Skocz do zawartości

Zdjęcie

How I Met Your Mother

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
359 odpowiedzi w tym temacie

#81 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 25.03.2008 - |20:55|

3x13

Odcinek przedni, Britney aktorką nie jest, ale dali jej parę fajnych kwestii ;)
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#82 Zybex

Zybex

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 25.03.2008 - |21:18|

Odcinek trzyma wysoki poziom 3 sezonu, końcówka genialna, pomysł na randkę przedni.

PS. Dzięki dla tłumacza za "szybko" napisy, oraz za udramatyzowanie końcówki, już mi się wydawało, że nic dalej nie będzie, a tu najlepsza scena odcinka ;)
  • 0

#83 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 26.03.2008 - |01:03|

O tak, HIMYM bije kolejne rekordy oglądalności :)

THE BIG BANG THEORY - 8.63m
HOW I MET YOUR MOTHER - 10.62m
TWO AND A HALF MEN - 14.25m
THE NEW ADVENTURES OF OLD CHRISTINE - 9.87m
CSI: MIAMI - 15.83m

HOW I MET YOUR MOTHER was first in adults 18-34 (3.6/10, the night's top program in this demo), second in households (6.3/10), viewers (10.62m), adults 25-54 (5.3/12) and adults 18-49 (4.5/12). Compared to the program's first-run return last Monday, HOW I MET YOUR MOTHER was up +9% in households (from 5.8/09), +6% in adults 25-54 (from 5.0/12), +5% in adults 18-49 (from 4.3/11) and added +1.01m viewers (from 9.61m, +11%).

Chyba sezon 4 jest już pewny :)
  • 0
Master of possimpible ;)

#84 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 26.03.2008 - |20:44|

Chyba sezon 4 jest już pewny :)

Nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej :D. Nie wiem jak to jest że Dwóch i Pół ma jeszcze wyższą oglądalność, a do HIMYM mu dużo brakuje...
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#85 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 30.03.2008 - |12:17|

312
313

Dobre odcinki, szczegolnie 13. Wydaje mi sie ze ta doktor to moze byc jego przyszla zona, a jesli nie to mam wrazenie ze ja w tym roku juz poznamy ;)

Co do serialu uwazam ze The Bing Bang theory jest duzo smieszniejsze a HIMYM uwazam za dobry serial komediowy (ale nie rewelacyjny).
  • 0

#86 chudy111

chudy111

Szeregowy

• Użytkownik
  • 39 postów

Napisano 30.03.2008 - |21:18|

Co do serialu uwazam ze The Bing Bang theory jest duzo smieszniejsze a HIMYM uwazam za dobry serial komediowy (ale nie rewelacyjny).

ja natomiast uwazam zupelnie odwrotnie, HIMYM dla mnie jest duzo smieszniejszy od TBBT.

Ktos tu tez pisal ze IT crowd jest lepszy, no wiec mi ten serial kompletnie nie przypadl do gustu i uwazam go za totalnego gniota :/
  • 0

#87 acwo

acwo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 87 postów

Napisano 01.04.2008 - |16:10|

Nowy odcinek (3x14) po prostu wymiata, it's gonna be legendary!

Odcinek Barney-centryczny, że tak powiem, wg mnie jeden z najlepszych odcinków serialu.

...no i ta muzyczka w ostatniej scenie (to z 'Doogie Howser, lekarz medycyny') :D

Użytkownik acwo edytował ten post 01.04.2008 - |16:16|

• 0

#88 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 01.04.2008 - |18:51|

Mi za to dzisiejszy odcinek nie przypadł do gustu... Śmiałem się może ze 2 razy.

Jaka była oglądalność tego odcinka wie ktoś?
  • 0
Dołączona grafika

#89 Zybex

Zybex

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 01.04.2008 - |20:48|

Wprawdzie oglądałem bez napisów PL, czyli zrozumiałem może 3/4 ale i tak odcinek, jak dla mnie, bardzo dobry (szkoda, że SSJ nie miał czasu jak tydzień temu). Jako że oglądam ten serial głównie dla Barney'a (no i dla Robin) to wszystkie odcinki o nim bardzo mi się podobają. Scena, kiedy Barney szepce Robin do ucha i jej reakcja - genialna.
Hołd dla Doogie Howser też dobry, ale to musiało się pojawić wcześnie czy później. Ciekawe czy pojawi się tak mocne nawiązanie do roli NPH w "Harold & Kumar Go to White Castle" ( no, aktor grający Harolda pojawił się już w serialu). Jak dla mnie postać NPH w tym serialu to rozwinięcie postaci w tym filmie :) Zresztą uważam, że Neil powinien w HIMYM grać samego siebie czyli Neila Patricka Harrisa, tak jak w H&K, dało by to jeszcze więcej możliwości komediowych, jak choćby można byłoby zastosować metodę podrywu na Doogie Howser'a ;) (kto oglądał H&K na pewno się domyśli o co mi chodzi).

Użytkownik Zybex edytował ten post 01.04.2008 - |20:50|

• 0

#90 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 01.04.2008 - |21:10|

3x14

Tym razem podejrzenie o małżeństwo z Tedem pada na prześladowczynię Barneya (nie pokazali jej twarzy). Odcinek słabszy niż 3x13, ale ciągle nie najgorszy ;)

Użytkownik garus edytował ten post 01.04.2008 - |21:11|

• 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#91 Rand

Rand

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 264 postów

Napisano 01.04.2008 - |21:28|

Mi za to dzisiejszy odcinek nie przypadł do gustu... Śmiałem się może ze 2 razy.

Jaka była oglądalność tego odcinka wie ktoś?

Oglądalność- 9.67 mln czyli znów wysoko, dla porównania Big bang theory- 8.68 mln.

Ja odcinek ocenie jak już napiski będą :)
  • 0
1. BSG/Shield/Dexter/Spartacus/Skins/Caprica/SG:Universe
2. 24h/Black Donnellys/Rescue Me/SoA/True Blood/Supernatural/Veronica Mars/Entourage/HIMYM/Chuck/White Collar/House
3. Lost/Rome/Moonlight/Californication/Breaking Bad/Tudors/Castle
4. Weeds/The 4400/Damages/V/SG/SG:A/Desperate Houswives/Greys anatomy

#92 dzimbo

dzimbo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 01.04.2008 - |22:07|

Końcówka z laptopem konkretna :) I'm ... awesome
  • 0

#93 acwo

acwo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 87 postów

Napisano 01.04.2008 - |22:50|

zobaczcie sobie też http://tedmosbyisajerk.com/ :)

(jak nie dziala to odswieżcie pare razy- zadziała :D )

Użytkownik acwo edytował ten post 01.04.2008 - |22:52|

• 0

#94 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 02.04.2008 - |00:01|

314

Kolejny dobry odcinek, chodz nie tak dobry jak 313.
Nie wydaje mi sie ze ta dziewczyna co przesladoala Barneya to przyszla zona Teda.

Ocena: 7/10

Ps. Utwor na tej stronie jest super ;)

Użytkownik Modes edytował ten post 02.04.2008 - |00:01|

• 0

#95 elpaco

elpaco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 04.04.2008 - |19:42|

Witam , jestem nowym użytkownikiem forum, choć czytam go już od bardzo dłuzszego czasu :) na początek taki newsik:

Piosenkarka Britney Spears prowadzi rozmowy na temat powrotu na plan serialu "How I Met Your Mother", w którym zagrała niedawno epizodyczną rolę.

O tym, że piosenkarka miałaby pojawić się jeszcze w co najmniej jednym odcinku serialu stacji CBS, napisał na swojej stronie magazyn "TVGuide".

"Wszystko zależy od jej dyspozycyjności" - powiedziała osoba związana z serialem.

Występ Spears w roli recepcjonistki Abby, która jest zauroczona głównym bohaterem Tedem (Josh Radnor), przyciągnął 10,6 mln widzów, podczas gdy normalnie ogląda go 7,8 mln. Piosenkarka zebrała za swoją rolę przychylne recenzje.

Producenci serialu odmówili wypowiedzi na ten temat.

Jak dla mnie fajna rolę miala Britney w tym odcinku który był prześmieszny jak cały HIMYM :D
  • 0

#96 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 04.04.2008 - |22:16|

No wlasnie tak mi sie wydawalo ze to britney ale jakos dziwnie ladnie wygladala ... musieli na nia nalozyc z tone makijazu ;)
  • 0

#97 Wraith

Wraith

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 523 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 04.04.2008 - |22:27|

Britney całkiem fajnie się spisała :D Fajnie byłoby zobaczyć ją znowu.
  • 0

#98 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 04.04.2008 - |22:35|

Też tak myślę :D. Britney była ok, mimo że w sumie jej nie trawię, ale przynajmniej publiczność przyciągnęła, jednak najbardziej ucieszyło mnie to, że nie zrobiono z niej gwiazdy odcinka, czyli obiektu westchnień Teda :D. Jako sekretarka spisała się znakomicie :P.
  • 0
Dołączona grafika

#99 Rand

Rand

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 264 postów

Napisano 05.04.2008 - |01:11|

Też tak myślę :D. Britney była ok, mimo że w sumie jej nie trawię, ale przynajmniej publiczność przyciągnęła, jednak najbardziej ucieszyło mnie to, że nie zrobiono z niej gwiazdy odcinka, czyli obiektu westchnień Teda :D. Jako sekretarka spisała się znakomicie :P.

Mam podobne zdanie :)

Dobrze że grała drugoplanową rolę, wywiązała się z tego bardzo dobrze. Co najważniejsze przyciągnęła ludzi i cancela dla HIMYM raczej nie będzie :) dlatego jestem jak najbardziej za, skoro ma publiczność przyciagać. Aczkolwiek również Britney nie trawię...
  • 0
1. BSG/Shield/Dexter/Spartacus/Skins/Caprica/SG:Universe
2. 24h/Black Donnellys/Rescue Me/SoA/True Blood/Supernatural/Veronica Mars/Entourage/HIMYM/Chuck/White Collar/House
3. Lost/Rome/Moonlight/Californication/Breaking Bad/Tudors/Castle
4. Weeds/The 4400/Damages/V/SG/SG:A/Desperate Houswives/Greys anatomy

#100 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 08.04.2008 - |18:17|

W 3x14 Barney poprostu wymiata, a najlepsza jest końcówka, która nawiązuje do starego serialu w którym grał młodego doktora, niepamiętam jak się nazywał ale chyba "doogie hausser", i do tego ta melodia z tamtego serialu jak siedzi i pisze ten swój pamiętnik. Ta scena poprostu wymiata, kapitalna aluzja do jego starego serialu. :lol: :lol: :lol: :lol:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych