaja.
[cenzura!] kadre ,szczególnie jak grać beda z drużyna under 21 Białorusi pffff
Niech sobie te smieszne grajki z Cracovi graja teraz, Wisła ma trenowac i przygotowywac sie do rundy, koniec kropka
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#1131 koziu

koziu

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoCzestochowa

Napisano 11.02.2005 - |16:58|

jezeli masz takie podejscie to niewnikam wiem tylko ze Janas ma pilkarzy u siebie raz na dlugi czas a pan Liczka ma ich na codzien jesli zabiera sie pilkarzy ze zgrupowania to powinien byc jakis solidny powod a jesli myslisz inaczej to nieoczekuj niczego po kadrze
dlamnie nawet jakby grali z mlodzikami z Konga to jest reprezentacja i ma sie zgrywac i trenowac taktyke na kolejnych rywali jezeli zabiera sie trenerowi ta mozliwosc to poco wogule wystawiac kadre szkoda kasy a wiselka bedzie jeszcze miala czas na przygotowania ciekawy jestem co takiego waznego na te 3 dni przewidzial pan Liczka

ps dziwic sie puzniej ze kadra przegrywa a oczywiscie wszyscy oczekuja sukcesow

"W tym wypadku racja jest po stronie Janasa. Szedł Wiśle zawsze na rękę. Kiedy grała w pucharach, nie brał jej piłkarzy do Hiszpanii czy USA. Dziś Wisła ma miesiąc do pierwszej gry... ligowej, a kadra miesiąc do meczów, które na kilka lat mogą zadecydować o wizerunku całego naszego futbolu" - Antoni Piechniczek

Użytkownik koziu edytował ten post 11.02.2005 - |17:05|

• 0
"... jak nie ma tego tutaj, to jest gdzieś indziej i tam tego poszukam ..." K.Puchatek

#1132 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 11.02.2005 - |22:35|

No to nasza eskadra hokeistów popłyneła...porażka 1-3 z Łotwą po naprawdę dobrym meczu,jednak nie pocieszy :/ Szkoda,bo chłopaki się starali,ale jeszcze nam brakuje trochę do czołówki.Gdyby większe pieniądze były inwestowane w narodowy hokej to kto wie???

Kamil Stoch lepszy od Małysza :] I dobrze,niech Małysz sobie nie myśli,że jest bosem nad bosami :D Bravo dla młodego niech się wyrabia :) Kamil był 7,a Adam 9 :) I oczywiście jeszcze Bachleda 28 :P
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#1133 Ankh

Ankh

Kapral

• Użytkownik
  • 152 postów
  • MiastoBytom

Napisano 12.02.2005 - |10:39|

Dziwię się że ja jestem pierwszy który o tym pisze - choć upłynęło już trochę czasu od wczoraj..o co chodzi? O "porażkę" na skoczni z innym naszym reprezentantem Kamilem Stochem. Przypominam Kamil 7, Adam 9.
Czy to jest jednak coś dziwnego? Dla mnie tylko jest to niespodzianka, ponieważ w tym sezonie uważam że Stoch jest lepszy od Rutkowskiego, który wygląda troszkę tęgo...
Dobrze by było, aby Stochowi nie "walnęło do głowy" i dalej rozwijał się pod okiem Kuttina.
  • 0
Dołączona grafika

#1134 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 12.02.2005 - |13:52|

Dziwię się że ja jestem pierwszy który o tym pisze - choć upłynęło już trochę czasu od wczoraj..o co chodzi? O "porażkę" na skoczni z innym naszym reprezentantem Kamilem Stochem. Przypominam Kamil 7, Adam 9.
Czy to jest jednak coś  dziwnego? Dla mnie tylko jest to niespodzianka, ponieważ w tym sezonie uważam że Stoch jest lepszy od Rutkowskiego, który wygląda troszkę tęgo...
Dobrze by było, aby Stochowi nie "walnęło do głowy" i dalej rozwijał się pod okiem Kuttina.

View Post

Dziwię się,że kolega nie czyta postów napisanych wcześniej,choć upłyneło od tego momentu trochę czasu :]

Biathlonowy PŚ: Wielki sukces Gwizdoń!

Magdalena Gwizdoń (BLKS Żywiec) zajęła drugie miejsce w sprincie na 7,5 km PŚ w biathlonie, który odbył się na olimpijskiej trasie we włoskim San Sicario. To największy sukces w historii polskiego kobiecego biathlonu!

Normalne gratulejszyn !!! Szkdoa tylko,że z Sikory powietrze uszło :/
  • 0

#1135 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 12.02.2005 - |15:04|

Zobaczymy,co Kamil dziś skoczy w drużynie.
@Mac - gdzie jest Pochwała?
  • 0

#1136 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 13.02.2005 - |01:02|

Nasz Kamilek wyskakał 4 miejsce z Małyszem,Rutkowskim i Bachledą.Kolego gmerku MŚ się jeszcze nie zaczeły,poza tym sam zauważ,że nawet Mateja nie startował :]

Bundesliga :) Artur Wichniarek pojawił się w 71 minucie na placu boju.W 92 minucie gry uratował 3 punkty Herthcie Berlin :D
  • 0

#1137 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.02.2005 - |01:24|

skoro juz zaczal sie temat pilki noznej to z przykroscia pragne poinformowac, ze Liverpool nie spisal sie dobrze w tej kolejce. przegrana 0:2 sprawila ze nie dosc ze Dudek znow wpuscil dwa gole to jeszcze "cudowny Morientes" nie zablysnal !!
Chelsea znow wygrala kolejny mecz i juz ma duza przewage nad drugim zespolem w tabeli - jesli bedzie grac wciaz tak samo (fartowne wygrane po 1:0) to zdobedzie upragnione mistrzostwo. ciekaw jestem tylko jak wyjdzie to wszystko w meczach o wieksza stawke - np. LM i dwumecz z Barcelona !!
  • 0

#1138 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 13.02.2005 - |11:29|

Za Onetem:

Allen Iverson zdobył 60 punktów dla Philadelphii 76ers w sobotnim meczu ligi NBA przeciwko Orlando Magic (112:99). To jego rekord życiowy i najlepszy wynik w obecnym sezonie w zawodowych rozgrywkach koszykarzy.

29-letni Iverson trafił 17 z 36 rzutów z gry (m.in. dwukrotnie za trzy punkty) oraz wykorzystał 24 z 27 rzutów wolnych. Ponadto zanotował sześć asyst, pięć przechwytów i cztery zbiórki.

A Lampe przesiedział cały mecz na ławie, szkoda.
  • 0

#1139 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.02.2005 - |14:13|

Janusz Krężelok zajął w niedzielę w niemieckim Reit im Winkl trzecie miejsce w sprincie zaliczanym do klasyfikacji Pucharu Świata w biegach narciarskich.

Triumfował Norweg Eldar Roenning przed swoim rodakiem Odd-Bjoernem Hjelmesetem. Czwarty w finale A był Szwed Peter Larsson

widac ze jak polak chce to potrafi :)

Polska reprezentacja hokeistów bez zwycięstwa zakończyła olimpijski turniej kwalifikacyjny w Rydze. W ostatnim meczu podopieczni Andreja Sidorenki ulegli Słowenii 3:4. Biało-czerwoni już wcześniej stracili szansę na paszporty do Turynu i ostatecznie zajęli ostatnie miejsce w grupie.
--------------------------------------------------------------------------------
Bramkę dla Polski zdobyli Mariusz Dulęba, Oskar Szczepaniec i Jacek Płachta, dla Słowenii: Jurij Golicić - dwie, Jaka Avgustincić i Anze Kopitar.

O tym, która z drużyn z turnieju w Rydze, zdobędzie awans do turnieju olimpijskiego w Turynie zadecyduje mecz Białoruś - Łotwa.

Ponoc dwoch krolow hokeja (Czerkawski i Oliwa) mialo sprawic ze awansujemy - jak widac, dwoch zawodnikow meczu nam nie wygra. trzy porazki - to nie wyglada zbyt dobrze :(
  • 0

#1140 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 13.02.2005 - |16:04|

Rozpoczął się kolejny turniej snookera :D

Posted Image

Zapraszam na relacje - stacja Posted Image

Niedziela 13 lutego:
20:15 - 23:00 LIVE Masters, Londyn, Wielka Brytania

Poniedziałek 14 lutego
09:00 - 10:15 Masters, Londyn, Wielka Brytania (powt.)
15:00 - 18:00 LIVE Masters, Londyn, Wielka Brytania
20:00 - 23:00 LIVE Masters, Londyn, Wielka Brytania

Wtorek 15 lutego
15:00 - 18:00 LIVE Masters, Londyn, Wielka Brytania

Środa 16 lutego
12:30 - 13:30 Masters, Londyn, Wielka Brytania (powt.)
15:45 - 18:00 LIVE Masters, Londyn, Wielka Brytania
20:15 - 23:00 LIVE Masters, Londyn, Wielka Brytania

Czwartek 17 lutego
21:15 - 23:00 LIVE Masters, Londyn, Wielka Brytania

Piątek 18 lutego
22:00 - 23:45 Masters, Londyn, Wielka Brytania

Sobota 19 lutego
18:45 - 20:00 Masters, Londyn, Wielka Brytania - półfinał
20:00 - 23:00 LIVE Masters, Londyn, Wielka Brytania - półfinał

Niedziela 20 lutego
20:00 - 23:00 LIVE Masters, Londyn, Wielka Brytania - finał

Poniedziałek 21 lutego
16:00 - 17:30 Masters, Londyn, Wielka Brytania - finał (powt.)

Wyniki w internecie można obserwować na:
http://www.globalsnookercentre.co.uk/
http://www.worldsnooker.com/

Zapraszam także na:
Polski Związek Snookera i Bilarda Angielskiego
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych