Skocz do zawartości

Zdjęcie

Okładki - Stargate SG-1

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
114 odpowiedzi w tym temacie

#81 psjodko

psjodko

TIME LORD

• Moderator
  • 2 337 postów
  • MiastoLeżajsk

Napisano 21.08.2006 - |11:03|

Reaktywacja wersji 2 okładek do sg-1, niedłógo podam wersje o wyższej rozdzielczości do oceny przez was a narazie próbka :afro:

A nie można by usunąć tyvh: volumen one i td?
Byłoby bardziej uniwersalnie.
Ja akurat mam na rozłożóne odcinki na dwie płyty dvd
a myśłę, że nie jestem jedyny...

::. GRUPA TARDIS .::

#82 morman

morman

Starszy plutonowy

• VIP
  • 522 postów
  • MiastoRabka - Zdrój/Kraków

Napisano 21.08.2006 - |14:29|

A nie można by usunąć tyvh: volumen one i td?
Byłoby bardziej uniwersalnie.
Ja akurat mam na rozłożóne odcinki na dwie płyty dvd
a myśłę, że nie jestem jedyny...

Jasne że można z założenia okładka miała być podobna do originalnych okładek Brinxa ale moge zrobić wersje bez podziału na volumy i zamieścić na forum :afro:

A tutaj pełna wersja do ściągnięcia, za wszelkie uwagi będe wdzięczny :afro:

SCIAGNI

Użytkownik morman edytował ten post 18.10.2006 - |16:21|

• 0
Każdą rewolucyjną ideę można podsumować trzema fazami - to niemożliwe, nie będę marnować czasu - to możliwe ale nie warte zachodu - mówiłem przez cały czas, że to był dobry pomysł
Prawo Clarke'a

#83 Therion

Therion

Szeregowy

• Użytkownik
  • 18 postów
  • MiastoSIlesia

Napisano 21.08.2006 - |23:00|

Przepiekna okładeczka na którza szczerze powiedziawszy długo czekałem :P ale co teraz z bokiem?? Moznaby zrobic tylko boczek i dodac jako alternatywny bok do drukniecia i zastapienia :)
  • 0

#84 _Pradawny_

_Pradawny_

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 22.08.2006 - |07:10|

Witam okładka super
ale albo mi sie coś pomyliło ale nigdzie nie mogę znaleźć okładkę w wersji 2 do sezonu 8
przeglądałem ten post i nie znalazłem wzmianki że jest juz gotowa, ani na TAURI GRAPHICS nie ma okładki do sezonu 8
  • 0

#85 morman

morman

Starszy plutonowy

• VIP
  • 522 postów

Napisano 23.08.2006 - |09:46|

Witam okładka super
ale albo mi sie coś pomyliło ale nigdzie nie mogę znaleźć okładkę w wersji 2 do sezonu 8
przeglądałem ten post i nie znalazłem wzmianki że jest juz gotowa, ani na TAURI GRAPHICS nie ma okładki do sezonu 8

faktycznie brakuje, nie zauważyłem tego :blink: co prawda okłądka do sezonu 8 była już stworzona przez @Brinxa ale mógł ją stracić jak miał problemy z dyskiem, zobaczymy co powie, może znajdzie ją gdzieś u siebie, a jak nie to oczywiście zrobie nową teraz to już nie problem mam już szablon więc to wiele nie zajmie czasu :afro:
  • 0
Każdą rewolucyjną ideę można podsumować trzema fazami - to niemożliwe, nie będę marnować czasu - to możliwe ale nie warte zachodu - mówiłem przez cały czas, że to był dobry pomysł
Prawo Clarke'a

#86 BrinX

BrinX

Starszy kapral

• Tauri Graphics
  • 255 postów

Napisano 25.08.2006 - |21:10|

gdzies upnalem wersje 8 sezonu na duze pudla teraz mam limit przekroczony to nie mam jak poszukac ale na poczatku wrzesnia powinna sie znalesc

btw. swietna kontynuacja <piwo>
  • 0

#87 cyzyk

cyzyk

Destiny Crew Member

• Użytkownik
  • 41 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.10.2006 - |17:29|

Witam
Mozna prosic o ta okładkę do 8?
A takze do 9, bo nie mozna juz sciagnac...
Na marginesie :P : świetne okładki :D
  • 0

#88 morman

morman

Starszy plutonowy

• VIP
  • 522 postów

Napisano 15.10.2006 - |14:37|

Tutaj jest okładka do sezonu 9:
http://www.webtest.fasthost.pl/proclarush/Covers/stargate.sg1-set2.bymorman-s9.jpg

jak znajde troche czasu to zrobie okładke do sezonu 8

Użytkownik morman edytował ten post 15.10.2006 - |19:32|

• 0
Prawo Clarke'a

#89 darkKris

darkKris

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 17.10.2006 - |12:38|

Panowie pomocy nie mogę ściągnąć okładki "season 9"wersja 1
  • 0

#90 morman

morman

Starszy plutonowy

• VIP
  • 522 postów

Napisano 18.10.2006 - |16:21|

Uwaga z racji tego że coraz więcej osób ma kłopoty z ściągnięciem okładek do SG-1 a jak narazie nie zanosi się na to żeby się one szybko znalazły na TG postanowiłem ułatwić wam sprawe jak narazie :)

Dołączona grafika
Download

Dołączona grafika
Download

I wersja druga dla tych którzy nie chcą mieć na okładce "voluminów":

Dołączona grafika
Download

EDIT:
Już poprawione dzieki za to @estel333 :afro:

Użytkownik morman edytował ten post 29.11.2006 - |16:52|

• 0
Prawo Clarke'a

#91 estel333

estel333

Starszy szeregowy

• Email
  • 87 postów

Napisano 18.10.2006 - |19:14|

Na pierwszej okładce jest bład.
AVALON PART 1
AVALON PART II

Nie ta sama "numeracja"
  • 0
-------------------
ORA ET LABORA
-------------------

#92 Lucas_Alfa

Lucas_Alfa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 027 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 02.11.2006 - |00:09|

Witam.
Czy okładki SG-1 w wersji 1 doczekają się w najbliższym czasie 10 sezonu, czy też pojawią się po jego zakończeniu? Czy okładka sezonu 9 będzie oficjalnie dostępna na stronie Tauri Graphics?
Z braku okładki 9 sezonu na stronie chciałem już się brać za przeróbkę którejś wcześniejszej aby kolekcja pozostała zgodna graficznie, ale okazuje się, że jednak jest, choć nieoficjalnie.

Może będę upierdliwy, ale mam małą sugestię. Na grzbietach okładek z tej serii widać postacie z filmu na tle wrót. Na grzbietach 9 i 10 okładki można by zmieścić postacie Mitchela i Vali aby dać za dość "tradycji". Będą trochę koło wrót a nie na ich tle, ale kto się spóźnia stoi z boku.

Tak na marginesie - dobra robota.

Jeszcze jedna sugestia. Na okładce 9 sezonu w wersji 1 na tylnej części pod tytułami odcinków z volume 1 i 2 jest inne prostokątne tło, jaśniejsze niż całości.

Użytkownik Lucas_Alfa edytował ten post 02.11.2006 - |00:15|

• 0
Dołączona grafika

- I straszna FOTA, co śmierdzi ziemiom wpatła do tłumaczy, krzyczonc UAaaaaa!
Ale że poniewarz wszystkie bajki dobże sie kończom, nie opowiem, co się stało potem.
*

* sparafrazowane słowa Czesia - oryginał "Włatcy Móch"

#93 morman

morman

Starszy plutonowy

• VIP
  • 522 postów

Napisano 02.11.2006 - |09:18|

Witam.
Czy okładki SG-1 w wersji 1 doczekają się w najbliższym czasie 10 sezonu, czy też pojawią się po jego zakończeniu? Czy okładka sezonu 9 będzie oficjalnie dostępna na stronie Tauri Graphics?
Z braku okładki 9 sezonu na stronie chciałem już się brać za przeróbkę którejś wcześniejszej aby kolekcja pozostała zgodna graficznie, ale okazuje się, że jednak jest, choć nieoficjalnie.

Okładka będzie, takie opuźnienie jest związane z tm że @Grzesiu nie ma dostępu do neta a okładki wymagają małych poprawek

Może będę upierdliwy, ale mam małą sugestię. Na grzbietach okładek z tej serii widać postacie z filmu na tle wrót. Na grzbietach 9 i 10 okładki można by zmieścić postacie Mitchela i Vali aby dać za dość "tradycji". Będą trochę koło wrót a nie na ich tle, ale kto się spóźnia stoi z boku.

W swoich wersjach nie przewiduje tego aby byli oni na boku ale zawsze możesz zrobić alternatywny bok, na forum jest dostępny program do zmiany boków na okładkach

Jeszcze jedna sugestia. Na okładce 9 sezonu w wersji 1 na tylnej części pod tytułami odcinków z volume 1 i 2 jest inne prostokątne tło, jaśniejsze niż całości.

jest już poprawione :)
Okładki juz niedługo będa na serweże jeszcze tylko kilka poprawek, co do tego kiedy sie pojawia okładki do sezonu 10 SG-1 i 3 Atlantis powiem tak że zawsze robie okładki po zakończeniu sezonu. I jeszcze jedno Okładki do SG-1 z sezonu 8 w wersji 2 której brakuje na serwerze zostanie zrobiona, tylko musze znaleźć w wysokiej wersji RDA :afro:
  • 0
Prawo Clarke'a

#94 ivo

ivo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 99 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 15.11.2006 - |14:48|

A czy do każdego sezonu będzie zrobiony jakiś kapselek ?

Użytkownik ivo edytował ten post 17.11.2006 - |14:04|

• 0

#95 DjMarco

DjMarco

Starszy szeregowy

• W tr. aktywacji
  • 109 postów
  • MiastoPiastów

Napisano 28.11.2006 - |06:44|

Skoro wiemy ze bedzie 10 seasonów to może stworzyć altrnatywny bok z jakimś obrazkiem albo z zamyb napisem Stargate Sg-1 i numerek seasonu.
A jeśli ktoś bedzie chciał miec ten bok co jest teraz to sobie wymieniac nie bedzie.
  • 0
HALLOWED ARE THE ORI

Dołączona grafika

#96 Seth Angel

Seth Angel

Kapral

• Użytkownik
  • 247 postów
  • MiastoPierwszy z Prawej

Napisano 29.11.2006 - |10:51|

hej . Może mi ktoś przesłac na poczte okladke na poczte w wersji 1 do 9 sezonu. Link podany wyzej juz nie działa.
  • 0
I Have Become Death, Destroyer of Worlds.

#97 Wojo

Wojo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 26 postów
  • MiastoLublin

Napisano 04.12.2006 - |23:21|

Hej
Chciałem zapytac czy idą jakies prace nad okładką do 10 sezonu? Bo teoretycznie wszystkie tytuły odcinków juz sa znane. Jedynie na screeny ewentualnie trzebaby poczekac. Do Atlantis jest już okładka do sezonu 3 więc tak się zastanawiam czy do sg-1 tez bedzie?
  • 0

#98 morman

morman

Starszy plutonowy

• VIP
  • 522 postów

Napisano 05.12.2006 - |22:34|

Uwaga mała sonda, dzisiaj się pobawiłem i udało mi się stworzyć brakującą okładke w wersji 2 do sezonu 8 i mam taki dylemat :D który front jest lepszy, wy zadecydujcie która z okładek powinna się znaleźć na TG :afro:

Wersja pierwsza

Dołączona grafika

Wersja druga

Dołączona grafika

• 0
Prawo Clarke'a

#99 DjMarco

DjMarco

Starszy szeregowy

• W tr. aktywacji
  • 109 postów
  • MiastoPiastów

Napisano 06.12.2006 - |06:14|

Myślę że wersja 2. Będzie pasować do SG-1 z poprzednich seasonów.
  • 0
HALLOWED ARE THE ORI

Dołączona grafika

#100 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 15.01.2007 - |22:12|

Zrobilem etykiety do wersji DVD ale moge zrobic tez takie same dla wersji div-x. Chcecie? ;) Ile potrzeba etykiet na sezon by starczylo tez dla 700MB plikow HD? 4 czy 5 sztuk?
  • 0
Okładki DVD - Szukasz okladek do seriali i filmow? Znajdziesz je tam!

Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych