Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jak dowiedzieliście sie o serialu?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
114 odpowiedzi w tym temacie

#81 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 10.02.2006 - |22:31|

Ja dowiedziałem się dość późno jak w TVP leciał chyba 10 odcinek i wszyscy o tym serialu mówili więc postanowiłem ściągnąć pare żeby zobaczyc czy warto oglądac. I tak się zaczeło :P. :)
  • 0

#82 Jinn

Jinn

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 319 postów

Napisano 11.02.2006 - |16:08|

Jak co po niektórzy, też dowiedziałam się będą w GB. Wtedy mocno to reklamowali na BBC ale niestety na przeszkodzie stanęła praca. Obejrzałam kawałek pilota :/ . Więc jak na TVP1 zaczęli puszczać to musiałam to obejrzeć. Nawet namówiłam babcie :clap:
No a potem torrent. I teraz ze zniecierpliwieniem czekam na kolejny odcinek :D
  • 0

#83 Aiglon

Aiglon

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów
  • MiastoWawa

Napisano 11.02.2006 - |19:00|

A ja spedzilam upojnego sylwestra rpzy maratonie losta na AXN :D
Mialy byc tance pijanstwo i mnostwo szalnych rzeczy,a le wlaczylismy tv i malo nei rpzegapilismy poloncy :P
Pozniej juz poszlo szybko :)
  • 0

#84 Arwen

Arwen

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 325 postów

Napisano 14.02.2006 - |12:16|

Mignęła mi zajawka Losta w TVP, zanim zaczęła się emisja. Właściwie od kilku dni wyświetlali te zajawki i mimo, że rzadko oglądam telewizję, jakoś udało mi się zauważyć. Bardzo przekonywująco zachęcali, że to wspaniały serial, mający miliony widzów na całym świecie, że ma wysoką oglądalność i zbiera wszystkie nagrody. Usiadłam więc w czwartkowy wieczór przed pierwszym odcinkiem i od razu mnie wciągnęło. Potem to już była tylko mania lostowa, bo z niecierpliwością czekałam na każdy kolejny czwartek. :) I tak jest do dziś, ale już bez udziału TVP :P
  • 0

#85 zuzia1

zuzia1

Szeregowy

• Email
  • 35 postów

Napisano 15.02.2006 - |22:55|

a u mnie trywialnie . Od lat tvp nadaje w czwartki najlepsze filmy i pomyslałam i po skończeniu jednego serialu ,czekaam na cos nowego . Atu taka bomba :clap: :clap:
  • 0

#86 Kane666

Kane666

Szeregowy

• Email
  • 16 postów
  • MiastoSiemianowice

Napisano 16.02.2006 - |00:59|

ja dowiedzialem jak zeszlem z komputera i poszlem ogladac tv i wtedy wlasnie zobaczylem 1 odcinek zagubionych i wtedy zostalem FANEM :D lost normalnie wymiata :P
  • 0

#87 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 16.02.2006 - |18:44|

hehe ja długo w ogóle nie wiedziałem o Lost... w ktorys czwartek zchodze do salonu ok 21. 30 i rodzice cos ogladaja... jakis serial... Pomyslalem ze pewnie trwa do 22 wiec zacząlem oglądac.. Bez kitu to byl chyba odcinek 16 i ostatnia scena jak Ethan stoi naprzeciw charliego i clair... to mnie rozwalilo, właczam kompa, patrze a tu caly 1 sezon w sieci i 2 (tyle ile bylo wtedy odcinków) :):) i sie zaczelo...
  • 0
The memory remains.

#88 Ptyku

Ptyku

Szeregowy

• Email
  • 5 postów
  • MiastoWioska Gumisiów

Napisano 18.02.2006 - |09:22|

Moja mama ogląda i mówi, że fajny serial na jedynce leci :P

Pierwsze podejście: Noc, dziki gonią w lesie, rozbitkowie sie boją.
Myśle sobie: Heh ten koleś, który to nakręcił musi nieźle mieć nasrane we łbie.

Drugie podejście: Claire leży nieprzytomna, chyba Boone klepie ją i mówi obudź się, wtedy się budzi.
Myśle sobie: LOL na pewno jak poklepie trochę nieprzytomnego to na pewno się obudzi :hyhy:

Potem coraz częście zaglądałem aż w końcu uległem magii serialu :clap:

Użytkownik Ptyku edytował ten post 18.02.2006 - |09:22|

• 0

#89 Lya

Lya

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów
  • MiastoNetu

Napisano 18.02.2006 - |14:17|

"Lost" zobaczyłem po raz pierwszy prawie rok temu, jak zaczęli go emitować na niemieckiej stacji Pro7 (albo SAT1-pamięć zawodzi). Ściągnąłem parę odcinków i mnie wciągnęło.
  • 0

#90 ulkalapa

ulkalapa

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 18.02.2006 - |23:11|

A ja dostałam plytki od kolegi w pracy ogladnelam do S02E05 potem wciagnal sie moj brat i ogladnelam razem z nim a teraz zajawke chwycila moja mama wiec ogldam trzeci raz razem z nia (mam nadzieje ze ojciec nie zorientuje sie za tydzien jaki fajny ten Lost bo za 4 razem bede znala juz serial na pamiec <hahaha>)
  • 0

#91 piotrek8080

piotrek8080

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 19.02.2006 - |13:47|

Ja zobaczyłem Losta w TVP i obejżałem cały 1 sezon. Teraz ściągam 2 z sieci
  • 0

#92 milesiazzalesia

milesiazzalesia

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 19.02.2006 - |20:46|

:wub: ja dowiedzialam sie o serialu od mojego kolegi potem mnie to wciągelo
  • 0

#93 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 20.05.2006 - |11:05|

:] Cały czas Radio Zet nagłaśniało onwy serial " Lost " , na początku myślalem ze to będzie jakieś reality show ( serio ! ) i przyznaam ze z początku mnie te odcinki irytowały (!) Ale pożniej się nawróciłem i pokochałeeeeeemmmmmmm :P
  • 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#94 Wuszczur

Wuszczur

Szeregowy

• Email
  • 58 postów
  • MiastoCieszyn

Napisano 20.05.2006 - |11:13|

TVP, akurat leciało równolegle z Gotowe na wszystko ale oczywiśćie lost wygrało.
  • 0

#95 PeaceMaker

PeaceMaker

Kapral

• Użytkownik
  • 218 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 23.05.2006 - |23:11|

Ja klasycznie pierwsze odcinki LOST pierwszego sezonu w telewizji AXN, potem już tylko ściąganie, oglądanie, ściąganie, oglądanie :D
  • 0
"Two players: one is black one is light" -------> John Locke

#96 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 24.05.2006 - |00:27|

Ja widziałem zapowiedź na niemieckim PRO7. Spodobało mi się więc załatwiłem sobie 1 sezon i strasznie mnie wciągnął.
  • 0

#97 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 24.05.2006 - |19:18|

Ja przypadkiem, z tego co pamiętam to lost zaczął się w momencie posuchy, czyli wtedy kiedy wszystkie, głowne seriale skończyły swoje sezony, i jakoś tak szukałem coś ciekawego czym możnaby zabić czas aż do kolejnych sezonów innych seriali i tak jakoś natknałem się na losta. W sumie przypadek.
  • 0

#98 frytekm

frytekm

Szeregowy

• Email
  • 6 postów

Napisano 24.05.2006 - |21:22|

Moj mlodszy brat, gadał z mamą czy moze oglądać, pomyslałem ze jakieś kolejne [beeep], ale miałem akurat bana na kompa więc zaczołem oglądać i tak mnie wciągneło ze czekam zawsze całą srode na odcinek i nie mogę się doczekać.
  • 0

#99 tiam

tiam

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 25.05.2006 - |18:45|

hehe....u mnie matka przeczytała recenzję, po czym ojciec zaczął oglądać, a potem...przychodziło dziecko do telewizora w każdy czwartek [?! kurnia czy to był czwartek] i chłonęło....
  • 0

#100 szczurek

szczurek

Szeregowy

• Email
  • 66 postów
  • MiastoWleń

Napisano 27.05.2006 - |15:25|

ja dowiedzialem sie o Loscie kiedy zaczal byc emitowany w TVP. Pierwszy sezon na "Dwojce" a drugi juz na kompaderze... :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych