Skocz do zawartości

Zdjęcie

Przyszłość Farka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
207 odpowiedzi w tym temacie

#81 ulan

ulan

Kapral

• VIP
  • 241 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 06.08.2004 - |23:40|

Może głupie pytanie; co to jest za film Farscape_-_Undressed.avi? Są może do tego polskie napisy? (sprawdzałem na http://napisy.gwflota.com i tam nic niem)...
  • 0
"Uwielbiam zapach napalmu
o poranku..."

Cytat z filmu "Apocalypse Now"

#82 Tru Psajko

Tru Psajko

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 08.08.2004 - |18:48|

undressed to odcinek "bonusowy" emitowany przed 3cim sezonem, a zrobiony z myślą o ludziach co nie widzieli pierwszych 2 sezonów a chcą oglądać dalsze...
ale ogólnie bardzo to polecam nawet ludziom co skończyli serial. twórcy zrobili to mistrzowsko, pełno humoru i sklecenie dla przypomnienia najważniejszych wątków z 2 sezonów
  • 0

#83 Kalliope

Kalliope

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów
  • MiastoWarszawa Żoliborz

Napisano 13.08.2004 - |11:36|

Przydałoby się takie "Undressed" z wszystkich 4 sezonów przed mini, nie sądzicie?
  • 0
Katarzyna

CBOOL #72
CEO #15
FAM #34

"She will lie and steal and do whatever, but she has a moral compass" Claudia Black o Vali, Stargate Magazine Yearbook Mar/Apr 2006

Dołączona grafika

Gadu Gadu: 1454784

#84 Tru Psajko

Tru Psajko

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 13.08.2004 - |12:14|

OoooOoo !
chyba by trwał tyle co mini... tyle się wydażyło w 2 ostatnich sezonach :P
  • 0

#85 RaNdaLL

RaNdaLL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 104 postów

Napisano 25.08.2004 - |21:44|

Dzisiaj pojawił się nowy trailer Peacekeeper War, jest na co popatrzeć a do października jeszcze daleko :hyhy:

http://movies.apple....keeper_m480.mov
  • 0

#86 fantomik

fantomik

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 26.08.2004 - |21:34|

Mam pytanie - czy "Farscape: Peacekeeper War" będzie kontynuacją serialu, czy też może będzie to niezależna produkcja?
  • 0

#87 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 26.08.2004 - |21:39|

W zasadzie będzie to kontynuacja przy czym nie będzie to pełna seria tylko kilka odcinków.....
  • 0

->1019<-

#88 Sauron44

Sauron44

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 26.08.2004 - |22:02|

Farek to świetny serial-miejmy nadzieję że na mini serii się nie skończy ;)
  • 0

#89 ulan

ulan

Kapral

• VIP
  • 241 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 26.08.2004 - |23:02|

Farek to świetny serial-miejmy nadzieję że na mini serii się nie skończy ;)

obyś miał rację, bo mi się strasznie podobał. Co ciekawe wciagnąłem dooglądania jego więcej osób niż do sg1 (sam nie wiem dlaczego tak się stało...)
  • 0
"Uwielbiam zapach napalmu
o poranku..."

Cytat z filmu "Apocalypse Now"

#90 RaNdaLL

RaNdaLL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 104 postów

Napisano 26.08.2004 - |23:42|

obyś miał rację, bo mi się strasznie podobał. Co ciekawe wciagnąłem dooglądania jego więcej osób niż do sg1 (sam nie wiem dlaczego tak się stało...)

Jak to dlaczego :unsure: Farek jest po prostu lepszy od SG-1 :D
  • 0

#91 Sauron44

Sauron44

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 26.08.2004 - |23:52|

Fakt, sporo ludzi "zaraziłem" SF przy pomocy Farka :D . SG1 jest b.dobre ale m inny mniej uniwersalny klimat chyba. Farek jest wbrew pozorom bardziej............bliski ludzkich spraw,uczuć? -_- ?? :lol:
  • 0

#92 Arturs

Arturs

Kapral

• Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 30.08.2004 - |14:43|

WITAM

fajny trailer Peacekeeper Wars:

http://www.apple.com...cape/large.html

ARTURS
  • 0

#93 harcerzyk123

harcerzyk123

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 129 postów
  • MiastoWhitestock

Napisano 01.09.2004 - |21:24|

Witam. To jest moja pierwsza wypowiedź w temacie Farscape'a. Niedawno zacząłem ściągać i oglądać pierwszy sezon farka i jak na razie bardzo mi się podoba. Aktualnie jestem za kontynuacją tego serialu, nawet pomimo tego, że nie widziałem 2,3 i 4 serii (ale obejrzę jak ściągnę). Oby tylko nie zaczęto kontynuować tego serialu na siłę, straciłaby wtedy jego jakość. Pomimo tego, że nie znam wątków z 4 serii lepszym pomysłem wydaje mi się pomysł mini serialu o dobrej jakości wykonania niż skiepszczony 5 sezon. Ale jeszcze mogę zmienić zdanie w trakcie oglądania.
Pozdrowionka.
  • 0
"Ambassador Kosh has been a busy boy today."
"They say God works in mysterious ways."
"Maybe so, but He's a con-man compared to the Vorlon."
-- Garibaldi and Sinclair in Babylon 5:"Deathwalker"

#94 Gosiek

Gosiek

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 261 postów
  • MiastoWarszawka

Napisano 02.09.2004 - |14:38|

lepszym pomysłem wydaje mi się pomysł mini serialu o dobrej jakości wykonania niż skiepszczony 5 sezon

Sądząc z tego jak prezentowały się poprzednie sezony i jak wygląda trailer do "Peacekeeper Wars", to pomysłów na ten piąty sezon raczej by nie zabrakło. I jednak trochę szkoda, że będziemy mieć tylko miniserial. Ale z drugiej strony - lepszy miniserial niż nic. :>
  • 0
Blood is life
Blood is the truth...

Interesuje Cię Star Trek? Zapraszam na: www.trek.pl

#95 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 02.09.2004 - |19:44|

Sądząc z tego jak prezentowały się poprzednie sezony i jak wygląda trailer do "Peacekeeper Wars", to pomysłów na ten piąty sezon raczej by nie zabrakło. I jednak trochę szkoda, że będziemy mieć tylko miniserial. Ale z drugiej strony - lepszy miniserial niż nic. :>

Panowie jak szefostwo Scifi Channel zobaczą jaką oglądalność będzie mieć Fark, to zaraz zlecą sezon 5 i 6 ^_^
  • 0

#96 Domin

Domin

Curator of The Feeding Grounds

• Użytkownik
  • 74 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 03.09.2004 - |03:19|

Ehh.....farscape.....przyznam sie ze lepiej sie bawilem ogladajac 2,3 sezon farka niz cale sg1....1 sezon to po prostu lekkostrawny aperitif do 2 i 3 ktore po prostu wymiataja :afro: a 4 sezon to taki deserek chociaz niezbyt udany, brakowalo wisienki ktora by zamknela ta wspaniala uczte, teraz dostane ta wisienke i kto wie moze ludzie beda mieli apetyt na dokladke :hyhy:
  • 0

#97 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 03.09.2004 - |12:49|

Panowie jak szefostwo Scifi Channel zobaczą jaką oglądalność będzie mieć Fark, to zaraz zlecą sezon 5 i 6 ^_^

Powinni uwględnić zainteresowanie na necie :) tj w sieciach p2p bo moze sie okazać, że więcej ludzi widziało serial dzięki Internetowi niż TV ...
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#98 jackert

jackert

Kapral

• Użytkownik
  • 189 postów
  • MiastoJelenia Góra

Napisano 07.09.2004 - |10:38|

Powinni uwględnić zainteresowanie na necie :) tj w sieciach p2p bo moze sie okazać, że więcej ludzi widziało serial dzięki Internetowi niż TV ...

... a może wyprodukują więcej...ale są kraje takie jak nasz, i nie mam pojęcia kto przekona naszych władców tv... kiedyś była wizja... B)
  • 0

#99 fantomik

fantomik

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 07.09.2004 - |12:02|

Ja zbliżam się do końca 4 serii (odc. 16). Myślę, że pomysł kontynuacji serialu nie jest zły. Pod warunkiem, że nie obniżą poziomu serialu. A jest on na wysokim poziomie. Co prawda zdarzyły się słabe odcinki, ale są one nieliczne i można je wybaczyć twórcom. Także mam nadzieję, że po mini wyprodukują 5 serię.
  • 0

#100 Sfinks

Sfinks

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoWarszawa / Michalin

Napisano 08.09.2004 - |02:08|

Mam taka gleboka nadzieje ze tak bedzie jak zobacza milionowa widownie to pojda po rozum do glowy i powstana jeszcze przynajmniej ze 2 sezony :D :D (ech marzenia) :hyhy:

Ech zostal jeszcze miesiac i jeden tydzien chyba sie nie doczekam wrrr :/ :P
  • 0
Łże elita, lumpen liberał, wykształciuch, ZOMO, hołota ... ciag dalszy (komplementów) nastąpi

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych