Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#981 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 11.05.2006 - |12:56|

czy jest już trailer do 22 ??
  • 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
CSI: Miami
House
Knight Rider

#982 sruuba

sruuba

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 321 postów
  • Miasto51o06'N 17o02'E

Napisano 11.05.2006 - |13:52|

czy jest już trailer do 22 ??

jest, tu podaje linka ;]
http://www.sparklies...x22promo-lg.zip
  • 0

#983 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 11.05.2006 - |14:07|

dzieki bardzo za link... zapowiada się bardzo fajnie ;] bedzie tak jak z Claire czyli wspomnienia z wyspy a nie z zycie poza nią. Ciekawe na co wszyscy mówią "Oh My God"... i są oświetleni jakby przez ogień... a może to Desmond wrócił...

Aaaa i widzimy Mr. Friendly... co ciekawe bardzo zapuszczonego... mam taką hipoteze , że po tym jak im Claire uciekła zaszyli się gdzieś i pojawaiją się tylko od czasu do czasu... w każdym razie nie mają dostępu do takiego bunkra jak nasi... no i Perła wygląda jakby ją ktoś naprędce opuszczał...

no i jeszcze jedno... widać ze Michael ma coś czarnego na głowie... wygląda to tak jak to co mu się pojawia pod koniec odcinka 21...

Użytkownik ZdL edytował ten post 11.05.2006 - |14:16|

• 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
House
Knight Rider

#984 neo2006a

neo2006a

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 11.05.2006 - |14:26|

22 odcinek zapowiada sie bardzo ciekawie, w retrospekcjach widać że
Michaś został złapany przez brodacza i othersów, widać jak robią mu zastrzyk.
W obozie othersów jest Alex i prawdopodobnie Walt. Sayid nie wierzy Michaelowi i mówi Jackowi że sie dogadał z Innymi. Widzimy wyraźnie nowe postacie z obozu Others (jakąś murzynke i postawnego gościa ze strzykawką). No i ta końcówka... ciekawe co tak zdziwiło wszystkich lostowiczów na plaży.

Tym razem trailer amerykański jest lepszy od kanadyjskiego :)

Użytkownik neo2006a edytował ten post 11.05.2006 - |14:28|

• 0

#985 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 11.05.2006 - |14:29|

zdzwiwienie u wszystkich na twarzy lostowiczow wywolalo nadejscie dezmonda sami pamietacie ze w spisie scen bylo ze przyjdzie plaza jestem pewny w 90 % ze tak bedzie
  • 0
Nastepne odcinki Losta
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

#986 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 11.05.2006 - |14:35|

zdzwiwienie u wszystkich na twarzy lostowiczow wywolalo nadejscie dezmonda sami pamietacie ze w spisie scen bylo ze przyjdzie plaza jestem pewny w 90 % ze tak bedzie

To musi byc coś więcej niż Desmond. Przyjscie człowieka nie budzi az takiego zdumienia - raczej spodziewał bym się jakiegos niecodziennego fenemonu atmosferycznego, albo kolejnej katastrofy lotniczej.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#987 Hadekin

Hadekin

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 94 postów
  • MiastoŻagań

Napisano 11.05.2006 - |14:58|

Niewatpliwie cos ich oswietla... jakas zlota poswiata, ale trudno jest mi powiedziec co to moze byc. Dziwne, bo za nic nie moge sobie wyobrazic co oni widza. Nawet najglupsza mysl nie przychodzi mi go glowy...
  • 0

#988 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 11.05.2006 - |15:02|

Niewatpliwie cos ich oswietla... jakas zlota poswiata, ale trudno jest mi powiedziec co to moze byc. Dziwne, bo za nic nie moge sobie wyobrazic co oni widza. Nawet najglupsza mysl nie przychodzi mi go glowy...

Wcześneijsze spoilery mówia, że rozbitkowie zobacza "something odd offshore" to miało byc jednak w finale
  • 0
Genesis

#989 eneldo

eneldo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 11.05.2006 - |15:09|

To musi byc coś więcej niż Desmond. Przyjscie człowieka nie budzi az takiego zdumienia - raczej spodziewał bym się jakiegos niecodziennego fenemonu atmosferycznego, albo kolejnej katastrofy lotniczej.

nowy samolot. genialna hipoteza. to byłoby ciekawe. czemu nikt na to wcześniej nie wpadł:P?
I byłby to dobry sposób wprowadzenia nowych rozbitków. (bo tak podobnoż jest zapowiadane)

Użytkownik eneldo edytował ten post 11.05.2006 - |15:22|

• 0

#990 franek

franek

Kapral

• Użytkownik
  • 240 postów

Napisano 11.05.2006 - |15:13|

Najgłupsza myśl? Grzyb atomowy na horyzoncie :P. Czemu? Bo nie wcisnęli przycisku :P. Stąd ta poświata i zdumienie na twarzach wszystkich. A serio pewnie będzie coś znacznie bardziej trywialnego a to oświetlenie to po prostu słońce ;)
  • 0

#991 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 11.05.2006 - |15:32|

Najgłupsza myśl? Grzyb atomowy na horyzoncie :P. Czemu? Bo nie wcisnęli przycisku :P. Stąd ta poświata i zdumienie na twarzach wszystkich. A serio pewnie będzie coś znacznie bardziej trywialnego a to oświetlenie to po prostu słońce ;)

Grzyb atomowy ha horyzoncie zakończył by serial, no chyba że wyspa jest zabezpieczona.
  • 0
Genesis

#992 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 11.05.2006 - |15:57|

załóżmy (stricte hipotetycznie) że to nowy samolot... to co w takim razie wyobrażacie sobie w finale ?? Desmond odpada, bo mówi to Claire, która go na oczy nie widziała, no i ta poświata... 7 dni i będziemy wiedzieć, bo na spojlery nie ma co liczyć bo te są już tylko do finału...

No i widać jak można wierzyć tym fake'om na necie... ten textowy filmik w czesciach byl tylko wymysłem...
  • 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
House
Knight Rider

#993 nilhir

nilhir

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 11.05.2006 - |16:41|

sami pamietacie ze w spisie scen bylo ze przyjdzie plaza jestem pewny w 90 % ze tak bedzie

Tylko, że ten spis dotyczył finału a nie 2x22.
  • 0

#994 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 11.05.2006 - |17:00|

ech i tyle nam z tych spoilerow przyszlo. Tworcy zatrudnili ludzi, ktorzy robia taki medialny szum wokol falszywych tropow, ze w tym gaszczu gina te wartosciowe i w efekcie faktycznie jestesmy zaskakiwani samym odcinkiem :D

mnie cholerka spokoju nie daje koncowa scena z amerykanskiego trailera 22 odcinka. Co tam sie na plazy ukazalo? Kolejny samolot - nie sadze. Cos musialo sie z oceanu wynurzyc (jakas wielka stacja badawcza), wzglednie na plaze wplynac (jakas tajemnicza i przede wszystkim duza lodz). No bo chyba UFO to nie bylo? :bag: :P

przekonamy sie za tydzien, oczywiscie o ile ta scena nie bedzie konczyc 22 odcinka :]
  • 0

#995 Snow

Snow

Szeregowy

• Użytkownik
  • 70 postów
  • MiastoKraków

Napisano 11.05.2006 - |17:08|

Opublikowano liste aktorów którzy pojawią się w ostatnich odcinkach 2 sezonu - 2x23/24.

Wśród nich jest Kelvin! A kto go gra? Niejaki Clancy Brown:
Dołączona grafika
Poznajecie tego pana? :)
  • 0

#996 Valorum

Valorum

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 11.05.2006 - |17:23|

Ten pan występuje w trailerze ze strzykawką, a jest to Amerykanin który instruował Sayida w sprawie tortur w One of Them.

Czy ktoś mógłby mi przetłumaczyć rozmowę Michaela z tą murzynką z trailera?

Użytkownik Valorum edytował ten post 11.05.2006 - |17:32|

• 0

#997 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 11.05.2006 - |17:34|

No bo chyba UFO to nie bylo? :bag: :P

to napewno UFO nie jest - twórcy zaprzeczyli, ażeby w LOST były watki kosmiczne, np. UFO
  • 0

Dołączona grafika

#998 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 11.05.2006 - |18:21|

Czy ktoś mógłby mi przetłumaczyć rozmowę Michaela z tą murzynką z trailera?

Chcę tylko żeby mój syn był żywy (czy coś w tym stylu)
On żyje.. Stoi teraz na zewnątrz.
  • 0
The memory remains.

#999 Kwaśny

Kwaśny

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 11.05.2006 - |18:22|

Co do traileru Kanadyjskiego…

Jack będzie prawdziwym idiotą zgadzając sie na "rekrutacje" Michaela.
Hurley"Jabba"Reyes z pewnością okaże się drugim Rambo:]
  • 0

#1000 rychu16

rychu16

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 11.05.2006 - |19:35|

Co do traileru Kanadyjskiego…

Jack będzie prawdziwym idiotą zgadzając sie na "rekrutacje" Michaela.
Hurley"Jabba"Reyes z pewnością okaże się drugim Rambo:]

jak już to Hugo "Hurley, Jabba" Reyes - bo hurley to tez ksywa ;]
moim zdaniem posłużyć on może jako towar, za który Micheal chce dostać Walta- w końcu wygłodzeni inni mieszkający w spartańskich warunkach nie mają pewnie za dużo jedzenia i powinni pokusić się na tak dorodny kawał mięcha, jakim jest Hurley ;]
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych