Skocz do zawartości

Zdjęcie

Okładki - Star Trek

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
346 odpowiedzi w tym temacie

#81 BST

BST

Plutonowy

• VIP
  • 442 postów

Napisano 05.10.2004 - |13:57|

Naklejki na płytki to dobry pomysł....
  • 0
Odnalazłem Cię na styku światów, między jawą a snem.
Tam, gdzie anioł odarty z uczuć okrywa cieniem Dolinę Ciemności.
I spotkam Ciebie pośród światła, patrząc w jutrzenkę bez cienia.
Wtedy umrę w Twych ramionach...

SKLEP - TAURISHOP

#82 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 05.10.2004 - |14:44|

Odpowiem tak: Nas jest dwoch, a Was kilku(nastu) ;) Kazdy pyta czy bedzie to, czy bedzie tamto :| Dajcie nam troche czasu a bedzie i to i tamto ;) Zaleca sie troszke cierpliwosci ;)

Drow: Robimy te okladki od poczatku, bo tamte nie maja klimatu. Jak zobaczycie co nam wyszlo sami zauwazycie roznice ;)
QQQ: Tak... tak... Naklejki na plytki tez beda ;) Juz tyle ludzi o to pyta, ze chyba uleglem presji :hyhy:
  • 0
Okładki DVD - Szukasz okladek do seriali i filmow? Znajdziesz je tam!

Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty

Dołączona grafika

#83 Cholek

Cholek

Sokole Oko

• VIP
  • 494 postów
  • MiastoGrudziądz / Doncaster

Napisano 05.10.2004 - |16:44|

bierze do reki wyciaga płytke i mówi eeeeee nieopisane ( i cały efekt diabli biorą ) ;-) - wiec pytanki czy brana jest pod uwage mozliwsc zrobienia NAKLEJEK na płyki ? - wtedy efekt jest do konca full wypas ?

Witam,

Już jedna wersja jest, tylko jeszcze kilka poprawek wprowadzam. :D

Pozdrawiam.

PS. Grzesiu, daj znać, czy będzie mozna je do ciebie wrzucic.
  • 0
Name:Cholek
Height/Weight:Unknown
Last seen:Wojnówko 2007, Poland
Whereabouts: Duty on Deadalus, Mission to England

Member of SG-NORTH TEAM?

#84 Żelazny

Żelazny

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów
  • MiastoW-wa

Napisano 05.10.2004 - |16:45|

Ave,

Cieszymy się że podobają się wam nasze okładki. Mam również prośbę, zwarzywszy, że okładki do Voyagera robimy od podstaw to jeżeli ktoś z Was ma jakieś zdjęcia stacji opiekuna z Caretaker w dobrej jakości to możecie je śmiało przesyłać do mnie na mejla bst1979@tlen.pl

nie wiem czy to jeszcze potrzebne i czy wogole sie przyda ale jesli tak to mam na polce DVD z 1 sezonem Voy w NTSC.
Wiec jesli dokladnie okreslicie co chcecie moge zrobic zrzut :)

Żelazny
  • 0

#85 Cholek

Cholek

Sokole Oko

• VIP
  • 494 postów
  • MiastoGrudziądz / Doncaster

Napisano 05.10.2004 - |18:43|

znaslazłem fajne nalepki na CD ale najładniej wygladają BEZ DZIURY - co sie stanie jak ( najstaranniej - centrycznie ) przykleje takie bez dziury ? czy sa jakies inne przeciwskazanie co do tego ? ( oprócz wywazenia płytki i tego ze w srodki sie nie dokładnie przyklei ?

Witam,

Gdyby ta dziura była niepotrzebna, to wogole by jej nie było pewnie w płytce. ;) Dlatego dziura musi być, bo inaczej uszkodzisz napęd. Ważne tej jest dokładne przyklejenie etykiety, bo płyty teraz kręcą się z takimi prekościami, że pewnie też moze dojść do uszkodzenia napędu.

A teraz to najważniejsze: :D (Uwaga, sporo ważny. Daję dwa adresy, w razie gdyby jeden z nich został "przeciążony" :D, w końcu to tylko republika)

ADRES_1
ADRES_2

Mam nadzieję, że się spodoba.

Pozdrawiam.
  • 0
Name:Cholek
Height/Weight:Unknown
Last seen:Wojnówko 2007, Poland
Whereabouts: Duty on Deadalus, Mission to England

Member of SG-NORTH TEAM?

#86 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 05.10.2004 - |19:17|

Chołek, świetne są te nalepki :clap: :clap:
Jest jakaś szansa ,że zrobisz też do B5, please....? :)
Pozdrawiam

Użytkownik gmerek edytował ten post 05.10.2004 - |19:18|

• 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

#87 VeeDee

VeeDee

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 05.10.2004 - |21:39|

Ładne nalepeczki na płytki :) IMHO spis odcinków na nich niekoniecznie musi być. Można by za to dodać na nich jeszcze opis który sezon i który dysk. (np. taki sam komunikatorek jak na grzbietach, a pod nim ramka (prostokącik w tym samym kolorze) z napisem "DISC 1" lub "DISC 2")

Co do eksplodujących płytek. Jak mojemu kumplowi "wybuchła" płytka w napędzie to zniszczyło mu napęd, płytę główną, graficzną, ram i pocieło kabelki. (tylko twardy i procesor ocalał)

Użytkownik VeeDee edytował ten post 05.10.2004 - |21:50|

• 0
VeeDee

#88 Drow

Drow

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 269 postów
  • MiastoBialystok

Napisano 05.10.2004 - |23:57|

a z kilku powodów:
1) IMHO można zrobic o wiele lepsze niż te co są.
2) Są tylko do 1,2,3 sezonu do reszty nie ma.
3) Pozatym przyjemniej zrobić coś od początku i pod tym sie podpisać ...

Grzbiety nie sa poprawiane tylko zrobione całkowicie przez nas od podstaw.
Mam również nazieje że na efekt naszej pracy bedzie sie opłacało troszke dłużej poczekać.

Coz, co do reszty sezonow, to gosc z tej stronki z okladkami napisal wyraznie, ze bedzie je dorabial sukcesywnie w miare wydawania pozostalych sezonow - czyli sie one pojawia, a sa nienajgorsze, noa le robta co chceta, tak tylko gadam.
Co do grzbietow - poprawic = zrobic od podstaw dopasowany do naszych wymagan, myslalem, ze to jasne.
  • 0

#89 QQQ

QQQ

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 135 postów
  • MiastoKraków

Napisano 06.10.2004 - |09:48|

Miałbym taka małą sugestie pytanko do GRAFIKÓW zajmujacych sie robienirm okładek - znlazłem dosc ciekawe okładki do TOS-a tutaj niestety ta co jest na 8 pudełek nie ma z boku obrazka - a ta co ma obrazek jest na szerokie pudełka - pytanko czy to strasznie duzo roboty aby tojakos przerobic ? ( czy komus zechcciałoby sie tym zając ;-) ?
  • 0

#90 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 06.10.2004 - |09:55|

Wystarczyloby troszke poczytac, aby dowiedziec sie ze okladki do TOSa tez beda. Wszystko w swoim czasie, ale bedzie :)

Użytkownik Grzesiu edytował ten post 06.10.2004 - |09:55|

• 0

Dołączona grafika

#91 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 07.10.2004 - |11:18|

TUTAJ umiescilem moj projekcik naklejek na DVD do TNG :)
Kazde tlo jest w kolorze danego sezonu. Na krazku podobnie jak u Cholka umiescilem twarz postaci z okladki, jednak druga plyta bedzie taka sama, tylko emblematem "disc 2" Nie przewiduje umieszczania na plytkach listy odcinkow, do tego sa inserty :)

Do Adminow / Moderatorow: Z premedytacja umiescilem drugi swoj post. Inaczej nikt nie zauwazylby szybko zmiany w moim poprzednim poscie. Sprawa jest na tyle wazna, ze pozwolilem sobie na to uchybienie od regulaminu ;)
  • 0

Dołączona grafika

#92 QQQ

QQQ

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 135 postów
  • MiastoKraków

Napisano 07.10.2004 - |16:05|

I znowu trzeba bedzie wybierac ;-) i te fajne i tamte cool ( al wazne ze sa ) -)

i takie pytanko jeszcze - chce zmiescic 13 odcinków na płytce - obciąłem napisy - i razem wyszło mi 4.38GB ale Nero twierdzi ze to za duzo ( a tu nie ma owerburningu ) - wiec ILE DOKŁDNIE moze wejsc na płytke DVD - ew. czy duzo zajmuja foldery ?
  • 0

#93 BST

BST

Plutonowy

• VIP
  • 442 postów

Napisano 07.10.2004 - |21:16|

Skończyłem grzbiety na Voyagera. Wstawiam wersje 72dpi żeby pokazac Wam jak to wygląda.
Mam nadzieje że będzie sie Wam podobać. W stosunku do poprzednio zamieszczonej wersji jest
kilka zmian: Przbudowałem scene, dodałem glow na deflektorze,silnikach, dodałem dynamiki do eksplozji, zmieniłem tło, przemalowałem i wycieniowałem cuby, dałem też poświate na Voyu taka jaka by mniej więcej była gdyby on znajdował sie przed eksplozją która jest za nim.

Dołączona grafika

Powiedzcie co o tym sądzicie i jak wam sie podoba.

Jutro powinienem skończyć Sezon 1.
  • 0

SKLEP - TAURISHOP

#94 VeeDee

VeeDee

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 07.10.2004 - |21:18|

Jeszcze lepiej :) :clap: Cudownie.
  • 0
VeeDee

#95 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 07.10.2004 - |21:26|

Bardzo fajnie to wygląda, iten podręcony rozbłysk. Super
  • 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

#96 QQQ

QQQ

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 135 postów
  • MiastoKraków

Napisano 07.10.2004 - |22:46|

COOLLLLLLLLLLLl - aczkolwiek jedma mała uwaga - zgybym nie ogladał serialu nie poznałbym ze to szescian Borg-a ( jakos za mało go widac ( za mało szczegółow na rogach _ no ale z drugiej strony jak ktos uzywa OKŁADEK do nagranych DivX to na pewno WIE o co w tym serialu chodzi - to jeszcze namiar gdzie to mozna zassac ?

BTW. Da sie nagrac 4.38GB a dokładnie "4 704 717 191" TNG wchodzi ale trzeba obinac napisy praktycznie przed ich pojawieniem sie ( ok 1s ) zalezy gdzie wychodzi klatka kluczowa.
  • 0

#97 AtroN

AtroN

Starszy kapral

• VIP
  • 251 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 08.10.2004 - |06:15|

Wszystkie okładeczki są super. Bardzo się na nie napaliłem i.... jest mały problem.
Każdy komplecik robiony jest do zestawu z ekstrasami a ja osobiście ( pewnie by się jeszcze znalazło parę osób ) nie jestem zainteresowany dodatkami. Wystarczy mi sam serial.
Upraszam bardzo gorąco aby ukazywały się równolegle okładeczki w wersji z ex i bez. :rolleyes:
  • 0
Ogniu, krocz za mną!

Dołączona grafika

#98 BST

BST

Plutonowy

• VIP
  • 442 postów

Napisano 08.10.2004 - |08:05|

Wersja przedstawiona wyżej to wersja 72dpi zapewniam że oryginał jest 300dpi i na nim szczegóły widać wszystkie. Zassać będzie można ten obrazek pociety i dołożony do komplentnych okładek tak jak było to poprzednio.
  • 0

SKLEP - TAURISHOP

#99 QQQ

QQQ

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 135 postów
  • MiastoKraków

Napisano 08.10.2004 - |10:03|

AtroN >>> popieram i przyłaczam sie do prosby - aczkolwiek mimo ze ter mnie niespecjalnie interesuja dodatki to mozna postawic sobie puste pudełko ;-)
  • 0

#100 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 08.10.2004 - |10:15|

Czy Wy chcecie zebysmy zrobili nowe grzbiety na 7 pudelek i okroic inserty z listy dodatkow? Oby nie ;) Chyba sobie nawet nie wyobraziliscie ile byloby teraz poprawiania, ile zajeloby to dodatkowego miejsca itp. Ja z BST nagrywamy sobie z dodatkami, wiec takie okladki robimy :> Tyle w temacie robienia dodatkowych wersji okladek ;]
  • 0

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych