Ja daje tak
+ Za Baala
+ Za suszarkę Vali w pustej skrzyni
+ Za sen Vali
++ Adria
++++ Adria i Baal w drużynie
+ Za przejście daniela przez ogień
+ Za odgadnięcie zagadki przez Adrie choć Daniel nie mógł odczytać reszty zagadki
++++++++++ Za dragona 10 +
+ dodać + dodać + dodać ++ dodać ++++ dodać + dodać + dodać ++++++++++ równa się +++++++++++++++++++++ słownie 21 plusów
- Za głupie przebranie Adrii
- Za to że nic nie mówili o DRAGONIE w części jaskini z Sangraalem. Najpierw mogli sie zdziwić : A gdzie jest ten smok??
- (Nie chodzi o te odcinek) Musimy czekać długo na CIĄG DALSZY TEGO MIEJSCA GDZIE DRAGON ZROBIŁ OGNISKO.
(Zionął ogniem) czyli - dodać - dodać - równa się --- słownie 3 minusy = 3 minusy 21 Plusów =
101. Po kiego grzyba Carter męczyła się z kamieniem, nie mogła rzucić piasku - wtedy by był widoczny tunel. Przecież to było oczywiste od chwili jak powiedziała o polu dylatacji czasu.
Ja też tak myślę.
patrz mój poprzedni post, tam napisałem dlaczego tak nie zrobili...
bo Ori by mogli przejść spokojnie przez tunel!
A nie mogła nogą?? tak to by nie zauważyli nawet ORI.
A po co mieliby ORI iść za nimi?? Przecież tam była ADRIA ORISAY
4. Ściana ognia - ej, sorry, to też oczywiste było, że trza przejść.
A ty przeszedł byś ?? Mógłbyś się spalić . Trzeba być bardzo mądrym żeby zrozumieć tą próbę bo by wyszło że trzeba zrobić dziurę obok.
a jak wyskoczy ktoś, ze bibliotekarz to Adria i by ich nie ścigali, to chyba wybuchnę śmiechem (po części to prawda), ale wtedy o tym nie wiedzieli
Wszystko było zaplanowane tak jak mówiła Adria : i sen Vali , i atak ORI.
Na początku też to mnie zastanawiało, ale dostrzegłem jeden bardzo ważny błąd jaki by popełnili po użyciu piasku.
Ponieważ w wiosce byli Ori, a nie wiedzieli jeszcze, że bibliotekarz to Adria, a gdyby użyliby piasku to zrobili by ścieżke by przejść, to tak jakby zostawili by mapę przejścia tego pola ze spowolnionym czasem. A kamienie ciężej skojarzyć z tym faktem. W końcu ktoś mógł sobie nim rzucać, prawda?
Tak jak już mówiłem WSZYSTKO było zaplanowane więc po co ORI mieliby ich gonić.
Na 1 000 000 % ORI wiedzieli że bibliotekarz to Adria.
Adria miała z nimi pójść jako bibliotekarz a Ori zrobić cyrk żeby SG-1 myślało że ORI zaatakowali na serio.
Użytkownik Buzzek edytował ten post 30.10.2006 - |14:43|