Pani prezydent po odruczeniu poparcia dla niej przez prezydenta na pewno będzie za wszelką cenę chciała wygrać wybory, ale czy jej się tu uda? Pamiętacie co Steadman powiedział do niej przez telefon? "Dziwi mnie czemu ciebie jeszcze nikt nie zabił" ... może nadchodzi i na nią czas. Do czego Michaelowi potrzebny jest Tweener? Czy oni nie mają przypadkiem jakiegoś planu razem, o którym nam jeszcze nie powiedziano? Pewnie macie racje, że Michael chce wszystkim pomagać i Tweenerowi też, ale tu widzę bardziej kwestię... jakiegoś opóźnienia akcji? Inaczej nie da się tego wytłumaczyć... Ale o jakim opóźnieniu mówimy, skoro Michael powiedział to już tylu osobom (Sara, Pope, Tweener)nie zapomnijcie ze Sarah, pani doktor ma wlasnie dylemat moralny i jak znam zycie to pomoze Michaelowi (zreszta po tym buziaku to jestem tego pewien )
ciekaw tez jestem do czego jest zdolna pani viceprezydent, skoro traci poparcie zarowno prezydenta, jak i swoich sponsorow
poza tym mam tez watpliwosci co do tego, ze Michael zabiera Tweenera. ten skejcik zostal przez niego wykorzystany (bez skojarzen ) bo watpie aby Michael tuz przed skokiem powiedzial wszystko osobie ktorej nie ma podstaw ufac. Michael chyba wiedzial ze dzieciak poleci do Bellicka i mu wszystko wypapla. tylko nie wiem czy to jest sensowne :/
Sara ma teraz dylemat moralny, ale pamiętajcie, że będzie jeszcze 2 sezon tego serialu. Sara na pewno będzie wtedy potrzebna, bo jest ona dla serialu postacią ważną. Nie pamiętam gdzie i kiedy, ale na jakimś forum Prison Break była ankieta "który bohater jest dla ciebie ważny" i masa głosów była właśnie na Sarę... była na 2 miejscu zaraz po Michaelu więc jak myślę... podejmie dobrą decyzję, a może nawet ucieknie razem z Michaelem ?Też tak uważam, ale sądzę albo do tej pory sądziłem że może się ona posunąć tylko do pewnej granicy, ale po takim potraktowaniu przez tatusia coś mi is ewydaje że może prekroczyć wszystkie granice
Jaden człoweik pozostanie jej wierny a jeśli on tez się od niej odwróci to na jej miejscu popełniłbym hara kiri
Zapominasz że Michael jest typem człowieka który wszystkim chce pomóc bez względu na to czy tego chcą czy nie.
A moim zdaniem Tweenerowi daję właśnie kolejną szansę.