tak, cos moze zaiskrzyc miedzy sayidem a ana lucią... miedzy mna a ana lucia wlasnie zaiskrzyloale i tak Sayid będzie dalej smutny no chyba, że się teraz w niej bujnie
wtedy to dopiero byłoby o czym pisać :]
Ana-Lucia vs. Kate
Napisano 24.03.2006 - |22:42|
Napisano 26.03.2006 - |18:57|
Napisano 26.03.2006 - |19:01|
w 16 odc said wyraźnie dał do zrozumienie lucynce ze jego stosunek do niej zmienił się a co do grupy to kwestia czasuAna bedzie musiala dlugo sie starac zeby odzyskac zaufanie u reszty grupy a w szczegolnosci u Sayida. Moze kogos ocali od smierci i odrazu duzo zyska w 'oczach' calej grupy :clap: Na tej wyspie wszystko moze sie zdazyc i AL moze nagle zostac przywodca rozbitkow... :>
Napisano 26.03.2006 - |19:07|
Hmm... to było dawno, przed odcinkiem 16. Sayid wyraźnie dał Anie do zrozumienia że to nie ona jest winna za śmierć Shannon a to inni ponoszą za to odpowiedzialność. Poza tym mowa, którą wygłosiła Ana Lucia też była spoko. Ja jej wybaczyłemAna bedzie musiala dlugo sie starac zeby odzyskac zaufanie u reszty grupy a w szczegolnosci u Sayida. Moze kogos ocali od smierci i odrazu duzo zyska w 'oczach' calej grupy :clap: Na tej wyspie wszystko moze sie zdazyc i AL moze nagle zostac przywodca rozbitkow... :>
Napisano 26.03.2006 - |19:19|
Swiete slowa...wlasnie wyjales mi to z ustHmm... to było dawno, przed odcinkiem 16. Sayid wyraźnie dał Anie do zrozumienia że to nie ona jest winna za śmierć Shannon a to inni ponoszą za to odpowiedzialność. Poza tym mowa, którą wygłosiła Ana Lucia też była spoko. Ja jej wybaczyłem
A na grupie? Ona sama się troszkę izoluje. Jack ją lubi, Locke miał do niej pewnego rodzaju zaufanie skoro powiedział jej o Henrym, Libby i Eko też raczej ją lubią, byli z nią od początku. Kate na pewno za nią nie przepada, a co do reszty... Jeżeli Ana Lucia pozbędzie się winy śmierci Shannon sama u siebie to na pewno grupa ją szybciej zaakceeptuje.
Ana powinna bardziej sie otworzyc i zblizyc do reszty grupy, jak narazie siedzi osamotniona do nikogo prawie sie nie odzywa :/
PS. Wlasnie leci odcinek specjalny na ANX
Napisano 29.03.2006 - |10:58|
Hmm kto wie moze po tym jak otworzyła sie przed Sayidem ,bedzie na tyle odwazna by zblizyc sie do Reszty.Swiete slowa...wlasnie wyjales mi to z ust
![]()
![]()
![]()
Ana powinna bardziej sie otworzyc i zblizyc do reszty grupy, jak narazie siedzi osamotniona do nikogo prawie sie nie odzywa :/
PS. Wlasnie leci odcinek specjalny na ANX
Swoja droga juz mnie ciekawi co zrobi Sawyer,przeciez Anna tak depneła na jego dume,na jego WIELKIE EGO !!
jestem okropnie ciekaw.
Nio ale i reakcja Kate,przeciez Anna jest widziana czesto z Jackiem , a Kate po tym jak Sawyer ja wykiwał jest wpatrzona w jacka jak nigdy , i tak "okropnie cierpi" kiedy Jack ja osdsuwa od osiebie
Napisano 29.03.2006 - |21:05|
Napisano 04.06.2006 - |01:36|
a szkoda, bo jej postac dawala szerokie pole do popisu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »