Wiedzieł, że musi umrzeć żeby Claire i Aaron zostali uratowani. Hero:)Sposób w jaki zabili Charliego jest żenujący. Przecież mając drzwi otwierane do środka pomieszczenie wystarczyło je przymknąc żeby wpadając woda sama je domknęła do końca. Głupota, żenada i lipa. Ogólnie jednak dobrze, że Charlie killim bo ta postać wyczerpała się
Odcinek 069/070 - S03E22/23 - Through The Looking Glass (1 & 2)
Napisano 24.05.2007 - |15:32|
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 24.05.2007 - |15:41|
Kto powiedział że ojciec Jacka żyje ?
"You do this... you get my father down here."
Po wypowiedzeniu tych słów przez Jacka doktor krzywo sie na niego patrzy, jak by wiedział że jego ojciec nie zyje.
"Don't you look at me like that.
Don't you... pity me."
Nigdy nie wiadomo
Napisano 24.05.2007 - |15:44|
Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.
Napisano 24.05.2007 - |15:51|
Napisano 24.05.2007 - |15:54|
Scena z Charlim wzruszająca. Desmond ma moje oko przeżyje. Rusek raczej nie. Sawyer - gość zaczyna mi się podobać. Wielki powrót Hurley'a, to dobrze bo zaczynał robić za balast. Miało się tyle wyjaśnić i się prawie nic nie wyjaśniło. Liczyłem że dymek zdziesiątkuję wyspiarzy, a tu nic! I to miał być cataclysmic season finale?
Ale i tak mi się podobało, i to były dwa z trzech najlepszych odcinków trzeciej serii (na poziomie tego odcinka z retrosami Bena). Za wyjątkiem ostatniego flashforwarda wszystkie nudne. Ale akcja na wyspie nadrabia zaległości.
Moja ocena: 9,5/10
Napisano 24.05.2007 - |15:55|
O kogo chodzi? Bo to mnie najbardziej nurtuje... Sawyer? Ben? Co Wy na to?Zrzut z wycinkiem z gazety.
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 24.05.2007 - |16:00|
Jestem prawie pewien że to stacja dharmy "Świątynia" (świątynia wiedzy, nauki) prawdopodobnie gdzieś w górachDla mnie najważniejsza rzecz z finału: co to za świątynia do której Richard ma zabrać pozostałych Innych?
Moja ocena: 9,5/10
Według darkufo ani nie ben ani sawyer... ktoś inny ponoć kogo jeszcze nie znamyO kogo chodzi? Bo to mnie najbardziej nurtuje... Sawyer? Ben? Co Wy na to?
Wow....Hurley pregnant. Explains why there has been no weight loss.
Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:
Polak kupi papier scierny i zetrze powłokę
Rusek poleje płytę denaturatem i powłoka sie rozpuści
Amerykanin kupi płytę lub sciagnie ją z łączą 10Mb/s
Napisano 24.05.2007 - |16:01|
O kogo chodzi? Bo to mnie najbardziej nurtuje... Sawyer? Ben? Co Wy na to?
"Man found ...downtown..."
To może być ktokolwiek.
Napisano 24.05.2007 - |16:01|
O kogo chodzi? Bo to mnie najbardziej nurtuje... Sawyer? Ben? Co Wy na to?
Ktoś tam wypatrzył literę J ale ja tam nic nie widzę.
Napisano 24.05.2007 - |16:06|
Oczywiście, z Charlie mógł sie uratowaćl lecz wybrał swoje przeznaczenie. Pewnie się obawiał, ze fakkt że przezyje moze zmienić bieg wypadków przewidzianych przez Desmonda i Claire nie zostanie uratowana, a przeceiż od poczatku mu o to chodziło.
Myślę, że Charlie mógł zrobić albo to co zrobił, albo rzucić się na wbiegającego Desmonda, jednak wtedy oboje by mieli przesrane, bo by zalało całą stację. Wyjście i zamknięcie włazu z drugiej strony raczej by nie przeszło - Desmond zdążył by dobiec i by pewnie nie zwracał uwagi na ostrzeżenia Charliego.
Napisano 24.05.2007 - |16:12|
Charlizginął w głupi sposób. Bakunin wyciągnął sobie harpun z serca. Kiła. Dobrze, że kolejne odcinki za 8 miesięcy. Może o tym syfie zapomnę. Posty przeczytam jutro, teraz muszę ćwiczyć.
Thank you and Nestle!
Napisano 24.05.2007 - |16:15|
teraz muszę ćwiczyć.
...strzelanie do wróbli za pomocą Patriota
@elektrownik, możesz wstawić link do tej teorii jakoby nie znamy jeszcze tej osoby z gazety.
Użytkownik Teoria spiskowa edytował ten post 24.05.2007 - |16:23|
Napisano 24.05.2007 - |16:28|
Zrzut z wycinkiem z gazety.
W CTU pewnie by to rozgryźli w pięć sekund. Chloe by myszką pacła dwa razy i by się gazeta rozprostowała No, ale życie to nie CTU. Ja tam nic nie widzę. The body of... New York was... loud... loft...
Isaac Mendes pewnie!
EDIT:
No trochę jeszcze widać: after a... in the... of Oxford(?) Avenue...
Użytkownik Quentin edytował ten post 24.05.2007 - |16:37|
Napisano 24.05.2007 - |16:31|
Napisano 24.05.2007 - |16:36|
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 24.05.2007 - |16:41|
http://losteasteregg...-newspaper.html...strzelanie do wróbli za pomocą Patriota
@elektrownik, możesz wstawić link do tej teorii jakoby nie znamy jeszcze tej osoby z gazety.
http://losteasteregg...king-glass.html
w komentarzach dużo jest
Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:
lol, to ty jeszcze na niego zwracasz uwage ? xd prosimy nie karmic trolla...strzelanie do wróbli za pomocą Patriota
jak do tej pory z wycinka gazety udalo sie rozszyfrowac imie na litere J i koncowke nazwiska -han
niezbyt to pasuje do poznanych dotychczas postaci~ ale po uczuciach jacka wnioskuje ze moze to byc jacob - "opiekun" wyspy
Użytkownik Khersai edytował ten post 24.05.2007 - |16:45|
Zaraz powinna powstać "Teoria przyśpieszonego wzrostu". Przecież "w Lost nie dzieje się nic bez przyczyny". A przepraszam, już taka była. Na początku sezony z podobieństwa koszulek Zacka i Karla wysunieto tezę, że Inni potrafią przyśpieszyć dojrzewania i starzenie. Co ty na to Tajemnicza Wyspo?A z Walta to mi się chce śmiać. Jak go zobaczymy w kolejnej serii to będzie wielki jak Eko.
Użytkownik Jonasz edytował ten post 24.05.2007 - |16:42|
Genesis
Napisano 24.05.2007 - |16:46|
Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:
Napisano 24.05.2007 - |16:52|
Użytkownik Myszaqu edytował ten post 24.05.2007 - |16:53|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych