Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jak powinien zakończyć się Lost?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
93 odpowiedzi w tym temacie

#81 Vismund

Vismund

Kapral

• Email
  • 249 postów

Napisano 07.05.2007 - |20:04|

ja jestem dobrej myśli. twórcy już wiedzą, kiedy ma się zakończyć i mogą perfekcyjnie wszystko obmyśleć :)
  • 0
"Wiiiiiiiiiiith... a HERRING!"

#82 Eko

Eko

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 07.05.2007 - |20:42|

To, co zrobili producenci, to nic innego, jak zamordowanie tego serialu z zimną krwią.

Czekać 9 miesięcy na kolejny sezon?! LITOŚCI! Przecież po tym czasie nie będę nawet pamiętać co się działo, nie mówiąc już o tym że to absurdalnie długo. Przepowiadam potworny spadek oglądalności, 4 sezon wystartuje pewnie z wynikiem bliskim dna, może to sprawi, że zmienią plany.

Yona, odcinki będą szły co tydzień bez żadnych przerw.

Użytkownik Eko edytował ten post 07.05.2007 - |20:43|

• 0

#83 Eko

Eko

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 07.05.2007 - |21:00|

A co to za argument?

Przecież mogli zrobić 2 sezony po 24 odcinki, choćby znowu z 3-miesięcznymi przerwami. Nie mają nawet pojęcia, w co się wpakowali.
  • 0

#84 jacekfreeman

jacekfreeman

Plutonowy

• Użytkownik
  • 431 postów
  • MiastoLublin

Napisano 07.05.2007 - |21:10|

bo do lutego chcą napisać cały scenariusz i potrzebują czasu żeby wszytsko ładnie zrobić ?

Nie rozumiem tego :( to straszne co oni zdecydowali....

Jak powinien zakonczyc się lost? Zdecydowanie szybciej niż zapowiadają to twórcy!

Użytkownik jacekfreeman edytował ten post 07.05.2007 - |21:13|

• 0
Rok 2007 był to dziwny rok, w którym rozmaite znaki na niebie i ziemi zwiastowały jakoweś klęski i nadzywczajne zdarzenia.

Zapraszam do Lublina :)

#85 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 07.05.2007 - |21:58|

bo do lutego chcą napisać cały scenariusz i potrzebują czasu żeby wszytsko ładnie zrobić ?

Przeciez z tego, co mowili tworcy przed trzecim sezonem scenariusz jest juz napisany do 5 sezonu, czyli wszystko skonczone, zostaje im tylko grac.
  • 0
Living is easy with eyes closed

#86 Jellyeater

Jellyeater

Plutonowy

• Użytkownik
  • 452 postów
  • Miastoz Odległych Rubierzy

Napisano 08.05.2007 - |04:47|

Przeciez z tego, co mowili tworcy przed trzecim sezonem scenariusz jest juz napisany do 5 sezonu, czyli wszystko skonczone, zostaje im tylko grac.

Chcesz zobaczyć moją kolekcję znaczków? :) Zapraszam.

Jeżeli wierzysz twórcom, że mają gotowy scenariusz, to może uwerzusz, ża ja jestem filatelistą. Oni nie mieli żadnego scenariusza. Idą na żywioł. Siada banda nieudaczników i kombinuje czym by tu te nastepne kilka odcinków zapchać, bo za tydzień zdjęcia, a aktorzy nie mają scenariusza.

Może przez te 9 miesięcy coś wymyślą. BTW to oni już nie będą mieć oglądalności. Wolał bym jednak przerwę w środku sezonu. tak jak w PB. Jedną 3 miesięczną po 15 odcinku.

Dobra może trochę przesadzam. Ale na bank nie mieli scenariusza aż do 5 sezonu włącznie.

Użytkownik Jellyeater edytował ten post 08.05.2007 - |04:53|

• 0
Wszsytko tłumaczy paradoks bliźniąt.

Thank you and Nestle!

#87 Eko

Eko

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 08.05.2007 - |06:55|

W to, że mają w miarę obmyśloną fabułę wierzę, na bank znają też zakończenie całego serialu i ważniejsze punkty po drodze do niego. Scenariusze pisze się z lekkim wyprzedzeniem, ale nie do samego końca.

Zresztą ciekawe kto i kiedy miałby czas, żeby to wszystko napisać?!
  • 0

#88 Kamuii

Kamuii

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 11.05.2007 - |22:55|

Oni na pewno wiedza jak sie skończy sami mówili w jednym z wywiadów żby zwracać uwage na te szkielety w jaskini bo one nam uzmysłwią ze twórcy cały czas wiedzieli jak to sie skończy ;)

Jak dla mnie to że chcą ten serial do 2010 roku kręcić to jest porażka :/ To jeszcze powinno mieć góra 1 serię... kolejne 3 to jest mord w biały dzień na Loście...
  • 0

#89 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 11.05.2007 - |23:08|

Dokladnie. Poki zagadki sa nierowiazane, a wszyscy zyja- show must go on.
  • 0

#90 jacekfreeman

jacekfreeman

Plutonowy

• Użytkownik
  • 431 postów
  • MiastoLublin

Napisano 11.05.2007 - |23:24|

Dokladnie. Poki zagadki sa nierowiazane, a wszyscy zyja- show must go on.

Sugerujesz, że na końcu powinni wszystkich uśmiercic? :sma1:
  • 0
Rok 2007 był to dziwny rok, w którym rozmaite znaki na niebie i ziemi zwiastowały jakoweś klęski i nadzywczajne zdarzenia.

Zapraszam do Lublina :)

#91 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 11.05.2007 - |23:27|

Sugerujesz, że na końcu powinni wszystkich uśmiercic? :sma1:

Nie, tego nie sugeruje. Nie wszystkich :P zobaczymy, co sie wydarzy. Ale zagadki nie zostaly jeszcze rozwiazane, a kilka osob jeszcze na pewno zginie do momentu ukazania odpowiedzi do ostatniej tajemnicy na wyspie.
  • 0

#92 Kamuii

Kamuii

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 12.05.2007 - |09:51|

Mają więcej serii i zazwyczaj źle się to dla nich kończy, dobry serial powinien wiedziec kiedy ma się skończyć ;)

To nie Moda na Sukces...

Poza tym jak dalej w każdym sezonie uśmiercą kogoś ciekawego to jak w CUbie zostanie nam tylko na końcu wielki Fixman Jack...

[Temat wyczyszczony] martha

Użytkownik martha edytował ten post 04.06.2007 - |11:29|

• 0

#93 Asignion

Asignion

Starszy plutonowy

• LAMER
  • 628 postów

Napisano 01.03.2008 - |11:33|

Nad Wyspą przelatuje pasażerski odrzutowiec i zostaje rozerwany na części, co wywołuje niewielkie trzęsienie ziemi w Othersville. Po chwili z domków wybiegają Inni i zaczynają się rozglądać - po chwili obserwują opadające na ziemię szczątki lotu 442. Szef Innych, John Locke woła do siebie dwie osoby i mówi:
- Widzieliście, gdzie spadły szczątki samolotu? Być może ktoś przeżył. Wmieszajcie się pomiędzy nich. Słuchajcie, uczcie się i nie angażujcie się. Za trzy dni chcę mieć listę.
Sawyer i Jin przytakują i ruszają w drogę. Tymczasem John wyjmuje krótkofalówkę i łączy się z odbudowaną stacją Płomień, gdzie po chwili pokryty bliznami, jednooki Sayid rozpoczyna zbieranie informacji na temat rozbitków.
Kilka dni później, noc. Idący z pochodnią przez dżunglę John w końcu dociera do celu swej wyprawy. Przystaje na chwilę zmęczony i pije wodę z butelki. Chowa butelkę do plecaka, ściąga z haka przy drzwiach lampę naftową, zapala ją i wchodzi do środka Chatki. Rozgląda się, oglądając Słoiki z Żółtą Cieczą, Zdjęcie Psa i małą, Wystruganą z Drewna Figurkę. Siada przy stole, wyciąga z plecaka Listę i zaczyna czytać nazwiska duchowi Bena.

I, jeśli zapytać go "czym jest potwór?", to odpowie z rozbrajającą szczerością:
- Nie wiem.

A gdzieś tam, z dala od Wyspy, w sercu cywilizacji, magnat finansowy siedzi w swoim biurze w Los Angeles ze swoją asystentką i właśnie odrzuca kolejną ofertę kupna frachtowca:
- Nie, ten jest też za mały. Lisa, mówiłem ci przecież, że na rufie musi się zmieścić lądowisko dla helikoptera.
- Dobrze, doktorze Shephard, postaram się znaleźć jakiś większy.

Czarna plansza i napis "LOST".
  • 0

#94 Axtezim

Axtezim

Szeregowy

• Użytkownik
  • 57 postów

Napisano 01.03.2008 - |14:15|

Dla mnie to powinno być tak, że tatuś wyłączy zaspanemu dziecku telewizor : P
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych