Skocz do zawartości

Zdjęcie

Autorun

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
141 odpowiedzi w tym temacie

#81 DjMarco

DjMarco

Starszy szeregowy

• W tr. aktywacji
  • 109 postów
  • MiastoPiastów

Napisano 12.11.2006 - |10:25|

Nie wiem moze ja cos żle robie ale chyba jest problem z autorunami. :(

Wwpakowałem odcinki do folderu Videos i zmieniłem ich nazwy na te z napisów. następnie nagrałem przez Nero na płytę. Próbuję oddtworzyć i nic. Po kliknięciu na obrazek w menu nic sie niedzieje. Tak samo jest jeśli wszystkie pliki są na dysku. Samo moenu jest wporządku. Myślę że to może być problem z akcjiami dla przycisków.

Sprawdziłłem wersje menu staragte atlantis : s2d1 s2s2 i s3s1. Pierwszego nie mam jak sprawdzic o wersje hdtv sciaga mój kolega.

Mozliwe ze to ja popełniam błąd ale nie sadze bo z wczesniejszymi (autorun do rome) bylo wszystko w poządku.

Użytkownik DjMarco edytował ten post 12.11.2006 - |10:28|

• 0
HALLOWED ARE THE ORI

Dołączona grafika

#82 Dlord

Dlord

Szeregowy

• Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 12.11.2006 - |11:26|

Ja mam taki sam problem jak DjMarco

Wpadkowłem odcinki do Videos nazwałem tak jak napisy(np. Stargate Atlantis[3x01] Tytuł)

Włączam jest wszystko wprorzadku głos jest, gdy klikam na ten odcinek głos znika i nic sie nidzieje

PS. 1 sezon działa, drugi pewnie tez ale 3 za nic niechce

Użytkownik Dlord edytował ten post 12.11.2006 - |11:32|

• 0

#83 UfograF

UfograF

Szeregowy

• Email
  • 46 postów
  • MiastoZielona Góra/Wrocław

Napisano 12.11.2006 - |16:32|

Kurcze rzeczywiscie jest blad.... za co ogromie Was przepraszam... proponuje takie rozwiazanie... przynajmniej w menu s2d1 blad polega na tym ze autorun szuka tych plikow w kataloogu o nazwie "Docs" Jesli nie ma takiego katalogu to po prostu taki stworzcie i wrzuccie tam wszystkie pliki i sprobujcie odpalic. Drugim rozwiazaniem jest poprawienie buga przeze mnie ale to zapewne zabierze wiecej czasu.

Jeszcze sprawdze na jakiej zasadzie jest blad na innych plytkach.

Sezon pierwszy u mnie dziala tez bez zarzutow.

Jeszcze raz przepraszam za te bledy. tak to jest jak sie czasem robi za duzo rzeczy naraz i o poznej porze ;)
  • 0
"To resist the influence of others... Knowledge of Oneself is most important" [Teal'c]

http://emka.no-ip.org/bart/

#84 UfograF

UfograF

Szeregowy

• Email
  • 46 postów

Napisano 12.11.2006 - |16:44|

Sprawdziłem

Sezon drugi dvd 2 działa poprawnie
Sezon trzeci natomiast ma ten sam myk. tylko ze w folderze Docs sa jakies inne pliki.. zamienic je po prostu na te poprawne.

ps. dacie znac czy zadzialo. Za jakis czas i tak wrzuce poprawione wersje

Użytkownik UfograF edytował ten post 12.11.2006 - |16:49|

• 0
"To resist the influence of others... Knowledge of Oneself is most important" [Teal'c]

#85 Dlord

Dlord

Szeregowy

• Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 13.11.2006 - |20:54|

No cóz 3 sezon i tak dalej niedziała ale juz poczekam te pare dni jak wstawisz poprawiona wersje :)
  • 0

#86 UfograF

UfograF

Szeregowy

• Email
  • 46 postów

Napisano 13.11.2006 - |22:12|

No i prosze bardzo.

Poprawione wersje:

Season 2 DVD 1: sga s2d1.rar

Season 3 DVD 1: sga s3d1 1024.rar

Sprawdzałem co niektóre przyciski, także jestem niemal pewien ze wszystko powinno teraz działac bez zarzutów. Heh .. okazalo sie, ze jakies inen ustawienia mialem w tym samym programie na innym kompie i stad te bugi. No ale juz sie nei tlumacze tylko czekam na info czy wszystko gra.

A jak SG1 działa?

Pamietajcie ze nazwy musza byc dokladnie takie jak pliki tekstowe które zamieściłem w katalogu Videos, no i nie wypalajcie zanim nie sprawdzicie na HDD :]

Dziekuje za uwage :)
  • 0

#87 UfograF

UfograF

Szeregowy

• Email
  • 46 postów

Napisano 14.11.2006 - |01:09|

Kolejna dawka Autorunu :D

SG-1 Sezon 2

Screeny
Dołączona grafikaDołączona grafika

Oraz linki:

sg1_s2_d1.rar
sg1_s2_d2.rar
  • 0

#88 Dlord

Dlord

Szeregowy

• Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 14.11.2006 - |21:13|

Fajnie,dzieki UfograF wszystko działa.
Mam nadzieje ze zrobisz 2 płyte 3 sezonu jak wyjdzie
i reszte SG-1

:D
  • 0

#89 DjMarco

DjMarco

Starszy szeregowy

• W tr. aktywacji
  • 109 postów
  • MiastoPiastów

Napisano 14.11.2006 - |21:15|

Potwierdzam.
wszystko działa znakomicie !!
  • 0
HALLOWED ARE THE ORI

Dołączona grafika

#90 Smoczywabik

Smoczywabik

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów
  • MiastoKraków

Napisano 15.11.2006 - |15:12|

wszystko działa ok. Tylko w SGA_S2_D2 w pierwszej części (2x11-2x15) w prawym górnym rogu pojawia sie napis: New Label. To chyba błąd, bo w innych autorunach/w drugiej części tego autorunu tego nie ma....
  • 0

#91 UfograF

UfograF

Szeregowy

• Email
  • 46 postów

Napisano 15.11.2006 - |16:46|

Sezon 2 DVD 2 poprawione

sga s2d2.rar

Dodatkowo w katalogu audio dorzucilem mp3 z piesna która spiewa Rachel Luttrell w odcinku 13
  • 0

#92 niepco

niepco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów
  • MiastoWyspy Południowe

Napisano 15.11.2006 - |21:40|

UfograF mam prośbę: czy możesz za jakiś czas zapodac linki do wszystkich stworzonych przez siebie autorunów? Już mi sie myli który jest poprawny a który nie:-) Bo podejrzewam że na maila nie wysylasz (jesli jednak tak to daj znac na priva). BTW autoruny sa genialne!

Użytkownik niepco edytował ten post 15.11.2006 - |21:41|

• 0

#93 DjMarco

DjMarco

Starszy szeregowy

• W tr. aktywacji
  • 109 postów
  • MiastoPiastów

Napisano 24.11.2006 - |17:28|

Cześć!
Czy jakieś postępy nad 3 seasonem sg-1 ????
Może jakieś pierwsze screanshoty ?
  • 0
HALLOWED ARE THE ORI

Dołączona grafika

#94 UfograF

UfograF

Szeregowy

• Email
  • 46 postów

Napisano 24.11.2006 - |19:15|

No czesc!

Sorki za nieodzywanie sie, ale obowiazki wzywaly do mobilizacji sil w inych obszarach, chociaz tez czesciowo w Photoshopie;) No al powrocilem. Niestety nie z sezonem 3cim, ale lekki przeskok na sezon numero 9. Bylo to spowodowane tym, ze ostatnio ten sezon skonczylem wlasnie ogladac i musialbym zrobic miejsce na dysku... takze dosc egoistycznie pod siebie to zrobilem... ale nie martwcie sie powstana autoruny do wczesniejszych Sezonow. moze nawet i wkrótce:)

Tymczasem wrzuca pierwsza płytkę sezonu 9

Dołączona grafika

Link:
sg1_s9_d1.rar

Enjoy!
  • 0

#95 DjMarco

DjMarco

Starszy szeregowy

• W tr. aktywacji
  • 109 postów
  • MiastoPiastów

Napisano 24.11.2006 - |22:54|

To moze teraz autorun do 1 płytki 10 seasonu ??? Chętnie bym sie pozbyl tych 3,5 GB z dysku. A potem juz leciec juz od poczatku czyli chyba od 3 seasonu.
  • 0
HALLOWED ARE THE ORI

Dołączona grafika

#96 UfograF

UfograF

Szeregowy

• Email
  • 46 postów

Napisano 24.11.2006 - |23:28|

To moze teraz autorun do 1 płytki 10 seasonu ??? Chętnie bym sie pozbyl tych 3,5 GB z dysku. A potem juz leciec juz od poczatku czyli chyba od 3 seasonu.

Hmmmm... Poki co to wrzucam drugą płytkę sezonu 9. Ja te 3,5 GB właśnie w tej chwili nabywam, a wolałbym zrobic runa po tym jak zobacze na czym te odcinki stoją, zeby nie było żadnej gafy w grafice... tak jak w autorunie do 3 sezonu SGA. heh.. biedny Orion, który stał się tematem przewodnim w grafice zniszczony w pierwszym odcinku.... ehhh... cóż za strata i pośpiech z mojej strony... no ale nic to.. pojawił sie w kazdym razie wiec nie jest zle. Takze krótko mówiąc.. jeszcze chwilka potrwa zanim zrobie ta dziesiątkę. Prosze o odrobinę cierpliwości. Ostatnio po prostu brakuje czasu.

na pocieszenie drugi run do sezonu number nine!

Dołączona grafika

sg1_s9_d2.rar

Smacznego! :D
  • 0

#97 jaffa_trek

jaffa_trek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 23 postów
  • MiastoCracow

Napisano 25.11.2006 - |16:48|

Witam jest maly problem bo autorun'y z 2 sezonu sg1 juz nie dzialaja czy ktos moglby mi je podeslac na jaffa_trek1@wp.pl ?
Z gory dzieki
  • 0

#98 corny84

corny84

Szeregowy

• Użytkownik
  • 26 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 25.11.2006 - |17:39|

Przychylam się do prośby. Mój mail to corny84@wp.pl. Ale mam propozycję (czytaj: prośbę drugą) - może UfograF zamieści to jeszcze raz do ściągania, tak będzie łatwiej... Nie mam internetu na uczelni, więc mogę zasysać tylko co dwa tygodnie w domu (to słowem zbędnego być może wytłumaczenia). Pozdrawiam i gratuluję jeszcze raz świetnej pracy!

Użytkownik corny84 edytował ten post 25.11.2006 - |17:40|

• 0

#99 UfograF

UfograF

Szeregowy

• Email
  • 46 postów

Napisano 27.11.2006 - |19:32|

Witojciez!

Dzieki wsparciu Mormana udało się wrzucić na trwalszy serwer większość z autorunów... :D no tak niestety wiekszosc, ponieważ serwer tan ma ograniczenie wrzucanych plików do 5 MB. No ale zawsze to jakis konkretny krok w strone porzadnego udostepnienia Wam moich autorunów.

Podaję wam linki do każdego z runów, które udało sie Mormanowi wrzucić.

sg1 s1 d1
sg1 s1 d2
sg1 s2 d1
sg1 s2 d2
sg1 s9 d2
sga s1 d1
sga s1 d2
sga s2 d1

Ps. jakby ktos mial jakis pomysl gdzie wrzucić pozostałe autoruny to dajcie znac na priv.
Dzieki i pozdrowienia! :D

Użytkownik UfograF edytował ten post 27.11.2006 - |23:33|

• 0

#100 Grishka

Grishka

Starszy kapral

• VIP
  • 277 postów
  • MiastoMiasto Świętej Wieży

Napisano 27.11.2006 - |21:00|

Ps. jakby ktos mial jakis pomysl gdzie wrzucić pozostałe autoruny to dajcie znac na priv.

Polecam ovh.org można zapodać do 60 MB na free www serwis z php i sql-em :D

Użytkownik Grishka edytował ten post 27.11.2006 - |21:03|

• 0
* złość, wstyd, strach, zazdrość, smutek - nie dają nic a zatruwają duszę... żyj tak, by ich nie doświadczać...
* ciesz się życiem - ale tak, by nigdy nikogo nie krzywdzić, by każdemu móc spojrzeć w twarz i nie pluć sobie w lustro z rana...
* szczęście, które dajesz wraca do ciebie w trójnasób
* wybaczaj i nie bój się prosić o wybaczenie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych