Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ana-Lucia vs. Kate

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
88 odpowiedzi w tym temacie

#81 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 24.03.2006 - |22:42|

ale i tak Sayid będzie dalej smutny no chyba, że się teraz w niej bujnie :P wtedy to dopiero byłoby o czym pisać :]

tak, cos moze zaiskrzyc miedzy sayidem a ana lucią... miedzy mna a ana lucia wlasnie zaiskrzylo :D
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#82 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 25.03.2006 - |11:54|

said i ana lucia to by musiało trwać wieki zanim said zapomni o shannon,ale moga sie zjednocyc jeśli okaze sie ze henry jest othersem
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#83 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 26.03.2006 - |18:57|

Ana bedzie musiala dlugo sie starac zeby odzyskac zaufanie u reszty grupy a w szczegolnosci u Sayida. Moze kogos ocali od smierci i odrazu duzo zyska w 'oczach' calej grupy :clap: Na tej wyspie wszystko moze sie zdazyc i AL moze nagle zostac przywodca rozbitkow... :> :P
  • 0

#84 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 26.03.2006 - |19:01|

Ana bedzie musiala dlugo sie starac zeby odzyskac zaufanie u reszty grupy a w szczegolnosci u Sayida. Moze kogos ocali od smierci i odrazu duzo zyska w 'oczach' calej grupy :clap: Na tej wyspie wszystko moze sie zdazyc i AL moze nagle zostac przywodca rozbitkow... :> :P

w 16 odc said wyraźnie dał do zrozumienie lucynce ze jego stosunek do niej zmienił się a co do grupy to kwestia czasu
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#85 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 26.03.2006 - |19:07|

Hmm... to było dawno, przed odcinkiem 16. Sayid wyraźnie dał Anie do zrozumienia że to nie ona jest winna za śmierć Shannon a to inni ponoszą za to odpowiedzialność. Poza tym mowa, którą wygłosiła Ana Lucia też była spoko. Ja jej wybaczyłem :D A na grupie? Ona sama się troszkę izoluje. Jack ją lubi, Locke miał do niej pewnego rodzaju zaufanie skoro powiedział jej o Henrym, Libby i Eko też raczej ją lubią, byli z nią od początku. Kate na pewno za nią nie przepada, a co do reszty... Jeżeli Ana Lucia pozbędzie się winy śmierci Shannon sama u siebie to na pewno grupa ją szybciej zaakceeptuje.
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#86 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 26.03.2006 - |19:19|

Hmm... to było dawno, przed odcinkiem 16. Sayid wyraźnie dał Anie do zrozumienia że to nie ona jest winna za śmierć Shannon a to inni ponoszą za to odpowiedzialność. Poza tym mowa, którą wygłosiła Ana Lucia też była spoko. Ja jej wybaczyłem :D A na grupie? Ona sama się troszkę izoluje. Jack ją lubi, Locke miał do niej pewnego rodzaju zaufanie skoro powiedział jej o Henrym, Libby i Eko też raczej ją lubią, byli z nią od początku. Kate na pewno za nią nie przepada, a co do reszty... Jeżeli Ana Lucia pozbędzie się winy śmierci Shannon sama u siebie to na pewno grupa ją szybciej zaakceeptuje.

Swiete slowa...wlasnie wyjales mi to z ust :P :P :D
Ana powinna bardziej sie otworzyc i zblizyc do reszty grupy, jak narazie siedzi osamotniona do nikogo prawie sie nie odzywa :/
PS. Wlasnie leci odcinek specjalny na ANX :D
  • 0

#87 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 29.03.2006 - |10:58|

Swiete slowa...wlasnie wyjales mi to z ust :P :P :D
Ana powinna bardziej sie otworzyc i zblizyc do reszty grupy, jak narazie siedzi osamotniona do nikogo prawie sie nie odzywa :/
PS. Wlasnie leci odcinek specjalny na ANX :D

Hmm kto wie moze po tym jak otworzyła sie przed Sayidem ,bedzie na tyle odwazna by zblizyc sie do Reszty.
Swoja droga juz mnie ciekawi co zrobi Sawyer,przeciez Anna tak depneła na jego dume,na jego WIELKIE EGO !!
jestem okropnie ciekaw.
Nio ale i reakcja Kate,przeciez Anna jest widziana czesto z Jackiem , a Kate po tym jak Sawyer ja wykiwał jest wpatrzona w jacka jak nigdy , i tak "okropnie cierpi" kiedy Jack ja osdsuwa od osiebie :P
  • 0

#88 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 29.03.2006 - |21:05|

Sprawa która ładniejsza pozostawmy sobie. To jest sprawa każdego z osobna, nie można sprzeczać sie ktora jest piekniejsza.No chyba że urządzimy demokratyczne głosowanie :)
  • 0
.

#89 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 04.06.2006 - |01:36|

no po smiercu Ani Lucynki juz wiecej o niej nie mozna chyba napisac :(
a szkoda, bo jej postac dawala szerokie pole do popisu :(
  • 0