całkiem możliwe; mnie już drugi powalił ;
Prison Break
Rozpoczęty przez
mmisiek
, 20.11.2005 - |21:34|
1005 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18.09.2007 - |17:55|
Najciemniej jest pod jabłonią.
Est modus in rebus
Horacy
Prawda ma charakter bezwzględny.
Kartezjusz
Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.
C.S. Lewis
Est modus in rebus
Horacy
Prawda ma charakter bezwzględny.
Kartezjusz
Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.
C.S. Lewis
Napisano 18.09.2007 - |22:11|
niemal wybuchłem śmiecham jak usłyszałem "they both die"...
to juz sie zrobilo takie na sile, szkoda troche... chociaz i tak moze byc ciekawsze niz sezon drugi
to juz sie zrobilo takie na sile, szkoda troche... chociaz i tak moze byc ciekawsze niz sezon drugi
You are what you believe yourself to be
Napisano 21.10.2007 - |18:18|
I sezon oglądnąłem z przyjemnością i serial mnie wciągnął, zacząłem oglądać II sezon i po odcinku 3 jak by mnie piorun uderzył - przeszła mi ochota. Od tamtego czasu nawet nie oglądnąłem jednego odcinka. Mam nadzieję, żekiedyś usiądę i zacznęod początku. możę się przełamię. teraz zaczynam z Files X w ten sposób - zobaczę zcy jest to dobry sposób na takie seriale dla mnie.
"tylko umarli znają koniec wojny"
Platon
Platon
Napisano 31.01.2008 - |18:49|
Śmieszni jesteście, żałośni. Serial się jeszcze trzyma. Czepiacie się i się chwalicie tutaj jak nim gardzicie, a naprawde żałosne seriale nadal oglądacie i nie narzekacie, np. Stargate Atlantis.
Użytkownik Juki edytował ten post 31.01.2008 - |18:50|
Napisano 13.08.2010 - |12:46|
Prawdopodobnie toco powiem bylo juzwalkowane 1000 razy, ale udziele sie i tutaj. Ogolnie 1 i 2 sezon naprawde porzadny, nawet 3 sezson byl ok, ale 4 sezon to byly flaki z olejem i bzdury. Ogolnie klimaty wieziennicze to cos co lubie ogladac, i dopoki Michael tam przebywal kombinowal, myslal idzialal towszystko byloswietne. Przemyslana historia, interesujacy wspolwiezniowie, do bolu chrakterystyczni, i zcheciatosie ogladalo. # sezon byl rowniez bardzo spoko, no ale pozniej motywy z Sara, i inne bzdury w zdobywaniu Scylli, to juz bylo dla mnie za duzo tego 'Skazanego...'. Choc nie ukrywam ze rozwiazanie sprawy Michaela bylo dosc odwaznym i porzadnym rozwizaniem serialu, nie zebym muto zyczyl, ale ladny zabieg. Dosc interesujacy obraz Gretchen, dobrze bylo wprowadzic taka zimna suke do serialu, no i rola Whistlera jako wiecznei wymykajacegosieskoczka byla w porzadku. Ogolnie swietny dramat,ale z 4 sezonu powinni zrobic po prostu ladne zgrabne kilkuodcinkowe zakonczenie, bo inwestowanie w kure znoszaca zlote jajka a gdzie [cenzura!] nie ma nic interesuajcego do zaprezentowania, toejdnak byl zly ruch. Ale jednak ogladnac warto.
Mistrz: The Sopranos, Tell me you love me, The Wire, Oz
Bardzo dobre: Carnivale, Deadwood, Six Feet Under
Przyzwoite:Apparitions, Jericho, My Name is Earl, Odwroceni,
Ok, ale: Day Break, Happy Town, Heroes, Numb3rs, The Pacific, Prison Break, Twin Peaks
Bardzo dobre: Carnivale, Deadwood, Six Feet Under
Przyzwoite:Apparitions, Jericho, My Name is Earl, Odwroceni,
Ok, ale: Day Break, Happy Town, Heroes, Numb3rs, The Pacific, Prison Break, Twin Peaks
Napisano 26.03.2011 - |14:53|
Jak ktoś chcę poznać dalsze losy T-Baga to polecam obejrzenie odcinka 1x03 serialu "Breakout Kings"! Występuje tam sam Robert Knepper jako T-Bag.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych