Wasze ulubione sceny?
Rozpoczęty przez
Whitelighter
, 27.01.2005 - |13:19|
85 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20.09.2006 - |19:02|
Sam nie wiem do ktorej kategorii ta scene zakwalifikowac... Ale podobala mi sie scena kiedy Locke pokazuje ekipie walizke wypelniona po brzegi nozami : d
Napisano 20.09.2006 - |23:27|
Ogolnie najlepsze sceny dla mnie sa jak jest zblizenie twarzy Kate - to jej spojzenie ..... ehhh . Szeryf uprzedza Jacka, ze Kate nim manipuluje.... mna by mogla manipulowac.
Hehe! Nie Tobą jednym:)
1 Jest ich kilka... reanimacja Charliego, sceny śmierci (Boone, Shanon, Ana-Lucia, Libby), sceny z Lockiem...
2 Gdy Charlie biegał po plaży za Sawyerem... żeby dziecko Claire mogło słyszeć jego głos:)
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 23.09.2006 - |08:15|
Jako, że oglądnęłam kolejne dwa odcinki do moich ulubionych scen doszły jeszcze trzy
wszystkie dramatyczne...
- śmierć Shannon
- Jak Sawyer mdleje i najpierw jeszcze się przebudza mówiąc coś do Michaela, a potem jak mdleje na amen i Mike i Jin się nim tak przejmują...
- Wiąże się ze sceną wyżej - jak jest taka scena, co muszą gdzieśtam się wspinać i podają sobie Sawyera w noszach, jak Ana Luica obwinia Eko, mówiąc, że ratują Sawyera, który i tak już jest martwy, a potem jak zaczynają się szepty i Ana wrzeszczy "Run!".
I przypomniałam sobie jeszcze jedną moją ulubioną scenę z poprzednich odcinków... a raczej jednego odcinka - the outlaw, jak w retrospekcji Sawyer najpierw kupuje krewetki u Franka, i się nie może zdecydować czy go zastrzelić, prawie płacze, a potem jak w końcu go zabija... Josh świetnie (jak zwykle
) zagrał.
- śmierć Shannon
- Jak Sawyer mdleje i najpierw jeszcze się przebudza mówiąc coś do Michaela, a potem jak mdleje na amen i Mike i Jin się nim tak przejmują...
- Wiąże się ze sceną wyżej - jak jest taka scena, co muszą gdzieśtam się wspinać i podają sobie Sawyera w noszach, jak Ana Luica obwinia Eko, mówiąc, że ratują Sawyera, który i tak już jest martwy, a potem jak zaczynają się szepty i Ana wrzeszczy "Run!".
I przypomniałam sobie jeszcze jedną moją ulubioną scenę z poprzednich odcinków... a raczej jednego odcinka - the outlaw, jak w retrospekcji Sawyer najpierw kupuje krewetki u Franka, i się nie może zdecydować czy go zastrzelić, prawie płacze, a potem jak w końcu go zabija... Josh świetnie (jak zwykle
Napisano 23.09.2006 - |10:40|
Moje ulubione sceny są też dramatyczne:
- śmierc Shannon
- śmierc Boona
- śmierc Any Lucii i Libby
- pogrzeb Shannon
- porwanie Jacka,Kate i Sawyera
- cały odcinek był moją ulubioną sceną - the others 48 days
- śmierc Shannon
- śmierc Boona
- śmierc Any Lucii i Libby
- pogrzeb Shannon
- porwanie Jacka,Kate i Sawyera
- cały odcinek był moją ulubioną sceną - the others 48 days
Napisano 07.10.2006 - |15:51|
Dodaję nowe śmieszne sceny:
-Radośc Sawyera z "wywalczonego" krakersa
-Rozmowa Sawyera i Kate w klatkach i dzielenie się jedzeniem. Sawyer wyglądał jak kundel który oddaje swoją kośc
Dramatyczne:
-3x01 pierwsze 5 minut - i wszystko jasne.
-Radośc Sawyera z "wywalczonego" krakersa
-Rozmowa Sawyera i Kate w klatkach i dzielenie się jedzeniem. Sawyer wyglądał jak kundel który oddaje swoją kośc
Dramatyczne:
-3x01 pierwsze 5 minut - i wszystko jasne.
Napisano 07.10.2006 - |16:03|
http://img80.imagesh...mage=111hz8.jpg
mistrzostwo świata :]
plus:
widok z ziemi rozpadającego się samolotu
scena z ostatniego odcinka 2 sezonu, na przystani
śmieszne motywy z Sawyerem
śmierć Shannon, Any-Lucii, Libby
[Temat przeglądniety] martha
mistrzostwo świata :]
plus:
widok z ziemi rozpadającego się samolotu