Skocz do zawartości

Zdjęcie

Brak Richarda Deana Anderson'a

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
87 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Jak odejście Richard Dean Andersona z obsady SG-1 wpłynęło na ciebie? (118 użytkowników oddało głos)

Jak odejście Richard Dean Andersona z obsady SG-1 wpłynęło na ciebie?

1. Nie będę oglądał serialu, bez Jack’a nie ma SG-1 (4 głosów [4.26%])

Procent z głosów: 4.26%

2. Będę oglądał, sporadycznie - bo z Jackiem było lepiej (1 głosów [1.06%])

Procent z głosów: 1.06%

3. Będę oglądał, ale będę odczuwać wyraźny brak O'Neill'a (70 głosów [74.47%])

Procent z głosów: 74.47%

4. Będe oglądał, nie rozpamiętując o RDA (19 głosów [20.21%])

Procent z głosów: 20.21%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#81 Ground

Ground

Szeregowy

• Użytkownik
  • 50 postów
  • MiastoPrzemyśl

Napisano 19.08.2006 - |20:48|

deczko przytyl to widac. Dlatego juz tak dobrze nie wyglada. Dla niego zbicie tluszczyku to nic trudnego. No ale swoje lata ma. Jakby nawet wrocil to napewno by gral cos ala w 8 sezonie.

Użytkownik Ground edytował ten post 19.08.2006 - |20:49|

• 0

#82 Harriet Canberra

Harriet Canberra

Kapral

• Użytkownik
  • 182 postów
  • MiastoUkład czarnego słońca

Napisano 26.08.2006 - |00:14|

dla mnie RDA to filar serialu, i tak mam jego "ołtarzyk",bardzo żałuję,że pojawia się tylko gościnnie,ale jak mówili przedmówcy,zarzuciłam sobie starsze odcinki i .... znieczuliłam swoje żale.Jest lepiej...Oddycham znowu tą atmosferą i bugi typu "200" na mnie nie działają
  • 0
Marines nie umierają nigdy, jedynie idą do piekła się przegrupować!

#83 Apophis_

Apophis_

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 124 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 26.08.2006 - |15:28|

Jest opcja, żeby młody i wspaniały Jack O'neill wrócił do SG-1 i żeby ten serial odzyskał dawny klimat O'neill'owy - niestety scenarzyści tego nie wykorzystali... A co, jeśli ten młody klon O'neill'a chciałby wrócić do SGC? Ma pamięć Jack'a (no, może poczyta raporty z tego co się później działo, ale ogólnie wszystko wie), jest młody i sprawny (i mądrzejszy bo był w szkole :P)... To byłoby świetne! :rolleyes:
  • 0

#84 Wodzu

Wodzu

Sierżant

• VIP
  • 722 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 27.08.2006 - |09:53|

Jest opcja, żeby młody i wspaniały Jack O'neill wrócił do SG-1 i żeby ten serial odzyskał dawny klimat O'neill'owy - niestety scenarzyści tego nie wykorzystali... A co, jeśli ten młody klon O'neill'a chciałby wrócić do SGC? Ma pamięć Jack'a (no, może poczyta raporty z tego co się później działo, ale ogólnie wszystko wie), jest młody i sprawny (i mądrzejszy bo był w szkole :P)... To byłoby świetne! :rolleyes:

Sadze ze dalej by to nie bylo to. Tylko RDA potrafi na swoj kapitalny sposob zagrac Jacka :)
  • 0

...:::Son of Anarchy:::...

#85 Mira Ceti

Mira Ceti

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów
  • MiastoKrk

Napisano 03.08.2007 - |19:51|

Na początku 9 sezonu SG1 wyadawał mi się dziwny bez RDA, ale Ben Browder jako Mitchell jest świetny i znakomicie zastąpił O'Neilla. Jest nawet śmieszny no i wprowadza trochę świeżości do serialu. I bardzo podobało mi się w odcinku Camelot stwierdzenie, że sobie kel'no'reemował (mam nadzieję, że dobrze napisałam). Jasne jest, że SG1 bez RDA nie jest już takie samo, ale po 9 latach taka zmiana nie przeszkadza.

zgadzam się w 100 %!

Mitchell jest o wiele poważniejszy od O'Neilla, a jego poczucie humoru to zupełnie inna bajka. Nie ma już fazerów, czy Enterprise'a, ale jest sporo ironii. Dlatego nie, Mitchell nie przypomina mi O'Neilla.

Nie powiedziłabym że jest poważniejszy :> Ale fakt- nie przypomina Jacka!
  • 0

#86 gatomaniak

gatomaniak

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów
  • MiastoSkierniewice

Napisano 17.10.2008 - |15:52|

Pytacie sie jak to wpłynęło na mnie :
mam depresje :wub:

,,Mitchell jest świetny i znakomicie zastąpił O'Neilla''

:blink:

Użytkownik gatomaniak edytował ten post 17.10.2008 - |15:56|

• 0
[spoiler]Stop vivisekcji !

#87 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 11.02.2009 - |22:56|

A no brak RDA, ale od czego jest internet ;) http://www.superbowl...ev/MacGyver.wmv

Reklama z RDA, którą będzie można zobaczyć na pucharze Superbowl :]

Dawno, dawno temu, w czasach których najstarsi górale nie pamiętają (widać, zresztą datę posta - jezu ile to już lat;)). RDA zagrał w reklamówce Mastercard (a zostosuję tu odpowiednie słówka, bo potem mam problem znaleźć odpowiedni tematy :). Reklama ta miała lecieć podczas Superbowl (a co to w ogóle jest i czemu 100 mln amerykanów się tym podnieca, to nie wiem ;))

A ponieważ link dany przez Neoo już nie działa (a większość nie ma pewno filmiku na dysku) link do youtuba: MacGyver - Reklama. No ale ja w sumie nie o tym. Ponoć podczas tegorocznego Superbowl (nadal nie kumam, czemu ogląda to tyle milionów ludzi, ale z drugiej strony, nie rozumiem też jakim cudem MjM ma ciągle prawie 10 mln widzów) również była reklama z udziałem RDA. Składa się ona z trzech części (więc lepiej oglądać pokolei), które początkowo byłe skeczem w Saturday Night Live (gdzie też miliony ludzi oglądają to co sobotę - ale temu akurat się nie dziwię ;)). Skecz ten to parodia Macgyvera, zowie się MacGruper, a gościnnie zagrał w niej sam RDA - jako Macgyver. Ale namieszam, jeśli ktoś jeszcze wie, co piszę to niech ogląda, pozostali również. :)

SNL: MacGruber Pepsi Skit #1
SNL: MacGruber Pepsi Skit #2
SNL: MacGruber Pepsi Skit #3

[Z góry mówię, że za Pepsi nie przepadam, konkurencja ma mnie w swoim nałogu ;)]

Ps. Będąc przy okazji przy Macgyverze, to Mythbuster rozprawiali się z mitami z serialu. Niestety na youtube widziałem ten odcinek, ale w jakimś niezrozumiałym (na pewno nie suachili, bo ten już umiem z amerykańskich filmów ;)) języku.
Ale dwa urywki: 1, 2. Gdyby ktoś miał info o całym odcinku - w zrozumiałym języku - to proszę o info.

Użytkownik Toudi edytował ten post 11.02.2009 - |23:08|

#88 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 11.02.2009 - |23:08|

Oj coś RDA przytył. Musi zacząć biegać jak chce wystąpić w następnym SG-1 the movie.

Ten ostatni Macgruber przypomina mi filmik z Monty Pythona.

Sory za mały offtop.
  • 0
don't try

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych