Skocz do zawartości

Zdjęcie

Sawyer

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
95 odpowiedzi w tym temacie

#81 magdara

magdara

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 10.11.2006 - |19:02|

ah! jak dobrze że ten temat został stworzony :D hihi. Taa... Sawyer to zdecydowanie moja ulubione postac w Zagubionych :D na poczatku 1 sezonu jakos nie przypadl mi do gustu ale z odcinka na odcinek zyskiwal w moich oczach :D swietnie gra! uwielbiam te jego miny :P i ten jego charakter... taki zlosliwy lol xD bardzo interesujacy facet, baaardzo :) no i nie powiem ze jest brzydki :P wrecz przeciwnie :)
  • 0

#82 Milla

Milla

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów
  • Miastow. zachodniopomorskie

Napisano 17.11.2006 - |11:30|

Chodzą ploty, ża mają uśmiercić Sawyer'a :( Jak myślicie, czy scenarzyści odważą się na coś takiego? Moim zdaniem jest to prawdopodobne, bo skoro Sawyer jest z Kate (3sezon) to biedny doktorek jest sam :D A wiadomo, że to święty Jack jest głównym bohaterem tego serialu :sam9: W każdym razie gdyby Sawyera zabrakło, nie będę oglądać już Zagubionych :(
  • 0

#83 katja

katja

Grupa Hatak

• Grupa Hatak
  • 704 postów
  • MiastoArrakis

Napisano 18.11.2006 - |21:25|

oo, ja uwielbiam sawyera, ale też obstawiam jego śmierć, niestety ._.
a uwielbiam ksywy, jakie nadaje ludziom na wyspie - mr. clean i jackass niszczą ;PP
  • 0
GG/L/MC/SS d+x s: a--- C+++(++++) !U--- P L---@ !E W+++ N- !o K--? w+ !O !M !V
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**

I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.

#84 elfikk

elfikk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 39 postów

Napisano 22.11.2006 - |13:03|

Chodzą ploty, ża mają uśmiercić Sawyer'a :( Jak myślicie, czy scenarzyści odważą się na coś takiego? Moim zdaniem jest to prawdopodobne, bo skoro Sawyer jest z Kate (3sezon) to biedny doktorek jest sam :D A wiadomo, że to święty Jack jest głównym bohaterem tego serialu :sam9: W każdym razie gdyby Sawyera zabrakło, nie będę oglądać już Zagubionych :(

jakos mi sie nie chce wierzyc w sumie zaden główny bohater jeszcze nie zginął

bo eko anna libby to sa z tylnej czesci a boobe i shannon to byli jakos głównymi bohaterami

Użytkownik elfikk edytował ten post 22.11.2006 - |13:05|

• 0

#85 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 04.05.2007 - |11:29|

Brawo dla Sawyera za to co zrobił w ostatnim odcinku! Ciekawy jestem, czy teraz się zmieni, w końcu osiągnął to do czego tak dawno dązył...
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#86 Picket

Picket

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 133 postów
  • MiastoMazowsze

Napisano 04.05.2007 - |13:49|

Wreszcie poznaliśmy prawdziwego Sawyera, a dokładnie Toma Sawyera. Szkoda, że tak krótko porzył na tej wyspie. A co do tego, że mówił o wyspie jako o piekle. To raczej wątpie, był bym w stanie uwierzyć, że to czyściec, bo
1. Wiele postaci pasuje do tego miejsca po śmierci (Kate- zabiła człowieka, ale ogólnie jest dobrą osobą, a poza nią to Claire, Eko, Sawyer, Said, Sun, Jin.
2. Czyściec to piekło tylko nie przez wieczność tylko przez pewien czas.
Tylko co by tu robili inni któży mogą przypływać i odpływać z wyspy.
  • 0

#87 korowiow

korowiow

Starszy sierżant

• Użytkownik
  • 853 postów
  • MiastoKalwaria Zebrzydowska

Napisano 04.05.2007 - |15:10|

Ja też uwielbiam postać Sawyera. Jako jedyny (może jeszcze Hurley) wnosi zdrową dawkę autoironii i cynizmu do życia lostowiczów. Jeśli zginie, serial straci niewyobrażalnie - stanie się zbyt drętwy. Ale nie wierzę w to. Kto inny wymyślałby rozbitkom tak cudowne ksywki :).
  • 0

#88 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 04.05.2007 - |16:55|

Bez kitu. Lost bez Sawyera to nie Lost. Z poczatku go nie lubilam, ale z odcinka na odcinek zacynalam odczuwac do niego coraz wieksza sympatie. Glownie za to, jaki jest. Za jego cynizm :) ale w glebi to dobry facet.
  • 0
Living is easy with eyes closed

#89 Vismund

Vismund

Kapral

• Email
  • 249 postów

Napisano 04.05.2007 - |17:48|

Mam nadzieję, że po zabiciu Sawyera James w końcu odzyska spokój ducha :) Należało mu się. To była sprawiedliwość nie zemsta. A jak zginie przestaje oglądać, klnę się.
  • 0
"Wiiiiiiiiiiith... a HERRING!"

#90 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 04.05.2007 - |19:00|

A jak zginie przestaje oglądać, klnę się.

Nie dziwie Ci sie. Gdyby James Ford zginal, Lost stracilby wieksza czesc widowni chyba. Hehe, prede wszystkim stracilby przynajmniej polowe damskiej czesci widowni, bo chyba mozna zrobic sonde, nie ktory rozbitek jest najprzystojniejszy, tylko ktorej nie podoba sie Sawyer ;)
  • 0
Living is easy with eyes closed

#91 Nataleczka

Nataleczka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 20.06.2007 - |14:52|

W serialu by do siebie pasowali :) Słodko wygląda a Aronem na rękach ale ja i tak wole go z Kate i mam nadzieje że będą razem.
  • 0

#92 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 23.01.2009 - |13:43|

Sawyer w piątym sezonie będzie chyba przywódca ludzi którzy pozostali na wyspie na wyspie. :D
  • 0

#93 margoq

margoq

Kapral

• Użytkownik
  • 156 postów
  • Miastosie wzial dymek?

Napisano 05.03.2009 - |20:27|

Sawyer na razie dosc dobrze sobie radzi :) wreszcie naprawde go polubilam :P
  • 0

#94 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 05.03.2009 - |20:35|

Jedna z lepszych postaci w Lost. Zdecydowany, twardy, odważny i co najważniejsze jego texty są genialne. Obok Locke, Milesa i Jacka to najlepsze postacie w serialu.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 05.03.2009 - |20:36|

• 0

#95 margoq

margoq

Kapral

• Użytkownik
  • 156 postów
  • Miastosie wzial dymek?

Napisano 05.03.2009 - |22:58|

wlasnie - te teksty ;) ostatnio cos przygasly, ale teraz wracaja pelna para z 'your buddy out there with the eyeliner' odnoszac sie do Ryska ;)
  • 0

#96 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 05.05.2010 - |23:19|

Sawyer albo Jack zginą. Bankowo któryś z nich odznaczy się bohaterską śmiercią. Tylko tak w końcu rozwiąże się ten miłosny trójkąt.
  • 0
Whatever happens, happens !!!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych