SPORT
Napisano 20.09.2003 - |06:58|
Jesli teraz powiecie,że LEGIA znowu miała szczęscie to nie nazywacie się kibicami,nie macie ani groszu szacunku,ani także rozum.Legia w ostatnim czasie pokazuję Wisle jak się gra w piłkę.
3-0(Legia na własnym stadionie pokonuję w rezerwowym składzie optymalny skład wisły w pucharze ligi)
2-1(Legia pokonuję Wisłe na wyjeździe-dzięki temu miała prawie pewne miejsce w lidze)
3-2(Legia pokonuje po zaciętym meczu Wisłe na własnym stadionie)
1-2(To ostatni nam znany wynik meczu,Legia,która była totalnie osłabiona,nie dała się łatwo ograć)
4-1!!!!!(To był wielki mecz,Legia pokazała,że w lidze nie grają pieniądze a drużyna,jak wczesniej mowilem to początek końca Wisły!!!!!!!!!!)
Mistrzem Polski jest Legia!!!!!!!!!Legia Najlepsza Jest!!!!!!!!!Legia to jest Potęga!!!!!!Legia CWKS!!!!!!!!!!!!!nannnannanananna nannananannana
Napisano 20.09.2003 - |07:58|
Napisano 20.09.2003 - |08:09|
Wynik z Wisłą .... no cóż nic innego nie pozostawia mi jak zdjąc czapke z głowy i pogratulować dobrze grającej Legii ---- RESPECT
Napisano 20.09.2003 - |08:20|
Nie sądze, że posprzedaje, jeślli w Legii znalazłby się bogaty sponsor to nie byłoby z tym problemu. Przypatrz się dokładnie latom 93/94 kiedy Legia nie mając sponsora, nikogo nie sprzedała a święciła triumfy w LM. Wynik na jeden sezon??? W tamtym sezonie było parę takich meczy jak i w poprzednich.Nawet ja, który piłką nożną nie interesuję się za grosz, jestem pod wrażeniem tego wyniku, szczególnie że pamiętam o walce Wisły w Pucharze UEFA. Ale wiesz co mnie martwi MacGyver? Że jest to doskonały wynik na jeden sezon. Legia zostanie mistrzem, później odsprzeda wszystkich piłkarzy, polegnie w Lidze Mistrzów lub Pucharze UEFA i za rok do Wisła będzie łoić Legię. W Polsce nie mamy klubu, który by potrafił utrzymać się w ścisłej czołówce przez dłuższy okres czasu. W Niemczech jest Bayern, Bayer, Borussia. A angoli - Liverpool, Manchester United, Arsenal. Podobnie w innych krajach. A u nas co roku totalna rotacja na górze tabeli.
P.S. Mmisiek, wiem, że ninawidziice Legii,ja tam do ślązaków nic nie mam i też mam szacuneczek, więc jest spoko. Mistrzem Legia!!!!!
Napisano 20.09.2003 - |10:55|
Użytkownik mmisiek edytował ten post 20.09.2003 - |11:00|
Napisano 24.09.2003 - |11:56|
Napisano 24.09.2003 - |13:39|
Osobną sprawą jest postawa polonistów z Bydgoszczy. Brązowe medale są moim zdaniem wielkim osiągnięciem zważywszy na fakt, że przez cały sezon jeździli w osłabonym składzie. Chyba żadna inna druzyna nie była tak prześladowana przez kontuzje podstawowych zawodników. Loram, Krzyżaniak, Kowalik, Wiltshire, Jacek Gollob... pech po prostu. Tylko Wrocław miał podobnego pecha. Szkoda Cegielskiego, mam nadzieję że wróci do zdrowia. "Cegła" trzymaj się!
Kompletne rozczarowanie to Unia Leszno i ZKŻ Zielona Góra. Drużyny miały naprawdę silny skład a walczyły w dolnej czwórce tabeli. Kompletnie nie rozumiem jak mogły nie wykorzystać słabych punktów Bydgoszczy i Wrocławia. Jak dla mnie popełniono przy ich prowadzeniu kardynalne błędy taktyczne. Sam bym lepiej drużynę poprowadził
Dwie ostatnie drużyny zgodnie z przewidywaniem. Nie ma o czym pisać... Wybrzeże jeszcze ma szansę utrzymać się w barażach a Polonia Piła po raz pierwszy spadła z Ekstraligi (po 10 latach jazdy). Tak więc pozostały już tylko dwie drużyny które nigdy nie spadły: Apator Toruń (od roku 1976) i Polonia Bydgoszcz (od 1951!!!). Tak więc Pomorze górą
To krótkie podsumowanie dedykuję kibicom i sympatykom sportu żuzlowego
PS. Dzisiaj grają nasze siatkarki z Włoszkami na mistrzostwach Europy. Jak narazie naszym dziewczynom idzie znakomicie - wygrały wszystkie mecze do tej pory. Oby tak dalej to może medal będzie. Transmisja na Polsacie Sport i Eurosporcie. Nie wiem jak wy ale ja tam oglądam
Update godz. 20.38 - No niestety przegrały 3 - 1. Mam do nich duże pretensje, bo była bardzo duża szansa wygrać. Fakt, że włoszki to mistrzynie świata ale nasze dziewczyny wcale nie były gorsze. A teraz nie wiadomo czy uda się wejść do pierwszej czwórki. Jutro wszystko się rozstrzygnie.
Użytkownik JoVisH edytował ten post 24.09.2003 - |19:45|
Napisano 27.09.2003 - |09:20|
Wszyscy kibice formuły 1! Zapowiada nam się fantastyczne zakończenie sezonu. Takich emocji nie było od bardzo dawna. Spójrzmy chociażby na wyniki z wczoraj: pierwszy Trulli, drugi Barrichello, trzeci Webber; Montoya piąty, Schumacher dopiero ósmy, a Raikkonen dziewiąty. GP USA może być w praktyce decydujące.
Oj będzie się działo!
Napisano 27.09.2003 - |12:32|
Z tego wynika, że na razie tylko kobiety coś znaczą w grach zespołowych a szkoda, miejmy nadzieję, żę męskie reprezentacje w końcu wezmą z nich przykład.
Pzdr
------------------
Napisano 27.09.2003 - |12:39|
Dzisiaj mecz na szczycie II ligi Jaga - Pogoń.
Do boju Pogoń Szczecińska !!!!!!!!!!!!
www.policeteam.com
Napisano 27.09.2003 - |15:28|
Napisano 27.09.2003 - |16:04|
Mamy lidera w Szczecinie mamy lidera!!!!!!!!!!!!
A siatkarki przegrywają 1:2
www.policeteam.com
Napisano 27.09.2003 - |16:43|
Kto nie widział, niech żałuje - emocje do końca. Był taki moment podczas czwartego seta, że nie wierzyłam już zwycięstwo. Ale jak wygrały tego seta, wiedziałam, po prostu wiedziałam, że wygrają ten mecz!!!
Ogromne gratulacje! Dziewczyny, to było fantastyczne! Dzięki za ten mecz i za całe mistrzostwa i powodzenia w finale!
Napisano 27.09.2003 - |16:58|
Ale to jeszcze nie koniec emocji na dzisiaj bo jeszcze o finał grają koszykarki, może wezmą przykład z siatkarek.
GRATULACJE!!!!!!!!!! DLA SIATKAREK
Pzdr
------------------------
Napisano 27.09.2003 - |17:21|
Śledziłem wynik na necie:)
www.policeteam.com
Napisano 27.09.2003 - |17:51|

NIE dla Spoilerów !!!!
Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler] Text [/spoiler]
Napisano 27.09.2003 - |18:02|
Napisano 27.09.2003 - |18:19|
Napisano 28.09.2003 - |14:50|
Niewiem czy ktos wczoraj wieczorem ogladal gale boksu. Walka zegana byla piekna tak obil swojego przeciwnika ze asz milo patrzec. Moze rodzi sie nowy mistrz obok Michalczewskiego ktory chce wkrudce konczyc kariere.
Napisano 28.09.2003 - |18:35|
BRAWO POLKI!!!!!!!!!!!
www.policeteam.com
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »