Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ojciec Jacka,a Dharma ...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
83 odpowiedzi w tym temacie

#81 chain

chain

Szeregowy

• Email
  • 28 postów

Napisano 31.10.2006 - |00:38|

Kożystają z instalacji Dharmy. Noszą uniformy z godłem Dharmy. Piją wodę z godęłm Dharmy. Jak an razie wszytsko wskazuje, że mają związki z Dharmą.

a desmond jaki mial uniform?? tez z dharmy a wcale do niej nie nalezal. ubrania, jedzenie i inne pierdy ma pod dostatkiem w bunkrze, a skoro othersi maja do dyspozycji wiecej bunkrow to nic qw tym dziwnego ze maja uniformy. moze w innych stacjach przewidziano wiecej osob to i wiecej ciuchow, czy jakby locke zalozyl mundurek to juz by byl z dharmy??
  • 0

#82 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 02.11.2006 - |08:16|

Na oko to chłop w szpitalu wykitował. Równie dobrze może być lekko po trzydziestce. Proponuję obejrzeć program metamorfozy w sobotę przed południem chyba na dwójce. Tam oceniają wyglad ludzi...

Hehehe - jeśłi to Ben ma raka, to akurat jego możemy se oceniać "na oko" :) I nigdy nie trafimy :)
Raczek postarza, czasem bardzo znacznie - coś o tym wiem :(
Wolałabym sie zatem sugerowac filmowymi zdjęciami X-ray - czyli około 40 lat :P

Mi jednak chodziło o coś innego - skoro Ben urodził sie na wyspie, to nie może być pracownikiem Dharmy. Po prostu był tam wcześniej, zanim wyspę zajęli naukowcy.
Stąd też najciekawsze byłyby jego wspomnienia - byłaby to na pewno duuuża podpowiedź o co chodzi, a może nawet rozwiązanie zagadki.
  • 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#83 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 02.11.2006 - |17:56|

Dharma działała w latach 80, nie 70 z tego co wiem. Wtedy Ben miałby około 20 lat. Młody, piękny, zdolny, to go Dharma zwerbowałą :P.
  • 0

#84 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 04.11.2006 - |12:58|

Ben jest jedną wielką zagadką która została nam już w LOST. Wiemy jedynie że to On ma tego Raka. Musimy uzbroic się w cierpliwośc i zobaczyc dalszy bieg działań .... Tyle nam zostało

[Temat wyczyszczony] martha

Użytkownik martha edytował ten post 12.06.2007 - |11:25|

• 0
Whatever happens, happens !!!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych