Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wasze propozycje zmian na forum?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
173 odpowiedzi w tym temacie

#81 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 18.02.2007 - |14:55|

no nie ucina ale jest taki cos jak recount i kiedys sie niktorzy zdziwia mocno jak degradacje o kilka stopni dostana :P
Sometimes, the best way to hide the truth is to keep it in plain sight.

#82 greco

greco

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 345 postów
  • MiastoCzęstochowa

Napisano 18.02.2007 - |17:13|

Juki ty piszesz posty tylko dla podniesienia swojej rangi, czy dla dania coś od siebie innym? Dla mnie ranga jest tylko dodatkiem, mało istotnym dodatkiem. A nabijacze postów są na każdym forum i ich się nigdy nie wybije.
  • 0

#83 thrawn1972

thrawn1972

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 585 postów
  • MiastoZielona Góra

Napisano 18.02.2007 - |17:17|

nie jestem jakims tam dlugim czlonkiem grona forumowiczow ale jak sie zapisywalem to nie interesowalo mnie to czy bede mial jakas range czy nie.
poprostu chodzilo mi o wymiane zdan i pogladow na seriale ktore mnie interesuja i ktore mnie ciekawia. a czy bede szeregowcem czy bede kims innym to mnie za bardzo nie pociaga wazna jest sama rozmowa.
a dodatkowo czasami krtka wypowiedz moze miec wiecej tresci niz rozwlekla na kilkadziesiat zdan.
  • 0
Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niechaj przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, obrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko ja.

#84 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 18.02.2007 - |17:37|

Juki ty piszesz posty tylko dla podniesienia swojej rangi, czy dla dania coś od siebie innym? Dla mnie ranga jest tylko dodatkiem, mało istotnym dodatkiem. A nabijacze postów są na każdym forum i ich się nigdy nie wybije.

Od dłuższego ostatniego czasu pisze długie posty, aby przekazać innym to, co myślę i nie próbuj mówić, że nikt nie patrzy na rangi albo na posty.

Użytkownik Juki edytował ten post 18.02.2007 - |17:39|

• 0

Dołączona grafika

#85 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 18.02.2007 - |20:37|

Od dłuższego ostatniego czasu pisze długie posty, aby przekazać innym to, co myślę i nie próbuj mówić, że nikt nie patrzy na rangi albo na posty.

I robi się bezsensowna dyskusja.
Juki nie oceniaj innych podług siebie. :P
Gdyby mi zależało to przeleciałbym się po wszystkich odcinkach SG-1 ,SG-A ,BSG, Farscape itd i opisach filmów jakie są bo właściwie wszystkie z nich widziałem i nabił sobie posty.
Tylko po co ? :unsure:

Z mojej strony koniec tematu. :)

Użytkownik biku1 edytował ten post 18.02.2007 - |20:38|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#86 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 18.02.2007 - |20:50|

Juki ale powiedz mi jak ty to sobie wyobrażasz? Np napiszę post na 20 linijek to ma mi licznik skoczyć o 7 numerów górę? no litości chopie...

a jak napiszę na jedną to jeszcze może mi się cofnie o 3? :P

poza tym jak będziesz liczył nijkę po enterach? to napiszę posta tak:
blablabla<br><br><br><br><br><br><br>balbalbal
i co wówczas?

a może po ilości widocznyczh linijek na ekranie? to powiedz mi dla jakiej rozdzielczości? bo to się wówczas zmienia...

no chyba że już to przemyślałeś i wiesz jak to od strony technicznej zastosować...

a co do rang, to i tak wiadomo że Grinch jest tu bogiem, a zaraz potem heros mirc.. (i bohaterowie legend - moderatorzy) ;)

#87 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 18.02.2007 - |22:31|

nie wiem, kogo macie na mysli, piszac o "nabijaczach postow" :)
ja pisze dosc duzo, czesto sa to krotkie wypowiedzi, ale na milosc Ba'ala, nie robie tego dla nabicia sobie rangi... co mi tam... czy ja cos za to dostane, jak zostane generalem??
po prostu, lubie pisac... a jeszcze nikt na mnie nie nakrzyczal, ze spamuje...
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#88 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 19.02.2007 - |18:23|

Na tworzeniu stron sie nie znam i właśnie Toudi mi tutaj powiedział, że się nie da. Jesteście sceptycznie nastawieni do wszystkiego, skoro nie chcielibyście czegoś takiego to może odrazu usunąć zwykły licznik postów?

Juki nie oceniaj innych podług siebie.

Nie oceniam innych podług siebie i dlatego napisałem "niektórzy" bo wiem, że są tacy ludzie. Gdyby długość postów szła na range to dałoby się rozpoznać nabijacza postów, kogoś kto nic nie pisze a dlugo jest na forum i takich, co piszą mało postów, ale duzych (i zarazem sensownych).

Juki ale powiedz mi jak ty to sobie wyobrażasz? Np napiszę post na 20 linijek to ma mi licznik skoczyć o 7 numerów górę? no litości chopie...

a jak napiszę na jedną to jeszcze może mi się cofnie o 3? jezor.gif

Czytaj uważnie posty to unikniesz problemów. Mówiłem, że tyle będzie się naliczać do rangi a nie do tych postów które mają zwykły licznik, dla rangi byłby licznik oddzielny, niewidzialny. A co do cofania to już za bardzo się rzucasz, powiedziałem wyraźnie, jak ktoś zacznie pisać posta to już ma automatycznie posta do rangi, a jak przekroczy 3 linijki to ma 2 posty do rangi.

poza tym jak będziesz liczył nijkę po enterach?

Nie znam się na tworzeniu stron ale możnabyłoby pewnie pomyślać nad takim czymś.

Co do samej rangi to chodzi mi o to, aby ranga nie wzrastała tylko ilością postów, ale wielkością też. Taki problem? Takie to złe? Myślicie, że jesteście doskonali i nie trzeba dodawać żadnych szczegółów? Obiektywnie na to patrząc takie naliczanie byłoby o wiele lepsze od tego co teraz jest. Jeśli nie chcecie mieć za dobrze to mówcie, zrozumiem.

Użytkownik Juki edytował ten post 19.02.2007 - |18:28|

• 0

Dołączona grafika

#89 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 19.02.2007 - |21:21|

Juki czytając cię mam ochotę wykrzyczeć:
"mirc wyłącz liczniki postów, rangi, bo ludzie mają problemy."

Juki czy ty nie rozumiesz, JEDEN POST TO JEDEN POST, nie ma znaczenia, czy ma jeden znak czy 10^999, bo w tabeli widnieje jako jeden... nikt nie będzie tu skakał i pisał skryptów, by liczyło inaczej... bo:
raz że będzie to obciążać serwer
dwa nikomu się nie chce
trzy (wpisz już se co chcesz)

że na tym forum hitowe seriale są jedynie sci-fi, Lost też ma coś z sci-fi i ledwo się tam trzyma.

Na tym forum hitowymi są te seriale, które administracja uzna za hitowe. A to że administracja ma określone gusta, nie ma dla was znaczenia.

#90 SiLenT

SiLenT

Redakcja GHN

• VIP
  • 271 postów
  • MiastoBialystok

Napisano 20.02.2007 - |02:31|

Na tym forum hitowymi są te seriale, które administracja uzna za hitowe. A to że administracja ma określone gusta, nie ma dla was znaczenia.

Znaczenie ma, ale nie jest zaskoczeniem i mi to na przykład pasuje, bo to które są wybrane jako "hitowe" rzeczywiście są hitowe(no może oprócz 4400 imo), a jeśli nie to są co najmniej bardzo dobre :]

A co do pomysłu z rangami: po co to komu? mnie tam szczerze to je**e kto ile postów napisał, zdanie o poszczególnych użytkownikach wyrabiam sobie czytając to co piszą,a nie ile piszą.

Użytkownik SiLenT edytował ten post 20.02.2007 - |02:32|

• 0

Greed is eternal.

#91 Karel

Karel

Kapral

• Użytkownik
  • 188 postów

Napisano 20.02.2007 - |11:20|

Wlasnie, Silent ma racje, pozatym jest jeszcze data kiedy rozmowca dolaczyl - w zestawieniu z iloscia postow i poziomem dyskusji mozna wywnioskowac czy to nabijacz postow, czy normalny uzytkownik forum.
  • 0
„Jak każde dzieło i człowiek jest częścią całości, którą nazywamy Wszechświatem i jest tylko na zewnątrz ograniczany czasem i przestrzenią. Przeżywa sam siebie, jakby był oddzielony od pozostałych, ale jest to tylko pewien rodzaj optycznej iluzji powszechnej świadomości.“
Albert Einstein

#92 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 20.02.2007 - |12:20|

No Silent powiedział dobrze. Dam sobie z tym spokój, bo mnie już przekonaliście, że to niepotrzebne, nie będe taki natrętny, żeby się jeszcze wykłucać.

Użytkownik Juki edytował ten post 20.02.2007 - |12:22|

• 0

Dołączona grafika

#93 greco

greco

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 345 postów
  • MiastoCzęstochowa

Napisano 31.05.2007 - |10:36|

Kiedyś spotkałem się z pomysłem moda oceniającego lamerskość posta. Wydaje mi się, że to podobny pomysł. Pytanie tylko, czy takie coś jest komuś potrzebne.
  • 0

#94 kamkaw

kamkaw

Kapral

• Użytkownik
  • 176 postów
  • MiastoTrzebinia

Napisano 17.07.2007 - |08:40|

Ja mam pytanie poco rozdrabniać Grupe Hatak? Zamiast czterech osobnych można zrobić jedno i subfora...
np
Tłumaczenia
-- Poszukiwane
-- Pomoc w tłumaczeniu
-- Programy

bo raczej niema sensu trzymać ich osobno, nie wróże wielkiej ilości tematów na nich w najbliższej (a nawet jeszcze późniejszej) przyszłości.....

ja nawet nie robiłbym tych subforów tylko wszystko wrzucił do jednego tematu np 'Tłumaczenia napisów' i tyle...
  • 0
████████████████████████
Rip SG-1

#95 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 17.07.2007 - |09:00|

Dział Hatak Forum, będzie oficjalnym forum N24 + Hatak.pl
  • 0

#96 seven of nine

seven of nine

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 652 postów
  • MiastoVilla Soprano USA- Sopot

Napisano 23.07.2007 - |18:08|

Jak juz sie ulozy,to mam wielka prosbe do Admina.Czy boss tegoz forum,moglby dodac funkcje,, powiekszania personalnego zdjecia'' w dziale ,,my controls''.Prosze o to,gdyz na tych fotkach nie da sie niczego zobaczyc.Wiem,ze jest temat,, Pokaz swoja twarz'',ale mysle ,ze to zupelnie co innego. Prawde mowiac,zmieniamy sie-latka leca.Uwazam to ,za rozsadne rozwiazanie. :lol: :o
  • 0

#97 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 05.08.2007 - |12:13|

- czy daloby sie zrobic cos, zeby napis /link "reklamy google" nie znajdowal sie bezposrednio pod "OT Forum" ?
ja slepa troche jestem i czesto mi sie zdarza, ze klikne nie tam, gdzie trzeba ... :)
  • 0

#98 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 05.08.2007 - |12:54|

O to pewnie chodzi ;)
  • 0

->1019<-

#99 Grinch

Grinch

Nie będziesz mi tu przebywał obok stopy!

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 05.08.2007 - |14:21|

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;)
  • www.gwrota.com

#100 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 05.08.2007 - |17:49|

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;)

- nieeeeeeeeeee o to chodzi, czy
nieeeeeeeeee mozna zmienic ?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych