Skocz do zawartości

Zdjęcie

Prison Break

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1005 odpowiedzi w tym temacie

#981 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 18.08.2007 - |13:23|

Widzę że jeszcze nikt o tym nie napisał, ale od 9.09 w Polsacie zacznie się 2 Sezon Skazanego Na Śmierć (Prison Break)!!! Ale Bedzie on miał niezła konkurencje gdyż też w czwartek i też po 20 na TVP1 będzie emitowany 3 sezon Zagubionych!!!

[Usunęłam posta poniżej.Jeszcze jedna taka wpadka i masz warna]martha

Edit:

Piszesz dwa posty pod sobą, takie same. Jest opcja "edytuj", pamiętaj o tym ;)

Użytkownik martha edytował ten post 22.08.2007 - |21:27|

• 0

#982 wonsky

wonsky

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów
  • MiastoElbląg

Napisano 23.08.2007 - |13:55|

Właśnie skończyłem oglądać pierwszy sezon (z początku mi się nie podobał, ale znajomy mnie przekonał do kilku następnych odcinków i tak już zostało) i mam pytanie do tych co widzieli już więcej. Czy Sarah Wayne Callies występuje w drugim sezonie? Na Osloskop.net jest wymieniona w obsadzie, ale przecież "zeszła" w ostatnim odcinku pierwszego... <_<
  • 0
Dieu me garde de mes amis; mes ennemis je m'en charge
Kardynał Richelieu (1585 - 1642)

Dołączona grafika

#983 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 23.08.2007 - |20:03|

Zanalazłem coś ciekawego, a mianowicie 17 minut pierwszego odcinka 3 serii.
I jest to naprwadę 17 minut odcinka bo ogladałem i powiem że zapowiada się niezła jazda w 3 sezonie

Wiem że to nie dział na wrzucanie linków, ale niech mod będzie wyrozumiały ten jeden raz:

Oto linki do tego odcinka:

[/code]
http://rs33tl.rapidshare.com/files/50760777/dl/s03_promo.part2.rar
http://rs2tl.rapidshare.com/files/50759551/dl/s03_promo.part1.rar[code]

Użytkownik waski edytował ten post 23.08.2007 - |20:04|

• 0

#984 Vismund

Vismund

Kapral

• Email
  • 249 postów

Napisano 23.08.2007 - |20:47|

Właśnie skończyłem oglądać pierwszy sezon (z początku mi się nie podobał, ale znajomy mnie przekonał do kilku następnych odcinków i tak już zostało) i mam pytanie do tych co widzieli już więcej. Czy Sarah Wayne Callies występuje w drugim sezonie? Na Osloskop.net jest wymieniona w obsadzie, ale przecież "zeszła" w ostatnim odcinku pierwszego...

Ano występuje bo nie "zeszła".
  • 0
"Wiiiiiiiiiiith... a HERRING!"

#985 wonsky

wonsky

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów
  • MiastoElbląg

Napisano 23.08.2007 - |20:56|

Ano występuje bo nie "zeszła".

Pisałem to z perspektywy kogoś kto jest dopiero po 1 sezonie ;) Ale to dobrze, Sara Tancredi jest niewątpliwie ozdobą serialu... :rolleyes:
  • 0

Dołączona grafika

#986 Vismund

Vismund

Kapral

• Email
  • 249 postów

Napisano 23.08.2007 - |21:46|

Zeby Cię zachęcić to powiem że 2 sezon jest tylko troszkę gorszy od 1 a 3 będzie wymiatał o ile niczego nie spieprzą :D
  • 0

#987 wonsky

wonsky

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów
  • MiastoElbląg

Napisano 23.08.2007 - |21:50|

Zeby Cię zachęcić to powiem że 2 sezon jest tylko troszkę gorszy od 1 a 3 będzie wymiatał o ile niczego nie spieprzą :D

Tylko troszkę gorszy? Miałem nadzieję, że będzie lepszy, a 3 będzie już ucztą dla zmysłów ;)
  • 0

Dołączona grafika

#988 Vismund

Vismund

Kapral

• Email
  • 249 postów

Napisano 23.08.2007 - |22:07|

No nie wiem... dla mnie gorszy może dlatego że go najpierw sam oglądałem, potem z ojcem, potem z matką, a potem z kuzynką i już mam odruchy wymiotne na widok 2 sezonu PB :D
  • 0

#989 Gość_martha_*

Gość_martha_*
  • Gość

Napisano 24.08.2007 - |00:29|

Klimat trochę inny jest w 2 sezonie, ale myślę, że to go nie czyni gorszym :) Miałeś go raz oglądać, to by Ci nie zbrzydł, hehe :lol:

A Sarę zobaczymy i w 3 sezonie. W pierwszych kilku epizodach podstawią jej głos, ale za klika odcinków powinna się pojawić, aż dojdzie do formy po urodzeniu :)

Użytkownik martha edytował ten post 24.08.2007 - |00:31|

• 0

#990 wonsky

wonsky

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów
  • MiastoElbląg

Napisano 26.08.2007 - |20:44|

Zmieniam zdanie. Dominic Purcell też umie grać, tylko jakoś nie chce tego pokazać w Prison Break... ;) Zainteresowanym polecam "Primeval" - lekka, nieco infantylna historia o wielkim krokodylu, ale Purcell radzi sobie całkiem nieźle.

Użytkownik wonsky edytował ten post 26.08.2007 - |20:48|

• 0

Dołączona grafika

#991 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 27.08.2007 - |14:14|

Sezon 3 będzie lepszy od pozostałych bo prawie nie będzie tam cholernej amerykańszczyzny (kultury amerykańskiej). Więzienie w Panama... super, klimat jak z filmów Davida Finchera.
  • 0

Dołączona grafika

#992 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 27.08.2007 - |18:14|

Sezon 3 będzie lepszy od pozostałych bo prawie nie będzie tam cholernej amerykańszczyzny (kultury amerykańskiej). Więzienie w Panama... super, klimat jak z filmów Davida Finchera.

Zabawne jest to co piszesz. Przeciez PB oraz niemal wszystkie seriale ktore ogladamy, to wlasnie jest wytwor kultury amerykanskiej
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#993 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 30.08.2007 - |01:32|

Zabawne jest to co piszesz. Przeciez PB oraz niemal wszystkie seriale ktore ogladamy, to wlasnie jest wytwor kultury amerykanskiej

Owszem, że jest wytworem kultury amerykańskiej, nie chodzi mi oto, że serial nie będzie już wytworem amerykańskich sposobów życia tylko to, że to, co widzimy to nie bezpośrednio kultura amerykańska, cała plastyka zawarta w kadrze nie należy do sztuki amerykańskiej, kto wie, co jeszcze dadzą "pozaamerykańskiego". Reszta przezto jest magicznie przetworzona i inaczej już odbiera się dzieło, jako o wiele mniej amerykańskie. Takie to zabawne?

Użytkownik Juki edytował ten post 30.08.2007 - |19:38|

• 0

Dołączona grafika

#994 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 30.08.2007 - |13:34|

Owszem, że jest wytworem kultury amerykańskiej, nie chodzi mi oto, że serial nie będzie już wytworem amerykańskich sposobów życia tylko to, że to, co widzimy to nie bezpośrednio kultura amerykańska, cała plastyka zawarta w kadrze nie należy do sztuki amerykańskiej, kto wie, co jeszcze dadzą "pozaamerykańskiego". Reszta przezto jest magicznie przetworzona i inaczej już odbiera się dzieło, jako o wiele mnie amerykańskie. Takie to zabawne?

Teraz juz powaznie dotarlo do mnie.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#995 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 01.09.2007 - |08:24|

Obejrzałem kilka minut tego 17 minuowego trailera i jestem ogromnie podniecony :D Zapowiada się rewelacyjnie.Znowu T-Bag,Bellick,Mahone...ajajaj :D I te mordobicie bez żadnych zasad.Dobrze,że pokazano Sucre.Bałem się już o niego :) Pozostaje czekać do 17 września.To tylko 2 tygodnie.
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#996 Vismund

Vismund

Kapral

• Email
  • 249 postów

Napisano 17.09.2007 - |20:15|

[beeep] trailer Prisona :D trochę spóźniony bo sprzed 5 dni ale warto obejrzeć ;D

PS: To już dzisiaj mniam...
  • 0

#997 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 18.09.2007 - |06:10|

W dziale Sezon 3 nie ma zrobionych tematów na odcinki ;)
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#998 inwe

inwe

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 968 postów
  • MiastoŻory(Śląsk)/Wrocław

Napisano 18.09.2007 - |09:58|

po bardzo dobrym sezonie 1. i powiedzmy średnim sezonie 2. mam wrażenie, że sezon 3 będzie kontynuował obniżanie lotów; Michael zamknięty w panamskim więzieniu znów musi z niego uciec, aby komuś uratować życie(nie wiem czy pisanie bardziej szczegółowo nie podpada pod spoiler więc ograniczę się do ogólników) i znów jakaś zła organizacja, najprawdopodobniej rząd, jest w to zamieszana; mam tylko nadzieję, że nasz bohater nie będzie musiał w czwartym sezonie(o ile takowy powstanie) uciekać z polskiego więzienia <_< ;
  • 0
Najciemniej jest pod jabłonią.

Est modus in rebus

Horacy

Prawda ma charakter bezwzględny.

Kartezjusz

Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.

C.S. Lewis

#999 kozuch

kozuch

Plutonowy

• Użytkownik
  • 394 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 18.09.2007 - |12:51|

Nie będzie musiał uciekać z polskiego ponieważ go nawet nie zamkną bo u nas przepełnienie w więzieniach
  • 0

#1000 wonsky

wonsky

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów
  • MiastoElbląg

Napisano 18.09.2007 - |16:25|

A mi tam się drugi sezon podobał bardziej niż pierwszy. Szkoda, że uśmiercili nawróconego czarnego charaktera - Paula Kellermana. Ale z trailerów wygląda na to, że trzeci sezon może być prawdziwie PO-WA-LA-Ją-CY :rolleyes:

Użytkownik wonsky edytował ten post 18.09.2007 - |18:04|

• 0

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych