Skocz do zawartości

Zdjęcie

Mr. Eko

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
106 odpowiedzi w tym temacie

#81 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 09.03.2006 - |03:22|

ja mysle ze to byl gest odciecia sie od starego jego zycia (bycia zlym czlowiekiem)
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#82 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 09.03.2006 - |03:36|

Też mi się tak wydaje. Sposób w jaki rozegrał przesłuchanie, świadczy o tym, że najważniejszy jest cel. Ja bym powiedział Sayidowi wszystko, a nie jeszcze go podkręcał. To mogło zakończyć się zejściem, gdyby nie szczęśliwy zbieg okoliczności, że akurat trzeba było wpisać Liczby.
Choć, jak znam życie, znajdą ten balon, i przez jakiś czas Henry będzie siał ferment - tylko dlaczego uznano Sawyera za niewystarczające na tym polu?

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

• 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#83 amst

amst

Szeregowy

• Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 09.03.2006 - |13:40|

Nie widziałam trialera 2x16 ale z tego co piszcie - a może faktycznie ktos rozbił sie balonem na wyspie - a niekoniecznie Henry - to tylko jego alibi..
Ja jestem zdania że to Others...ale to OT.
  • 0

#84 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 09.03.2006 - |13:51|

Nie widziałam trialera 2x16 ale z tego co piszcie - a może faktycznie ktos rozbił sie balonem na wyspie - a niekoniecznie Henry - to tylko jego alibi..
Ja jestem zdania że to Others...ale to OT.

Czy się ktos zna na balonach. ja pamietam, jak ten agielski milioner próbował okrążyc glob, ten jego balon wykonany był z czegos co przypominało folie aluminiową. Szczatki balonu pokazane na spoilerowej fotografii raczej przypominaja mi balon do niedzielnych, krajobrazowych wycieczek.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#85 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 09.03.2006 - |16:14|

To bardzo proste :) Zabił 2 ludzi z zimną krwią (othersów) miał ich na sumieniu, kiedy powiedział o tym komuś i z rzucił z siebie ten ciężar, ściął te 2 kitki ...
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#86 rychu16

rychu16

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 10.03.2006 - |11:00|

Szczatki balonu pokazane na spoilerowej fotografii raczej przypominaja mi balon do niedzielnych, krajobrazowych wycieczek.

która to fotografia?? przegladajac zdjecia nie zauwazylem zadnego balonu :], pewnie za malo sie im przygladalem:P
  • 0

#87 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 10.03.2006 - |13:36|

która to fotografia?? przegladajac zdjecia nie zauwazylem zadnego balonu :], pewnie za malo sie im przygladalem:P

Fotografia o której wspominam nie pochodzi ze spoilerowej serii, a pzredstawia scene z planu, gdzie na koronie drzew, nad ekipą fimowców rzwieszone jest kolorowe sukno. Domniemany balon. To zdjecie ktos opublikował w któryms z watków.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#88 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 21.03.2006 - |10:04|

Fotografia o której wspominam nie pochodzi ze spoilerowej serii, a pzredstawia scene z planu, gdzie na koronie drzew, nad ekipą fimowców rzwieszone jest kolorowe sukno. Domniemany balon. To zdjecie ktos opublikował w któryms z watków.

taak pamietam te fotke i faktycznie to byl kolorowy material ze zwykłych balonów a skad na tym odludzi by sie taki znalazł ?
Jonasz , Foset (ten milioner) latal balonem ze specjalnego tworzywa które przypominalo aluminium (nie pamietam nazwy)i zasłonilo by przynajmniej 2 - 3 takich drzew
  • 0

#89 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 06.04.2006 - |19:09|

Ale dlaczego nie przyznał się Charliemu co buduje?Poprośił o pomoc ale nie powiedział dokładnie w czym :)
  • 0
.

#90 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 06.04.2006 - |19:14|

Ale dlaczego nie przyznał się Charliemu co buduje?Poprośił o pomoc ale nie powiedział dokładnie w czym :)

powiedział coś w tym stylu:
Charlie: "masz zamiar mi powiedzieć?"
Eko: "jeszcze nie teraz"

więc może się zrobić ciekawie... :>
  • 0

Dołączona grafika

#91 EDiSON

EDiSON

Kapral

• Email
  • 230 postów

Napisano 06.04.2006 - |19:15|

film Get Rich... byl totalnym gniotem, 2h nudow... skocznylem ogladac na pierwszej godzinie bo sie tego nie dalo ogladac

Wydaje mi sie ze robie droge krzyzowa [ktos nawet wspominal na forum ze to moze byc kosciol lub droga krzyzowa - bal=stacja]
  • 0

#92 Abdullah Am Adar Um Nahhall

Abdullah Am Adar Um Nahhall

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 06.04.2006 - |23:16|

Tyż tak myślę ja. Pewnie jakiś krzyż albo kaplicę wzniesie nasz dzielny nigeryjski pokutnik.
  • 0

#93 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 07.04.2006 - |22:00|

Właśnie obejrzałem "Mumię II" i zgadnijcie kogo zobaczyłem - jako złego, ale umiejącego sie tłuc mr. Eko :D
niezły był w tym filmie... szkoda, że zginął :/
  • 0

Dołączona grafika

#94 paula19

paula19

Szeregowy

• Email
  • 57 postów
  • MiastoTeBeGie ;)

Napisano 08.04.2006 - |10:00|

Lost nie dał sie jak narazie wykazać Eko w akcji . . . miejmy nadzieje że jeszcze będzie miał okazje :hyhy: może znowu spotka czarną chmurę robiącą zdjęcia ?:P Bo chyba rzeczywiście ta chmura robi zdjęcia . . . jakby oglądać po stopklatce to w środku był Eko, Hurley, Charli i nawet Krzyż Eka :huh:
  • 0

#95 EDiSON

EDiSON

Kapral

• Email
  • 230 postów

Napisano 08.04.2006 - |15:30|

jesli nie buduje koscialo/kapliczki/drogi krzyzowej to byc moze cos na wzor "arki noego"
  • 0

#96 Snow

Snow

Szeregowy

• Użytkownik
  • 70 postów
  • MiastoKraków

Napisano 10.04.2006 - |17:45|

Jakoś kościół/kapliczka wydają mi się zbyt prawdopodobne jak na LOSTA który lubi zaskakiwać;)
  • 0

#97 katie

katie

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 12.04.2006 - |17:47|

Może Eko zaczyna jakiś dom budować? W końcu w bunkrze nie ma dla wszystkich miejsca, a ile będą pod tymi prowizorycznymi namiotami koczować? Sayid też coś budował (to chyba było pokazane w tym odcinku co Charlie za podpalacza robił) - może chałupę robią? :)
  • 0

#98 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 20.05.2006 - |08:32|

Odpokutowanie winy ........... chyba jasne ............. :huh:
  • 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#99 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 20.05.2006 - |19:39|

Nasz poczciwy Lostowy ksiądz... Co sie z nim zaczęło dziać? Uważam, że Eko przeżywa teraz taki zachwyt wyspą, jaki przeżywał Locke, gdy próbował właz otworzyć (sny jak widać robią swoje na wyspie). Niektórzy uważają też że Eko zna tajemnicę Michaela - ja sie narazie nie wypowiem, ale co wy sądzicie o tym? Po pierwsze to trzeba by sie zastanowić skąd by to wiedział, bo dla mnie samo spojrzenie Michaelowi w oczy to troche mało, żeby odkryć jego zamiary. Ciekawi mnie bardzo co o nim teraz sądzicie, więc piszcie, tylko sensownie. :P
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#100 PeaceMaker

PeaceMaker

Kapral

• Użytkownik
  • 218 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 02.11.2006 - |16:12|

Eko :aniolek:
  • 0
"Two players: one is black one is light" -------> John Locke

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0