[Wrocław] 21.10.2006
Napisano 17.10.2006 - |21:32|
Napisano 17.10.2006 - |21:44|
Napisano 17.10.2006 - |22:11|
Nazywam się bazyl009 i jestem nałogowym oglądaczem seriali SF od około 10 lat. ( :clap: :clap: - witaj bazyj 009). Obiecuję, że będę je oglądał przez następne 10 lat ( :clap: :clap: )
No dosłowie jak w klubie AA
A tak na serio to mam nadzieję że nie będziemy jedynymi nowicjuszami i wierzę, żę poznamy nowych ludzi, a jak wiadomo dobrych znajomości nigdy za wiele.
Napisano 17.10.2006 - |22:15|
Napisano 17.10.2006 - |22:31|
bazyl009 nie będziesz... też tam będę pierwszy raz ale nie stanę na środku , jak już to tam gdzie będę siedział
O nie. co to to nie. Proponuję, dla lepszego poznania dwa zdania o sobie (np. wiek i miasto pochodzenia). Ale ja nie idę pierwszy. . Żartuję oczywiście. Ale zabawa była by przednia. Conajmiej godzina przedstawiania. NO chyba że stali bywalcy mają jakieś swoje tajemne tradycje i jeszcze sami nie wiemy gdzie się pchamy. Może zlot to tylko pretekst żeby się nami pożywić. Już wiem !! Pewnie każdy z nowych będzie musiał przejść przez WROTA i przynieść małego robala.
DO STARSZYZNY : Prosżę takich pomysłów nie brać pod uwagę
Napisano 18.10.2006 - |07:29|
ej no nie po to prosilam o nocleg coby teraz sluchac, ze tu nikt nie pije.. panowie... no prosze... :sam6:
zarty zartami, ale sa rzeczy, z ktorych zartowac nie nalezy :sam4:
No widziecie? Kobieta wie o co chodzi, a wy mi z Umiarem wyskakujecie :> Ochronę wynajmę
PS. Spokojna głowa Stan gotówki nie pozwala na lekceważenei Umiaru
->1019<-
Napisano 18.10.2006 - |10:08|
Jest całkiem niezły kawałek z centrum do mnie ;> Można zrobić taki motyw że zaparkować na moim osiedlu i dojechać potem z powrotem do rynku.
bazyl009 o 1040 postaram się być pod głównym wejściem do PKS.
hvolt, Majkel... szczerze godzina 5:00 mi się strasznie nie usmiecha by wyruszyć na spotkanie, tym bardziej że będę czaił się na nowe BSG w domu. Proponuję wyruszyć w moim kierunku i potem wyruszymy z powrotem na dworzec ;> (módlcie się żeby nie było korków po spędzimy pół zlotu w autobusie )
Hmmm trzeba mocnej tutaj logistyki, przemyśle na wykładzie... i napisze coś jutro lub wieczorem.
Napisano 18.10.2006 - |10:39|
Jest całkiem niezły kawałek z centrum do mnie ;> Można zrobić taki motyw że zaparkować na moim osiedlu i dojechać potem z powrotem do rynku.
Hmmm trzeba mocnej tutaj logistyki, przemyśle na wykładzie... i napisze coś jutro lub wieczorem.
MI po prostu chodzi o to zeby przed wypiciem piwka zostawic aut otam gdzie ono zostyanie na noc i skad bedziem wracac w niedziele do dom :)c dojechanie do rynku autobusem/tramwajem wchodzi w rachube
Przed zasiądnieciem na piwko oczywiscie sluze transportem
Napisano 18.10.2006 - |11:11|
czy mozemy nie poruszac drazliwych tematow?
wyciaga tyle ile moze jest bardzo dzielna...
KA i wszystko jasne
Dobra a teraz ja
Czy ja tez sie gdzies tam moze przekimam :>
Lub moze mi Katharn powie kiedy wraca :>
PEACE
Napisano 18.10.2006 - |11:25|
Rzeczywiście coś im się z linkami poprzestwiało, bo poprzednio pod linkiem, który wstawiłem był właśnie ten pociąg. Spoko Tokar nie musisz wychodzić o 5 rano, ale mam nadzieję że ten nowy odcinek BSG ściągniesz i przyniesiesz ze sobąCoś się chyba pomieszało z tymi linkami do rozkładów z tego co wiem to będziemy jechać TYM pociągiem numer P 16107 przyjazd na miejsce o 12:24.
Pozdrawiam
-----------------
Napisano 18.10.2006 - |11:28|
bazyl009 o 1040 postaram się być pod głównym wejściem do PKS.
Mamy mieć jaki znak na rozpoznanie? Np. czerwona róża lub tik taki . Nie no żartuje. Może lepiej jakś nr na komurkę na PM i jak juz wysiądziemy do zadzwonię?? Będę moał torbę z projektorem a kaska aparat. Na prawdziwi turyści z nas.
Napisano 18.10.2006 - |11:28|
Napisano 18.10.2006 - |12:08|
Fakt faktem ja tam czekalem na sfm'a
Hmm do tej pory nie ogladalem resistance i 3 odcinkow 3 sezonu.
Tee Katharn lepiej uwazaj co by Tokar sie nie sponiewieral za bardzo bo jak se pomysle jaki kawal jest do niego na mieszkanko to moge wspolczuc jak byscie musieli go prowadzic
W sumie nie wiem czy sie pojawie meczyk jest w sobote Barca-Real wiec raczej bym poszedl do 13 obejrzec.
Napisano 18.10.2006 - |12:16|
W sumie nie wiem czy sie pojawie meczyk jest w sobote Barca-Real wiec raczej bym poszedl do 13 obejrzec.
meczyk to mozna nagrac i pozniej obejrzec ... i ze niby jakis meczyk lepszy niz spotkanie z nieznajomymi ludzmi.. hmmm..
Napisano 18.10.2006 - |12:40|
KA i wszystko jasne
Dobra a teraz ja
Czy ja tez sie gdzies tam moze przekimam :>
Lub moze mi Katharn powie kiedy wraca :>
PEACE
KA nie jest takie złe
A wracał będę w niedzielę - właśnie w tym KA
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 18.10.2006 - |12:44|
z tym BSG to się tak nie napalajcie...
Widzę, że akcja "BSG" nabiera rozmachu... teraz tylko muszą pewnie Wam napisy załatwić? Na którą one byłyby potrzebne?
meczyk to mozna nagrac i pozniej obejrzec ... i ze niby jakis meczyk lepszy niz spotkanie z nieznajomymi ludzmi.. hmmm..
Indeed
Na miejscu będę o 13:43
PS. Tokar to ile osób się zebrało w tym Twoim mieszkanku? :> Bo ja coś czuję, że kilka ich się znajdzie :>
Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 18.10.2006 - |12:52|
->1019<-
Napisano 18.10.2006 - |13:28|
siarenka wiec musicie byc albo przed 0930 albo po 1050 :] Wtedy rozdzielymy sie na ekipy, ja pojade z autem i wrocimy autobusem na dworzec PKP na 1230 by odebrac reszte :]
to plan wstepny, poczatkowy wersja beta
zapasy sie zrobi :] tak mysle
Zebrało się 7 osób, a to jednopokojowe ;] wiec jak ktos chce to moze tylko na balkonie spac :] (lub na kimś)
Loobot, spoko, mamy nocny spod dworca niemal pod samą klatkę więc nie taki straszny odcinek trzeba nieś, a i taksówki są...
zreszta ja nie mam co szalec,
(powyższe nieralne zdanie jest podyktowane przeziębieniem i obawą o sprzęt ;>) ale moze to sie zmieni
Użytkownik SGTokar edytował ten post 18.10.2006 - |13:46|
Napisano 18.10.2006 - |13:47|
Zebrało się 7 osób, a to jednopokojowe ;] wiec jak ktos chce to moze tylko na balkonie spac :] (lub na kimś)
Masakra... Ty skombinuj tam jakieś koce bo nie widzę nas wszystkich na jednym łóżku i materacu :>
Kobieta/y na łóżku, a reszta... ojjj ja już widzę ten ścisk... jak mi się przypomni na miejscu to opowiem Wam jedą historię związaną z taką kompresą ludzi na 1 m2 :]
Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 18.10.2006 - |13:51|
->1019<-
Napisano 18.10.2006 - |13:50|
siarenka wiec musicie byc albo przed 0930 albo po 1050 :] Wtedy rozdzielymy sie na ekipy, ja pojade z autem i wrocimy autobusem na dworzec PKP na 1230 by odebrac reszte :]
to plan wstepny, poczatkowy wersja beta
spoko . bedizemy po 1050:)
a ile to m2? a kuchnia jest? damy rade...
Użytkownik siarenka edytował ten post 18.10.2006 - |13:57|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych