Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#1001 Hadekin

Hadekin

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 94 postów
  • MiastoŻagań

Napisano 11.05.2006 - |20:05|

Nie wiadomo czy niespodziewanie Hurley nie wpadni w szal bojowy po smierci Libby. ;) Moze sie stanie prawdziwym berserkerem? Kto wie. :> Tylko trudno jest mi go sobie wyobrazic strzelajacego z kalacha. ^^
  • 0

#1002 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 11.05.2006 - |20:13|

Nie wiadomo czy niespodziewanie Hurley nie wpadni w szal bojowy po smierci Libby. ;) Moze sie stanie prawdziwym berserkerem? Kto wie. :> Tylko trudno jest mi go sobie wyobrazic strzelajacego z kalacha. ^^

mnie nie :P :P :P

ale do rzeczy: w wywiadzie jaki dali twórcy przeczytałem, że:

1. Zabili Libby, bo nie mieli co z nią zrobić w 3 sezonie

2. Miało byc dramatycznie - zabicie AL-wporzo, ale nikt się nie spodziewał że rozwalą Libby

3. Zobaczymy Libby jeszcze w tym i przyszłym sezonie ( w ostanim odcinku tej serii i w retro w 3 sezonie )

4. Jeszcze z nią nie skończyli :P - boone i Arwen - radujcie się :P

5. Historia Libby i jej retro bedą w 3 sezonie

6. jej historia zostanie opowiedziana pośmiertnie

7. wyjaśni się w jaki sposób trafiła do psychiatryka

8. aktorka źle przyjęła to, że odchodzi z serialu - pewnie polubiła Hugo :P
  • 0

Dołączona grafika

#1003 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 11.05.2006 - |21:16|

mnie nie :P :P :P

ale do rzeczy: w wywiadzie jaki dali twórcy przeczytałem, że:

1. Zabili Libby, bo nie mieli co z nią zrobić w 3 sezonie

2. Miało byc dramatycznie - zabicie AL-wporzo, ale nikt się nie spodziewał że rozwalą Libby

3. Zobaczymy Libby jeszcze w tym i przyszłym sezonie ( w ostanim odcinku tej serii i w retro w 3 sezonie )

4. Jeszcze z nią nie skończyli :P - boone i Arwen - radujcie się :P

5. Historia Libby i jej retro bedą w 3 sezonie

6. jej historia zostanie opowiedziana pośmiertnie

7. wyjaśni się w jaki sposób trafiła do psychiatryka

8. aktorka źle przyjęła to, że odchodzi z serialu - pewnie polubiła Hugo :P

1. Łotry.
2. Łotry.
3. ... Łotry. Ale to jest na ich korzyść. :D
4. :clap:
5. Myślę, że źle to zrozumiałeś. Ja myślę, że to będzie ... każda osoba, będzie miała jakieś wspomnienia, w których spotka Libby. I w ten sposób, odcinek po odcinku poznamy historię Libby. Już znamy jej wspomnienia z 2x18, i wspomnienia Eko, w których się pojawia. Jak mówią spoilery, zobaczymy jej wspomnienia z perspektywy Desmonda, a w 3 sezonie inne osoby będą uchylać nam rąbka tajemnicy.
6. Patrz wyżej.
7. Oby.
8. A ja ją. Jak oni tak mogą w ogóle. Lubiłem Shannon - zabili ją. Znienawidziłem Anę, potem wybaczyłem i polubiłem - zabili ją. Polubiłem Libby - zabili ją. ...
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#1004 b4ko

b4ko

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 11.05.2006 - |21:25|

wracajac do amerykanskiego trailera, to co spowodowało wielkie zdziwienie lostowiczow, to bedzie PROM o którym mowa w filmie, z perły
  • 0

#1005 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 11.05.2006 - |21:27|

wracajac do amerykanskiego trailera, to co spowodowało wielkie zdziwienie lostowiczow, to bedzie PROM o którym mowa w filmie, z perły

to pewna informacja, czy tylko Twoje przypuszczenie? Bo jeśli to prawda to będe zawiedziony... :/
  • 0

Dołączona grafika

#1006 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 12.05.2006 - |01:55|

Zobaczcie do zdjęcie http://www.lost-medi...bum=1065&pos=29

Wygląda jakby coś ogromnego wypłynęło z oceanu na plażę pytanie co to może być?
  • 0

#1007 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 12.05.2006 - |15:22|

Na plaży to ja nic nie widzę, ale to coś co wywołało Oh my god na pewno jest w wodzie albo na jej powierzchni... b4ko skąd wiesz, że to prom ??
  • 0
The memory remains.

#1008 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 12.05.2006 - |18:17|

Kolumna Kristin z dzisiaj. Wywiad z Haroldem Perrinau czyli Michaelem i inne informacje.

Lost's "Bringer of Death" Speaks Out! And TV's Bloodiest Season Gets Even Bloodier

by Kristin Veitch | May 12, 2006

Harold Perrineau I want to strangle Harold Perrineau. Not because I don't like him--truth be told, he's one of the coolest human beings I've ever met. And not because he killed Ana-Lucia. (Let's face it, that trollop really had it coming for sexing up my Sawyer.)

I want to strangle H.P. because when I spoke with him earlier this week, it went a little something like this:

a d v e r t i s e m e n t

K.V.: "Do you know why Michael killed Ana-Lucia?"
H.P.: "I do, absolutely."
K.V.: "And do you know whether he's good or evil?"
H.P.: "I do, absolutely."
K.V.: "And can you tell me?"
H.P.: [Erupts into laughter.] "Have you lost your mind?!"

Let's just say it's a good thing he called from Hawaii and I don't know how to teleport, 'cause I would have gone all Henry Gale on his ass to get the info. That is how badly I'm dying to know.

What's happening with Michael just might be the best-kept secret ever on Lost (take it from the reporter who cracked last season's most guarded surprise--the unscripted raft explosion), which could explain why many of us fans completely freaked out when he just opened fire on Ana-Lucia [Michelle Rodriguez], Libby [Cynthia Watros] and himself last week.
Michelle Rodriguez

It was a heart-wrenching, nail-biting twist that Harold himself had a difficult time wrapping his head around. "I found out about it the week before the script for the episode came out," he told me. "They told Cynthia. They told Michelle. And then they called me. I was like, 'Wow, that's shocking.' I thought a bunch of things, like, Why do I have to shoot the two women I love? I, Harold, totally love those women. And you know, the biggest thing was, What path does that lead me down?!"

Wouldn't we all love to know? Instead, here's the only thing I can tell you about what may lie ahead for Michael: According to sources, Harold is not going to return as a series regular next season, however, he still might appear as a guest star. Harold himself is keeping mum on the matter (surprise, surprise). But let me just say that I, for one, am gonna miss the bejesus out of him if he ends up leaving the show for good, and I know you fellow fans feel the same. So, let's hope the worst-case scenario is he's going to be chillin' with the Others, Walt-style, next season, and we're going to see Michael again.

Malcolm David KelleySpeaking of, I happen to know we definitely see Michael's creepy offspring in the next two episodes. I ran into Malcolm David Kelley (Walt) this week at the Wango Tango concert in L.A., and he revealed, "I am going back to Hawaii. I am going back. So, we'll see. Walt could be in danger, we'll see!"

The good news for Michael is Harold promises we won't be left hanging about why he's doing what he's doing for long. "There are only a couple more episodes left, and you'll get all the answers to Michael's stuff. There'll be one more big question, though." Hearing my eyes roll through the telephone line, he added, "No, you really will get a bunch of answers! Then there'll be one really, really huge question."

Meanwhile, you should know that, despite rumors this season of Michelle Rodriguez being "difficult on set," Harold is legitimately saddened by her and (what appears to be) Cynthia's departure from the show. "Michelle brings this really great, energetic personality to the set, and it was really a lot of fun to have her around. And Cynthia's just the consummate professional, and she's an East Coast girl, so we click on that level. So, I thought it was awful that I had to be the one to shoot them! [I was like], 'Sawyer's a killer! Let him do it!' "

Still, he added, the twist is "a really good thing to rev up Michael. You know, he's been such an honest guy, just a good Joe kind of guy, just trying to get his son back. So, to throw this kind of twist really just comes out of nowhere, and I think that'll be exciting. I'm an actor who likes to have lots of weird, crazy things to play, and that seemed pretty weird and crazy. To be, like, the bringer of death."

a d v e r t i s e m e n t
Speaking of the big D-word, it's high time someone addressed a certain phenomenon going on this season. In the meantime, feel free to check out the message boards for the full interview transcript with Harold. Trust me, you'll love him, too.

The Season of Death! We screamed. We squealed. We leaped off the couch. And as Lost boss Damon Lindelof's recent gift of a 24-pack of Quilted Northern indicates, some of us did other unmentionables.

I'm talking about the aforementioned freaktastic twist of Michael shooting Ana and Libby. But the thing is, we should have seen it coming.

In case you hadn't noticed, the 2005-06 TV season has been a mass murder of Freddy Vs. Jason proportions. Nearly every show has killed off major characters this season. A moment of silence for the biggest casualties so far:

Michael Vartan President Palmer, Michelle and Edgar from 24. Alias' Michael Vaughn (Michael Vartan) and Nadia. Smallville's Daddy Kent. One Tree Hill's Keith. Prison Break's Westmoreland and Nick. Las Vegas' Monica Mancuso (Lara Flynn Boyle). Reunion's Sam. Veronica Mars' busload of kids, Thumper, Beaver and Aaron Echolls. And of course, Lost's Shannon and Ana-Lucia.

"Someone is going to die" has become the season's catchphrase, and I hate to be the bearer of bad news, but with very few exceptions, that deadly forecast applies to nearly all the big season finales in the next two weeks--24, Alias, Desperate Housewives, ER, Everwood, Lost, The O.C., Prison Break and The Sopranos, to name a few.

(...)

Naaahhh. Here's a far more solid theory: Sex begets death. It has been a simple formula this season: Nate Fisher + sex = death. Aaron Echolls + sex = death. Michael Vaughn + baby making = death. Shannon + sex and Ana-Lucia + sex = two deaths. And poor Libby just thought about knocking boots and, well, it wasn't pretty.

"[There is a] subliminal Christian message in the writing of Lost!" Harold Perrineau revealed (jokingly). "Sex is bad, okay? Even the thought of sex! But only for women; the men are all right."

I think we've all learned a valuable lesson today. Now, pardon me while I remove these pictures of my future husbands from my office.
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#1009 satorian

satorian

Szeregowy

• Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 12.05.2006 - |22:01|

albo mi się wydaje, albo w trailerze "zadrapanie" na czole Michaela robi się coraz większe. W retrospekcjach to spokojnie da się wytłumaczyć
(świeża rana), ale "przyrost" widać też w scenie gdy Michael ma już bandaż wokół szyii...
Może jest to slad jakiegoś typu oddziaływania na mózg (implant, fale elektromagnetyczne, whatever...)? Może to tłumaczy zachowanie Michaela?

Użytkownik satorian edytował ten post 12.05.2006 - |22:02|

• 0

#1010 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 13.05.2006 - |08:37|

Oto male streszczenie odcinka finalowego: W kawiarence Libby kupuje Desmondowi Kawe a ten ją pyta czy nie ma pożyczyć 42 tysięcy $. Ta jednak oferuje mu pożyczenie swojej łódki. Na wyspie Charlie wraz z Mr. Eko wejdą do bunkra. Charlie ma pokazać gdzie znajduje się dynamit (pewnie do czego miałby im służyć dowiemy się w nastepych odcinkach :/) oraz Locke podczas rozmowy z Rose usłyszy odgłos zamykania drzwi w bunkrze.!!!!!!!! :afro:
I wreszcie w tym odcinku brzegiem morza ma powrócić Desmond który po chwili zostanie zaciągnięty do bunkra.
  • 0
Nastepne odcinki Losta
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

#1011 paula19

paula19

Szeregowy

• Email
  • 57 postów
  • MiastoTeBeGie ;)

Napisano 13.05.2006 - |08:54|

a jeśli tym "Oh my God" zakończy sie 2 sezon ? i tak to zostawią ? przypomnijcie sobie zakończenie 1 sezonu :>
  • 0

#1012 igor

igor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • Miastoz przyszłości :P

Napisano 13.05.2006 - |10:20|

dlaczeo mialby to byc prom? promy chyba nie swieca :) no chociaz ze byl ze zlota i odbijal swiatlo sloneczne , wydaje mi sie ze ta poswiata to jest slonce a nasi rozbitkowie moga zobaczyc np. naszych lostowych zolnierzy wracajacych z Waltem i zwiazanym majkelem :D
  • 0

#1013 Vasco

Vasco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 13.05.2006 - |12:17|

dlaczeo mialby to byc prom? promy chyba nie swieca smile.gif no chociaz ze byl ze zlota i odbijal swiatlo sloneczne , wydaje mi sie ze ta poswiata to jest slonce a nasi rozbitkowie moga zobaczyc np. naszych lostowych zolnierzy wracajacych z Waltem i zwiazanym majkelem biggrin.gif

Ale na trailerze Jack poszedł na wyprawe po Walta, a gdy pokazała się ta poswiata to był na plazy :]
  • 0

#1014 edward

edward

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 13.05.2006 - |12:24|

gdyby to był prom to chyba najpierw ktoś zobaczyłby mały stateczek na horyzoncie i pokazał go palcem innym rozbitkom a w trajlerze wszyscy naraz coś widzą i wiedzą co to jest (oh my god), gdyby to był spadający samolot to byłby wielki chałas a ludzie by się chowali i uciekali (u nich nie widać strachu) więc może jakiś rodzaj bunkra ,stacji badawczej wypłynie ponad wodę ale jak dla mnie to by był trochę za duży krok na przód , więc może tratwa albo ta motorówka z finału 1 sezonu z innymi na pokładzie jeśli tak to po jakiego grzyba inni płyną motorówką do rozbitków zamiast wyjść jak Schwarzenegger z dżungli ? to musi być tratwa z jakimiś rozbitkami z innej katastrofy którzy rozbili się w innej części wyspy , scenarzyści ich wsadzili do serialu żeby mieć o kim robić nowe flashbacki (i to już będzie przegięcie z ich strony)ana koniec okarze się że nowi rozbitkowie są podstawieni

Jeśli wyjdzie z tego jakieś lipne rozwiązanie a finał będzie równie słaby jak 1 finał to i tak serial jest kór....wsko dobry , gdyby tak nie było to nie byłoby również tego forum jak i masy ludzi którzy się tu wpisują.
  • 0

#1015 eneldo

eneldo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 13.05.2006 - |12:52|

http://photos1.blogg...isthedoctor.jpg

ciekawe powiązanie. :)
wick to knot.

Dla tych co nie znają. polecam http://themisfitishere.blogspot.com/
  • 0

#1016 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 13.05.2006 - |13:03|

a jeśli tym "Oh my God" zakończy sie 2 sezon ? i tak to zostawią ? przypomnijcie sobie zakończenie 1 sezonu :>

Nie może się tak zakończyć bo Clair mówi "oh my god" w 2x22 (zwiastun)... Potem jest jeszcze odcinek finałowy...

Jeśli wyjdzie z tego jakieś lipne rozwiązanie a finał będzie równie słaby jak 1 finał to i tak serial jest kór....wsko dobry , gdyby tak nie było to nie byłoby również tego forum jak i masy ludzi którzy się tu wpisują.

Uważasz, że finał 1 sezonu był słaby? Znaleźli w dżungli statek, Locka ciągnął dym do jakiejś dziury, rozwalili właz i ukazała się długa (znaczy się była urwana) drabina pod ziemię, russoe porywa dziecko - mówi że slyszała szepty, że idą po chłopca, no i wreszcie porwano Walta, a tratwę rozwalili.. Nie wygląda mi to na słaby finał...
  • 0
The memory remains.

#1017 sis_detoola

sis_detoola

Szeregowy

• Email
  • 37 postów
  • MiastoBunkier

Napisano 13.05.2006 - |16:32|

No Dobra Dobra. W takim razie ktoś może przetłumaczyć na PL? :>

Użytkownik sis_detoola edytował ten post 13.05.2006 - |17:40|

• 0

#1018 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 13.05.2006 - |17:04|

ktos to juz tlumaczyl... to nie jest logo Dharmy ! za mało belek przypatrz się dobrze... takie rzeczy są przy wejściech do samolotów...
  • 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
CSI: Miami
House
Knight Rider

#1019 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 13.05.2006 - |18:23|

Nowa fotka (przynajmniej jej wcześniej nie widziałem)

http://lost-media.co...lbum=1065&pos=0

Bernard wygląda na przerażonego... to chyba ostatnia scena z trailera...
  • 0
The memory remains.

#1020 janek

janek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 13.05.2006 - |18:29|

No Dobra Dobra. W takim razie ktoś może przetłumaczyć na PL? :>

2x23

W ostatnich 5 minutach finałowego odcinka...Locke jest sam w bunkrze, zegar odmierzający czas zaczyna bipać, Locke postanawia nie wpisywać liczb...czas dobiega do końca, po chwili na zegarze ukazują sie hieroglify i słychać różne dźwięki...pancerne drzwi wewnątrz bunkra zamykają się, widzimy Jacka który spoglądając w niebo słyszy głośny dźwięk, sezon drugi kończy się olbrzymią eksplozją.

3x01

Początek epizodu pokazuje ludzi biegających po wyspie, ich samolot przed momentem się rozbił, w następnym ujęciu widzimy Locka cieszącego sie z faktu że nie wpisanie numerów nie spowodowało żadnej katastrofy....Jack i Kate biegną zobaczyć co się stało, widzą gromade ludzi biegających po wyspie, jedna z osób ma broń i oddaje strzał w kierunku Kate która umiera na miejscu, Jack ucieka do lasu...płacze...

Tylko jednym słowem można skomentować ten spoiler-> LOL
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych