Użytkownik Ground edytował ten post 19.08.2006 - |20:49|
Brak Richarda Deana Anderson'a
Napisano 19.08.2006 - |20:48|
Napisano 26.08.2006 - |00:14|
Napisano 26.08.2006 - |15:28|
Napisano 27.08.2006 - |09:53|
Jest opcja, żeby młody i wspaniały Jack O'neill wrócił do SG-1 i żeby ten serial odzyskał dawny klimat O'neill'owy - niestety scenarzyści tego nie wykorzystali... A co, jeśli ten młody klon O'neill'a chciałby wrócić do SGC? Ma pamięć Jack'a (no, może poczyta raporty z tego co się później działo, ale ogólnie wszystko wie), jest młody i sprawny (i mądrzejszy bo był w szkole )... To byłoby świetne!
Sadze ze dalej by to nie bylo to. Tylko RDA potrafi na swoj kapitalny sposob zagrac Jacka
...:::Son of Anarchy:::...
Napisano 03.08.2007 - |19:51|
zgadzam się w 100 %!Na początku 9 sezonu SG1 wyadawał mi się dziwny bez RDA, ale Ben Browder jako Mitchell jest świetny i znakomicie zastąpił O'Neilla. Jest nawet śmieszny no i wprowadza trochę świeżości do serialu. I bardzo podobało mi się w odcinku Camelot stwierdzenie, że sobie kel'no'reemował (mam nadzieję, że dobrze napisałam). Jasne jest, że SG1 bez RDA nie jest już takie samo, ale po 9 latach taka zmiana nie przeszkadza.
Mitchell jest o wiele poważniejszy od O'Neilla, a jego poczucie humoru to zupełnie inna bajka. Nie ma już fazerów, czy Enterprise'a, ale jest sporo ironii. Dlatego nie, Mitchell nie przypomina mi O'Neilla.
Nie powiedziłabym że jest poważniejszy :> Ale fakt- nie przypomina Jacka!
Napisano 17.10.2008 - |15:52|
mam depresje
,,Mitchell jest świetny i znakomicie zastąpił O'Neilla''
Użytkownik gatomaniak edytował ten post 17.10.2008 - |15:56|
Napisano 11.02.2009 - |22:56|
A no brak RDA, ale od czego jest internet http://www.superbowl...ev/MacGyver.wmv
Reklama z RDA, którą będzie można zobaczyć na pucharze Superbowl :]
Dawno, dawno temu, w czasach których najstarsi górale nie pamiętają (widać, zresztą datę posta - jezu ile to już lat;)). RDA zagrał w reklamówce Mastercard (a zostosuję tu odpowiednie słówka, bo potem mam problem znaleźć odpowiedni tematy . Reklama ta miała lecieć podczas Superbowl (a co to w ogóle jest i czemu 100 mln amerykanów się tym podnieca, to nie wiem )
A ponieważ link dany przez Neoo już nie działa (a większość nie ma pewno filmiku na dysku) link do youtuba: MacGyver - Reklama. No ale ja w sumie nie o tym. Ponoć podczas tegorocznego Superbowl (nadal nie kumam, czemu ogląda to tyle milionów ludzi, ale z drugiej strony, nie rozumiem też jakim cudem MjM ma ciągle prawie 10 mln widzów) również była reklama z udziałem RDA. Składa się ona z trzech części (więc lepiej oglądać pokolei), które początkowo byłe skeczem w Saturday Night Live (gdzie też miliony ludzi oglądają to co sobotę - ale temu akurat się nie dziwię ). Skecz ten to parodia Macgyvera, zowie się MacGruper, a gościnnie zagrał w niej sam RDA - jako Macgyver. Ale namieszam, jeśli ktoś jeszcze wie, co piszę to niech ogląda, pozostali również.
SNL: MacGruber Pepsi Skit #1
SNL: MacGruber Pepsi Skit #2
SNL: MacGruber Pepsi Skit #3
[Z góry mówię, że za Pepsi nie przepadam, konkurencja ma mnie w swoim nałogu ]
Ps. Będąc przy okazji przy Macgyverze, to Mythbuster rozprawiali się z mitami z serialu. Niestety na youtube widziałem ten odcinek, ale w jakimś niezrozumiałym (na pewno nie suachili, bo ten już umiem z amerykańskich filmów ) języku.
Ale dwa urywki: 1, 2. Gdyby ktoś miał info o całym odcinku - w zrozumiałym języku - to proszę o info.
Użytkownik Toudi edytował ten post 11.02.2009 - |23:08|
Napisano 11.02.2009 - |23:08|
Ten ostatni Macgruber przypomina mi filmik z Monty Pythona.
Sory za mały offtop.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych