Skocz do zawartości

Zdjęcie

Supernatural - stary wątek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
918 odpowiedzi w tym temacie

#81 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 18.01.2006 - |13:49|

1x12 hmm bez emocji, odcinek coś słabo nakecony, napięcie było ale trochę za słabe, tak na 6/10 bym powiedział, i brak czegokolwiek z głównego wątki wielki minus....

#82 Amon_Ra

Amon_Ra

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 106 postów
  • MiastoRadom

Napisano 20.01.2006 - |18:41|

Serial trzyma poziom to dopiero pierwszy sezon a X-Files bylo dziewięć wiec to o czyms swiadczy.Ja jestem zdania ze serial ruszy mocno do przodu w koncowce sezonu a w nastepnych bedzie o wiele lepszy.
  • 0

#83 Makus

Makus

Szeregowy

• Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 20.01.2006 - |20:02|

Serial trzyma poziom to dopiero pierwszy sezon a X-Files bylo dziewięć wiec to o czyms swiadczy.Ja jestem zdania ze serial ruszy mocno do przodu w koncowce sezonu a w nastepnych bedzie o wiele lepszy.

A ja mysle ze go uwala szybko :P
  • 0

#84 Amon_Ra

Amon_Ra

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 106 postów
  • MiastoRadom

Napisano 23.01.2006 - |05:46|

Oby nie bo calkiem sypmatycznie sie go oglada.Odcinek 12-ty super.Pozdrawiam.
  • 0

#85 maciej

maciej

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 97 postów

Napisano 27.01.2006 - |21:18|

Naprawde sympatyczny serial - owszem spelnia role zabijacza czasu do kolejnych odcinkow moich ukochanych SG1 SGA i BSG ale nie wbijam go przez to szuflady z gorszymi serialami - a teraz o plusie tego serialu:
- ogladam go ja
- ogladam z bratem i tata (wow! a myslalem ze z nimi to tylko wspomniana trojka przejdzie)
- ogladam z dziewcyzna (bo wtedy rzuca sie na mnie)
- ogladam z mama (bo mowi ze jej sie ten ciemny klimat podoba ze nie jest taki "sci" tylko "fi" jak na nietypowy ale "sci-fi").

Wniosek: nie bylo takiego serialu od czasow X-files (choc i tak Stargate wymiata)
  • 0
http://studentnik.tu.kielce.pl/

#86 Kutma_Idino

Kutma_Idino

Szeregowy

• Email
  • 16 postów
  • MiastoOutworld

Napisano 29.01.2006 - |17:00|

Chyba szybko go nie zdejma bo za oceanem podobno niezle sobie radzi:>. Jak dla mnie bardzo ciekawy serial i jak dotad zdania nie zmienilem. rownolegle ogladam tez Invasion i musze stwierdzic, ze bardziej ciagnie mnie do Supernatural:)
  • 0

#87 berni1982

berni1982

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 05.02.2006 - |17:59|

1x14 Nightmare (07.02.2006)

to już pojutrze, a napisów do 13 brak a drugi dzień na dysku :/

widziałem wcześniej, że ktoś pytał o samochód jakim się poruszają:

"Ciekawostki:
Samochód którym podróżują bracia to Chevrolet Impala z 1967 roku.
Nazwisko Braci wywodzi się od firmy produkującej karabiny od 1865 roku, założonej przez Olivera Winchestera."

co do samego serialu, to jest to pierwszy który wciągnął mnie i pierwszy, który śledzę odcinek po odcinku :)
jest po prostu rewelacyjny
każdy odcinek, to inna legenda, ale tych im nie zabraknie na kolejne 100 odcinków ;)
  • 0

#88 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 05.02.2006 - |18:17|

"Ciekawostki:
Samochód którym podróżują bracia to Chevrolet Impala z 1967 roku.
Nazwisko Braci wywodzi się od firmy produkującej karabiny od 1865 roku, założonej przez Olivera Winchestera."

kurde skąd ja znam ten tekst..... hmmm... a tak sam go napisałem, btw podałbyś źródło ;) na marginesie, to SajFaj.net

1x13 Odcinek nie co słabszy, choć głównie dlatego że brakuje głównego wątku i Meg, jestem ciekaw co ona zrobi, ponoć pracuje dla ciemnej strony...

#89 berni1982

berni1982

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 05.02.2006 - |20:12|

Toudi,
sorki :wacko:

następnym razem wstawię źródło :]

ale cudzysłów jest :clap:

co do 13 czekam na napisy :D
  • 0

#90 jurandzik

jurandzik

Starszy szeregowy

• Grupa Hatak
  • 131 postów
  • Miastopomorskie

Napisano 08.02.2006 - |15:58|

Yaca żyje :P, napisy dziś wieczorem, albo jutro z rana :D.
  • 0

#91 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 08.02.2006 - |23:47|

Dzisiejszy (114) odcinek byl b.dobry i rozwinal on troche glowny watek. Chodz glowny watek rozwija sie w tym serialu dosc wolno to dzieki takiemu a nie innemu pomyslowi nic to nawet nie przeszkadza, ktos wspomnial tu o Archiwum X i to porownanie jest jak najbardziej na miejscu w tym wypadku.
  • 0

#92 kabut

kabut

Szeregowy

• Użytkownik
  • 62 postów
  • MiastoP3X-774

Napisano 10.02.2006 - |13:05|

Czternasty odcninek za nami i musze powiedziec, ze jak narazie 'Supernatural' pozytywnie mnie zaskakuje. Oczywiscie sa momenty dluzace, ale sa i takie, ktore przyprawiaja o dreszczyk, a taki efekt tworcom osiagnac raczej nie latwo. Ogolnie calkiem niezle. Z niecierpliwoscia czekam na kolejne odslony przygod braci :)
  • 0

#93 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 10.02.2006 - |13:43|

coż powiem tylko że: 1x14
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

aż mi ciarki przeszły po plecach....

#94 Amon_Ra

Amon_Ra

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 106 postów
  • MiastoRadom

Napisano 10.02.2006 - |14:10|

Supernatural dla mnie jest bardzo dobrym serialem.I odcinek 1x13 i 1x14 bardzo fajne.Czekam dalej na motyw tej panienki co to jej tatus-demon zalatwil mame chlopakow i dziewczyne Sama.
  • 0

#95 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 10.02.2006 - |14:30|

amon_ra piszesz o Meg? ale skąd wiesz, że to jej tatuś?

#96 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 10.02.2006 - |18:36|

Mozna sie domyslac, a jak nie tatus to znajomy tatusia :P
  • 0

#97 Amon_Ra

Amon_Ra

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 106 postów
  • MiastoRadom

Napisano 13.02.2006 - |18:21|

Toudi w odcinku Scarecrow na samym koncu dziewczyna kontaktuje z demonem i mowi do niego Ojcze.Domyslam sie ze to wlasnie OJCIEC zamordowal matke chlopakow bo nie wydaje mi sie zeby przypadkowo Sam sie z nia spotkal i czemu Ona mowila ze mogla ich powstrzymac OBU????
  • 0

#98 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 13.02.2006 - |18:46|

Amon_Ra faktycznie, nie zauważyłem tego wcześniej, ale ja myśle że to nie bedzie ten sam demon, powiązany tak, ale na pewno nie ten sam.

#99 Makus

Makus

Szeregowy

• Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 14.02.2006 - |09:07|

Toudi w odcinku Scarecrow na samym koncu dziewczyna kontaktuje z demonem i mowi do niego Ojcze.Domyslam sie ze to wlasnie OJCIEC zamordowal matke chlopakow bo nie wydaje mi sie zeby przypadkowo Sam sie z nia spotkal i czemu Ona mowila ze mogla ich powstrzymac OBU????

A jak mowisz na swojego Boga? Nie ojcze przypadkiem? Moim zdaniem ona jest poprostu oddanym poddanym...
  • 0

#100 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 14.02.2006 - |10:52|

A jak mowisz na swojego Boga? Nie ojcze przypadkiem? Moim zdaniem ona jest poprostu oddanym poddanym...

Masz racje! Wierzacy mowia na Boga "ojcze" poniewaz wierza ze on stworzyl cale zycie na ziemii i jest ich tworcas, ojcem.
Ta kobieta mowiac do demona ojcze, wierzy ze on ja stworzyl, tak wiec jest jego corka.

Smieszny kontrargument podales ;) Kontrargument potwierdzajacy to co chciales podwazyc :P
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych