Wasze ulubione postaci
Napisano 26.06.2006 - |12:34|
2. Sayid - profesionalny, cichy, dokladny. Zna sie na torturach, aczkolwiek podchodzi do tego z niesmakiem i potrafi sie przyznac do wlasnych bledow. Pomimo profesji - bardzo wrazliwy i uczuciowy, bardzo bolalem nad jego strata (Shannon). Rownie rozsadny i madry co Locke, a przy tym dobry psycholog (rozszyfrowal Henryego)
3. Eco - podoba mi sie u niego niezmacona wiara i konsekwencja w dzialaniu, aczkolwiek porzucenie budowy kosciola jest dla mnie pomylka. Kompletnie nie pasuje do charakteru tej postaci.
Niestety z zenskiej czesci nie ma nikogo z rownie wyrazistym charakterem (mowie o pozytywnych postaciach - wiec prosze nie mylic z Ana-Lucia, mocny i wyrazny charakter, ale postac negatywna!). Ew. Kate ... ale tez jakas taka "papierowa", a moze to tylko slaba gra aktorska?
Napisano 04.07.2006 - |10:54|
Jasiu Locke - inteligencja, mądry życiowo, przystosowany do wyspy, zadowolony, jeden z niewielu którzy nie narzekają, ludzki, poczucie humoru.
Statyści- w kilku odcinkach mozna nieźle z nich się pośmiać, łażą z lewej na prawo i odwrotnie, jeden wiesza w tle szmatę, drugi po chwili ściaga, walą kłodą o kłode udając pracę - swoją drogę ciężką robotę mają ci którzy grają role niecharakterystyczne.Jacka (którego problem wciąż trwa.).
Użytkownik InVer edytował ten post 05.07.2006 - |13:12|
Napisano 12.07.2006 - |18:53|
1. Sawyer - nie wiem czemu, ale po prostu go pokochałam od pierwszego odcinka. Mimo tego chamstwa, cynizmu i egoizmu gdzieś tam w jego oczach widać dobro, którego jest w nim niemało. Po prostu chłopak się pogubił, stara się być za wszelką cenę kimś kim nie jest, co mi się też zdarzyło. W dodatku Josh grający go jest naprawdę bossski z wyglądu, a to też się liczy XD Sawy jest najbardziej barwną i nieprzewidywalną postacią, za co ma u mnie pierwsze miejsce.
2. Sayid - taki dobry, odważny przyjaciel. Ma dobre serce i ogólnie budzi zaufanie. Do tego potrafi sobie poradzić w niejednej sytuacji.
3. Charlie - od zawsze miałam sentyment do narkomanów XD
Oprócz tego lubię jeszcze Locka. Taki prorok z tajemnicą. I taki... dobry
Napisano 20.07.2006 - |16:44|
Potem Anna Lucia - (szkoda, ze nie zyje) była to naprawdę ciekawa, niejednoznaczna postać.
Potem Shannon - ładna no i chciala byc pożyteczna (tez jej szkoda)
Napisano 23.07.2006 - |00:10|
2. Jack (za kapitalne odgrywanie roli)
3. Boone (za to że mimo komfortów jakie miał potrafił świetnie wkomponowac się w realia wyspy)
4. Locke (za jego przeżycia i spełnienie marzenia i sposób prowadzenia postaci)
Napisano 03.08.2006 - |14:38|
Napisano 04.08.2006 - |22:06|
Napisano 07.08.2006 - |15:30|
1. Kate - tajemnicza pani uciekinierka, ładna, i w dodatku nie jest "różową lalunią". Kate rulez! :clap: W dodatku trochę pszczółka przelatująca z kwiatka na kwiatek. Najpierw Sojerkiem się poopiekujemy, potem Jackowi damy buziaka. Trochę sie mozna w niej pogubić.
2. Sawyer - pewny siebie facet, w pewnym rodzaju uroczy, sprawia wrażenie jakby nie chciał być ogólnie lubiany, ale "w środku" jest strasznie wrażliwy chociaż stara się to ukryć, ale najbardziej lubię w nim jego cięty język, bo w tym przypomina mnie
3. Jack - doktorek z zgrają czterdziestu ludzi na głowie, i tak dosyć obładowanej Henrym i zgrają "Othersów" depczącą po piętach. Lubię go, bo tak. Polubiłam od pierwszego odcinka. Taki kaprys.
4. Ana Lucia - niecierpliwa, "słodka" policjantka z pistoletem w ręku. Dba o siebie. Czasami zastrzeli paru ludzi, pogrozi, wrzuci Cię do dołu. Sympatyczna baba. I jak tu jej nie kochać? Szczególnie, że jest nieco starszym moim odpowiednikiem?
5. Locke - chodząca i gasnąca obsesja na punkcie włazu. Nic dodać nic ująć.
6. Eko - po wygaśnięciu obsesji Locke'a przejmuje jego obowiązki. Zresztą ma ciekawą przeszłość. Patrz wyżej.
Napisano 20.08.2006 - |21:48|
Napisano 07.09.2006 - |15:46|
Charakter wyjątkowy, niesamowite poczucie (wrednego
Napisano 20.09.2006 - |19:15|
Poza tym jeszcze Eko, zabojcze polaczenie mordercy z ksiedzem : d
Napisano 06.10.2006 - |17:32|
Napisano 07.10.2006 - |08:42|
Napisano 07.10.2006 - |12:47|
Zabicie swojego ojczyma, spowodowanie śmierci najlepszego przyjaciela, uciekanie przed policją przez długi czas, poza tym przynajmniej jeden napad na bank. Co w tym jest fajnego? To jest okropna przeszłość, zwłaszcza, że Kate sama się w to wszystko wplątała.JA NAJBARDZIEJ LUBIE KATE, ma fajną przeszłość!!!!!
E. J. Walten
Napisano 09.10.2006 - |17:38|
2. Sawyer - umie postawić na swoim i nie ma jakichś głupich rozterek uczuciowych jak np Jack i tak jak on nie unosi się z dumą.
3. Kate - Właściwie, to prawie jak Sawyer. Jest opiekuńcza, ale jak trzeba, to jest silna i stanowcza.
Napisano 09.10.2006 - |18:34|
Jest niezłą laską . Bardzo bystra i inteligentna .
Świetny psycholog ( Jack :sma1: )
Poza tym lubię Eko i Locke :look: .
Napisano 10.10.2006 - |15:23|
*Sawyer
A poza tym:
*Eco
*Desmont
*Said
*Lock
*Ben "Henry Gale"
*Juliet - jeśli naprawdę jest taka jaką ją widzieliśmy w pierwszym odcinku nowego sezonu... Jak dla mnie to Aniołek;) Urocza, cierpliwa i taka słodka...!
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 10.10.2006 - |20:00|
*Desmont
Desmond.... jak juz
A ja tam lubie Sawyera
i Michael
Napisano 12.10.2006 - |20:21|
Wciszkacze przycisku
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »