Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Sieraków] 25-27.06.2004

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
310 odpowiedzi w tym temacie

#81 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 23.05.2004 - |13:48|

PS
Stronką zajmę się jakoś w weekend i banerem też i potem zobaczymy  :D
Zaczniemy się martwić jak do 22 maja nic się nie zmieni...

:huh:
No dobra! To ja zaczynam się martwić :( i to poważnie :unsure: .
Mam wielką nadzieję, że dojdzie do tego zlotu, już jestem nastawiona, że on będzie i ... mogę źle znieść jeżeli do niego nie dojdzie. Na sumieniu będą mnie mieli Ci wszyscy którzy nie chcą się pojawić!!!!
:blink: :wacko:
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#82 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 23.05.2004 - |16:55|

Ja może dopowiem jedną rzecz na którą wpadłem ... na zlocie (jak to umysł się odświerza na takich spotkaniach), każdy z zainteresowanych przybyciem na ten zlot może oczywiście zabrać ze sobą osoby towarzyszące albo i znajomych, którzy chcieliby odpocząć na 3 dniowych wczasach. Dzięki temu będzie nas więcej i jest większa szansa na przekroczenie magicznej liczby 40 osób, które są wymagane do tego aby ten zlot mógl powstać. Wierzę, że się uda i będziemy mogli się spotkać w Sierakowie.
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#83 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 24.05.2004 - |00:03|

Poza tym wielu z nas może znać kogoś kto interesuje się sf, ale nie jest na forum, bo np nie ma dostępu do sieci. Myślę, że spokojnie można by takie osoby zaprosić do Sierakowa. Pojawienie się fanów innych seriali może zapoczątkować korzystną dla wszystkich współpracę.
  • 0

#84 fugiel

fugiel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 25.05.2004 - |13:35|

Jak na razie mogę tylko być na połowie zlotu :( bo niestety prace kończe w piątek o 17 i jak na razie nie mogę tego zmienić :angry:
Da się tam jakoś dojechać później?? ;)
  • 0

#85 Grinch

Grinch

Nie będziesz mi tu przebywał obok stopy!

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 28.05.2004 - |17:42|

Mam nowy banner reklamowy ;)
  • www.gwrota.com

#86 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 28.05.2004 - |20:04|

Grinch, tylko jedna mała uwaga - dlaczego tak szybko się przesuwa???? :P
  • 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

#87 Krzycho

Krzycho

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 88 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 28.05.2004 - |20:05|

Mam wielką nadzieję, że dojdzie do tego zlotu, już jestem nastawiona, że on będzie i ... mogę źle znieść jeżeli do niego nie dojdzie. Na sumieniu będą mnie mieli Ci wszyscy którzy nie chcą się pojawić!!!!

Saggi, to nie tak.... nie mów, że niech chcą....
Ja naprawdę nie mam możliwości zapewnienia opieki dwójce małych Bąbli na 3 dni.
Bardzo mi przykro, że przyczyniam się do pogorszenia samopoczucia wszystkich osób, które nastawiły się już na ten zlot - przepraszam, ale naprawdę nie mam możliwości. Żałuję, że tak doniosłe wydarzenie jak kilkudniowy zlot fanów SG-1 przejdzie mi koło nosa - może innym razem złapię w swoje żagle wiatr we właściwym kierunku.
Pozdrowienia.
  • 0

#88 Grinch

Grinch

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 28.05.2004 - |20:13|

Grinch, tylko jedna mała uwaga - dlaczego tak szybko się przesuwa????  :P

Żeby rzucało się w oczy :P
  • www.gwrota.com

#89 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 28.05.2004 - |20:50|

Biuro pułkownika SGTokara informuje że stawi się on na misji w Sierakowie.
Okazło się że możliwa misja naukowa na politechnice Wrocławskiej odbędzie się co najwyżej 22 czerwca, to otwiera całkowicie możliwości działania w terminie 25-27 czerwiec.
Z powodu obaw o propozycje fałszywego boga dostania symbianta wezme lepiej P90 i zapas amunicji. -_-

Koniec mojego oświadczneia...

... major Carter.... a więc co chodziło z tą siłą elektromotoryczną... :unsure:
Log65: Happy camper

#90 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 28.05.2004 - |21:12|

Mam nowy banner reklamowy ;)

Ale fajny :) ja też taki chcę!!!!

Wrszcie coś się rusza :) może zbierze się jeszcze parę osób!!

Jupi!!!
Jak fajnie :) :D :lol: ^_^ :)

Krzycho ja rozumiem :( niektorzy mają powody żeby nie być (chlip!) ale spośród ponad tysiąca osób mogłoby się znaleść te 50 które na zlocie będą. Szkoda, że dzieciaszków nie możesz zabrać ze sobą :( podobno niektórzy zabierają swoje pociechy, tak mi się koło uszu obiło. No cóż trudno. Buuuuuuuuu!! Chlip!!! :(

Użytkownik saggi edytował ten post 28.05.2004 - |21:16|

• 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#91 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 28.05.2004 - |21:55|

Czy MrSatan może podać jakąś listę ludzi, którzy potwierdzili swoje uczestnictwo? Dobrze by było wiedzieć na bieżąco jakie są szanse na zebranie odpowiedniej liczby uczestników.
Ja co prawda nie uzaleźniam od tego swojego udziału, ale może innych przekona sucha liczba skoro inne środki zawiodły :D.. Jeszcze zostanie nam przymus bezpośredni :P

P.S. Grinch, możesz zrobić ten napis błyskający? :P
  • 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

#92 Grinch

Grinch

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 28.05.2004 - |22:41|

Z powodu obaw o propozycje fałszywego boga dostania symbianta wezme lepiej P90 i zapas amunicji.

Co to za slowo "falszywego", co ? :>

P.S. Grinch, możesz zrobić ten napis błyskający? :P

Z tego co sie orientuje to animacja nie pozwala na takei triki :F

Na dniach skombinuje jakies bannerki to sobie kazdy wrzuci do sygnaturki :> I bedzie reklamowal hehe.
  • www.gwrota.com

#93 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 28.05.2004 - |23:05|

Z tego co sie orientuje to animacja  nie pozwala na takei triki :F

Przepraszam, czy animacja to obrazek?

gulus
  • 0

#94 Grinch

Grinch

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 28.05.2004 - |23:20|

Nie, animacja Marquee nie jest "obrazkiem".
  • www.gwrota.com

#95 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 28.05.2004 - |23:27|

Dzięki za wyjaśnienie.

gulus
  • 0

#96 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 29.05.2004 - |22:17|

Chciałabym zakomunikować wszem i wobec, że z bratniego forum miłośników naszego serialu pojawi się (choć narazie mówi, że tylko na jeden dzień, ale i to się liczy) przynajmniej jedna osoba :) niejaki [tauri]pigmej , kto wie może skusi się ktoś jeszcze :D. Tu jest link do tematu na tamtym forum jakby ktoś chciał być na bierząco, albo nawet jakby chciał wspomóc mnie w agitacji :D

http://stargate.pias...c.php?p=793#793

:rolleyes:
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#97 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 29.05.2004 - |23:55|

Na zyczenie przedstawiam liste osob ktore juz zglosily chec uczestnictwa. Oczywiscie lista sie caly czas zmienia

1. Kwiatek
2. McGyver
3. Ujemny
4. Kirkor
5. [tauri]pigmej
6. Saggi
7. Rejm
8. Wesołek5
9. Ksyrax
10. Klorel7
11. Bratak
12. Volverin5
13. LechNik
14. Bekocz (?)
15. SGTokar
16. MrSatan :)
17. SARKOFAG :D :D
18. Nexus
19. Altom
20. Mirc
21. Domin
22. Grinch
23. Thor
24. Kayron
25. Hvolt
26. 121277
27. Zoisyte

Jeśli nie ma kogos na liscie prosze krzyczec zaraz dopisze.

Chcialbym pogratulowac banera!

Uwaga pojawiła się opcja co moze jeszcze zmniejszyc kwote na zlot. Mozna zrezygnowac z autokary na rzecz Podmiejskiego przedsiębiorstwa komunikacyjnego i w ten spsob koszt zlotu spadnie o okolo 30 zl.

Szczegóły są Ciagle dopracowywane ale szanowne kolezanki i koledzy:
CZASU CORAZ MNIEJ DAJCIE MI TROCHE CZASU NA PRZYGOTOWANIA!!!!! JA MUSZE WIEDZIEC CZY MAM JUZ BIEGAC CZY NIE!!!!! NO POMOZCIE MI I WPISZCIE SIE JUZ TERAZ!!!!

Jak na razie mogę tylko być na połowie zlotu  bo niestety prace kończe w piątek o 17 i jak na razie nie mogę tego zmienić 
Da się tam jakoś dojechać później??

Zawsze moge po Ciebie wrocic do Poznania albo poprostu wsiadziesz w PKSa a my Cie odbierzemy z przystanku w Sierakowie.

Użytkownik MrSatan edytował ten post 01.06.2004 - |10:22|

• 0
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]

#98 Grinch

Grinch

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 31.05.2004 - |14:32|

Dołączona grafika

Moja pierwsza wersja bannerka [; Prawdopodobne bedzie umieszczony obok loga forum.

Jesli ktos chce, to na czas zlotu zezwalam wrzucic banner do sygnaturki.

Najlepiej uzyc tego kodu:

[URL=http://forum.gwrota.com/index.php?&act=ST&f=50&t=884][IMG]http://www.sg1.pl/grinch/banner.gif[/IMG][/URL]

• www.gwrota.com

#99 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 31.05.2004 - |16:57|

Bannerek jest miodzio :D Ostatnio akcje reklamowe przybierają na sile. Mam nadzieję, że odniosą odpowiedni skutek :) Go! Go! Go! SIE-RA-KÓW! :D
  • 0

#100 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 31.05.2004 - |20:39|

UWAGA!!!!!!!!
Pojawila sie mala zmiana. Mianowiscie rada najwyzsza (nie mowie o sobie ofkorz) ustalila, ze nie bedzie busa do Sierakowa, ale nie ma strachu!! Odbieramy wszystkich w Poznaniu o ustalonej godzinie i jedziemy PKSem. Ci ktorzy jada samochodami (w tym ja) beda mogli zabrac w miare mozliwosci osoby przyjezdzajace. Ci ktorzy nie beda mieli wyboru przyjada PKSem, ktorego oczywiscie ja wskaze. NIC SIE NIE BOJCIE JA WAS W POZNANIU NIE ZOSTAWIE. ODBIORE, OPIORE, OPORZĄDZE I ODSTAWIE na PKSA. PKS kosztuje kilkanascie zlotych z tego co pamietam, ale UWAGA!!!!!!!!!!!!!! Brak busa obnizy koszt imprezy o okolo 25-30 zl. Jutro pojawia sie dokladne informacje na tem temat.

POZDRAWIAM!!!!!!!!!
  • 0
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych