Skocz do zawartości

Zdjęcie

Najmniej lubiana postać.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
192 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Najmniej lubiana postać. (413 użytkowników oddało głos)

Najmniej lubiana postać

1. Ana-Lucia (76 głosów [22.09%])

Procent z głosów: 22.09%

2. Boone (9 głosów [2.62%])

Procent z głosów: 2.62%

3. Charlie (23 głosów [6.69%])

Procent z głosów: 6.69%

4. Claire (19 głosów [5.52%])

Procent z głosów: 5.52%

5. Hurley (3 głosów [0.87%])

Procent z głosów: 0.87%

6. Jack (25 głosów [7.27%])

Procent z głosów: 7.27%

7. Sawyer (13 głosów [3.78%])

Procent z głosów: 3.78%

8. Jin (9 głosów [2.62%])

Procent z głosów: 2.62%

9. Lock (13 głosów [3.78%])

Procent z głosów: 3.78%

10. Kate (16 głosów [4.65%])

Procent z głosów: 4.65%

11. Libby (4 głosów [1.16%])

Procent z głosów: 1.16%

12. Michael (53 głosów [15.41%])

Procent z głosów: 15.41%

13. Mr. Eko (4 głosów [1.16%])

Procent z głosów: 1.16%

14. Sayid (2 głosów [0.58%])

Procent z głosów: 0.58%

15. Shannon (33 głosów [9.59%])

Procent z głosów: 9.59%

16. Walt (17 głosów [4.94%])

Procent z głosów: 4.94%

17. Sun (3 głosów [0.87%])

Procent z głosów: 0.87%

18. Danielle (14 głosów [4.07%])

Procent z głosów: 4.07%

19. Rose (8 głosów [2.33%])

Procent z głosów: 2.33%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#81 Mixer

Mixer

Szeregowy

• Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 05.06.2006 - |17:55|

Jak dla mnie to do serialu zbytnio nie pasuje postac Rose...ale mam ogromna nadzieje ze jednak sie myle i w 3-cim sezonie jej historia sie poszerzy :afro:
  • 0

#82 PeaceMaker

PeaceMaker

Kapral

• Użytkownik
  • 218 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 05.06.2006 - |21:27|

A ja nie lubie i nigdy nie polubie Charliego nieważne co by zrobił. Jest po prostu zwykły heroinowym ćpunem :angry:
  • 0
"Two players: one is black one is light" -------> John Locke

#83 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 05.06.2006 - |21:37|

A ja nie lubie i nigdy nie polubie Charliego nieważne co by zrobił. Jest po prostu zwykły heroinowym ćpunem :angry:

przestał ćpać, ale racja, nie jest zbyt sympatyczny...
  • 0

Dołączona grafika

#84 baoon

baoon

Szeregowy

• Użytkownik
  • 24 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 06.06.2006 - |21:26|

Moim zdanie Eko staje się coraz gorszy. Na początku było spoko, tajemnica, jego retrospekcje, ale teraz pokazuje się jako szalony, nawiedzony koleś, który choc często ma rację w swoich przewidywaniach(I will push the botton), to nadal nie powinien tłuc wszystkich po kolei. Na dodatek akcja z dynamitem to było przegięcie, nie wiem czy pomyślał o tym, że jak podpali lont to z przycisku(i całej reszty bunkra) może niewiele zostac.
Niech wróci i dokończy kościół, to może zmienię zdanie
  • 0

#85 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 07.06.2006 - |11:06|

Niech wróci i dokończy kościół, to może zmienię zdanie

No i chyba tak zrobi, bo teraz nie ma co wciskać :clap: :clap:
Ja głosowałem na Micheala, a Charliego lubie - jestem tolerancyjny :D

Użytkownik garus edytował ten post 07.06.2006 - |11:07|

• 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#86 Vasco

Vasco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 07.06.2006 - |15:03|

Ja głosowałem na Sun. Odcinki dotyczące jej i Jina były nudne :/ ale Jin wykonuje na wyspie jakies prace tzn. łowi ryby :) a Sun nie robi nic oprócz tego że uprawia ogródek. I watek ciazy Sun też nieciekawy :/
  • 0

#87 Kubek

Kubek

Szeregowy

• Email
  • 2 postów

Napisano 07.06.2006 - |16:39|

Dla mnie najmniej wnoszaca postacia w serialu jest Bernard(choc nie ma go w ankiecie).Do serialu nic nie wnosi,retrospekcje tez nic specjalnego a jedyne co narazie(chyba) probowal zrobic to "akcja" z robieniem znaku na plazy.
  • 0

#88 xl1027

xl1027

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 08.06.2006 - |19:29|

ja najbardziej nie lubię Hobbita alias Charlie; :bann: dla ćpunów; 0 (słownie zero) tolerancji; wkórza mnie ta postać niemiłosiernie
  • 0

#89 paula19

paula19

Szeregowy

• Email
  • 57 postów
  • MiastoTeBeGie ;)

Napisano 12.06.2006 - |13:49|

ja najbardziej nie lubię Hobbita alias Charlie; :bann: dla ćpunów; 0 (słownie zero) tolerancji; wkórza mnie ta postać niemiłosiernie

A nie jest Ci go żal ? Charlie czasem głupio sie zachowuje, ale chce sie poprawić i już nie jest ćpunem. Mi sie podoba ta postać pewnie dlatego że też gram na gitarze :) ale nie wnikajmy ...
Najmniej lubie Mickaela - po tym co zrobił, za Jinem też nie przepadam - jest zbyt agresywny.
  • 0

#90 adunia_22

adunia_22

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 17.06.2006 - |11:14|

naj naj to mnie wkurza tej-tuk-maj-san,

a na drugim miejscu Charlie - zwłasza w ostatnich odcinkach sie taki wredny zrobił
  • 0

#91 misiaqu

misiaqu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 58 postów
  • Miastonie warto mówić

Napisano 17.06.2006 - |16:48|

Ja głosowałem na Sun. Odcinki dotyczące jej i Jina były nudne :/ ale Jin wykonuje na wyspie jakies prace tzn. łowi ryby :) a Sun nie robi nic oprócz tego że uprawia ogródek. I watek ciazy Sun też nieciekawy :/

Ale mi argument! Co dla reszty robi taki Sawyer- jedynie ludziom życie utrudnia. Co dla reszty robi Michael, Claire czy Hurley? Lepsze uprawianie ogródka niż nic, zwłaszcza że nie są to jakieś kwiatuszki, tylko zioła lecznicze (przynajmniej niektóre), których Sun innym nie skąpi.
  • 0

#92 Wuszczur

Wuszczur

Szeregowy

• Email
  • 58 postów
  • MiastoCieszyn

Napisano 17.06.2006 - |20:46|

Ale mi argument! Co dla reszty robi taki Sawyer- jedynie ludziom życie utrudnia. Co dla reszty robi Michael, Claire czy Hurley? Lepsze uprawianie ogródka niż nic, zwłaszcza że nie są to jakieś kwiatuszki, tylko zioła lecznicze (przynajmniej niektóre), których Sun innym nie skąpi.

Chyba nie chodziło o przydatnośc dla grupy ale o poziom odcinka ichcentrycznego(ale neologizm wymyśliłem).
Jak Sawyer utrudnia ludziom żucie to jest to ciekawe a jak ona grabi grządki to nie. Chociaż nie uważam żeby odcinki z nimi były tak strasznie nudne.
  • 0

#93 misiaqu

misiaqu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 58 postów
  • Miastonie warto mówić

Napisano 18.06.2006 - |12:03|

Nie wiem jak to można inaczej odebrać
  • 0

#94 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 18.06.2006 - |12:07|

Każdy z kim innym się utożsamia ( co za głęboka interpretacja ;) ) Ale jesli chodzi o Sun i Jin'a to też sądzę że są najmniej ciekawi z całego zestawu rozbitków - retrospekcje wprawdzie mieli ciekawe , lecz osobiscie nie lubię ( z perspektywy finału 2 sezonu ) takich przestojów w postaci ukazywania przeszłosci mało ważnych kreacji ......

Użytkownik Surin edytował ten post 18.06.2006 - |12:07|

• 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#95 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 18.06.2006 - |12:35|

trochę racja... Jin i Sun nie są zbyt dobrze wkomponowani w rzeczywistość wyspy.... może przez ich odmienność kulturową, która jednak jest potrzebna w serialu... nadaje mu także nutki humoryzmu (jak Jin się dogadać nie może :] )
  • 0

Dołączona grafika

#96 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 18.06.2006 - |13:07|

Ja tam lubię i Sun i Jina. Robią dla grupy wiele pożytecznych rzeczy, mają jakieś zajęcia, lubię ich retrospekcje i przydają się na wyspie. Jin umie chyba najlepiej ze wszystkich rozbitków łowić ryby, Sun uprawia sobie ten swój ogródek, ale dzięki temu jest swoistą apteką - pamiętacie jak Sawyer przychodził do niej po roślinki bo bolała go głowa? Albo jak Sun nauczyła Walta czym myć zęby?

Każdy z kim innym się utożsamia ( co za głęboka interpretacja ;) ) Ale jesli chodzi o Sun i Jin'a to też sądzę że są najmniej ciekawi z całego zestawu rozbitków - retrospekcje wprawdzie mieli ciekawe , lecz osobiscie nie lubię ( z perspektywy finału 2 sezonu ) takich przestojów w postaci ukazywania przeszłosci mało ważnych kreacji ......

Co takiego w finale zrobili Sun i Jin (napisałes, że z perspektywy finału 2 sezonu), że można ich nie lubić. Powiedziałbym nawet, że na coś się przyadli - pomogli Sayidowi wypłynąć łódką, a ich przygoda z łodzią moim zdaniem - tak łatwo się nie skończy. Każdy charakter na wyspie miał w finale jakieś zadanie. Od pocałunku Claire, po wypłynięcie Sun i walkę Eko i Locke'a o władzę w bunkrze. I wytłłumacz dla mnie zdanie: "takich przestojów w postaci ukazywania przeszłosci mało ważnych kreacji ......" - może ja i jestem głupi, ale zwyczajnie tego nie rozumiem. Domyślam się o co chodzi, ale jednak nie rozumiem.

trochę racja... Jin i Sun nie są zbyt dobrze wkomponowani w rzeczywistość wyspy.... może przez ich odmienność kulturową, która jednak jest potrzebna w serialu... nadaje mu także nutki humoryzmu (jak Jin się dogadać nie może :] )

Czemu uważasz, że Jin i Sun nie są "zbyt dobrze wkomponowani w rzeczywistość wyspy." Ja mam wrażenie, że Sun jest dosyć lubianą osobę na wyspie. Jin ma problemy z dogadywaniem się, ale uczy się języka poznając powoli nowe słowa, a Sun wciąż mu w tym pomaga. Rozbitkowie są z różnych części świata - nawet jeśli przeważają Amerykanie. Anglik, Australijka, Koreańczycy, Nigeryjczyk, Irakijczyk... Jeszcze kilku narodów brakuje, ale skąd wiesz czy nie dołączą do obsady. Odmienność kulturowa nie jest problemem.
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#97 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 18.06.2006 - |13:24|

Czemu uważasz, że Jin i Sun nie są "zbyt dobrze wkomponowani w rzeczywistość wyspy." Ja mam wrażenie, że Sun jest dosyć lubianą osobę na wyspie. Jin ma problemy z dogadywaniem się, ale uczy się języka poznając powoli nowe słowa, a Sun wciąż mu w tym pomaga. Rozbitkowie są z różnych części świata - nawet jeśli przeważają Amerykanie. Anglik, Australijka, Koreańczycy, Nigeryjczyk, Irakijczyk... Jeszcze kilku narodów brakuje, ale skąd wiesz czy nie dołączą do obsady. Odmienność kulturowa nie jest problemem.

nie zrozumiałeś mnie (chociaż ja też nie wyraziłem się zbyt jasno)
nie sa zbyt dobrze wkomponowani w rzeczywistość wyspy jak i każdy rozbitek (bo ich tam zwyczajnie nie powinno być)
a co do odmienności ona jest tam potrzebna, dzięki temu serial nie jest znowu taki amerykański :] tylko u Jin'a chodzi mi własnie o to, że nie zna języka... tylko to miałem na myśli pisząć o niewkoponowaniu w rzeczywistość....
  • 0

Dołączona grafika

#98 zorija

zorija

Szeregowy

• Użytkownik
  • 36 postów
  • MiastoBielsko-Biała

Napisano 20.06.2006 - |10:25|

Ana Lucia była najgorsza. Wiem, że nie powinno się żle mówić o zmarłych ;] ale ona była wredna, antykobieca i (co wg mnie jest najgorsze) nie miała poczucia humoru!. Sawyer też nie jest zbyt sympatyczny, ale da się go lubić właśnie dlatego, że ma poczucie humoru.
P. S. To mój pierwszy post, więc chcę się przywitać
  • 0

#99 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 20.06.2006 - |12:29|

Najgorszy to był definitywnie Dr. Artz , ten którego rozerwał dynamit . Tyle gadał że go w końcu pokarało , chociaż to niemu zawdzięczamy jeden z lepszych tekstów w Lostach :

Michael : To według ciebie kiedy powinniśmy odpłynąć ? (tratwą rzecz jasna )
Dr.Artz : Wczoraj ........

:)

Użytkownik Surin edytował ten post 20.06.2006 - |12:29|

• 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#100 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 20.06.2006 - |13:20|

Michael : To według ciebie kiedy powinniśmy odpłynąć ? (tratwą rzecz jasna )
Dr.Artz : Wczoraj ........

:)

był nauczycielem, a jkazdy nauczyciel ma coś takiego ja Ty na pisałeś wyżej :P
  • 0

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych