Zaraz wykluje się z tego teoria, że to Jacob :clap:Albo operator z kamera
Odcinek 068 - S03E21 - Greatest Hits
Napisano 17.05.2007 - |20:53|
Zapraszam do Lublina
Napisano 17.05.2007 - |20:57|
Zaraz wykluje się z tego teoria, że to Jacob :clap:
Mowiac, ze to operator z kamera chodzilo mi najzwyczajniej o wpadke tworcow, a nie o teorie
Napisano 17.05.2007 - |20:59|
jesli to bylby operator to by byla chyba najwieksza wpadka filmowa jaka widzialem. a jak by byl to Jacob to... to niemozlwie zeby on to byl java script:emoticon('', 'smid_7')Albo operator z kamera
Napisano 17.05.2007 - |21:01|
Mowiac, ze to operator z kamera chodzilo mi najzwyczajniej o wpadke tworcow, a nie o teorie
Szczerze wątpię. Nawet gdyby jakiś operator wpadł im w kadr od razu wycieli by go. Nie mówcie o reżyserach i montarzystach jak o amatorach. W końcu pracują już prawie 3 lata przy Lostcie i zapewne nauczyli się przez ten czas b.dużo. Zapewne jest to jakiś element konstrukcji, który jak zwykle fanom teorii przypomina czarny dymek, albo ojca dyrektora Jacoba. Nic z tych rzeczy...poczekamy, aż ktoś zrobi zdjęcie z wersji HDTV i wtedy ocenimy. Jak ktoś ową posiada, to miło by było jakby wrzucił.
Napisano 17.05.2007 - |21:10|
Desmondo mam nadzieje że przetrwa to wszystko bo on i Sayid to moje dwie ulubione postacie.
Jackie jakoś nie przepadam za nim i jeszcze bedzie może przywódcą ech...wolałbym Sawyera w tej roli
Hurley ze swoją gadką i kilkoma fajnymi minami
Jedyne co moge powiedzieć to że z niecierpliwością czekam na finałowy odcinek !
Napisano 17.05.2007 - |21:14|
- It's the five best moments of my...
- sorry excuse for a life.
- My Greatest hits.
Świetny moment :)
Muszę przyznać, że gdzieś w połowie tego sezonu zaczynał mi się serial nudzić, teraz jednak już nie mogę się doczekać finału.
Pozdrawiam
Napisano 17.05.2007 - |21:25|
Szczerze wątpię. Nawet gdyby jakiś operator wpadł im w kadr od razu wycieli by go. Nie mówcie o reżyserach i montarzystach jak o amatorach.
Hehe, trafiliśmy z tematem 32:20 w wersji caph tego odcinka:) Miłego oglądania:D
Napisano 17.05.2007 - |21:26|
Hehe, trafiliśmy z tematem 32:20 w wersji caph tego odcinka:) Miłego oglądania:D
To moze ktos zdjecie zamiesci?? Bo ja dopiero jutro odcinek bede miala a nie chce byc nie na biezaco
Napisano 17.05.2007 - |21:29|
Napisano 17.05.2007 - |21:31|
Napisano 17.05.2007 - |21:47|
mianowicie chodzi o te powiązania .
Dziś widzimy, że Charlie ratuje kobietę którą jest Nadia ( miasto manchaster ), kiedyś w odcinku było, że Nadia spotyka Locke w LA i jeszcze wczesniej w 1 sezonie jak uciekała od Sayida ..
Czy nie za dużo ona podróżuje ?? i jest taka bogata że ją stać na takie podróże ? .
Użytkownik Azazell edytował ten post 17.05.2007 - |21:50|
9.5 - Early Edition, Lost, Kompania Braci, Medium, Twin Peaks
9.0 - Apparitions, Life, Moja Rodzinka, Supernatural, The O.C
8.0 - Stargate: Atlantis, Survivors, Terminator, Harper`s Island
Napisano 17.05.2007 - |21:58|
dalem mniejszy ss zeby bylo lepiej widac. ale to nie jest czlowiek...tylko jakis kaftan czy cuss...
To ja dodatkowo "trochę" rozjaśniłem:
Napisano 17.05.2007 - |22:05|
Na poczatek mam pytanie:
Gdzies przeyczytalem ze po tym odcinku mial byc wyemitowany dodatkowy odcinek :Lost : the answers, wyjasniajacy wiele tajeminic, czy ktos o nim wie?
Mówiąc o epizodzie to przyznam ze zaparl mi dech w piersiach,
Jednak mam pare teorii i pytan:
- Locke wysadzil juz jedna lodz , to Inni musza miec ich wiecej, no bo jak doplynac do tej podwodnej stacji? Jak te dwie kobiety moglyby tam mieszkac bez jedzenia itp
- Zagłuszacz sygnalu? Może to sciaga statki i samoloty, wariuja przyrzady etc
- Co dalej z Lockiem? Ożyje? kim on juz wlasciwie bedzie? wybral swoja sciezke, opuscil swoich niby przylaczyl sie do Innych a teraz to juz ni wiadomo.
- Kabel do stacji? pierwsze co to przeciac a potem plynac
- Ben oklamuje swoich, sam nimi manipuluje, wkrotce moze wyjsc na jaw.
- czasami mysle ze to wszystko , szpiegostwo Juliet , etc to wszystko jedna wielka podwojna gra, jakas proba
- Naomi sie rozbila, a czemu zaloga statku jej nie szuka? ostatnie wspolrzedne lotu itp przeciez to da rady ustalic
Juz nie moge sie doczekac finalowego odcinka:) bedzie to 2h? czy 2x45 min? w ogole to moze sie niezle powyjasniac. oby
Napisano 17.05.2007 - |22:09|
Caaałe 2h jak reklamują Niestety wliczone w to są reklamy....czyli zamaist 120 będzie 90 minut... ale nie ma co narzekaćJuz nie moge sie doczekac finalowego odcinka:) bedzie to 2h? czy 2x45 min? w ogole to moze sie niezle powyjasniac. oby
Zapraszam do Lublina
Napisano 17.05.2007 - |22:18|
Gdzies przeyczytalem ze po tym odcinku mial byc wyemitowany dodatkowy odcinek :Lost : the answers, wyjasniajacy wiele tajeminic, czy ktos o nim wie?
ma wyjasniać ? moim zdaniem to plotka.. to pewnie dokumentalny tzn no dla przypomnienia ważnych wątków które byly w sezonie 1,2,3.
Będzie jutro na necie dostępny
9.5 - Early Edition, Lost, Kompania Braci, Medium, Twin Peaks
9.0 - Apparitions, Life, Moja Rodzinka, Supernatural, The O.C
8.0 - Stargate: Atlantis, Survivors, Terminator, Harper`s Island
Napisano 17.05.2007 - |22:25|
No odcinek pewnie bedzie miec 2x42 min wkońcu składak z dwóch epizodów.Caaałe 2h jak reklamują Niestety wliczone w to są reklamy....czyli zamaist 120 będzie 90 minut... ale nie ma co narzekać
Napisano 17.05.2007 - |22:28|
Mnie najbardziej zaintrygowało logo... Jeżeli się dobrze przyjrzeć to można zobaczyć coś więcej niż królika... Można zobaczyć dwie kule... naradza się pytanie, czego symbolem są te dwie kule? Dwóch planet (głupi pomysł) czy dwóch wymiarów... wydaje mi się, że one coś znaczą... choć niekoniecznie (jeżeli się zdublowałem to przepraszam, ale nie chciało mi się przeczytać wszystkich wypocin)
Niektórzy dawali pomysł przecięcia kabla... niby ciekawy... ale czym!? siekierą... wbrew pozorom taki kabel byłoby trudno zniszczyć...
Naomi sie rozbila, a czemu zaloga statku jej nie szuka? ostatnie wspolrzedne lotu itp przeciez to da rady ustalic
Może jej szukali, szukają... pamiętaj, że to duży obszar...
Co do tego zagłuszania sygnału... hm... mam mieszane uczucia, bo osobiście nie znam się na tym i sądzę, że ta baza jest bardziej rozbudowana, niż nam się wydaje... btw. niezły sprzęt posiadała dharma jak na lata 70/80... to nie była byle jaka organizacja... stać ją była na taki sprzęt, bazy, a nie stać jej było na wynajęcie grupy najemników!? w celu pozbycia się "agresorów".
Napisano 17.05.2007 - |22:58|
1. ale on ją wysadził "niedawno", możliwe że wcześniej pływała do bunkra, oczywiście może być jeszcze jedna, kto ich tam wiem, ben kłamie we wszystkich sprawach...- Locke wysadzil juz jedna lodz , to Inni musza miec ich wiecej, no bo jak doplynac do tej podwodnej stacji? Jak te dwie kobiety moglyby tam mieszkac bez jedzenia itp
- Zagłuszacz sygnalu? Może to sciaga statki i samoloty, wariuja przyrzady etc
- Co dalej z Lockiem? Ożyje? kim on juz wlasciwie bedzie? wybral swoja sciezke, opuscil swoich niby przylaczyl sie do Innych a teraz to juz ni wiadomo.
- Kabel do stacji? pierwsze co to przeciac a potem plynac
- Ben oklamuje swoich, sam nimi manipuluje, wkrotce moze wyjsc na jaw.
- czasami mysle ze to wszystko , szpiegostwo Juliet , etc to wszystko jedna wielka podwojna gra, jakas proba
- Naomi sie rozbila, a czemu zaloga statku jej nie szuka? ostatnie wspolrzedne lotu itp przeciez to da rady ustalic
2. możliwe, na razie wiemy tylko o zakłucaniu łączności, ale stacja ma prawdopodobnie więcej zastosowań, biorąc pod uwagę wielkość...
3.
4. to nie kabel zasilający, najprawdoipodobniej służy do łączności między stacjami
5.mozliwe że w końcu będzie musiał abdykować...
6. jeśli już to wszystko mogło by być wielką próbą
7. Wyspa jest chyba ciągle niedostępna, mimo wysadzenia swana
Użytkownik elektrownik edytował ten post 17.05.2007 - |22:59|
Wow....Hurley pregnant. Explains why there has been no weight loss.
Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:
Polak kupi papier scierny i zetrze powłokę
Rusek poleje płytę denaturatem i powłoka sie rozpuści
Amerykanin kupi płytę lub sciagnie ją z łączą 10Mb/s
Napisano 17.05.2007 - |23:00|
Teraz czekam na potwierdzenie tezy o bunkrze w górach (może przy wulkanie) - głównym labolatorium i centrum Dharmy
Locke to Chrystus - niósł ojca jak krzyż na plecach
Jack to Mojżesz - wyprowadzi Rozbitków z Wyspy jak Mojżesz Żydów z Egiptu
Kto jest Stwórcą? Kto będzie Judaszem? ODPOWIEDŹ: w 4 sezonie
Użytkownik PeaceMaker edytował ten post 17.05.2007 - |23:00|
Napisano 17.05.2007 - |23:00|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych