Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kto jeszcze umrze w drugim sezonie?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
160 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: W 2 sezonie umrze jeszcze: (176 użytkowników oddało głos)

Kto umrze w 2 sezonie?

1. Jack (7 głosów [5.22%])

Procent z głosów: 5.22%

2. Kate (4 głosów [2.99%])

Procent z głosów: 2.99%

3. Charlie (28 głosów [20.90%])

Procent z głosów: 20.90%

4. Sayid (14 głosów [10.45%])

Procent z głosów: 10.45%

5. Sawyer (3 głosów [2.24%])

Procent z głosów: 2.24%

6. Locke (4 głosów [2.99%])

Procent z głosów: 2.99%

7. Sun (2 głosów [1.49%])

Procent z głosów: 1.49%

8. Jin (8 głosów [5.97%])

Procent z głosów: 5.97%

9. Ana Lucia (23 głosów [17.16%])

Procent z głosów: 17.16%

10. Eko (2 głosów [1.49%])

Procent z głosów: 1.49%

11. Libby (11 głosów [8.21%])

Procent z głosów: 8.21%

12. Hurley (6 głosów [4.48%])

Procent z głosów: 4.48%

13. Claire (5 głosów [3.73%])

Procent z głosów: 3.73%

14. Michael (17 głosów [12.69%])

Procent z głosów: 12.69%

Głosuj

#81 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 21.03.2006 - |21:23|

ja nie bede juz plakal po nikim jak zabili mi Shannon

e tam shannon ja sie załamie jakby kate odeszła,to byłaby tragedia
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#82 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 21.03.2006 - |21:30|

e tam shannon ja sie załamie jakby kate odeszła,to byłaby tragedia

nogdy nie lekcewaz w mojej obecnosci smierci Shannon :D bo znowu zaczynam plakac jak pomysle jak kula z pistoletu any lucii przebila jej brzuszek
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#83 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 21.03.2006 - |21:39|

nogdy nie lekcewaz w mojej obecnosci smierci Shannon :D bo znowu zaczynam plakac jak pomysle jak kula z pistoletu any lucii przebila jej brzuszek

dobrze będe tolerancyjny,wiec muszisz pomśćić śmierć shannon,na lucynce
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#84 martinczesiek

martinczesiek

Szeregowy

• Email
  • 71 postów

Napisano 21.03.2006 - |22:20|

Jak widze .. jestem osamotniony.. zagłosowałem kilka dni temu na SUN

...ale teraz widze ze po jej śmierci pojawiłby się problem braku tłumacza dla Jina.... hmm.... ale pomijając to mogłaby zginąć...
  • 0

#85 olorin669

olorin669

Kapral

• Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 22.03.2006 - |11:34|

Nie wiem, skąd się wzięła ta totalnie niepoparta treścią filmu teza, że Michaelowi podoba się Sun. Przecież to absurd. Sun została z Jinem mimo wszystko, a parę dni później stwierdziła, że musi sprawdzić, czy naprawdę murzyni są lepiej uposażeni?

Ok. rzeczwiście nie mozna jednoznacznie stwierdzić ze Michaelowi podoba sie Sun, jednak po sposobie spoglądania na siebie, drobnych gestach mozna przypuszczać ze tych dwoje (w innych okolicznościach) mogłoby cos łączyc (a napewno jakaś więź miedzy nimi istnieje).

Kurcze widze ze twój nick nie jest przypadkowy ty ją prawdziwie kochasz :P
  • 0

#86 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 22.03.2006 - |11:37|

Ok. rzeczwiście nie mozna jednoznacznie stwierdzić ze Michaelowi podoba sie Sun, jednak po sposobie spoglądania na siebie, drobnych gestach mozna przypuszczać ze tych dwoje (w innych okolicznościach) mogłoby cos łączyc (a napewno jakaś więź miedzy nimi istnieje).

A sposób w jaki Eko patrzył na Gale'a nie dał ci nic do myślenia? I ten prezent. Kiedyś panie dawały swoim wybrańcom pukiel włosów.
  • 0

#87 olorin669

olorin669

Kapral

• Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 22.03.2006 - |11:50|

A sposób w jaki Eko patrzył na Gale'a nie dał ci nic do myślenia? I ten prezent. Kiedyś panie dawały swoim wybrańcom pukiel włosów.

hmmm. rzeczywiście, ze tez kurcze tego nie zauważyłem, jak tak dalej pójdzie to im testów ciążowych zabraknie. :]
A tak na poważnie to ja obstaje przy swoim, cos miedzy nimi zaiskrzyło, czy jest to nic porozumienia, czy początek uczucia, tego nie wiem, serial nam to wyjasni..
  • 0

#88 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 22.03.2006 - |17:38|

sorki na moje potrzeby zmieniłem troszkę cycat...
1. dzięki wielkie, jakby co to pisz na piva... :]
2. w woli ścisłości - kochasz Shannon czy tą aktorkę, która ją gra? :> ( bo jak Shannon to lipa - bo nie żyje... )

1. ok :D
2. szczerze... chyba Shannon :P i nie kocham ale uwielbiam shannon jako bohaterke Lost :D
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#89 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 26.03.2006 - |18:15|

chce zmienic glos na libby :D Ona pojawia się tak rzadko ze już prawie jej nie widać.
Nie było jej w odcinkach 16, 14, i 11. A pojawila się, lecz bez kwestii w odcinkach: 13,10 i 9. Jest ledwo zauważalna i nie bedzie mi jej brakować. To tak jak z Michaelem. Nie ma go dopiero od 5 odcinków. A mi go wcale nie brakuje :D Serial się toczy, ja żyję, może być :D
  • 0

#90 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 26.03.2006 - |18:22|

chce zmienic glos na libby :D Ona pojawia się tak rzadko ze już prawie jej nie widać.
Nie było jej w odcinkach 16, 14, i 11. A pojawila się, lecz bez kwestii w odcinkach: 13,10 i 9. Jest ledwo zauważalna i nie bedzie mi jej brakować. To tak jak z Michaelem. Nie ma go dopiero od 5 odcinków. A mi go wcale nie brakuje :D Serial się toczy, ja żyję, może być :D

Mickaela nie ma ale wszyscy wiedzą, że zyje i spodziewają sie jego powrotu. To coś innego niż zabicie bohatera.

Producenci mają zapewne sporą swobodę kogo zabić a kogo zostawić. Muszą się jednak liczyć z szefami nietworku. Dla nich tak dobrze zarysowane postacie jak Sawyer, Jack, Katy, Hurley czy Sayid to zyla zlota. Po zakonczeniu Losta, mozna sie spodziewac kilku spin-off z tego serialu z tymi postaciami.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#91 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 26.03.2006 - |18:27|

Mickaela nie ma ale wszyscy wiedzą, że zyje i spodziewają sie jego powrotu. To coś innego niż zabicie bohatera.

Producenci mają zapewne sporą swobodę kogo zabić a kogo zostawić. Muszą się jednak liczyć z szefami nietworku. Dla nich tak dobrze zarysowane postacie jak Sawyer, Jack, Katy, Hurley czy Sayid to zyla zlota. Po zakonczeniu Losta, mozna sie spodziewac kilku spin-off z tego serialu z tymi postaciami.

co to jest spin-off dla niewtajemniczonych :D
  • 0

#92 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 26.03.2006 - |18:28|

Wybralem Libby bo jest mi najbardziej obojetna postacia -_- Jak narazie nic o niej nie wiadomo i malo sie ujawnia :) Jednak wszystko moze sie zmienic po odcinku 20 ktory ma byc wlasnie skupiony na niej :hyhy:
  • 0

#93 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 26.03.2006 - |18:30|

co to jest spin-off dla niewtajemniczonych :D

Spin-off to serial powstający na bazie innego, zakonczonego serialu. Tak jak Fresier byl spin-offem Cheers. Zwykle Jedna z postaci starego serialu staje sie centarlna postacia innego, ale jest to ta sama osoba
  • 0
Genesis

#94 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 26.03.2006 - |19:03|

Spin-off to serial powstający na bazie innego, zakonczonego serialu. Tak jak Fresier byl spin-offem Cheers. Zwykle Jedna z postaci starego serialu staje sie centarlna postacia innego, ale jest to ta sama osoba

albo joey... bleh, nie wiem czy robienie czegoś takiego z kims z Lost to bedzie dobry pomysl. Lepiej już ich wszystkich usmiercic :D
  • 0

#95 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 26.03.2006 - |21:25|

albo joey... bleh, nie wiem czy robienie czegoś takiego z kims z Lost to bedzie dobry pomysl. Lepiej już ich wszystkich usmiercic :D

Wide kilka dobrych pomysow. Na przykad ConMan z Sawyerem w roli gownej. Co odcinek inne ozustwo. Historia Kate, inny temat na dobry serial. Mona wyobrazi sobie serial o Sayidzie - taki wsplczesny obieżyświat

Użytkownik Jonasz edytował ten post 26.03.2006 - |21:25|

• 0
Genesis

#96 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 26.03.2006 - |21:31|

Wide kilka dobrych pomysow. Na przykad ConMan z Sawyerem w roli gownej. Co odcinek inne ozustwo. Historia Kate, inny temat na dobry serial. Mona wyobrazi sobie serial o Sayidzie - taki wsplczesny obieżyświat

no tak, do0bre pomysły... gorzej jak nam uśmiercą wszystkich bohaterów serialu (oby została chociaż jakaś garstka, np. sawyer, kate i sun, albo sawyer, kate, sayid, :P (musze pisac na temat bo jak nie to juz przechlapane :D ) :P :D
  • 0

#97 rachtek

rachtek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 31.03.2006 - |17:26|

Postawiłem na Charlie'ego. Wydaje mi się że jego rola na wyspie się skonczyła. w zasadzie stał się teraz jednym z najmniej lubianych osób.(chodzi mi z punktu widzienia rozbitków a nie nas).
  • 0

#98 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 31.03.2006 - |17:53|

Postawiłem na Charlie'ego. Wydaje mi się że jego rola na wyspie się skonczyła. w zasadzie stał się teraz jednym z najmniej lubianych osób.(chodzi mi z punktu widzienia rozbitków a nie nas).

I jest malo ważny. Na przykład odcinek 2x17. Charlie jest. Ma dwie linijki kwestii, niby jest, niby się o nim mówi, ale jest od 2x12 tak trochę nieobecny.
  • 0

#99 Azazell

Azazell

Plutonowy

• Użytkownik
  • 477 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 31.03.2006 - |18:01|

Jeśli ktoś odpadnie z moich ulubionych postaci to się bardzoo wkurze.
a mowa o

Jack, Sayid, Mr.Eko, Locke, Anna Lucia :))

jakos mniej już lubie Kate i Charliego

- Kate jakas taka niemrawa się zrobiła tzn taka monotonna bez zycia ;/
- Charlie no wkurzył mnie z tymi narkotykami .. przesadza koles... i z porwaniem Sun .. ktora jest fajna i szkoda mi by jej było

co raz bardziej zaczynam lubić Jina

Stawiam osobiscie na Charliego.. szkoda go no ale jak narazie to jest najmniej przydatną osobą tam .. a sporo nadtym rozmyslałem .. nawet Anna Lucia i Libby są bardziej przydatne.. a on? ćpun nic wiecej

Użytkownik Azazell edytował ten post 31.03.2006 - |18:04|

• 0
[size=1]10.0 - Friends, Stargate SG-1, X-Files
9.5 - Early Edition, Lost, Kompania Braci, Medium, Twin Peaks
9.0 - Apparitions, Life, Moja Rodzinka, Supernatural, The O.C
8.0 - Stargate: Atlantis, Survivors, Terminator, Harper`s Island

#100 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 31.03.2006 - |18:05|

Jeśli ktoś odpadnie z moich ulubionych postaci

Jack, Sayid, Mr.Eko, Locke, Anna Lucia
jakos mniej już lubie Kate i Charliego

- Kate jakas taka niemrawa się zrobiła tzn taka monotonna bez zycia ;/
- Charlie no wkurzył mnie z tymi narkotykami .. przesadza koles... i z porwaniem Sun .. ktora jest fajna i szkoda mi by jej było

co raz bardziej zaczynam lubić Jina

Jack... nie odpoadnie w 2 sezonie.
Sayid... uwielbiam gościa, nie pozwole mu odejsc :D
Eko... za mało o nim wiemy, jeszcze będzie żył
Ana Lucia sie rozkreca.
Locke nei umrze, bo ludzie za bardzo go lubia... a przynajmniej nie teraz
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych