Przymierze Lucian - no jak ja się za nimi "stęskniłem"... Odcinek kompletna zapchajdziura w dodatku jakiś mało realistyczny - na koniec poprzedniego widzimy, że flota statków Ori przybywa do naszej galaktyki, a tu nagle jest czas na zajmowanie się transportami jakiejś zmutowanej kukurydzy a w przerwach między zniszczeniem jednego, a drugiego transportu na jeżdżenie sobie na konferencje, szperanie po bibliotekach, spotkania szkolne itd.
Pomijając to, że nie jest związany z głównymi wątkami, to nawet jego własna historia mnie nie zachwyciła. Jedynie Vala troszkę ratowała sytuację.
3,5/10
Odcinek 209 – S10E15 – Bounty
Rozpoczęty przez
SGTokar
, 30.09.2006 - |17:06|
82 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15.01.2009 - |23:56|
Napisano 16.01.2009 - |00:13|
To fakt. Ale SG-1 też należy się urlop Taki trochę bez pomysłu ten odcinek. Nagle obcy panoszą się po Ziemi jak po swoim ogródku. Jakoś nie zauważyłem w którym momencie jej lokalizacja stała się ogólno dostępna. Chociaż już w 9 sezonie Jaffa sobie nieźle u nas hasali. No i tak jakoś specjalnie nikt się nie wysila żeby ukryć to i owo jak na przykład pierścienie transportowe przebijające dach sali gimnastycznej.
Co do Przymierza Lucian nie będę się wypowiadał bo w dalszym ciągu uważam że ich pojawienie się to zły pomysł.
Co do Przymierza Lucian nie będę się wypowiadał bo w dalszym ciągu uważam że ich pojawienie się to zły pomysł.
don't try
Napisano 16.01.2009 - |16:23|
No należy im się urlop, ale już urlopowali w chatce z Landry'm w tym roku Poza tym w tak krytycznych chwilach nie czas na urlopy.
Fakt to hasanie wszelkich obcych po naszej planecie było trochę trudne do zaakceptowania. Tak samo jak to, że tak łatwo zlokalizowali SG-1 wśród 6 mld. innych ludzi - niby pada na ten temat wyjaśnienie, ale dla mnie jakieś takie średnio przekonywające.
Fakt to hasanie wszelkich obcych po naszej planecie było trochę trudne do zaakceptowania. Tak samo jak to, że tak łatwo zlokalizowali SG-1 wśród 6 mld. innych ludzi - niby pada na ten temat wyjaśnienie, ale dla mnie jakieś takie średnio przekonywające.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych