Skocz do zawartości

Zdjęcie

Medium

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
206 odpowiedzi w tym temacie

#81 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 29.05.2005 - |19:43|

kurde to se nie ogladne 1x16 sciagnieta miales wersje tcm i w niej dźwiek sie rozjezdza.... :/ ...jest moze jakis fix ???
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#82 cLoNe_xx

cLoNe_xx

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 83 postów
  • MiastoJelenia Góra

Napisano 30.05.2005 - |22:13|

Da sie obejzec dzwiek rozjezdza sie kolo 6 minuty ale tylko na 4-5 minut potem idzie dobrze. Tez sie wkurzylem, że dzwięk [beeep] ale sparwdzam dalej i idzie dobrze wiec przebolalem te kilka minut :).
Pozdrawiam cLoNe_xx
  • 0

#83 Gość_sawyer_*

Gość_sawyer_*
  • Gość

Napisano 03.06.2005 - |18:05|

jest medium 16 proper bodajże z tcm'a z poprawionym dźwiekiem. niestety nie pamietam skąd ściagałem. musisz poszukać. chyba z unrealtorrents.
  • 0

#84 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 20.09.2005 - |16:27|

Pierwszy odcinek drugiego sezonu do ściągnięcia.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#85 Gość_jooboo_*

Gość_jooboo_*
  • Gość

Napisano 21.09.2005 - |00:47|

2x01
No i mamy drugi sezon :) . Dokończono historię z Pushem (jak zwykle zakręcili sprawę), kłopoty w domu też mają ciekawy powód (a mężuś nie wygląda ;) ), także można powiedzieć, że MEDIUM IS BACK! Bardzo się cieszę, jak wróci LOST to dobre seriale będą już w komplecie. Bojąc się zasnąć, czekam na ciąg dalszy.

P.S. Z prawdziwą pryjemnością donoszę, że Patricia Arquette za MEDIUM otrzymała nagrodę EMMY w kategorii "najlepsza aktorka pierwszoplanowa" :clap: :clap: :clap:

Użytkownik jooboo edytował ten post 21.09.2005 - |16:11|

• 0

#86 maksiu

maksiu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 28.09.2005 - |09:49|

Na napisy.info sa napisy do Medium 2x01, na Hataku wisi od jakiegos czasu ze tłumaczone...
pozdrawiam
maksiu
  • 0

#87 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów

Napisano 28.09.2005 - |14:38|

na napisy.info sa napisy do 2 odcinka
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

#88 Gość_jooboo_*

Gość_jooboo_*
  • Gość

Napisano 28.09.2005 - |14:58|

2x02
Odcinek bardzo dobry. Doskonały pomysł na początek (I WILL survive ;) ), potem akcja (jak zwykle) jest interesująca. Bardzo podobała mi się kapitulacja męża w sprawie samolotu ("two psychics vs one engineer"). Motyw z tajemnicą spowiedzi nie jest nowy, ale wykorzystano go w ciekawy sposób. Medium trzyma poziom :D !

P.S. Powiadają, że naśladownictwo jest najwyższą formą uznania. MEDIUM właśnie dorobiło się klona - Ghost Whisperer.
  • 0

#89 Gość_sawyer_*

Gość_sawyer_*
  • Gość

Napisano 29.09.2005 - |16:36|

odcinek 2x02 bardzo fajny oprocz koncowki i rozwiazania. poczatek bardzo pomyslowy.

UWAGA: wersja z LOLa jest ostro nuknięta!!! Przesunięty jest dźwięk przez ladny kawałek czasu. Pojawił się już PROPER z FQM. jak ktoś jeszcze nieoglądał to zalecam jednak sciagniecie wersji FQM. rozjazd dzwieku jest spory.
  • 0

#90 Gość_jooboo_*

Gość_jooboo_*
  • Gość

Napisano 12.10.2005 - |01:41|

2x04
Po nieco słabszym 2x03 (strasznie ograny temat) znowu dobry odcinek :) . Lunatykowanie Allison to fajny pomysł (a próba wyjęcia z konta 15mln $ wręcz cudny), historia z Ariel też trzyma się kupy. Widać, że scenarzyści coraz bardziej rozwijają osobowości bohaterów, a to zawsze serialom wychodzi na zdrowie. Swoją drogą mężuś to ma z naszym medium Krzyż Pański ;) .
  • 0

#91 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów

Napisano 16.10.2005 - |13:47|

jestem po 2 odcinkach
No i stare dobre Medium :)
dzis zobaze chyba odcinek 3 i 4 :D
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

#92 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 16.10.2005 - |16:21|

Ja dopiero nadrabiam zaległości jeśli chodzi o Medium. Wczoraj obejrzałem 2x02 i był to bardzo fajny odcinek.
Zwłaszcza początek bardzo ciekawy z tą piosenką :D .
  • 0

#93 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 06.11.2005 - |06:26|

Medium - ten serial pisany był chyba dla mnie, ale widze że nie tylko (nagroda Emmy, oglądalność, nasladowcy). Zwłaszcza familijny charakter tego serialu bardzo mi odpowiada, a bohaterka która jest NORMALNĄ kobietą z mężem i 3 dzieci jest strzałem w 10.

Dla mnie 5+ w skali 1-6

Użytkownik Quendi edytował ten post 06.11.2005 - |06:31|

• 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#94 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 10.04.2006 - |17:10|

Jestem właśnie po pierwszym sezonie. Pewnie nie wiele odkrywczego powiem, że jest to kolejny fajny i ciekawie zrobiony serial, który przyciągnął moją uwagę. Choć można by się przyczepić do wielu różnych wątków, jak choćby dziedziczenie wielu cech paranaturalnych, czy pójście w kierunku snów, ale niech będzie. Ważne jest to, że przez swoją familijność jest mniej brutalny, a przec to ciekawszy.
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#95 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 10.04.2006 - |18:54|

Ja jestem z Medium na bierząco, tak samo moja mama i 81 letni dziadek.
Dla mnie jest to pierwszy serial po BSG, który oglądam jeśli mam odcinki innych w tym samym czasie a dla mammusi i dziadziusia Medium to nr UNO :D

Medium niesie z sobą jak żaden inny serial wielke pokłady POZYTYWNEJ ENERGI.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox

#96 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 25.04.2006 - |09:44|

Ja właśnie teraz nadrabiam drugi sezon. Muszę przyznać, że 2 sezon jest jednak trochę lepszy niż pierwszy. NIe wiem, czy będzie 3 sezon, ale póki co mile mi się go ogląda, chyba ze względu na familijność i na pokazywanie normalnych problemów w rodzinie, bądź co bądź o niezwykłych możliwościach i talentach :D
  • 0

#97 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 25.04.2006 - |14:24|

NIe wiem, czy będzie 3 sezon,

3 sezon będzie, został już zresztą zatwierdzony. A jeśli oglądalność będzie dalej taka jak teraz to może i być więcej niż 3 sezony.
  • 0

#98 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 25.04.2006 - |15:41|

A to mnie ucieszyłeś tą wieścią. Trza szykować nowe płyki na kolejny sezon :) W każdym razie obejrzałem już wszystko, co do tej pory ukazało się w necie i jesttem pod wielkim wrażeniem tego serialu.
  • 0

#99 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 06.06.2006 - |22:25|

Jako że Medium s2 się zakończył, napisze zdanie o finale s2 przypominając serial nowym użytkownikom.

O ile finał s1 to był standard w finałach czyli ważna akcja urwana w środku, niepewność co będzie dalej itd
To finał s2 jest WIELGACHNĄ, CZYSTĄ, dawką POZYTYWNEJ ENERGII :D

Nic tylko oglądać i ładować swoje akumulatorki :)
  • 0

#100 marcin

marcin

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 201 postów
  • MiastoGrudziądz

Napisano 16.07.2006 - |10:33|

Dopiero teraz obejrzałem finał 2 sezonu. Rewelacyjny odcinek. Wszystko zapowiada się zupełnie inaczej, niż się kończy. :)
  • 0
Everything happens for a reason!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych