Skocz do zawartości

Zdjęcie

Trailery

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
608 odpowiedzi w tym temacie

#81 Dooku

Dooku

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 257 postów
  • MiastoPrzeźmierowo

Napisano 17.04.2006 - |22:51|

Goodwin to w zasadzie sam się zabił, Ana trzymała tylko pal, ale powinna sobie z Henrym poradzić. Jest od niego młodsza, przebyła szkolenie policyjne, uczyli ją zapewne samoobrony. Henry trochę czasu już spędził w zamknięciu, jest napewno bardziej osłabiony niż Ana. Oczywiście i on mógłbyc szkolony, jednak na razie nic o tym nie wiemy. Sądzę, że po prostu jakoś ogłuszy Anę, ucieknie i powróci za jakieś 5-10 odcinków, a my znowu zostaniemy bez jego wyjaśnień. Trochę to irytujące, jesli tak rzeczywiście się stanie.
  • 0
Don't tell me, what I can't do!

#82 SunFireX

SunFireX

Szeregowy

• Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 18.04.2006 - |07:35|

Goodwin to w zasadzie sam się zabił, Ana trzymała tylko pal, ale powinna sobie z Henrym poradzić. Jest od niego młodsza, przebyła szkolenie policyjne, uczyli ją zapewne samoobrony. Henry trochę czasu już spędził w zamknięciu, jest napewno bardziej osłabiony niż Ana. Oczywiście i on mógłbyc szkolony, jednak na razie nic o tym nie wiemy. Sądzę, że po prostu jakoś ogłuszy Anę, ucieknie i powróci za jakieś 5-10 odcinków, a my znowu zostaniemy bez jego wyjaśnień. Trochę to irytujące, jesli tak rzeczywiście się stanie.

Jezeli postawilibysmy na to, ze Henry jest 'innym' to mozna tutaj przytoczyc fakt, iz Ethan Rom w walce z Jackiem robil z nim co chcial :mellow: Dlatego nie zdziwilbym sie gdyby nie mial zadnych problemow z Ana.

Użytkownik SunFireX edytował ten post 18.04.2006 - |07:36|

• 0

#83 Dooku

Dooku

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 257 postów
  • MiastoPrzeźmierowo

Napisano 18.04.2006 - |08:56|

Jezeli postawilibysmy na to, ze Henry jest 'innym' to mozna tutaj przytoczyc fakt, iz Ethan Rom w walce z Jackiem robil z nim co chcial :mellow: Dlatego nie zdziwilbym sie gdyby nie mial zadnych problemow z Ana.

Tak, za pierwszym razem, jednak podczas bójki nr 2 to Jack złoił zadek Ethanowi. Także nei przeceniajmy i nie wychwalajmy tej siły naszych kochanych innych, bo chyba nie jest ona aż taka duża.
  • 0
Don't tell me, what I can't do!

#84 Wariner

Wariner

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 18.04.2006 - |13:12|

Moim zdaniem zapowiada się pasjonujący odcinek....

Michael nie postradał zmysłów, szykuje się kolejna wyprawa po Walt'a.

Co zrobi Henry z Aną Lucią? Czy moze tez policjantka będzie górą?

Dlaczego Jack pokłócił się z Sawyerem i co z tego wyniknie?

Pytania te od razu mi sie narzuciły po obejrzeniu trailer'a. Szykuje się jeden z najlepszych odcinów sezonu, byc moze na miarę Lockdown...
  • 0

#85 MaraS

MaraS

Szeregowy

• Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 18.04.2006 - |13:19|

Witam mój pierwszy post,ale zalogowany jestem od dawna jakby co i czytam wszystko ładnie pokoleii :P co do trailera ... to była kłótnia / dyskusja co Michael mówi... obejrzałem trailer po portugalsku czy tam po hiszpańsku i Michale mówi,że ci "INNI" są źle/słabo uzbrojeni dlatego Jack i inni postanawiają wziąść całą broń i iść odbić Walta ... ale czy to nie jest pułapka?? No cóż dowiemy sie już niedługo :P
  • 0

#86 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 22.04.2006 - |22:56|

http://www.thetailse...oning promo.mpg
  • 0

#87 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 23.04.2006 - |11:15|

Ogladnelem trailer 2x20 i widac, ze Michael z Henrym beda handlowac

Użytkownik Juki edytował ten post 23.04.2006 - |11:15|

• 0

Dołączona grafika

#88 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 23.04.2006 - |11:49|

Ogladnelem trailer 2x20 i widac, ze Michael z Henrym beda handlowac

Czym handlować skoro na trailerze Michael nie jest pokazany w jednym ujeciu z Henrym. Widzimy tylko jak Henry atakuje Anę Lucię, a Michael mówi innym rozbitkom, że inni są słabo uzbrojeni i pójdą odzyskać Walta. Więc o jakim handlu mówisz? (Nawet w trailerze do Reckonning, gdzie dodane są 2 seceny nie widzimy czegoś takiego (jest tylko dalsza walka Any z Fenrym i Michael celujący z pistoletu w kamerę (czyli nie wiemy w co) ) )

Użytkownik boone edytował ten post 23.04.2006 - |11:50|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#89 ir0n

ir0n

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 27.04.2006 - |06:15|

No w koncu mamy i zwiastun kanadyjski ;)
Zdecydowanie mi sie bardziej podoba niz amerykanski i chyba rozwiązuje sprawe "kto się z kim prześpi" (ana lucia i saywer) no ale zobaczymy :P noi wyglada na to ze Ana będzie chciala zabić Henryka po ówczesnym zdobyciu broni od sawyera ;)
  • 0

#90 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 27.04.2006 - |11:23|

ma ktoś linka do kanadyjskiego trailer'a ?
  • 0

Dołączona grafika

#91 Wuszczur

Wuszczur

Szeregowy

• Email
  • 58 postów
  • MiastoCieszyn

Napisano 27.04.2006 - |11:47|

ma ktoś linka do kanadyjskiego trailer'a ?

Jak już wcześniej pisali w spoiler zone jest na Tail Section.
Bardzo ciekawy. Jednak ojciec Jacka jest albo z Dharmy, albo jest powiązany z wyspą.
Aż taki wielki przypadek by to nie był żeby ot tak namawiał Ane na lot.
  • 0

#92 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 27.04.2006 - |13:55|

A dokladniej
http://www.youtube.c.....rch=lost 2x20

Edit by martha:

Ukazał się nowy trailer "Next 3 Weeks"

http://www.youtube.c...Y...ost 3 weeks

[Staraj sie nie pisać dwóch postów pod sobą, korzystaj z opcji "edytuj" ;) ]martha

Użytkownik martha edytował ten post 29.05.2007 - |21:03|

• 0
.

#93 Wuszczur

Wuszczur

Szeregowy

• Email
  • 58 postów
  • MiastoCieszyn

Napisano 01.05.2006 - |10:58|

Ciekawy. Zwłaszcza widok Zeke i wybuchu i wejśćie Miacheala do pokoju Fenrego(najprawdopodobniej). Wydaje mi się że oni kazali nu tam wejść. Wiem że to 3 sekundowa scenka i nie ma się co podniecać ale zobaczcie na jego minę.
  • 0

#94 ir0n

ir0n

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 04.05.2006 - |09:53|

http://www.sparklies...x21promo-lg.zip

2x21

Zapowiada się rewelacyjnie wygląda na to ze z michaelem jest coś nie tak... Trailer mowi ze teraz ich przeznaczenie zalezy od jednego człowieka i jest w tej chwili pokazywany michael

Locke i eko odkrywają coś jakś nastęny bunkier? widać ze odswują chyba samolot z nigerii? Eko spada z jakiegos klifu.. widac ze ana nie zyje ale nie pokazują libby moze się udało jej przezyć .. Ciekawie to wszystko wygląda ...

Użytkownik ir0n edytował ten post 04.05.2006 - |09:54|

• 0

#95 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 04.05.2006 - |09:54|

Oto trailer do 2x21 "?"
http://www.sparklies...x21promo-lg.zip

Moja mała rada ogladnijcie najpierw 2x20 :)
  • 0
.

#96 NeeZy

NeeZy

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 04.05.2006 - |15:32|

witam. wie ktos moze jaki utwor leci w tym trailerze (e21)? bylbym wdzieczny za info, pozdro
  • 0

#97 nilhir

nilhir

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 04.05.2006 - |15:38|

widać ze odswują chyba samolot z nigerii?

Przecież Charlie i Eko spalili ten samolot.
Chociaż na samolot mi to zbytnio nie wygląda - jest wąski, brak skrzydeł (chociaż mogły zostać urwane) i jakoś tak nie pasuje na samolot.

Użytkownik nilhir edytował ten post 04.05.2006 - |15:40|

• 0

#98 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 04.05.2006 - |15:43|

trailer spoko... ale od razu nasuwają mi się nowe pytania... Grupa chyba uwierzyła w to jak całą sytuację z 2x20 wyjaśni Mike... Ale zobaczcie na minę Mike jak rozmawia z Hurleyem... Po 2 czy Eko przeżyje?? Leci z dużej wysokości... Locke i Eko znajdą chyba kolejny bunkier, a to co przesuwają to mi wygląda na część samolotu...
  • 0
The memory remains.

#99 ir0n

ir0n

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 04.05.2006 - |16:33|

w sumie nilhir masz racjce wylecialo mi z glowy ze ten samolot splonol ale widać statuetke z samolotu i kolory sie zgadazają samolotu z tym czymś co przesuawają ... hmmm sam nie wiem...
  • 0

#100 Suceed

Suceed

Szeregowy

• Email
  • 7 postów

Napisano 04.05.2006 - |19:10|

Zapowiada się bardzo ciekawy odcinek. Jak widac Michael ma tylko rane postrzałową ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych