Skocz do zawartości

Zdjęcie

Prison Break

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1005 odpowiedzi w tym temacie

#1001 inwe

inwe

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 968 postów
  • MiastoŻory(Śląsk)/Wrocław

Napisano 18.09.2007 - |17:55|

całkiem możliwe; mnie już drugi powalił :P ;
  • 0
Najciemniej jest pod jabłonią.

Est modus in rebus

Horacy

Prawda ma charakter bezwzględny.

Kartezjusz

Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.

C.S. Lewis

#1002 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 18.09.2007 - |22:11|

niemal wybuchłem śmiecham jak usłyszałem "they both die"...
to juz sie zrobilo takie na sile, szkoda troche... chociaz i tak moze byc ciekawsze niz sezon drugi
  • 0
You are what you believe yourself to be

#1003 elantra

elantra

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 106 postów

Napisano 21.10.2007 - |18:18|

I sezon oglądnąłem z przyjemnością i serial mnie wciągnął, zacząłem oglądać II sezon i po odcinku 3 jak by mnie piorun uderzył - przeszła mi ochota. Od tamtego czasu nawet nie oglądnąłem jednego odcinka. Mam nadzieję, żekiedyś usiądę i zacznęod początku. możę się przełamię. teraz zaczynam z Files X w ten sposób - zobaczę zcy jest to dobry sposób na takie seriale dla mnie.
  • 0
"tylko umarli znają koniec wojny"
Platon

#1004 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 31.01.2008 - |18:49|

Śmieszni jesteście, żałośni. Serial się jeszcze trzyma. Czepiacie się i się chwalicie tutaj jak nim gardzicie, a naprawde żałosne seriale nadal oglądacie i nie narzekacie, np. Stargate Atlantis.

Użytkownik Juki edytował ten post 31.01.2008 - |18:50|

• 0

Dołączona grafika

#1005 Lcsh

Lcsh

Szeregowy

• Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 13.08.2010 - |12:46|

Prawdopodobnie toco powiem bylo juzwalkowane 1000 razy, ale udziele sie i tutaj. Ogolnie 1 i 2 sezon naprawde porzadny, nawet 3 sezson byl ok, ale 4 sezon to byly flaki z olejem i bzdury. Ogolnie klimaty wieziennicze to cos co lubie ogladac, i dopoki Michael tam przebywal kombinowal, myslal idzialal towszystko byloswietne. Przemyslana historia, interesujacy wspolwiezniowie, do bolu chrakterystyczni, i zcheciatosie ogladalo. # sezon byl rowniez bardzo spoko, no ale pozniej motywy z Sara, i inne bzdury w zdobywaniu Scylli, to juz bylo dla mnie za duzo tego 'Skazanego...'. Choc nie ukrywam ze rozwiazanie sprawy Michaela bylo dosc odwaznym i porzadnym rozwizaniem serialu, nie zebym muto zyczyl, ale ladny zabieg. Dosc interesujacy obraz Gretchen, dobrze bylo wprowadzic taka zimna suke do serialu, no i rola Whistlera jako wiecznei wymykajacegosieskoczka byla w porzadku. Ogolnie swietny dramat,ale z 4 sezonu powinni zrobic po prostu ladne zgrabne kilkuodcinkowe zakonczenie, bo inwestowanie w kure znoszaca zlote jajka a gdzie [cenzura!] nie ma nic interesuajcego do zaprezentowania, toejdnak byl zly ruch. Ale jednak ogladnac warto.
  • 0
Mistrz: The Sopranos, Tell me you love me, The Wire, Oz
Bardzo dobre: Carnivale, Deadwood, Six Feet Under
Przyzwoite:Apparitions, Jericho, My Name is Earl, Odwroceni,
Ok, ale: Day Break, Happy Town, Heroes, Numb3rs, The Pacific, Prison Break, Twin Peaks

#1006 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 26.03.2011 - |14:53|

Jak ktoś chcę poznać dalsze losy T-Baga to polecam obejrzenie odcinka 1x03 serialu "Breakout Kings"! Występuje tam sam Robert Knepper jako T-Bag.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych