Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dalsze części Star Wars

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
93 odpowiedzi w tym temacie

#81 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 08.06.2005 - |20:11|

hmm kino 3d w Polsce...hmmmmm Imax w warszawie chyba co ???
ale nie jestem pewny
A na razie Lucas nie wypowiedział sie co do kwesti kontynuacjii SW
Jakiś czas temu juz publicznie ogłaszał że będą 7,8,9 ale to było jak powstawało Mroczne widmo..i nie wiadomo co on wykombinuje $$$$$
Młody Yoda poznający tajniki Mocy to by było To....
Juz widze Tysiące małych zielonych ludzików na wszystkim i tylko $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4
Ale i tak to by było suuuuperrr !!
Pozdrówka
  • 0

#82 Drow

Drow

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 269 postów
  • MiastoBialystok

Napisano 09.06.2005 - |11:28|

hmm kino 3d w Polsce...hmmmmm Imax w warszawie chyba co ???
ale nie jestem pewny

Wyświetl post

Haha, no to mamy cale jedno ^^
Rzeczywiscie, napewno kazdy by chcial zainwestowac w wyswietlenie filmu w jednym tylko kinie... :>
  • 0

#83 Kanurwa

Kanurwa

Szeregowy

• Email
  • 50 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 09.06.2005 - |12:57|

Powiem wiecej najwiekszy ekran IMAX do 3D na świecie póki co jest w Katowicach :P
  • 0

#84 Daniel Jackson

Daniel Jackson

Starszy szeregowy

• Email
  • 78 postów
  • MiastoRzeszów

Napisano 24.07.2005 - |17:52|

Trzy nowe epizody powinny być. Przemawiają za tym wypowiedzi ojca i syna Lucasów, w których mówią o nakręceniu nowych trzech epizodów; niedawno podpisany kontrakt odtwórcy roli "Czubaki" na następne trzy epizody po Zemście Sithów; no i "kasa dla Lucasa".

Użytkownik Daniel Jackson edytował ten post 27.07.2005 - |07:58|

• 0
STAR WARS + STARGATE = ?

#85 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 311 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 30.07.2005 - |05:10|

Jak myślicie czy George Lucas pokusi sie o nakręcenie kolejnych części sagi?? Chodzi mi o epizod VII, VIII itd.

Wyświetl post

Nie pokusi, bo sam tak wielokrotnie mowil. A jesli sie pokusi jednak to ja tego wiecej ogladac nie bede. Mam mile wspomnienia z pierwszych (wg czasu powstawania) filmow i i tak zdolalem sobie owe wspomnienia lekko popsuc ogladajac ostatnie wynalazki Lucasa. Zycze mu szczerze, aby byl jeszcze, i jeszcze bardziej bogaty, ale niech zostawi juz te Star Wars w spokoju. To byl film fabularny z pieknymi postaciami a teraz od polowy lat 90ych stal sie jakas karykatura, adaptacja gry kompiterowej na duzy ekran.... :wacko:
  • 0
Dołączona grafika

#86 Daniel Jackson

Daniel Jackson

Starszy szeregowy

• Email
  • 78 postów
  • MiastoRzeszów

Napisano 08.08.2005 - |18:07|

No to mam złe wiadomości. Oglądałem sobie niedawno program Hyper, w którym był repoprtaż o tego rocznych targach E3. Pokazali tam stoisko z grami umieszczonymi w świecie GW. Pewien przedstawiciel Lucas Arts, który reklamował SW Galaxies super pack powiedział, że muszą zaserwować graczom nowe przygody i hostorie w ukochanym przez nich świecie, ponieważ nowe części NIE POWSTANĄ. Jedyne posieszenie w tym, że to mógł być chwyt reklamowy, aby ludzie kupowali gierkę, płacili za granie, a później niespodzianka: jakimś trafem Lucas znalazł czas i nakręcił nowy epizod.
  • 0
STAR WARS + STARGATE = ?

#87 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 28.08.2005 - |08:12|

Sądwie możliwośc - albo albo. W każdym razie póki co większość oficjalnych wypowiedzi skłania sięku stwierdzeniu, że nic więcej z GW nie powstanie. Ale jak znam życie - kasa zwycięży :). A poważnie. Czytałem gdzieś, że Lukas rzeczywiście myśli o filmie cośna kształt Batman - początek. A i jeszcze coś niecośobiło mi sięo uszy gdzieśwe francuskich forach, że ma powstać qwrsja telewizyjna (serial???)
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#88 Daniel Jackson

Daniel Jackson

Starszy szeregowy

• Email
  • 78 postów
  • MiastoRzeszów

Napisano 29.08.2005 - |07:40|

Jedni mówią, że nie będzie dalszych części, drudzy mówią, że będą (nawet ja zmieniałem zdanie). Z tego wnisoek: trzeba poczekać, za parę lat na pewno się coś wyjaśni :) .
  • 0
STAR WARS + STARGATE = ?

#89 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 01.07.2007 - |15:25|

Teraz George Lucas ma 63 lata, ciekawe czy dożyje tego, aby kręcić za 20 lat następną trylogię. Czyli musiałby dożyć 89 roku życia, chyba, że nakręci za 10 lat VII epizod... to może dożyje jeśli jest zdrowy :D. Niech dożyje bo nie chce, żeby kto inny robił SW, chyba, że to będzie całkiem co innego. Wydaje mi się, że trzecia trylogia musiałaby być całkiem inna w konstrukcji bo dwie pierwsze są analogiczne do siebie i się uzupełniają.
  • 0

Dołączona grafika

#90 Jedi Leonikus

Jedi Leonikus

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 337 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 02.07.2007 - |16:24|

Kolejnych epizodów nie będzie , ale będzie serial łączący ROTS i ANH.
  • 0
AVATAR ->Po lewej Leonek 1 rok 9 miesięcy, po prawej Pawełek 5 lat 4 miesiące.

#91 thrawn1972

thrawn1972

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 585 postów
  • MiastoZielona Góra

Napisano 02.07.2007 - |18:14|

mi sie wydaje ze jak juz to nawet nie powinno juz byc nowych czesci, to co powstalo jest dzielem samym w sobie i napewno nie potrzebuje jakiejsc kotynuacji. daje wszystko z siebie a reszte prosze przeczytac w ksiazkach

no dobra a jesli juz mialaby powstac kontynuacja to hmmmmmmm moze Thrawn?
:)
hehehehehe
  • 0
Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niechaj przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, obrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko ja.

#92 truskolodz

truskolodz

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 502 postów
  • MiastoŁodź/Dublin

Napisano 02.07.2007 - |18:23|

Oczywiście ze Trylogia Thrawna była by idealna, to nie podlego dyskusji.....ale kto wie.... wszystko jest już podane jak na tacy, wystarczyłoby tylko to sfilmować.....
  • 0
Dołączona grafika

#93 Apophis_

Apophis_

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 124 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 20.12.2007 - |22:13|

Trylogia Thrwana odpada bo nie ma aktorów. Można by znowu na przykład zrobić dziurę na tą Trylogię którą się nakręci jak się będzie robić filmy bez aktorów w przyszłości, a teraz zrobić na przykład NEJ - Epizod X: Wektor Pierwszy, Epizod XI: Gwiazda po Gwieździe, Epizod XII: Jednocząca Moc - to by było coś. Mamy aktorów i możliwości no i świetne książki z super fabułą ;d
  • 0

#94 RonidLanis

RonidLanis

Szeregowy

• Użytkownik
  • 23 postów
  • MiastoLost in space

Napisano 21.12.2007 - |13:42|

Teraz George Lucas ma 63 lata, ciekawe czy dożyje tego, aby kręcić za 20 lat następną trylogię. Czyli musiałby dożyć 89 roku życia, chyba, że nakręci za 10 lat VII epizod... to może dożyje jeśli jest zdrowy :D. Niech dożyje bo nie chce, żeby kto inny robił SW, chyba, że to będzie całkiem co innego.

Nawet jeśli będzie kręcił kolejne części, to mam nadzieję, że nie będą tak skomercjalizowane jak trylogia kręcona niedawno (epizody 1, 2, 3). O ile "Mroczne widmo" oglądało się jako tako, o tyle następne były o wiele gorsze (sceny bitew świetne, ale reszta fabuły... hm...).

Mam lepszy pomysł! Niech nakręcą teraz SW w uniwersum Starej Republiki ale 2000 lat wcześniej (czyli coś w stylu gier KotOR i KotOR 2). Nie byłoby problemu z aktorami, całkowicie nowe postacie pojawiłby się no i zobaczylibyśmy prawdziwą wojnę Sithów! ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych