Skocz do zawartości

Zdjęcie

SPORT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#81 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 20.09.2003 - |06:58|

Tak panowie to był wielki mecz,czy trafilem prawie wynik???Prawie,a teraz kieruje slowa do wszystkich kibicow wisły:

Jesli teraz powiecie,że LEGIA znowu miała szczęscie to nie nazywacie się kibicami,nie macie ani groszu szacunku,ani także rozum.Legia w ostatnim czasie pokazuję Wisle jak się gra w piłkę.

3-0(Legia na własnym stadionie pokonuję w rezerwowym składzie optymalny skład wisły w pucharze ligi)
2-1(Legia pokonuję Wisłe na wyjeździe-dzięki temu miała prawie pewne miejsce w lidze)
3-2(Legia pokonuje po zaciętym meczu Wisłe na własnym stadionie)
1-2(To ostatni nam znany wynik meczu,Legia,która była totalnie osłabiona,nie dała się łatwo ograć)
4-1!!!!!(To był wielki mecz,Legia pokazała,że w lidze nie grają pieniądze a drużyna,jak wczesniej mowilem to początek końca Wisły!!!!!!!!!!)

Mistrzem Polski jest Legia!!!!!!!!!Legia Najlepsza Jest!!!!!!!!!Legia to jest Potęga!!!!!!Legia CWKS!!!!!!!!!!!!!nannnannanananna nannananannana
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#82 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 20.09.2003 - |07:58|

Nawet ja, który piłką nożną nie interesuję się za grosz, jestem pod wrażeniem tego wyniku, szczególnie że pamiętam o walce Wisły w Pucharze UEFA. Ale wiesz co mnie martwi MacGyver? Że jest to doskonały wynik na jeden sezon. Legia zostanie mistrzem, później odsprzeda wszystkich piłkarzy, polegnie w Lidze Mistrzów lub Pucharze UEFA i za rok do Wisła będzie łoić Legię. W Polsce nie mamy klubu, który by potrafił utrzymać się w ścisłej czołówce przez dłuższy okres czasu. W Niemczech jest Bayern, Bayer, Borussia. A angoli - Liverpool, Manchester United, Arsenal. Podobnie w innych krajach. A u nas co roku totalna rotacja na górze tabeli. :(
  • 0

#83 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 20.09.2003 - |08:09|

Jejku jak ja nienawidzę Legii - ale dodam ja to musiałem wyssać razem z powietrzem bo u mnie na Śląsku Legie wszyscy nienawidzą.

Wynik z Wisłą .... no cóż nic innego nie pozostawia mi jak zdjąc czapke z głowy i pogratulować dobrze grającej Legii ---- RESPECT
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#84 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 20.09.2003 - |08:20|

Nawet ja, który piłką nożną nie interesuję się za grosz, jestem pod wrażeniem tego wyniku, szczególnie że pamiętam o walce Wisły w Pucharze UEFA. Ale wiesz co mnie martwi MacGyver? Że jest to doskonały wynik na jeden sezon. Legia zostanie mistrzem, później odsprzeda wszystkich piłkarzy, polegnie w Lidze Mistrzów lub Pucharze UEFA i za rok do Wisła będzie łoić Legię. W Polsce nie mamy klubu, który by potrafił utrzymać się w ścisłej czołówce przez dłuższy okres czasu. W Niemczech jest Bayern, Bayer, Borussia. A angoli - Liverpool, Manchester United, Arsenal. Podobnie w innych krajach. A u nas co roku totalna rotacja na górze tabeli. :(

Nie sądze, że posprzedaje, jeślli w Legii znalazłby się bogaty sponsor to nie byłoby z tym problemu. Przypatrz się dokładnie latom 93/94 kiedy Legia nie mając sponsora, nikogo nie sprzedała a święciła triumfy w LM. Wynik na jeden sezon??? W tamtym sezonie było parę takich meczy jak i w poprzednich.

P.S. Mmisiek, wiem, że ninawidziice Legii,ja tam do ślązaków nic nie mam i też mam szacuneczek, więc jest spoko. Mistrzem Legia!!!!!
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#85 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 20.09.2003 - |10:55|

To co zrobiła z Wisła, nomen omen druzyna najlepszą w Polsce, dowodzi faktu ,ze Wisła w tym roku nie bedzie mistrzem a należalo by się mistrzostwo Legii - chyab ,ze Nie beda grać to wtedy śląsk pożyczy kibiców Dospelu...:)

Użytkownik mmisiek edytował ten post 20.09.2003 - |11:00|

• 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#86 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 24.09.2003 - |11:56|

Gratulacje dla Legii. Wisla jest slabsza niz w zeszlym roku ale panowie ze nie tylko te dwie ruzyny sa w polsce dobrze tez gra Groclin i Laczna. Ale i tak wisla bedzie w czolowce a Legia zaraz za nia
  • 0

#87 JoVisH

JoVisH

Starszy kapral

• VIP
  • 336 postów

Napisano 24.09.2003 - |13:39|

A ja chciałbym nadmienić, że zakończyła rozgrywki liga żużlowa. A jednak Apator nie został mistrzem. Wykosił go Włókniarz z Częstochowy. Przyznaję, że mi to pasi, bo jako kibic Polonii Bydgoszcz nie mogę być za Apatorem :D . Oczywiście nie jestem sportowym szowinistą, wiadomo że każdy ma swoje sympatie i antypatie. Wystarczy popatrzeć co piszecie na temat Wisły czy Legii :). Wracając zaś do żużla: Apator miał skład na mistrza jak nic a przegrał. Chyba niektórzy zawodnicy niepoważnie podeszli do tematu i zamściły się na nich takie porażki jak ta z Włókniarzem u siebie lub w Bydgoszczy. Tak to bywa w sporcie i to jest w nim piękne :).
Osobną sprawą jest postawa polonistów z Bydgoszczy. Brązowe medale są moim zdaniem wielkim osiągnięciem zważywszy na fakt, że przez cały sezon jeździli w osłabonym składzie. Chyba żadna inna druzyna nie była tak prześladowana przez kontuzje podstawowych zawodników. Loram, Krzyżaniak, Kowalik, Wiltshire, Jacek Gollob... pech po prostu. Tylko Wrocław miał podobnego pecha. Szkoda Cegielskiego, mam nadzieję że wróci do zdrowia. "Cegła" trzymaj się!
Kompletne rozczarowanie to Unia Leszno i ZKŻ Zielona Góra. Drużyny miały naprawdę silny skład a walczyły w dolnej czwórce tabeli. Kompletnie nie rozumiem jak mogły nie wykorzystać słabych punktów Bydgoszczy i Wrocławia. Jak dla mnie popełniono przy ich prowadzeniu kardynalne błędy taktyczne. Sam bym lepiej drużynę poprowadził :).
Dwie ostatnie drużyny zgodnie z przewidywaniem. Nie ma o czym pisać... Wybrzeże jeszcze ma szansę utrzymać się w barażach a Polonia Piła po raz pierwszy spadła z Ekstraligi (po 10 latach jazdy). Tak więc pozostały już tylko dwie drużyny które nigdy nie spadły: Apator Toruń (od roku 1976) i Polonia Bydgoszcz (od 1951!!!). Tak więc Pomorze górą :).
To krótkie podsumowanie dedykuję kibicom i sympatykom sportu żuzlowego :).

PS. Dzisiaj grają nasze siatkarki z Włoszkami na mistrzostwach Europy. Jak narazie naszym dziewczynom idzie znakomicie - wygrały wszystkie mecze do tej pory. Oby tak dalej to może medal będzie. Transmisja na Polsacie Sport i Eurosporcie. Nie wiem jak wy ale ja tam oglądam :).

Update godz. 20.38 - No niestety przegrały 3 - 1. Mam do nich duże pretensje, bo była bardzo duża szansa wygrać. Fakt, że włoszki to mistrzynie świata ale nasze dziewczyny wcale nie były gorsze. A teraz nie wiadomo czy uda się wejść do pierwszej czwórki. Jutro wszystko się rozstrzygnie.

Użytkownik JoVisH edytował ten post 24.09.2003 - |19:45|

• 0
"...something takes a part of me..."

#88 Mirax

Mirax

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 27.09.2003 - |09:20|

Brawo, brawo dla naszych siatkarek. Fantastycznie! Mówiło się, że faceci mają większe szanse, a tu proszę! Gartuluję awansu do półfinałów. Myślę, że mają realne szanse na medal.

Wszyscy kibice formuły 1! Zapowiada nam się fantastyczne zakończenie sezonu. Takich emocji nie było od bardzo dawna. Spójrzmy chociażby na wyniki z wczoraj: pierwszy Trulli, drugi Barrichello, trzeci Webber; Montoya piąty, Schumacher dopiero ósmy, a Raikkonen dziewiąty. GP USA może być w praktyce decydujące.
Oj będzie się działo!
  • 0

#89 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 27.09.2003 - |12:32|

Rzeczywiście siatkarki są THE BEST!!! mam nadzieję i wierzę w to, że mogą nawet zdobyć złoto, ale nie można zapominać też o naszych koszykarkach, które przecież też są w półfinale i też pewnie powalczą.
Z tego wynika, że na razie tylko kobiety coś znaczą w grach zespołowych a szkoda, miejmy nadzieję, żę męskie reprezentacje w końcu wezmą z nich przykład.

Pzdr :P
------------------
  • 0

#90 SZOPEN

SZOPEN

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 111 postów
  • MiastoPolice koło Szczecina

Napisano 27.09.2003 - |12:39|

Uwaga! Uwaga!
Dzisiaj mecz na szczycie II ligi Jaga - Pogoń.
Do boju Pogoń Szczecińska !!!!!!!!!!!!
  • 0
SETI@HOME POLICETEAM
www.policeteam.com

#91 hathor

hathor

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 89 postów
  • MiastoTarnobrzeg

Napisano 27.09.2003 - |15:28|

No cóż..... Był mecz Siarka Tarnobrzeg kontra ....( nie pamiętam kto). Ale co tu mówić przegraliśmy 3:1. Co za wstyd. :angry: :angry: :angry: Znowu bedziemy w 4 lidze. :( :(
  • 0
Grzechem jest nie grzeszyć...

#92 SZOPEN

SZOPEN

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 111 postów

Napisano 27.09.2003 - |16:04|

Jagielonia Białystok - Pogoń Szczecin 1:2.
Mamy lidera w Szczecinie mamy lidera!!!!!!!!!!!!

A siatkarki przegrywają 1:2 :(
  • 0
SETI@HOME POLICETEAM
www.policeteam.com

#93 Mirax

Mirax

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 27.09.2003 - |16:43|

POLSKIE SIATKARKI W FINALE MISTRZOSTW EUROPY!!!

Kto nie widział, niech żałuje - emocje do końca. Był taki moment podczas czwartego seta, że nie wierzyłam już zwycięstwo. Ale jak wygrały tego seta, wiedziałam, po prostu wiedziałam, że wygrają ten mecz!!!

Ogromne gratulacje! Dziewczyny, to było fantastyczne! Dzięki za ten mecz i za całe mistrzostwa i powodzenia w finale!
  • 0

#94 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 27.09.2003 - |16:58|

Rzeczywiście kto nie oglądał tego meczu niech żałuje, było w nim wszystko super zagrania, dramaturgia i szczęśliwy dla nas koniec. BRAWO SIATKARKI!!!!!

Ale to jeszcze nie koniec emocji na dzisiaj bo jeszcze o finał grają koszykarki, może wezmą przykład z siatkarek.

GRATULACJE!!!!!!!!!! DLA SIATKAREK :lol:

Pzdr :rolleyes:
------------------------
  • 0

#95 SZOPEN

SZOPEN

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 111 postów

Napisano 27.09.2003 - |17:21|

Meczu nie widziałem bo go nadawali na jakiejś smiesznej TV PULS, a takiej nie mam w TV Kablowej :(
Śledziłem wynik na necie:)
  • 0
SETI@HOME POLICETEAM
www.policeteam.com

#96 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 27.09.2003 - |17:51|

Jescze niech tylko koszykarki awansują do finału,to żeński sport w polsce będzie potęgą
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#97 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 27.09.2003 - |18:02|

Fantastyczne i przesympatyczne gratulejszon!!!!!!A już myślałem,że nic nie osiągnął,po problemach zdrowotnych niektórych naszych siatkarek.Będzie medal,ja wierze w złoty i co jedziemy na olimpiadę???
  • 0

#98 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 27.09.2003 - |18:19|

Dolanczam sie do gratulacji dla naszych pan. Panowie czaapki z glow.
  • 0

#99 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 28.09.2003 - |14:50|

Dzisiaj final siatki o godzinie 18 polki beda walczyc z turczynkami. Kto tylko moze niech oglada mecz jestem ciekaw czy uda sie naszym pania znowu wykrac. Ci ktorzy zas nie moga ogladac niech trzymaja kciuki.

Niewiem czy ktos wczoraj wieczorem ogladal gale boksu. Walka zegana byla piekna tak obil swojego przeciwnika ze asz milo patrzec. Moze rodzi sie nowy mistrz obok Michalczewskiego ktory chce wkrudce konczyc kariere.
  • 0

#100 SZOPEN

SZOPEN

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 111 postów

Napisano 28.09.2003 - |18:35|

MAMY ZŁOTOOOOOOOOOOO :)))))))))))))))))))))
BRAWO POLKI!!!!!!!!!!!
  • 0
SETI@HOME POLICETEAM
www.policeteam.com

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych