bardzo ciekawy odcinek. fajny pomysł z tym drugim Atlantis tylko szkoda, że rządzą nim tacy zacofańcy ogólnie ciekawa fabuła, fajnie było by tak przejąc to miasteczko przez ekipe Atlantis-takie wyjście awaryjne przy ataku z Wraith ale dobrze, że chociaz zyskali skoczki i drony [bardzo fajna broń] Sheppard znowu poderwał laske [chyba pierwszą blondyne? ] no i jak zwykle plus za humor nietylko Rodney'a
Odcinek 35 - S02E15 - The Tower
Rozpoczęty przez
kwiatek
, 12.08.2005 - |23:52|
82 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11.07.2008 - |19:01|
Bardzo przypadł mi ten odcinek do gustu. Nie było przestojów więc czas szybko leciał, akcja bardzo ciekawa.
Ocena: 9/10.
Ocena: 9/10.
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]
Napisano 14.03.2009 - |19:42|
Bardzo fajny odcinek, wniósł trochę nowości do SGA. Przede wszystkim dowiadujemy się, że takich Atlantyd jest więcej niż jedna (choć faktycznie trochę to niekonsekwentne z kreowaniem tej naszej jako czegoś wyjątkowego, tak dla nas jak i dla Pradawnych). Odcinek ma też specyficzny klimat o tyle, że tamtejszą Atlantydę przerobiono na monarszy zamek, a drużyna SGA zostaje uwikłana w tamtejsze spiski polityczne. Przy okazji plus należy się za fajny wystrój i wnętrza "zamku". Dość zabawny był duet McKay - wieśniak, lubię też jak dr Beckett wychodzi w pole na "wizyty domowe" No a na koniec nasi wyszli z tego wszystkiego z zapasem "kałamarnic" (czyt. dron), szkoda tylko, że tamtejszy ZPM uległ wyczerpaniu - co dwa ZPMy to nie jeden
Z mojej strony 9/10.
Z mojej strony 9/10.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych