Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#1021 Wuszczur

Wuszczur

Szeregowy

• Email
  • 58 postów
  • MiastoCieszyn

Napisano 13.05.2006 - |20:36|

http://lost-media.co...ails&album=1065

Nowe fotki. Ciekawe co tak oświetliło Charliego i gdzie. Jakieś nowe miejsca, Locke kłóci się z Desmondem przy komputerze. Ciekawe

Użytkownik Wuszczur edytował ten post 13.05.2006 - |20:37|

• 0

#1022 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 13.05.2006 - |20:57|

A może to jednak Desmond tylko ja nie poznaję?
Dołączona grafika
Zarósł strasznie. Spił się. :D
Dołączona grafika
Na wyprawę po Walta pójdą jednak jak widać, wszyscy których chciał Michael. Nikt im nie zamierza przeszkodzić?
Dołączona grafika
A więc będzie walka zbrojna. :D Mam nadzieję, że wszyscy Lostowicze, będą cali.
Dołączona grafika
Ale jednak to zdjęcie jest najgorsze. Bernard próbuje ochronić Claire i Aarona przed czymś. Coś co jest w górze. Hmm... bardzo dziwne. Czemu Claire patrzy się w górę z takim przerażeniem, a Bernard w swoją stronę.

Doszedłem do pewnego wniosku. Z grupy wykluczeni zostali w pewien sposób Jack, Kate, Sawyer i Hugo.
Na plaży zostanie okolo 35 osób, ale jednak grupa jest wykruszczona z osób silniejszych (nawet jeśli na plaży wciąż jest Jin i Sayid, bo Eko i Locke z Charliem siedzą w bunkrze) reszta to kobiety, osoby starsze, parę innych osób, raczej nie szukających przygód... \
Może inni wykorzystają tą chwilę, żeby porwać kilkanaście osób z grupy? Głównie osoby, których nie znamy, ale może kogoś jeszcze?

Użytkownik boone edytował ten post 13.05.2006 - |21:00|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#1023 Kanalia

Kanalia

Szeregowy

• Email
  • 8 postów

Napisano 14.05.2006 - |00:00|

Sadze ze inni zaprowadza michael'a do bazy glownej i zarządają wymiany za jednego z innych. Co do zdziwienia reszty rozbitków, np Claire to wydaje mi sie ze po prostu slonce ja oslepilo.
  • 0

#1024 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 14.05.2006 - |00:19|

nie, to nie slonce. to cos innego. bernard jest wyraznie przestraszony, claire juz prawie placze. to musi byc cos mocnego ze bernard tak sie zestrachal :P
  • 0

#1025 Kwaśny

Kwaśny

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 14.05.2006 - |08:22|

Odcinek 23-24 dadzą wspólnie?
Czy będziemy musieli czekać??
  • 0

#1026 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 14.05.2006 - |08:55|

Razem - finał jest 2-godzinny..
  • 0
The memory remains.

#1027 sis_detoola

sis_detoola

Szeregowy

• Email
  • 37 postów
  • MiastoBunkier

Napisano 14.05.2006 - |09:49|

nie, to nie slonce. to cos innego. bernard jest wyraznie przestraszony, claire juz prawie placze. to musi byc cos mocnego ze bernard tak sie zestrachal :P

Ja również nie sądzę, żeby to było słońce :) Nikt by tak się nie przestraszył od takiego czegoś :) Nowy samolot też odpada, przynajmniej moim zdaniem. Nie jest to też spadające jedzenie z nieba.

Doszedłem do pewnego wniosku. Z grupy wykluczeni zostali w pewien sposób Jack, Kate, Sawyer i Hugo.
Na plaży zostanie okolo 35 osób, ale jednak grupa jest wykruszczona z osób silniejszych (nawet jeśli na plaży wciąż jest Jin i Sayid, bo Eko i Locke z Charliem siedzą w bunkrze) reszta to kobiety, osoby starsze, parę innych osób, raczej nie szukających przygód... \
Może inni wykorzystają tą chwilę, żeby porwać kilkanaście osób z grupy? Głównie osoby, których nie znamy, ale może kogoś jeszcze?

Możliwe a nawet bardzo możliwe.

Użytkownik sis_detoola edytował ten post 14.05.2006 - |09:49|

• 0

#1028 DEBEK

DEBEK

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 14.05.2006 - |13:31|

http://photos1.blogg.../1600/fight.jpg
Czyzby nasz kolega wrócił??
  • 0

#1029 Bomberman

Bomberman

Szeregowy

• Email
  • 2 postów

Napisano 14.05.2006 - |13:47|

Czyżby racje mieli Ci, którzy mówili, że oddychał w czasie jak zakopywali jego ciało? Ewidentnie mu się porusza klatka piersiowa w tej scenie, ale myślałem, że to tylko taki drobny błąd twórców.
  • 0

#1030 Wuszczur

Wuszczur

Szeregowy

• Email
  • 58 postów
  • MiastoCieszyn

Napisano 14.05.2006 - |14:02|

http://photos1.blogg.../1600/fight.jpg
Czyzby nasz kolega wrócił??

Już było o tym że ta fotka miała byćw pierwszym sezonie bo pierwotnie to Locke miał walczyć z Ethanem.
  • 0

#1031 Dhopys

Dhopys

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 14.05.2006 - |14:41|

Ja również nie sądzę, żeby to było słońce :) Nikt by tak się nie przestraszył od takiego czegoś :) Nowy samolot też odpada, przynajmniej moim zdaniem. Nie jest to też spadające jedzenie z nieba.

Możliwe a nawet bardzo możliwe.

A ja myślę, że to co ich oślepia to wybuch samolotu. W końcu twórrcy z JJ Abrrramsem zapewniali że w 3. serii pojawią się nowe postacie.
  • 0

#1032 Sawyer88

Sawyer88

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 14.05.2006 - |15:18|

Prom napewno odpada bo raczej było by widać na ich twarzach jakieś oznaki uśmiechu, nie wiedzieli by skąd prom i mogli by myśleć, że to na ratunek, więc raczej by się cieszyli i machali rękami itp.

Samolot również odpada według mnie to zbyt banalne ... a nie zapominajmy, że to LOST :) Poza tym nowe postacie wcale nie muszą być z samolotu ...
  • 0

#1033 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 14.05.2006 - |16:10|

new 05/14 - Damon Lindelof [reveals]: Libby's got this mysterious backstory, of which we've only given you the tip of the iceberg. We know she's spent some time in the mental institution with Hurley, and the idea of killing her before she had an opportunity to explain how she got there... we have a master plan for how we're going to tell that story, but it's all posthumous. You'll start to learn Libby's moves through flashbacks over the course of the next season. So we're not done with Cynthia, but Libby is dead. Source: The Ausiello Report

[spoiler zamieszczony na spoilerfix.com]

Czyli to... co już od dawna w sumie wiemy.
Libby dostanie swoją tajemniczą historię. Mają jakiś super plan jak opowiedzieć tą historię. Zaczniemy dowiadywać się więcej o Libby w trakcie kolejnych flashbacków w następnym sezonie, więc nie skończyliśmy z Cynthią Watros, chociaż Libby jest martwa.

Użytkownik boone edytował ten post 14.05.2006 - |16:13|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#1034 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 14.05.2006 - |16:13|

No ja mam nadzieję, że jakoś sensownie zrobią flashbacki Libby... Znaczy się opowiedzą jej historię po kawałku :D Dobrze słyszeć, że mają taki plan :)
  • 0
The memory remains.

#1035 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 14.05.2006 - |18:50|

No ja mam nadzieję, że jakoś sensownie zrobią flashbacki Libby... Znaczy się opowiedzą jej historię po kawałku :D Dobrze słyszeć, że mają taki plan :)

ee tam. Zamiast powiedziec od razu, to beda nam wiedze dawkowac przez caly 3 sezon, bo przeciez to co do tej pory wiemy o Libby to, cytuje: dopiero wierzcholek gory lodowej. No to ja mam taka mala przestroge dla producentow. Niech uwazaja, co by ich "Titanic" sie na tej gorze lodowej nie roztrzaskal. Bo uwielbienie fanow na pstrym koniu jezdzi i jak beda wszystko dalej tak przeciagac, to caly ich master plan pieknie zatonie wraz z samym serialem...

Użytkownik borderline edytował ten post 14.05.2006 - |18:51|

• 0

#1036 Admiral

Admiral

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 15.05.2006 - |09:58|

Czyli to... co już od dawna w sumie wiemy.
Libby dostanie swoją tajemniczą historię. Mają jakiś super plan jak opowiedzieć tą historię. Zaczniemy dowiadywać się więcej o Libby w trakcie kolejnych flashbacków w następnym sezonie, więc nie skończyliśmy z Cynthią Watros, chociaż Libby jest martwa.

Ja obstawiam, ze Libby byla wtyka Innych, albo byla w jakis sposob powiazana z Dharma, wiec jej historie (lub raczej jej misje) moze opowiedziec jeden z Innych.....

a co do nowych bohaterow sezonu 3, to ja bym obstawial, ze beda to mieszkancy wioski Innych. Nie sadze by na wyspie rozbil sie kolejny samolot.... A tak zostana rozszerzone postacie Daniel, Alex, Desmonda, i reszty ktorych jeszcze nie znamy, ale przynajmniej pojawia sie w E22/E23
  • 0

#1037 satorian

satorian

Szeregowy

• Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 15.05.2006 - |16:48|

Nowe spoilery z ThEmIsFiTiShErE!

1)THREE MINUTES is the amount of TIME Michael was allowed with WOLT!!
Trzy minuty (THREE MINUTES), to czas, jaki pozwolno spędzić Michaelowi z Waltem

2)Walt is older than he was BEFORE!!
Walt jest starszy, niż był

3)THE Survivors spot the Others ferry!!The shocked LOOK you see in the PROMO!!
Lostowicze widzą prom Innych. To jest ta scena w trailerze, gdy wszyscy strzelają karpia :)

4)The Others ARE part of a resistance on the island!!
Inni są częścią ruchu oporu na wyspie.

5)Michael was injected with something that alters his flashbacks and MEMORY!!
Michaelowi wstrzyknięto coś, co zmienia jego retrospekcje i pamięć

6)SOMETHING big is behind the DOOR!!Michael sees it but we dont!!
Coś dużego jest za drzwiami. Michael to zobaczy, ale my nie.

7)Fake Henry and Mr.Fiendly are both Widmore family MEMBERS!!
Fałszywy Henry I Mr. Friendly są członkami rodzimy Widmore

8)Walt says SOME interesting things 'three of us', it's 'almost time' and 'it's all for THE greater good'!!
Walt mówi interesujące rzeczy: “nas troje”, „to prawie już” i „to wszystko dla większego dobra”

9)The CRAZY french womans DAUGHTER is also seen!!
Zobaczymy również córkę szalonej Francuzki.

Przetłumaczyłem jak umiałem. Poprawki mile widziane :)

Ps: Myślicie, że to wiarygodne informacje? IMO, trochę za bardzo korespondują z trailerem
  • 0

#1038 ZUHH

ZUHH

Szeregowy

• Email
  • 60 postów

Napisano 15.05.2006 - |17:09|

to z tymi 3 minutami jest najlepsze :) ! ! !
ogólnie te spoilery brzmią w miare możliwie. Nie zdziwił bym się gdyby znalazły swoje potwierdzenie w tym odcinku, tak naprawdę dużo nie zdradzają, to jeszcze to z tym Waltem to jest troche takie przełomowe.
  • 0

#1039 Vasco

Vasco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 15.05.2006 - |18:05|

7)Fake Henry and Mr.Fiendly are both Widmore family MEMBERS!!
Fałszywy Henry I Mr. Friendly są członkami rodzimy Widmore

Nie rozumiem zbytnio tego ale moze ktos mi to wytłumaczy?? :]
  • 0

#1040 Sawyer88

Sawyer88

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 15.05.2006 - |18:33|

link do fragmentu programu Jimmy Kimmela, który wyreżyserował J.J Abrams i w którym wystąpił Dominic Monoghan ( Charlie ), polecam, wywiad bardzo zabawny, jest równierz trochę nawiązań do serialu :)

Użytkownik Sawyer88 edytował ten post 15.05.2006 - |18:33|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych