Skocz do zawartości

Zdjęcie

Gry komputerowe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
135 odpowiedzi w tym temacie

#81 Grinch

Grinch

Nie będziesz mi tu przebywał obok stopy!

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 11.05.2004 - |18:41|

Tego nie wiem,ale pirata zawsze można dostać :D

Dołączona grafika
  • www.gwrota.com

#82 tom2407

tom2407

Starszy kapral

• Moderator
  • 278 postów
  • MiastoZabrze

Napisano 11.05.2004 - |18:46|

Tego nie wiem,ale pirata zawsze można dostać :D

Prosze tutaj nie naklaniac do kupna piratow :P....polecam gielde komputerowa w Katowicach...maja wszelkie nowosci :) (oczywiscie piraty)

Pozdrowionka :)

#83 Grinch

Grinch

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 11.05.2004 - |18:57|

Hej hej to nei jest forum warezowe :> NIe mowimy otwarcie, ze mamy piraty! <_<
  • www.gwrota.com

#84 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 11.05.2004 - |20:16|

Grinch, ten kijek na górze został ci z Mikołaja? :P Wygląda solidnie i chyba nie warto narażać się na BSZKTS (Bliskie Spotkania Z Kijem Trzeciego Stopnia :P :D ).
  • 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

#85 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 11.05.2004 - |21:19|

Dołączona grafika

Ładnie tak wykorzystywać mój tylny wizerunek do czynów społecznych??? :D :D :D

Piratom mówimy stanowcze tak!!!!Dopóki,dopóty oryginały nie stanieją do co najmniej 30 zł :D
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#86 Grinch

Grinch

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 11.05.2004 - |22:43|

Grinch, ten kijek na górze został ci z Mikołaja? :P Wygląda solidnie i chyba nie warto narażać się na BSZKTS (Bliskie Spotkania Z Kijem Trzeciego Stopnia :P :D ).

Smichy hihy (jak to sie pisze :P) :> Dołączona grafika

Piratom mówimy stanowcze tak!!!!Dopóki,dopóty oryginały nie stanieją do co najmniej 30 zł

Piratow bedziemy: Dołączona grafika
  • www.gwrota.com

#87 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 12.05.2004 - |10:02|

Smichy hihy (jak to sie pisze :P) :> Dołączona grafika

Piratom mówimy stanowcze tak!!!!Dopóki,dopóty oryginały nie stanieją do co najmniej 30 zł

Piratow bedziemy: Dołączona grafika

Drogowych rzecz jasna :D:D:D:D
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#88 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 12.05.2004 - |13:52|

Piratom mówimy stanowcze tak!!!!Dopóki,dopóty oryginały nie stanieją do co najmniej 30 zł  :D

Powiedzcie czy chcecie na to osobny topic...

Ja tylko powiem tyle - gry komputerowe nie są produktami pierwszej potrzeby jak chleb, woda, itd. NIKT NIE ZMUSZA CIĘ DO GRANIA. Nie masz pieniędzy = nie grasz. Proste. Według ciebie MacGyver, czy jeśli nie mam pieniędzy na Ferrari to powinienem kupić kradzione, albo też sam ukraść wóz? Przecież chce Ferrari!!! <_<
  • 0

#89 ivo

ivo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 99 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 13.05.2004 - |11:01|

Castor Krieg -> zgoda, piratom stanowczo nie, ale jeśli gra lub program nie jest dostępny w kraju to niestety piraci to jedyny wybór.
  • 0

#90 Grinch

Grinch

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 13.05.2004 - |15:01|

Castor Krieg -> zgoda, piratom stanowczo nie, ale jeśli gra lub program nie jest dostępny w kraju to niestety piraci to jedyny wybór.

Mylisz sie, wybor jest prosty. Grasz w co innego Dołączona grafika
  • www.gwrota.com

#91 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 13.05.2004 - |15:51|

Jesteście jacyś dziwni???!!!! A może ściągajać serial StarGate nie kradniecie,skoro nikt wam tego nie udostepnił prawnie???????To samo z filmami?????

Jednak nie ma co dalej nad tym płakać.
  • 0

#92 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 13.05.2004 - |16:08|

oj zaczyna sie ten temat robic śliski - czuje, ze zaraz beda leciały bluzgi ..... ;)
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#93 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 13.05.2004 - |17:58|

oj zaczyna sie ten temat robic śliski - czuje, ze zaraz beda leciały bluzgi ..... ;)

Bluzgi lecieć nie będą,tylko jak ktoś mówi,że ja kradne, a sam jak gdyby robi to samo to nie jest dziwne???

Dlatego dajmy sobie siana.Jak mówi powiedzenie,każdy sobie rzepke skrobie.
  • 0

#94 Grinch

Grinch

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 13.05.2004 - |18:40|

Ja nie powiedzialem, ze nie kradne. BO kradne ogladajac filmy na kompie, seriale. slucham muzy. W gry nie gram, a jak gram to orginaly aLbo moje albo pozyczone... no i czasem piraty...

Ja tylko oznajmiam, ze jak nie masz mozliwosci ogladania/grania to piractwo nie jest usprawiedliwieniem. TO tak czy siak jest zlodziejstwo.
  • www.gwrota.com

#95 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 13.05.2004 - |18:53|

Troszeczkę dziwnie zabrzmi to co napiszę . Istnieje coś takiego jak ruch fanowski , polega to na tym że zazwyczaj rozpowszechnia się filmy , czasem gry lub komiksy , tylko tyle ze te pozycje które nie zostana wydane(i nie są ). Są tylko 2 warukni ruchu fanowskiego - w momecie kiedy pojawia się informacja o tym że dana żecz zostanie oficjalnie wydana , należy zaprzestać rozpwszechniania jej i drugie - nie można czerpać z rozpowszechniania korzyści majątkowych tzn. zarabiać na tym) .
Z takim podejściem zgadza się wiekszość firm i organizacji na świecie . I nawet w kraju którym się sciga piractwo (jak np. w USA ) ruch fanowski jest dozwolony .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#96 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 13.05.2004 - |19:13|

Ja tylko oznajmiam, ze jak nie masz mozliwosci ogladania/grania to piractwo nie jest usprawiedliwieniem. TO tak czy siak jest zlodziejstwo.

I ja to rozumiem :) Również potępiam piractwo,ale przez taki kraj jak Polska zostałem zmuszony.Mam do niego szacunek,ale żeby pzreciętny człowiek płacił za grę oryginalną 120,a nie kiedy 160 zł???Za co???Za to,że po tygodniu grania ją pzrejdę,albo mi się znudzi???Wystarczy,że gry będą po 20 zł,a i tak zarobią fortuny,nawet więcej niż mają teraz :)
  • 0

#97 Thomass

Thomass

Plutonowy

• VIP
  • 424 postów
  • MiastoKraków

Napisano 13.05.2004 - |21:22|

Nie zapominaj ze na cene gry sklada sie marza dla dystrybutora hurtownika, sprzedawcy, reklamodawcy itd... Prawda jest taka ze sama cena nie jest wygurowana tylko dochody w naszym kraju sa znacznie ponizej potrzeb.
  • 0
Nienawidze poniedzałku...

#98 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 14.05.2004 - |21:56|

I nie jest za "szybka"??

gulus
  • 0

#99 Tenchi

Tenchi

Fotoreporter

• VIP
  • 110 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 15.05.2004 - |09:51|

Powstaje film na podstawie gry Tekken:

Charles Stone, autor "Dobosza", wyreżyseruje film, którego scenariusz powstanie na podstawie fabuły "Tekkena", bardzo popularnej gry konsolowej. Bohaterami "Tekkena" są mistrzowie walk, którzy biorą udział w światowym turnieju o tytuł Króla Żelaznej Pięści. Produkcja filmu kosztowała będzie ponad 60 milionów dolarów, a producenci zapowiadają masę znakomitych efektów specjalnych. W 2002 roku w sieci pojawiła się informacja, że jedną z ról w filmie zagra Jackie Chan. Obecnie nie wiadomo czy aktor nadal jest zainteresowany rolą w tym obrazie.

Żródło: Stopklatka

Pozdrawiam B)
  • 0
[www.hatak.pl]
Support & Programmer

#100 tom2407

tom2407

Starszy kapral

• Moderator
  • 278 postów
  • MiastoZabrze

Napisano 17.05.2004 - |20:03|

Witam

Czy zna ktoś jakiś namiar gdzie znajde następujące gry:
MS Train Simulator
Trainz
Trainz Railroad 2004

Sa to sumulatory pociagów jakby ktos nie wiedzial :)

Bede wdzieczny za informacje :)

Pozdrowionka :)

ps. zbytnio nie wiedzialem gdzie moge umiescic to pytanko, wiec dalem tu :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych